Πως μπορουμε να δυναμώσουμε την αυρα μας?
πως μπορουμε να δυναμωσουμε την αυρα μας? και να την κρατουμε δυνατη?
υπαρχει καπoια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε?
Απο beetlejuice: Φιλε Μιχαλη εκανα επεμβαση στο μηνυμα σου μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια των λεξεων που χρησιμοποιησες δεν ηταν σωστα ορθογραφημενες. Για να το διορθωσεις μπορεις να βαζεις τα κειμενα σου στο λεξικο του Word πριν κανεις δημοσιευσεις εδω
υπαρχει καπoια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε?
Απο beetlejuice: Φιλε Μιχαλη εκανα επεμβαση στο μηνυμα σου μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια των λεξεων που χρησιμοποιησες δεν ηταν σωστα ορθογραφημενες. Για να το διορθωσεις μπορεις να βαζεις τα κειμενα σου στο λεξικο του Word πριν κανεις δημοσιευσεις εδω
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από michalis onoufriou
πως μπορουμε να διναμοσουμε την αυρα μας? και να την κρατουμε δινατη?
ιπαρχη καπια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε? |
Φίλε Μιχάλη... αυτό που ρωτάς, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου εύκολο να απαντηθεί μέσα από ένα forum. Και φυσικά κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα ερχόταν να σου πει "πρέπει να κάνεις αυτό, αυτό κι αυτό". Έτσι δεν είναι;

Μόνος σου πρέπει να ψάξεις το θέμα, πάνω στο οποίο υπάρχουν πολύ ωραία και χρήσιμα Links και στο google. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι για ένα βιβλίο που έχω διαβάσει και το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές μέσα εδώ (αυτοί που το έχουν δει τόσες φορές θα αρχίσουν να με βρίζουν
) είναι η Ουράνια Προφητεία του James Redfield. Το βιβλίο αυτό, συνοδεύεται και από τον Οδηγό Των 9 Επιγνώσεων, όπου θα βρεις τα "πρακτικά" θέματα περί ενέργειας, αύρας, κλπ. Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία πάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά μόνο αυτό θεωρώ ότι αξίζει πραγματικά και δεν περιορίζεται σε ένα μόνο θέμα, ώστε να σε κουράσει. (Πολύ διαφήμιση! χμμμ...)Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλιώς... συγγνώμη.

Κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να κρατάμε την αύρα καθαρή και να συντηρούμε την διάυγειά της, είναι να απελευθερωθούμε από αρνητικά συναισθήματα, ειδικά από αυτά που διατηρούμε καιρό και τα οποία δημιουργούν μπλοκαρίσματα. Φυσικά πολλές από τις ασθένειές του υλικού μας σώματος επίσης, οφείλονται στα μπλοκαρίσματα αυτά.
Ας απελευθερώσουμε τον θυμό μας, αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερους από το πεδίο μας τους ανθρώπους προς τους οποίους στέφεται αυτός. Επίσης ας συγχωρησουμε τον εαυτό μας, ανθρώπους ή και καταστάσεις, τα οποία μας κρατούν εγκλωβισμένους σε θυμό και μνησικακίες, τα οποία αποτελούν τοξικά συναισθήματα. Αληθινά δηλητήρια για το αυρικό μας πεδίο αλλά και το υλικό σώμα.
Επίσης, τα χημικά φάρμακα, όταν λαμβάνονται συχνά και σε αρκετές ποσότητες δημιουργούν γκρίζες ζώνες στην αύρα. Δεν γνωρίζω εάν εμπιστεύεσαι την ομοιοπαθητική, προσωπικά θα την πρότεινα.
Δεν γνωρίζω εάν γνωρίζεις για τα τσάκρας (τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας). Υπάρχουν τρόποι καθαρισμού των τσάκρας, πράγμα που βοηθάει σε μια αύρα διαυγή.
Πρωτίστως όμως, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να απομακρύνεται όσο είναι δυνατόν από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, βάζοντας στη θέση τους θετικές, μεγαλειώδεις, σκέψεις και δράσεις που αξιώνουν τον άνθρωπο και τις δυνατότητές του.
Ας απελευθερώσουμε τον θυμό μας, αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερους από το πεδίο μας τους ανθρώπους προς τους οποίους στέφεται αυτός. Επίσης ας συγχωρησουμε τον εαυτό μας, ανθρώπους ή και καταστάσεις, τα οποία μας κρατούν εγκλωβισμένους σε θυμό και μνησικακίες, τα οποία αποτελούν τοξικά συναισθήματα. Αληθινά δηλητήρια για το αυρικό μας πεδίο αλλά και το υλικό σώμα.
Επίσης, τα χημικά φάρμακα, όταν λαμβάνονται συχνά και σε αρκετές ποσότητες δημιουργούν γκρίζες ζώνες στην αύρα. Δεν γνωρίζω εάν εμπιστεύεσαι την ομοιοπαθητική, προσωπικά θα την πρότεινα.
Δεν γνωρίζω εάν γνωρίζεις για τα τσάκρας (τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας). Υπάρχουν τρόποι καθαρισμού των τσάκρας, πράγμα που βοηθάει σε μια αύρα διαυγή.
Πρωτίστως όμως, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να απομακρύνεται όσο είναι δυνατόν από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, βάζοντας στη θέση τους θετικές, μεγαλειώδεις, σκέψεις και δράσεις που αξιώνουν τον άνθρωπο και τις δυνατότητές του.

Χμμ... Εγώ πάλι σου προτείνω, πριν ξεκινήσεις με αυτό, να αρχίσεις να κόβεις το κρέας. Για να καταφέρεις να κρατήσεις δυνατή την αύρα σου, πρέπει πρώτα από όλα να έχεις τη δύναμη να τρως μόνο λαχανικά και σαλάτες. Μόνο έτσι ενισχύεται η αύρα.
Αν και είναι αλήθεια αυτό που σου λέω, στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέω κάπως "ειρωνικά", διότι φίλη Nirvana, είναι λάθος να γεμίζουμε με πληροφορίες το μυαλό κάποιου. Ο καθένας μπορεί να μπει και να πει 1500 διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εχνισχύσει την αύρα του, κάνοντας τον φίλο μας Μιχάλη να μπερδευτεί και να κάνει λανθασμένες κινήσεις τελικά. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε τέτοια θέματα... Διότι αν ο ίδιος δεν ψάξει, δεν πειραματιστεί πρακτικά πάνω σε όσα έμαθε μόνος του, τότε δεν καταφέρει τίποτα τελικά. Θα μπορούσες να του προτείνεις κάποιο βιβλίο για παράδειγμα ή μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είσαι βέβαιη, δίνοντας όμως πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην πέσει σε λάθη. Απλή και ταπεινή μου γνώμη!
Αν και είναι αλήθεια αυτό που σου λέω, στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέω κάπως "ειρωνικά", διότι φίλη Nirvana, είναι λάθος να γεμίζουμε με πληροφορίες το μυαλό κάποιου. Ο καθένας μπορεί να μπει και να πει 1500 διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εχνισχύσει την αύρα του, κάνοντας τον φίλο μας Μιχάλη να μπερδευτεί και να κάνει λανθασμένες κινήσεις τελικά. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε τέτοια θέματα... Διότι αν ο ίδιος δεν ψάξει, δεν πειραματιστεί πρακτικά πάνω σε όσα έμαθε μόνος του, τότε δεν καταφέρει τίποτα τελικά. Θα μπορούσες να του προτείνεις κάποιο βιβλίο για παράδειγμα ή μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είσαι βέβαιη, δίνοντας όμως πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην πέσει σε λάθη. Απλή και ταπεινή μου γνώμη!

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από mika
Χμμ... Εγώ πάλι σου προτείνω, πριν ξεκινήσεις με αυτό, να αρχίσεις να κόβεις το κρέας. Για να καταφέρεις να κρατήσεις δυνατή την αύρα σου, πρέπει πρώτα από όλα να έχεις τη δύναμη να τρως μόνο λαχανικά και σαλάτες. Μόνο έτσι ενισχύεται η αύρα.
Αν και είναι αλήθεια αυτό που σου λέω, στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέω κάπως "ειρωνικά", διότι φίλη Nirvana, είναι λάθος να γεμίζουμε με πληροφορίες το μυαλό κάποιου. Ο καθένας μπορεί να μπει και να πει 1500 διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εχνισχύσει την αύρα του, κάνοντας τον φίλο μας Μιχάλη να μπερδευτεί και να κάνει λανθασμένες κινήσεις τελικά. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε τέτοια θέματα... Διότι αν ο ίδιος δεν ψάξει, δεν πειραματιστεί πρακτικά πάνω σε όσα έμαθε μόνος του, τότε δεν καταφέρει τίποτα τελικά. Θα μπορούσες να του προτείνεις κάποιο βιβλίο για παράδειγμα ή μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είσαι βέβαιη, δίνοντας όμως πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην πέσει σε λάθη. Απλή και ταπεινή μου γνώμη! ![]() |
ΑΧ Βρε Μικα! Εγραψα ένα σωρό πραγματάκια και μου σβύστηκαν! Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό ο υπολογιστής.
Θα πώ ξανά λίγα.
Οταν κάποιος ρωτάει για κάτι, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να μάθει.
Έφ' όσον έχω πληροφορίες σχετικά με αυτό που ενδιαφέρει κάποιον και ο οποίος έχει φτάσει να ρωτησει γι αυτό, δεν βρίσκω λόγο να τις αποκρύψω.
Ο ερωτών, δεν υποχρεούται να ενδώσει σε όλες τις πληροφορίες τις οποίες θα λάβει, είτε από εδώ μέσα είτε από βιβλιογραφία.
Πιστεύω πως ο άνθρωπος διαθέτει κρίση και διάκριση.
Λες "εάν ο ίδιος δεν ψάξει.....". Μα, αυτό που κάνει εδώ τι είναι? δεν ψάχνει ο ίδιος? Μπήκε στο φόρουμ, άνοιξε τόπικ για να ρωτήσει αυτό που θέλει.
Επιφυλακτική ειμαι Μίκα με την προσφορά πληροφοριών, μόνον όταν ο απέναντί μου δεν έχει ρωτήσει για κάποιο θέμα, δηλ. όταν δεν είναι έτοιμος να αφομοιώσει τις σχετικές πληροφορίες.
Του πρότεινα μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είμαι βέβαιη (δεν ξέρω τι σε κάνει να αμφιβάλλεις), και που με τις οποίες μόνο να πειραματιστεί πρακτικά μπορεί. Αλλιώς δεν αποδίδουν!
'Οταν προτείνουμε σχετικές μεθόδους και τεχνικές, δεν δίνουμε λεπτομέρειες.
Ο καθένας θα τις προσεγγίσει και θα τις προσαρμόσει στην δική του ιδιοσυγκρασία και εντάσσοντάς τις μέσα στην δράση του, θα αποκτήσει βήμα-βήμα την εμπειρία τους.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Nirava
Του πρότεινα μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είμαι βέβαιη (δεν ξέρω τι σε κάνει να αμφιβάλλεις), και που με τις οποίες μόνο να πειραματιστεί πρακτικά μπορεί. Αλλιώς δεν αποδίδουν!
|
Αν και συμφωνώ με όσα πιο πάνω είπες και που δεν έχω επισυνάψει στο μήνυμα, νομίζω ότι καταρχήν δεν αναφέρθηκες σε τεχνικές. Την άποψή σου είπες, με την οποία μάλιστα συμφωνώ και το ανέφερα και πιο πάνω σε μήνυμά μου, αλλά όχι τεχνικές. Τεχνική είναι η διαδικασία που θα αναφέρεις και θα αναλύσεις, ώστε να προχωρήσει το εν λόγω άτομο σε αυτό που του προτείνεις. Του είπες να διώξει κάθε αρνητικό "στοιχείο"... Μα πώς θα το κάνει ο άνθρωπος αυτό; Και εδώ είναι που έρχονται όσα προείπα... εδώ ακριβώς έρχεται η σύγχιση, στην οποία κανείς μέσω ενός forum δεν μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια λύση. Κι εγώ μπορώ να του πω να κάνει διαλογισμό για να διώξει τις αρνητικές σκέψεις... Πώς θα τον κάνει όταν υπάρχουν διάφορες τεχνικές για αυτό και ο καθένας λέει ό,τι να'ναι; Αυτό εννοώ... Ελπίζω να καταλαβαίνεις...
Παράθεση:
|
'Οταν προτείνουμε σχετικές μεθόδους και τεχνικές, δεν δίνουμε λεπτομέρειες.
|

Νομίζω ότι και εσύ αν ξανά διαβάσεις αυτή την πρότασή σου θα διαφωνήσεις...Παράθεση:
|
Ο καθένας θα τις προσεγγίσει και θα τις προσαρμόσει στην δική του ιδιοσυγκρασία και εντάσσοντάς τις μέσα στην δράση του, θα αποκτήσει βήμα-βήμα την εμπειρία τους.
|
Σε αυτό δεν έχω να κάνω σχόλιο. Και δεν ξέρω γιατί το επισύναψα αφού συμφωνώ
... Απλά αυτά τα μεταφυσικά ζητήματα είναι λίγο περίεργα και συνεχίζω να πιστεύω ότι θέλει προσοχή τι λέμε και πώς. Καλό θα ήταν για τον ίδιο, αφού ακούσει και μελετήσει, έπειτα, στο πρακτικό μέρος, να έχει κάποιον κοντά του ως "καθοδηγητή"...Κοίτα Μικα..
Του έδωσα του ανθρώπου δύο βασικά πρώτα βήματα. Εάν και εφόσον έδειχνε ενδιαφέρον θα προχωρούσαμε σε περαιτέρω αναλυτικές προτάσεις.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει δηλαδή?
Φυσικά είναι καλό να έχει κανείς καθοδηγητή. Αυτό δεν μας αποκλείει το ενδεχόμενο να ανταλάσσουμε πληροφορίες.
Εάν σου φάνηκε πως δεν επέλεξα με μέγιστη προσοχή τα λόγια μου μιλώντας στον άθρωπο, θέλω να σου πω ένα ευχάριστο: ήταν ιδέα σου!
αυτά απο μένα.-
Παρεκκλίναμε έτσι κι αλλιώς από το κύριο θέμα του θρέντ.
Του έδωσα του ανθρώπου δύο βασικά πρώτα βήματα. Εάν και εφόσον έδειχνε ενδιαφέρον θα προχωρούσαμε σε περαιτέρω αναλυτικές προτάσεις.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει δηλαδή?
Φυσικά είναι καλό να έχει κανείς καθοδηγητή. Αυτό δεν μας αποκλείει το ενδεχόμενο να ανταλάσσουμε πληροφορίες.
Εάν σου φάνηκε πως δεν επέλεξα με μέγιστη προσοχή τα λόγια μου μιλώντας στον άθρωπο, θέλω να σου πω ένα ευχάριστο: ήταν ιδέα σου!
αυτά απο μένα.-
Παρεκκλίναμε έτσι κι αλλιώς από το κύριο θέμα του θρέντ.
Παράθεση:
|
Εάν σου φάνηκε πως δεν επέλεξα με μέγιστη προσοχή τα λόγια μου μιλώντας στον άθρωπο, θέλω να σου πω ένα ευχάριστο: ήταν ιδέα σου! αυτά απο μένα.- Παρεκκλίναμε έτσι κι αλλιώς από το κύριο θέμα του θρέντ. |
Δεν θα εκλάβω το μήνυμά σου ως προσβλητικό, γιατί δεν με απασχολεί. Άλλωστε όπως έχω δηλώσει, η φαντασία μου πάντα οργιάζει, οπότε γιατί να μην ήταν ιδέα μου όλα αυτά!!!
Ούτε θα απαντήσω επί του θέματος ξανά, διότι αν για εσένα, το να εκφράζονται αντίθετες απόψεις από τις δικές σου, σημαίνει ότι πρέπει να νευριάζεις ή ότι βγαίνουμε εκτός θέματος (αν και μιλούσαμε για το πρακτικό ζήτημα του θέματος που άνοιξε ο φίλος μας), τότε παραιτούμαι από μια ανούσια και χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα συζήτηση μαζί σου.Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους συντονιστές που το τελυταίο μου Post μετατράπηκε σε chat
Παράθεση:
|
Δεν θα εκλάβω το μήνυμά σου ως προσβλητικό, γιατί δεν με απασχολεί. Άλλωστε όπως έχω δηλώσει, η φαντασία μου πάντα οργιάζει, οπότε γιατί να μην ήταν ιδέα μου όλα αυτά!!! [/i][/b]
|
Αφού ζητήσω κι εγώ συγνώμη απο τους συντονιστές, θέλω να σου πω Μικα πως δεν θα έπρεπε να εκλάβεις την κουβέντα μου ως προσβολή. Ημουν κυριολεκτική σε αυτό που σου είπα: Εάν είχες πιστέψει πως δεν πρόσεξα όταν απαντούσα στον φίλο μας, εάν πίστεψες πως αλόγιστα έγραψα ό,τι μούρθε πρώτο στο μυαλό, σου είχα μια ευχάριστη απάντηση: πως αυτό ήταν ίδέα σου και δεν αναποκρινόταν στην πραγματικότητα! Πίστεψα πως το θαυμαστικό είχε κάνει τη διαφορά. Θα έπρεπε να βάλω και την φατσούλα που κλείνει το μάτι μαλλον...
Και, θεώρησα πως παρεκκλίναμε απο το θέμα, διότι η ερώτηση του τόπικ, δεν ήταν: " Μπορούμε να δίνουμε πληροφορίες γι αυτά τα λεπτά θέματα?".
Παράθεση:
|
|
Συγχωρηστε μου την αγνοια περι του θεματος αλλα τι σχεση εχει η διατροφη και μαλιστα το κρεας με την ενδυναμωση της αυρας???