ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΝΟ 2

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΝΟ 2

hikmethomko10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-01-21 10:34
Καλη χρονια και χρονια πολλα που δεν το βλεπω.
Ποσοι εχουν δει την ταινια RESIDENT EVIL
ΤΟ ΝΗΣΙ
ας μου το πουν για να ξερω αν υπαρχει καποιος που με οσα θα γραψω δεν θα με παρεξηγησουν.

Πυραμιδες γιατι χτιστηκαν
με ποια βασικη αρχη
ποσες χτιστηκαν

Αυτα σαν αρχη και αν θελετε το συζηταμε.
Εγω ξερω.
Εσεις?
Αγαπητέ hikmethomko,

καλώς όρισες στη κοινότητα του Μεταφυσικού.Στο παλαιό forum θυμάμαι ένα topic με το ίδιο όνομα αλλά ήταν το πρώτο της σειράς.
Δυστυχώς οφείλεις να παραδεκτείς ότι το sequel πάσχει από κάποια πρακτικά ζητήματα.
Αν έχεις κι εσύ τη διάθεση μπορούμε με τη συνέργασία σου βέβαια, να προχωρήσουμε σε θεραπεία αυτών των παθήσεων.

Το πρώτο που θα ήταν καλό να κάνεις είναι να αποφασίσεις πιο θέμα (σε γενικές γραμμές) θέλεις να συζητήσεις και να του αποδώσεις το κατάλληλο τίτλο.Αν το θέμα αυτό αναλύεται σε κάποιο υπάρχον νήμα (thread) τότε είναι καλό να δημοσιεύσεις εκεί.Οι ακροβασίες από το Resident Evil στις Πυραμίδες δεν απαγορεύονται αρκεί να στηρίζονται κάπως.Εσύ δεν έχεις ούτε σχοινί .
Δε θα προχωρήσω στο κλείδωμα του νήματος άμεσα αλλά περιμένω αφού διαβάσεις τους Όρους Χρήσης της Κοινότητας που θα βρεις στην υπογραφή μου,να προχωρήσεις σε δημοσίευση που θα τους σέβεται έστω και ελάχιστα.

Καλή συνέχεια ,
Άπαν.
2007-01-21 22:14
Ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παρακολουθώ την εξέλιξη του forum του μεταφυσικού είναι πως περιμένω κάποια στιγμή να επιστρέψει ο (τότε) "HOYLK", τώρα "hikmethomko" και να δώσει εξηγήσεις για το μυστικό της πυραμίδας που είχε ανοίξει τότε.

Αφήστε τον να μιλήσει! Βλέπετε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον απλούς κανόνες, παρόλα αυτά έχει κάτι να πει και ξαναπροσπαθεί. Δεν ξέρω αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε αυτά που έχει να πει, εμένα όμως (και πιστεύω και άλλους πολλούς) με ενδιαφέρουν και σας παρακαλώ να τον αφήσετε να μιλήσει!
2007-01-21 22:17
Προς το παρόν αγαπητέ smoralis δεν έχουμε δει παρά το trailer.Κανείς δε φίμωσε τον hikmethomko . Ας μιλήσει λοιπόν ,το μόνο που λέω είναι ότι οι διαφημίσεις είναι βαρετές.Έχουμε κάποιο (χαλαρό) πλαίσιο κανόνων και τον καλώ να το ακολουθήσει.Έστω και αδρά...

Στο ψητό λοιπόν...
2007-01-22 01:57
Φίλε απαν σαμος.
Στο παλιό τοπικ είχα αναφερει για της πυραμιδες οτι εχουν σχεση με το μυστικο του τετραγωνου.Οπως ελεγα παλιοτερα, οτι διαβαζα στο φορουμ τα εβαλα ολα μαζι,και το θεμα μου σχετιζεται με τα παντα.Επειδη ομως ειναι πολλα αυτα που θελω να γραψω το θεωρησα σκοπιμοτερο να ρωτανε καποιοι παρα να κατσω και να αραδιαζω ενα καρο,και στο τελος να μην ενδιαφερθει κανεις.Τωρα αν εσεις θεωρειτε οτι το θεμα μου ειναι λαθος κι αν νομιζετε οτι ακροβατω η σας μπερδευω,που να δειτε εγω ποσο μπερδεμενος ειμαι.
Καταρχην το θεμα μου εχει προεκτασεις που αφορα ολους μας ολα τα παντα μεχρι και την αρχη της ανθρωποτητας πανω στην γη.
Ατλαντιδα,πυραμιδες,θεους,οτι μα οτι μπορει να σκεφτει κανεις.

Φιλε απαν σαμος αν νομιζεις οτι δεν εκανα καλα που εβαλα το θεμα μου σε αλλη συζητηση ειναι γιατι οπως σας ειπα αφορα ολα τα θεματα.Τι εννοω?

Μπορω να σου πω για την γραφη.
Για ολα μα ολα που αφορουν ολους μας.
Αν ομως με κοψεις το δεχομαι, αλλα να ξερεις το κριμα στον λαιμο σου, γιατι βλεπεις η αληθεια δεν κρυβεται κι αν δεν μπορεσω να πω αυτα που τοσο καιρο μας κρυβουν, ε τοτε κι εγω δεν θα ξαναγραψω ποτε σε κανενα φορουμ .Αν παλι θες να σταματησεις το θεμα δεχομαι να συζητησουμε εκτος φορουμ.
2007-01-22 02:03
Εγω θελω να ρωτισω κατι.
Τι ειναι ο ανθρωπος και απο που προερχεται; Που παει και γιατι; Και τελος, ποσα τετραγωνα χορουν σε εναν κυκλο;
Αυτα προς το παρον, επονται και αλλα.
Παράθεση:
Εγω θελω να ρωτισω κατι.
Τι ειναι ο ανθρωπος και απο που προερχεται; Που παει και γιατι; Και τελος, ποσα τετραγωνα χορουν σε εναν κυκλο;
Αυτα προς το παρον, επονται και αλλα.

Βλεπεις ομως φιλε Γιωργο ποσα ερωτηματα εθιξες εδω που δεν εχουν να κανουν ουτε στο ελαχιστο με τις ετσι κι αλλιως ασαφεις βασεις που εθεσε ο hikmethomko. Αυτος ειναι ο κινδυνος. Να αναλωθουμε σε μια συζητηση που δε θα εχει ουτε αρχη ουτε τελος, συζητωντας για χιλια δυο θεματα (τα οποια μπορει να τα εχουμε συναντησει σε αλλα topics) και χωρις να βγαινει κανενα ουσιαστικο συμπερασμα.

Παράθεση:
Στο παλιό τοπικ είχα αναφερει για της πυραμιδες οτι εχουν σχεση με το μυστικο του τετραγωνου.

Φιλε hikmethomko το θεμα για εμενα προσωπικα παρατηρωντας τοο ακομη και ως απλος χρηστης δεν εχει καν ξεκινησει διοτι οι ιδιες του οι βασεις δεν εχουν τοποθετηθει. Θα παρακαλουσα να αναπτυξεις τις σκεψεις σου βασει του παραπανω quote για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι τι ακριβως θελεις να συζητησουμε.
Για σου φιλε σμοραλις.

“When the power of Love
Replaces the love of power
Man will have a new name:
God.” - Sri Chinmoy

Η λεξη Sri chinmoy δεν την καταλαβα.

Φιλε σμοραλις αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για το μυστικο του τετραγωνου θα χαρω να κανεις καποιες ερωτησεις ετσι ωστε να κανω καποια εισαγωγη στο θεμα,κι ετσι κι εγω να αρχισω να σου αποκαλυπτω την αληθεια για καποια πραγματα που
μενουν ανεξερευνητα .

Ατλαντιδα.Πυραμιδες.Για την γραφη και το ψεμα.Βασεις.Βασικες αρχες.
Αλφαβητος.
Και για να θυμηθουμε λιγο τα παλια γιατι ειχα αναφερει καποια πραγματακια με τις συμπτωσεις των γραμματων.
Μια φυλη οταν λεει....μπραδβανα δα σα ου σα μπι...εννοει ..το τσεκουρι ασε να στομωσει.
μπροδμπανδ......usb.και σερφαρω στο ιντερνετ βλεπω τηλεοραση και εχω τηλεφωνο.

Φιλε γιωργο ο ανθρωπος ειναι εμεις.Πηγαινουμε εκει που ηρθαμε η ερχομαστε απο εκει που θα παμε.
Σε εναν κυκλο χωρανε 7 τετραγωνα.Βασικες αρχες του θεου ο αριθμος 7 .Και σε ενα τετραγωνο μια βαση.
Αν θελεις να κανεις κατι που δεν θα ξεχαστει ποτε η που δεν θα φθαρει στον χρονο δυμιουργησε με βασικες μετρησεις του ετους η του χρονου.
Μαγκες, αρχιζω και λεω.

Ωρα μηδεν.Δεν μιλαω για θεους αλλα για καποιο ειδος ζωντανου οργανισμου με καποια μορφη τελος παντων που ηρθε στην γη και αποικοισε τον πλανητη και επειδη αυτοκαταστραφηκε ο πλανητης τους ?εγκατα?σταθηκαν στην γη.
Οταν αρχισαν να δημιουργουν πρωτα εφτιαξαν μια βαση.Μεσα στο κεντρο η αλιως στον πυρινα της γης.Αυτα τα κεντρα επικοινωνουν με 7 περιφεριακες βασεις.
Βοριος πολος
Νοτιος πολος
Στον ισημερινο γυρω απο την περιφερια της γης αλλες 5 βασεις.
Ολες αυτες οι βασεις επικοινωνουν μεταξυ τους δια μεσου του πυρινα κι οτι συμβαινει εξω στην γη το ξερουν η το μαθαινουν με τους απεστασλμενους τους.
Καποτε ομως οι εξω ανθρωποι που αυτοι μας δημιουργησαν καπως ,αν θυμαστε παλια ειχα γραψει για τον μυθο με τις τρεις μοιρες,εκει που λετε τα ειχα αναλυσει με την αποκωδικοποιηση της γραφης. Εμεις που λετε ημαστε υπολοιπο απο θεους.Κι οταν σηκωσαμε αναστημα και νομισαμε πως γιναμε καποιοι
μας εδιωξαν απο τον δικο μας κοσμο που ειναι μεσα στην γη.Οι προγονοι μας ομως ειναι απο αλλον πλανητη.Με αλλη μορφη,κι αλλες συνηθειες.Μια συνηθεια τους να τρωνε κρεας Γι αυτο και σε καποιες γιορτες γινονται θυσιες προς τον Ελοχιμ η αλιως Αλλαχιμ.
Οι πυλες για τον κατω κοσμο τον πυρινα δηλαδη ειναι οι πυραμιδες στους πολους που δεν φτιαχτικαν απο ανθρωπους για τους ανθρωπους αλλα για σκοπους οπως για να επωφεληθουν απο ολες της εξωτερικες ενεργειες της γης ,του ηλιου του νερου ,του αερα ,της υλης,του φωτος,που ολες οι ωφελιμες ενεργειες της φυσης ειναι 7.
Κι αν θελετε να δειτε πραγματικα.Και τα πουλια πετουν σε σχημα ν.Δηλαδη αριθμος 7.
Αν σας κινησα την περιεργεια η συνεχεια αυριο.Το μυστικο τετραγωνο η καινη η αλιως κοινη διαθηκη ειναι οι πυραμιδες.
Φιλοι μου εχω κανει ενα μικρο λαθακι.Οι πυραμιδες στον ισημερινο ειναι 4.Και 2 στους πολους μας κανουν 6.Ολες μαζι λειτουργουσαν για το κεντρο της γης.
Ας αρχισω τωρα την αποκαλυψη.Ξερετε αν δεν σας φερω καποια παραδειγματα δεν θα με πιστεψετε.Εν αρχη ειναι ολογος.Αρα πρωτα μαθαινουμε κατι βλεποντας το?μαθηματικα?
Και μετα γραφουμε η το ζωγραφιζουμε και μετα το προφερουμε.Ας υποθεσω οτι η γραφη στις πυραμιδες εγινε για τους τυφλους.Οταν ολοι λενε οτι ειναι νεκροταφεια εγω θα πω.Εν ειδα ουκ ειδα.
Λεμε...μεσα ειδα οτι δεν ειχα ξαναδει.
Ενα παραδειγμα.Ολοι ξερουμε το τσιρκο.Λοιπον εγω βαζω στοιχημα πως οτι γραψω στην συνεχεια οσο αστειο και αν θα σας φανει εσεις οι ιδιοι θα το υποστηριξετε 100 τις 100 οσο κι αν σας πω οτι αστειευτικα.
Το τσιρκο εχει σχημα κωνοειδες η πυραμιδοειδες.Ας πουμε συμβολιζει την πυραμιδα, την καινη η την κοινη δια θηκη, η την κιβωτο του νωε.Η κιβωτος του νωε ειχε απ ολα τα ζωντανα,οτι καταλαβατε καταλαβατε.Επειδη τωρα στις πυραμιδες που ηταν ολα αυτα που ειπα πιο πριν, τα ζωα που εκπαιδευονται στο τσιρκο
οι κλοουν που φορανε το ενα παπουτσι ασπρο το αλλο μαυρο ειναι που συμβολιζει τους κλωνους που μολις γενιωντουσαν ολοκληρωμενοι ανδρες οι γυναικες δεν λειτουργουσαν σωστα αλλα ακριβως οπως τα μικρα παιδια που κανουν οτι βλεπουν.Τα ρουχα που φορανε οι παρουσιαστες οι ζογκλερ και τα κοριτσια διαφορα χρωματα, συμβολιζουν τις στολες που φορουσαν οι δημιουργοι.Καλα μεχρι εδω ετσι?Οταν διαβαζουμε ιστορια βλεπουμε για μια αρωστεια που αναφερεται ως λεπρα.Οταν ενα σαιμποργκ εχει ληξει αρχιζει και αυτοκαταστρεφεται.
Υπαρχουν αυτη την στιγμη υπηρεσιες που με τα καινουργια τηλεφωνα κι αν εισαι συνδρομητης μπορουν να σε βοηθησουν σε οτι προβλημα κι αν εχεις.
Ενα παραδειγμα με το μαγικο λυχναρι.Αν καποιος βεδουινος βρει αυτο το τηλεφωνω καπου στην ερημο και κατα τυχη σκουπιζοντας το πληκτρολογησε, πως λεμε με ενα πληκτρο καλει αυτοματα την υπηρεσια παγκοσμιας βοηθειας οπου κι αν βρισκεται,και η υπυρεσια απαντησε πως εχει 3 επιλογες κι οχι ευχες.Τι θελω να πω.Ειναι μεγαλο λαθος να γεμιζουμε με ψεματα τα μυαλουδακια των παιδιων μας και να τους λεμε να πιστευουν σε θαυματα.Δεν ειναι καλλυτερα να τους λεμε την αληθεια οτι μπορει για να συμβει σε καποιον ενα γεγονος εντελως τυχαια η συμπτωματικα μπορει να εχουν πεθανει χιλιαδες κοσμος για καποια ανακαλυψη, η επειδη ανακαλυψε οτι η γη ειναι σφαιρικη η επειδη καποιος ανακαλυψε τις πυραμιδες και τον ελεγαν ΙΣΟΥ.
Οταν που λετε ο ΙΣΟΥΣ ανακαλυψε τις πυραμιδες, η διμιουργηθηκε μεσα στις πυραμιδες επομενο ειναι να ξεχωρισει απο τους αλλους ανθρωπους.Μην ξεχνατε ομως.Δεν ειναι προτιμοτερο να πιστευουμε καποια πραγματα με βαση την εποχη μας παρα να λεμε γεννηθηκε στην φατνη.

Φ...φως
Α...κορυφαιων
Τ...συνδεσμων
Ν...ναου
Η...ιδρυση.

Δηλαδη απο ενα δυνατο φως που βγηκε απο το μηχανημα που ηταν γεματο καλωδια κι ενωσεις.
Ξερετε ολοι λιγο πολυ οτι στις πυραμιδες ο φαραω παντα κραταει στο χερι του ενα κλειδι η κατι που μοιαζει σε κλειδι.Αυτο ειναι το κινητο τηλεφωνο.Εχετε δει την κουκουβαγια η αλλα πουλια,και αλλα διαφορα.
Λοιπον ο σταυρος συμβολιζει αεροπλανο.Το πουλι την πτηση.Κι εκεινο το παραξενο πραγματακι που μοιαζει σαν κλειδι ειναι
-..βασικη
Ι..αρχη
0..συμπαντος.
Σταυρος με την οριζοντια και την καθετη γραμμη συμβολιζει την βασικη αρχη.
Σε λιγο η συνεχεια.