ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ

ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ

SAM_5029 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-12-18 02:04
εχει ακούσει ποτέ κανείς αυτό το όνομα???αν ναι που.πρόκειται για μια ομαδα που ασχολούταν με το μεταφυσικό και με έδρα τα βριλλησσια νομιζω,εχει ακούσει κανείς κάτι?????
2006-12-18 14:39
ΤΟ STORY ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΥΞΊΔΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΥΘΟΣ-ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ.ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΎΜΠΗΣΑΝ" ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΡΕΊΑΣ ΣΤΟΥΣ.
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΧΕΣ 88-89) ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
2007-01-09 19:51
FILE παρη θα επικοινωνησω μαζι σου.αυτη η ομαδα ειναι ο λογος που ξεκινησα την ενασχοληση μου με το μεταφυσικο.αυτο το εξωκυβερνητικα καναλια ειναι που ειδα και γω και ξεκινησα.ανεμενε mail moy αυριο βραδυ μιας και δουλευω.
2007-01-10 20:37
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...........ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΕΡΝΑΩ ΜΑΘΑΙΝΩ . ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Ο Κ..ΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
Sam εχω στην κατοχη μου και τα 8 ονοματα των μελων της τοτε φοιτητικης ( ! ) "Κοσμικης Πυξιδας". Τους 2 τους εχουμε δει να αρθρογραφουν αραια και που σε περιοδικα, εχοντας ιδρυσει και εναν μικρο εκδοτικο οικο. Ο παραλληλισμος με την ταυτοτητα της Ελληνικης Κοινοτητας του μεταφυσικου, μια περιπου δεκαετια μετα (ιδιαιτερως των φοιτητικων της ομαδων Κ.Α.Π.Α και Κ.Α.Π.Θ), προξενει σιγουρα μια επιθυμια να μαθεις περισσοτερα. Θα κανονιστει μια συνεντευξη για να σου λυσει ολες τις αποριες. Παντως ολα αυτα που ανεφερε ο Παρις για κυβερνητικες και εξω-κυβερνητικες επαφες εχω την αισθηση οτι ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας, ως φυσικο επακολουθο των μυθων και θρυλων που ακολουθουν μια παραξενη ομαδα που διαλυεται καποια στιγμη. Ποτε δε ξερεις βεβαια αλλα εδω ειμαστε για να ξεδιαλυνουμε το ψεμα απο την αληθεια
2007-01-11 02:55
μια συνεντευξη?καταπληκτικό.περιμένω εναγωνίως και το κατεβατο στο πμ κρατα το η καντους ερωτησεις απο κει.

επιτελους λυθηκε κατι που ειχα στο πισω μερος του μυαλού μου για μια δεκαετία και παραπάνω.

ευχαριστω beetlejuice.
2007-01-18 03:23
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Sam εχω στην κατοχη μου και τα 8 ονοματα των μελων της τοτε φοιτητικης ( ! ) "Κοσμικης Πυξιδας". Τους 2 τους εχουμε δει να αρθρογραφουν αραια και που σε περιοδικα, εχοντας ιδρυσει και εναν μικρο εκδοτικο οικο.

Δηλαδη;

Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι κ τι εχουν κανει;
2007-01-18 03:58
Αγαπητέ beetlejuice το να ξέρεις τα ονόματα κρατώντας ενα απο τα τεύχη του Tera Incognita στα χέρια σου δεν λεεί και πολλά (υποθέτω...).Τώρα το κάτα πόσο καλά μπορείς να ξέρεις τα πραγματα (......εδώ σταματάνε οι υποθέσεις...) και κατα πόσο κάποια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτό είναι ένα κεφάλαιο το οποίο θέλει πολύ μπλα..μπλα.Ας το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα.Για να ξεκαθαρίσουν λίγο εώς πάρα πολύ τα πράγματα σας λέω οτι είμε χαρούμενος που σας γνωρίζω ,"τυχαίνει" να είμε ενας απο τους 8 (όπως πολυ καλα γνωρίζεις¨ ) και αυτός που σύνδεσε τους πρώτους 3 πυρήνες της Κοσμικής Πυξίδας και ένας απο τους τρέις που την απαρτιζουν σήμερα (το ότι δεν ακούμε την ημέρα κουκουβάγιες δεν είναι αναγκαίο οτι πια δεν υπάρχουν...λέω..).Διαθέσιμος για ότι χρειαστεί αρκεί να μπορω να το πώ.! Καλή συνέχεια.
Παράθεση:
Αγαπητέ beetlejuice το να ξέρεις τα ονόματα κρατώντας ενα απο τα τεύχη του Tera Incognita στα χέρια σου δεν λεεί και πολλά (υποθέτω...).

Παράθεση:
Τώρα το κάτα πόσο καλά μπορείς να ξέρεις τα πραγματα (......εδώ σταματάνε οι υποθέσεις...) και κατα πόσο κάποια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτό είναι ένα κεφάλαιο το οποίο θέλει πολύ μπλα..μπλα.

Φιλε μου εγω δεν κανω επιδειξη γνωσεων. Μελος της κοινοτητας ζητησε να μαθει εγκυρες πληροφοριες για ενα θεμα και συντομα θα τις εχει.

Παράθεση:
Για να ξεκαθαρίσουν λίγο εώς πάρα πολύ τα πράγματα

Δε βλεπω να ξεκαθαρισες τιποτα...

Παράθεση:
τυχαίνει" να είμε ενας απο τους 8 (όπως πολυ καλα γνωρίζεις¨ )

Οχι δεν σε γνωριζω για να πω την αληθεια

Παράθεση:
Διαθέσιμος για ότι χρειαστεί αρκεί να μπορω να το πώ

Προφανως δε σε ενημερωσαν οι συνοδοιποροι σου οτι ηδη ειναι διατεθιμενοι να μας διηγηθουν τις περιπετειες της κοσμικης πυξιδας.