Ελληνικό Βιβλίο Εξορκισμού
Τις προάλλες ήμουν στο σπίτι ενός γνωστού μου και σε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό του διάβασα για το λεγόμενο Πεδουλοχάρτι.
Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά που περιέχει κείμενα και συμβουλές για το πώς να κάνεις εξορκισμό.
Θα παρακαλούσα αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για το θέμα αυτό να το αναφέρει.
Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει από τον γνωστό μου αυτόν να βρει σε ποιό έντυπο έγραφε για το βιβλίο αυτό ώστε να μου το δώσει για να το δώσω περισσότερη σημασία.
Υ.Γ: Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω σε ποιά κατηγορία να τοποθετήσω το συγκεκριμένο θέμα... Ελπίζω να το άνοιξα στην σωστή
Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά που περιέχει κείμενα και συμβουλές για το πώς να κάνεις εξορκισμό.
Θα παρακαλούσα αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για το θέμα αυτό να το αναφέρει.
Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει από τον γνωστό μου αυτόν να βρει σε ποιό έντυπο έγραφε για το βιβλίο αυτό ώστε να μου το δώσει για να το δώσω περισσότερη σημασία.
Υ.Γ: Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω σε ποιά κατηγορία να τοποθετήσω το συγκεκριμένο θέμα... Ελπίζω να το άνοιξα στην σωστή

Στο περιοδικό Mystery, τεύχος 1.
Έχω την εντύπωση πως αν δεν είσαι ιερέας δεν έχεις την ικανότητα να κάνεις εξορκισμό.Δηλαδή ένας λαικός,σαν εμένα για παράδειγμα,δε νομίζω να μπορεί να κάνει από μόνος του εξορκισμό,ακόμα κι αν έχει βιβλίο που να υποδεικνύει τον τρόπο που γίνεται.Δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά και δεν είμαι απολύτως σίγουρος,αν αυτό ισχύει.Αν πάντως το έχει ψάξει κανείς,θα ήταν χρήσιμη η γνώμη του.
Καλησπέρα σας.Για τον εξορκισμό μπορεί και να μην χρειάζεται παππάς.Από δική μου εμπειρεία χρειάζεται ΠΙΣΤΗ και προσευχή. Ισως σου πέρνει περισσότερο χρόνο αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.Βέβαια πάλι μπορεί να εξαρτάται και από την περίπτωση.Εμένα με βοήθησε ένας φίλος στα μάγια που μου είχαν κάνει κάποτε.