ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Για λουκέτο πάει το Crypto...

Για λουκέτο πάει το Crypto...

beetlejuice3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2005-12-31 08:33
Συμφωνα με καλα πληροφορημενες πηγες το περιοδικο Crypto θα παψει να κυκλοφορει στα περιπτερα της χωρας απο τον επομενο μηνα.

Το Crypto αποτελεσε "θυμα" μιας καταστασης που ηταν μαθηματικα σιγουρο πως θα οδηγουσε σε μια αναλογη εξελιξη: Την συσσωρευση ενος μεγαλου αριθμου περιοδικων αναζητησης που εκ των πραγματων δεν μπορουσαν να αντεξουν τον ανταγωνισμο σε μια σχετικα μικρη αγορα...
2005-12-31 20:36
Μπορούμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό δεν είχε να προσφέρει κάτι το καινοτόμο στο ελληνικό εκδοτικό χώρο της αναζήτησης.Κατά τη γνώμη μου ήταν μια βιαστική προσπάθεια,μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια έρευνα αγοράς,σε μια αυξανόμενη αγορά της αναζήτησης.
Αυτό που θα λείψει, είναι η χαμηλή τιμή του (3,5 ευρώ) που δε συναντάται πουθενά αλλού...
Και εγώ είμαι της άποψης ότι το Crypto ήταν απλά ένα περιοδικό που δημιουργήθηκε λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του ελληνικού κοινού σε περίεργα θέματα.
Η προσπάθεια προσέγγισης των φαινομένων από το εν λόγω περιοδικό, δηλαδή καθαρά από επιστημονική πλευρά, στη θεωρία ήταν ενδιαφέρουσα όμως στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν τα κατάφερε.

Κάπως έτσι, όταν το υπερβολικό ενδιαφέρον για τα φαινόμενα αυτά άρχησε να φθείρει ήταν επόμενο να κλείσει και το Crypto όπως θα κάνουν και κάποια άλλα περιοδικά που "γεννήθηκαν" εκείνη την περίοδο.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι καλό, μιας και θα οφελήσει οικονομικά κατ' αρχήν τα παλαιότερα περιοδικά και κατά δεύτερον όσα πραγματικά ασχολούνται με το παράξενο από ιδεολογία και όχι εξαιτίας των σημείων των καιρών.