Τι είναι τα orbs και vortexs ?
Παιδια θα μπορουσε καποιος να εξηγησει σε απλα ελληνικα τι ειναι τελικα τα orbs και τα vortexs? Κοιταω ξανα και ξανα το θεμα αυτο και τις απαντησεις αλλα αντι να καταλαβω τι ειναι μπερδευομαι ακομα πιο πολυ....σε μια μουφα σελιδα στο net διαβασα για μια θεωρια οτι τα orbs ειναι υπολειμματα πνευματων τα οποια εχουν δεχτει επιθεση λεει απο κακοβουλες οντοτητες.....ειναι αληθεια αυτη η κουφη θεωρια? 

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από sinia
επειδή έχω βίντεο όπου είναι νύχτα αλλά και μέρα, όπου πέφτουν μπάλες άσπρα μέσα στο δωμάτιο, αιωρούμενες και συγχρόνως όμως ακούγεται η φωνή τη νύχτα κάποιας που βγαίνει από το ασανσέρ και λέει πέτατο στο μαξιλάρι της, αναρωτιέμαι, αν μπορούν να δημιουργηθούν από άνθρωπο για να σου προκαλέσει κακό. όντως είχα προβλήματα με κάποιους ανθρώπους της πολυκατοικίας και σοβαρά που ήθελαν να με τρελάνουν. έχω και καθαρά βίντεο βέβαια με εικόνα γι αυτους τους ανθρώπους ως προς το τι μου έκαναν. Αλλά σκέφτομαι αν μπορούσαν με ακτίνες λειζερ ή ηλεκτρομαγνητικά κύματα να δημιουργήσουν μέσα στο δωμάτιο διάφορα φαινόμενα, ώστε να έχουν επίδραση επάνω μου. ευχαριστώ.
|
Εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος έχει υπομονή μπορεί να το πετύχει με τεχνητά μέσα. Απλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων ενεργοποιείται΄από τον εγκέφαλο ένας φυσικός μηχανισμός που δημιουργεί αυτά τα φαινόμενα.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
Παιδια θα μπορουσε καποιος να εξηγησει σε απλα ελληνικα τι ειναι τελικα τα orbs και τα vortexs? Κοιταω ξανα και ξανα το θεμα αυτο και τις απαντησεις αλλα αντι να καταλαβω τι ειναι μπερδευομαι ακομα πιο πολυ....σε μια μουφα σελιδα στο net διαβασα για μια θεωρια οτι τα orbs ειναι υπολειμματα πνευματων τα οποια εχουν δεχτει επιθεση λεει απο κακοβουλες οντοτητες.....ειναι αληθεια αυτη η κουφη θεωρια?
![]() |
Μπορεί να είναι και αυτό.. αλλά orbs είναι κάτι κυκλικά πετούμενα, φωτεινά πράγματα τα οποία μπορεί να είναι από ψυχές έως και τα μηχανήματα των Διαστημόπλοιων τω εξωγήινων.. τα vortex ( δεν έχει πληθυντικό ) είναι κυκλικοί στρόβιλοι, δίνες, που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις, μέρη και χρόνους.. αυτά ξέρω για αυτά..
Παράθεση:
| Να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν κακό. Η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για φυσικές δυνάμεις, οι οποίες επηρεάζονται από τον εγκέφαλο.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίζονται σε όλους. |
Και εγω με την σειρα μου ασπαζομαι την αποψη του φιλου ΛΥΚΑΙΟΣ 1981 και θα ελεγα πως ειναι φυσικες δυναμεις που επηρεαζονται απο τον εγκεφαλο και πολλες φορες απο την ψυχικη διαθεση του αλλου.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από schooligan
Και εγω με την σειρα μου ασπαζομαι την αποψη του φιλου ΛΥΚΑΙΟΣ 1981 και θα ελεγα πως ειναι φυσικες δυναμεις που επηρεαζονται απο τον εγκεφαλο και πολλες φορες απο την ψυχικη διαθεση του αλλου.
|
Άκου και κάτι άλλο ενδιαφέρον. Βγάζω τέτοια πράγματα εδώ και 13 χρόνια από την Πεντέλη χωρίς ψηφιακή φυσικά.Από τον Ιούλιο που απέκτησα, βγάζω φωτογραφίες σε πολλές περιοχές και έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζονται περισσότερα σε μέρη με δέντρα ή προς την θάλασσα. Επίσης, όσο λιγότεροι άνθρωποι παρευρίσκονται, τόσο περισσότερα βγαίνουν. Εκτος αν οι παριστάμενοι "διαμορφώσουν" την πραγματικότητα με τον κατάλληλο τρόπο.
Παράθεση:
| Άκου και κάτι άλλο ενδιαφέρον. Βγάζω τέτοια πράγματα εδώ και 13 χρόνια από την Πεντέλη χωρίς ψηφιακή φυσικά.Από τον Ιούλιο που απέκτησα, βγάζω φωτογραφίες σε πολλές περιοχές και έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζονται περισσότερα σε μέρη με δέντρα ή προς την θάλασσα. Επίσης, όσο λιγότεροι άνθρωποι παρευρίσκονται, τόσο περισσότερα βγαίνουν. Εκτος αν οι παριστάμενοι "διαμορφώσουν" την πραγματικότητα με τον κατάλληλο τρόπο. |
Ενδιαφερον. Και εμενα στην Πεντελη εχει τυχει να μου βγουν τετοιες φωτογραφιες αλλα δεν ειχα κανει ποτε τον συλλογισμο οτι μπορει να συσχετιζεται με το εαν εχει και κοσμο τριγυρω η οχι.
Δηλαδη αποκλειεται να μην ειναι πνευμα?...απλα να ειναι μορφες ενεργειας οι οποιες να μεταφερονται απο εμας τους ανθρωπους στα πνευματα ωστε να μπορεσουν αυτα να επιβιωσουν αλλα και να φανερωθουν σε μας...να ειναι ενας τροπος τους να περνουν την ενεργεια που χρειαζονται και αυτο μαλιστα να το κανουν ασυναισθητα (καπως)....
Βεβαια πολλοι πιστευουν οτι ειναι φαντασματα σε μορφη σφαιρικου φωτος...εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ενας ανθρωπος αποχαιρετα τουτο το ματαιο κοσμο, η ψυχη που αφηνει το υλικο σωμα ειναι η ουσια εκεινη που διατηρει ακομα την νοημοσυνη της, τις μνημες της ζωης, τα συναισθηματα, ακομα και την προσωπικοτητα....
Ενα orb δεν κανει μια ψυχη απο μονο του...
Βεβαια πολλοι πιστευουν οτι ειναι φαντασματα σε μορφη σφαιρικου φωτος...εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ενας ανθρωπος αποχαιρετα τουτο το ματαιο κοσμο, η ψυχη που αφηνει το υλικο σωμα ειναι η ουσια εκεινη που διατηρει ακομα την νοημοσυνη της, τις μνημες της ζωης, τα συναισθηματα, ακομα και την προσωπικοτητα....
Ενα orb δεν κανει μια ψυχη απο μονο του...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
Δηλαδη αποκλειεται να μην ειναι πνευμα?...απλα να ειναι μορφες ενεργειας οι οποιες να μεταφερονται απο εμας τους ανθρωπους στα πνευματα ωστε να μπορεσουν αυτα να επιβιωσουν αλλα και να φανερωθουν σε μας...
|
Αυτην την στιγμή αντικειμενικά δεν γνωρίζουμε τίποτα για το φαινόμενο αυτό, κατά συνέπεια δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο.Εγώ το μόνο για το οποίο είμαι βέβαιος, είναι η επιρροή που ασκεί ο παράγων παρατηρητής στον τρόπο δια του οποίου επηρεάζεται η ρόή της πραγματικότητος.
Θα επισημάνω και κάτι άλλο, το οποίο έχει να κάνει με τον λόγο για τον οποίο εμφανίζονται σε ψηφιακές ως επί το πλείστον μηχανές (έχω από το 1996 φωτογραφίες από την Πεντέλη, για τις οποίες είχα πάει στον Χαρδαβέλλα τον Ιούνιο του 1994. Θα τις βρείτε στο βιβλίο του Λελούδα ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, εκδ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ, όπου η ερμηνεία που δίνει ο σπηλαιολόγος περί υγρασίας είναι εκτός τόπου και χρόνου...). Ως γνωστόν οι αναλογικές μηχανές έχουν στον φιλμ τους ιονισμένα άτομα αργύρου (άτομο που έχει χάσει ένα από τα ηλεκτρόνιά του), άρα έχει θετικό φορτίο. όταν λοιπόν ένα φωτόνιο απορροφηθεί από την επίστρωση αργύρου, τότε το άτομο είναι ουδέτερο και αμέσως μετά εκπέμπεται ένα ηλεκτρόνιο.Συνεπώς, το άτομο επανέρχεται άμεσα στην κατάσταση του ιόντος. Αν όμως υπάρχουν πολλά άλλα φωτόνια (κάτι που εξαρτάται από τον χρόνο έκθεσης του φιλμ), τότε θα έχουμε περισσότερα ουδετεροποιημένα άτομα αργύρου, άρα καλύτερης ποιότητας μηχανή. Επειδή όμως τα orbs έχουν μικρό χρόνο εκθέσεως, τότε η αναλογική μηχανή με φιλμ δεν τα πιάνει. Οι ψηφιακές όμως, χάρη στον αισθητήρα CCD (διάταξη συζευγμένου φορτίου), που αποτελείται από τσιπάκι πυριτίου που είναι ευαίσθητο στην ανίχνευση φωτονίων, διεγείρεται από την παρουσία ενός και μόνο από αυτά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα βλέπουμε κυρίως σε ψηφιακές μηχανές.
Μην ξεχνάμε αυτά που σας είπα πριν, σχετικά με τον ρόλο του παρατηρητή. Δεν εμφανίζονται σε όλους.
Μην ξεχνάμε αυτά που σας είπα πριν, σχετικά με τον ρόλο του παρατηρητή. Δεν εμφανίζονται σε όλους.