Τι Ειναι Υπερβατικος Διαλογισμος?
Επισης
Πως Ενεργοποιουμε Τα Τσακρα?Με Διαλογισμο Απο Οτι Ξερω Αλλα Πως Συγκεκριμενα?αυτες Τισ 2 Ερωτησεις Εχω
Πως Ενεργοποιουμε Τα Τσακρα?Με Διαλογισμο Απο Οτι Ξερω Αλλα Πως Συγκεκριμενα?αυτες Τισ 2 Ερωτησεις Εχω
Όπως έχει εξηγήσει ο C.W Leadbeater στο βιβλίο του ''Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου'' το σημαντικότερο δεν είναι να ενεργοποίησεις τα τσάκρα σου(πράγμα που πιθανότατα να μην το κάνεις ποτέ) αλλά να μπορείς να τα διακρίνεις στους αλλους ανθρώπους.
Πάντως ο ίδιος προτείνει,για ενεργοποίηση των τσάκρα, διάφορα είδη γιόγκα όπως Λάγια Γιόγκα και Κουνταλίνι.Γι αυτά τα είδη μπορείς να μάθεις με πάρα πολλύς τρόπους.Καλή ενεργοποίηση!
Πάντως ο ίδιος προτείνει,για ενεργοποίηση των τσάκρα, διάφορα είδη γιόγκα όπως Λάγια Γιόγκα και Κουνταλίνι.Γι αυτά τα είδη μπορείς να μάθεις με πάρα πολλύς τρόπους.Καλή ενεργοποίηση!

Καλό είναι όποιος κάνει κάτι να ξέρει γιατί το κάνει.
Δηλαδή σε αυτό που ρωτάς Darth Vader, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις , γιατί το θέλεις και απλά να το ζητήσεις.
Δηλαδή σε αυτό που ρωτάς Darth Vader, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις , γιατί το θέλεις και απλά να το ζητήσεις.
Εχω Λογουσ Που Θελω .
Εχω Διαβασει Στο Βιβλιο Το Αιθερικο Σωμα Για Τα Αιθερικα Τσακρα Συγκεκριμενα
Το Τσακρα Κοντα Στην Σπληνα Βελτιωνει Την Μνημη Απο Το Αστρικο Πεδιο Και Θαθελα Πολυ Να Θυμαμαι Τα Ονειρα Μου Και Να Πετυχω Επιτελουσ Συνηδειτο Ονειρεμα
Το Τσακρα Στα Φρυδια Ενεργοποιει Την Αιθερικλη Οραση Και Μπορεισ(οπωσ Λεει)μεχρι Και Να Διαπερασει Η Ματια Την Υλη,μεχρι Ενοσ Σημειου(μεσα Απο Τοιχουσ Κλπ.
Και Ποιοσ Δεν Θαθελε Κατι Τετοιο
Εχω Διαβασει Στο Βιβλιο Το Αιθερικο Σωμα Για Τα Αιθερικα Τσακρα Συγκεκριμενα
Το Τσακρα Κοντα Στην Σπληνα Βελτιωνει Την Μνημη Απο Το Αστρικο Πεδιο Και Θαθελα Πολυ Να Θυμαμαι Τα Ονειρα Μου Και Να Πετυχω Επιτελουσ Συνηδειτο Ονειρεμα
Το Τσακρα Στα Φρυδια Ενεργοποιει Την Αιθερικλη Οραση Και Μπορεισ(οπωσ Λεει)μεχρι Και Να Διαπερασει Η Ματια Την Υλη,μεχρι Ενοσ Σημειου(μεσα Απο Τοιχουσ Κλπ.
Και Ποιοσ Δεν Θαθελε Κατι Τετοιο
Δες το σαν ένα adventure:
Πες ότι η ενεργοποίηση ενός τσάκρα ή αλλιώς ενός κέντρου ενέργειας στο σώμα σου είναι ένα εργαλείο το οποίο τοποθετείς στο inventory. Για να σου είναι χρήσιμο θα πρέπει να ξέρεις αν το χρειάζεσαι γιατί ό,τι αποκτάς το αποκτάς με κόπο και σίγουρα δεν θέλεις να κοπιάσεις περισσότερο από ότι χρειάζεται.
Πες ότι η ενεργοποίηση ενός τσάκρα ή αλλιώς ενός κέντρου ενέργειας στο σώμα σου είναι ένα εργαλείο το οποίο τοποθετείς στο inventory. Για να σου είναι χρήσιμο θα πρέπει να ξέρεις αν το χρειάζεσαι γιατί ό,τι αποκτάς το αποκτάς με κόπο και σίγουρα δεν θέλεις να κοπιάσεις περισσότερο από ότι χρειάζεται.
Το Εξηγεισ Λιγο Καλυτερα Αυτο Που Ειπεσ?δεν Καταλαβα
Πιστευω πως το να θελει καποιος να ενεργοποιησει τα διαφορα τσακρα που υπαρχουν ειναι κατι πιο βαθυ.Το οτι εχεις αυτην την επιθυμια αυτο και μονο πρεπει να σε βοηθαει,ειναι κατι που σε ενδιαφερει και γιαυτο αν προσπαθησεις και διαβασεις και αλλα βιβλια θα τα καταφερεις,ξερω πως δεν σου λεω κατι συγκεκριμενο αλλα πιστευω πως καταλαβαινεις για πιο λογο στα λεω αυτα.Αν θες κατι πιο συγκεκριμενο ρωταμε.
[QUOTE=Lizen]Πιστευω πως το να θελει καποιος να ενεργοποιησει τα διαφορα τσακρα που υπαρχουν ειναι κατι πιο βαθυ.Το οτι εχεις αυτην την επιθυμια αυτο και μονο πρεπει να σε βοηθαει,ειναι κατι που σε ενδιαφερει και γιαυτο αν προσπαθησεις και διαβασεις και αλλα βιβλια θα τα καταφερεις,ξερω πως δεν σου λεω κατι συγκεκριμενο αλλα πιστευω πως καταλαβαινεις για πιο λογο στα λεω αυτα.Αν θες κατι πιο συγκεκριμενο ρωταμε.[
ρωτα με εννοεισ η ρωταμε?αν ειναι το πρωτο,σε ρωταω για κατι πιο συγκεκριμενο
ρωτα με εννοεισ η ρωταμε?αν ειναι το πρωτο,σε ρωταω για κατι πιο συγκεκριμενο
Για να ενεργοποιήσεις τα τσάκρα πρέπει να διαλογοστείς σε αυτά.
Καλό είναι, όχι αναγκαίο όμως, να έχεις ένα άτομο να σε καθοδηγεί.
Καλό είναι, όχι αναγκαίο όμως, να έχεις ένα άτομο να σε καθοδηγεί.
δηλαδη να τα σκεφτομαι και να ''φανταζομαι'' πως ενεργοποιουνται η κατι παρομοιο,ετσι?