ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Έτος 2012

Έτος 2012

virus103 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 6/6
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από haris-x
Γεια σας και εμενα ειναι το πρωτο μου post.Διαβασα επιτελους και τις 24 σελιδες.
Απλως θα θεσω καποιους προβληματισμους.Ας υποθεσουμε οτι μπαινουμε σε μια
εποχη ανωτερης συνειδητοτητας λογο καποιον συμπαντικων μεταβολων.Οι μεταβολες αυτες αφου ειναι συμπαντικες υποθετω οτι γινονται και ολοκληρωνονται σε πολυ αργο ρυθμο.
Αρα λογικα βρισκομαστε ηδη σε αυτη την μεταβολη αφου το 2012 ειναι σχεδον παρον.Δεν επρεπε αυτη η αλλαγη στην συνειδητοτητα μας να ειχε γινει;Δηλαδη ξαφνικα το 2012-13 θα γινουμε ανθρωποι με αλλες δυνατοτητες;
Πολλες θεωριες και δογματα στην ανθρωποτητα διαδιδονται τις περισσοτερες φορες με την μεθοδο ραδιο αρβυλα, γιατι ετσι ειναι φτιαγμενος ο ανθρωπινος νους.Δεν ξερω αν η πηγη της θεωριας του 2012 να ειναι το ημερολογιο των μαγια ευχομαι παντως να γινει η αλλαγη της συνειδητοτητας.Το σιγουρο ειναι οτι αν περασει απαρατητη αυτη η ημερομηνια πολλοι απο εμας δεν θα ασχοληθουν ξανα με προβλεψεις ουτε για πλακα

Η αλλαγή δεν θα έλθει εν νυκτή ,και δεν θα ξυπνήσουμε με φωτοστέφανον...
Εάν βλέπεις γύρο σου ανθρώπους να διαβάζουν Έλληνας συγγραφείς και κυρίως να συζητούν έστω και για πλάκα τα γραφόμενα τότε να είσαι ,να είστε σίγουροι ότι η βελτίωσις πραγματοποιήθηκε.
2007-12-22 02:40
Παράθεση:
Η αλλαγή δεν θα έλθει εν νυκτή ,και δεν θα ξυπνήσουμε με φωτοστέφανον...
Εάν βλέπεις γύρο σου ανθρώπους να διαβάζουν Έλληνας συγγραφείς και κυρίως να συζητούν έστω και για πλάκα τα γραφόμενα τότε να είσαι ,να είστε σίγουροι ότι η βελτίωσις πραγματοποιήθηκε.

εχεις δικιο φιλε μου Aristedis ετσι ειναι....

πλακα ειχε πριν απο λιγο καιρο οταν κουβεντιαζοντας με μια καλη μου φιλη μου λεει "καλα βρε πενυ τι μορφη νομιζεις οτι θα εχει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος?-θα διεξαχθει και σε πνευματικο επιπεδο..."

τωρα για τις ημερομηνιες εχω καποιες επιφυλαξεις...
Δεν θα ηθελα να φανω απαισιοδοξος αλλα αυτο που βλεπω ειναι τα δαση μας να μικραινουν απο τις πυρκαγιες καθε καλοκαιρι απο την απληστια για μισο μετρο γη, οι νεοελληνες να μην ειναι σε σχεση με αλλους λαους ευαισθητοποιημενοι σε θεματα οικολογιας.κ.λ.π......
Μας χωριζουν μονο 5 χρονια απο το 2012 οποτε ελπιζω να καταλαβαινετε τον προβληματισμο μου.Υπαρχει βεβαια το ενδεχομενο να μην βρισκομαστε ακομα ουτε στην αφετηρια της χρυσης εποχης.Υπομονη θα δουμε...