Λομπσαγκ Ραμπα (??)
Γεια σας - είμαι καινούρια εδώ.
Συχνά συζητάμε με φίλους μας θέματα μεταφυσικής - από που ερχόμαστε -
που πηγαίνουμε, η ζωή μετά το θάνατο.....
Κάποιος μου έδωσε τα βιβλία του "Λομπσαγκ Ράμπα" - αν και διαβάζονται ευχάριστα, τουλάχιστον τα πρώτα 2 - έχω ψάξει λιγάκι και φαίνεται ότι ο δήθεν
Θιβετιανός μοναχός δεν έχει παει ποτέ του στο Θιβέτ...
Είναι εντυπωσιακή η λεπτομέρεια παντως με την οποία περιγράφει τη "ζωή του" στο Θιβέτ, την εκπαίδευσή του, κλπ.
Το πρώτο βιβλίο, το "τρίτο μάτι" έχει γραφτεί πιστέυω το 1948.
Ξέρει κανείς από που προέρχονται όλες αυτές η θεωρίες του Ράμπα - υπήρχε κάποιος αυθεντικός στον οποίο στηρίχτηκε; Αν είναι όλα αυτά καθαρή φαντασία,
τότε του βγάζω το καπέλο...
Αν όχι, θα ήθελα να διαβάσω όλα αυτά από κάποιον που ξέρει για τι μιλάει...
Έχει ψάξει κανείς σας σ'αυτό το θέμα;
Υπάρχει κανείς εδώ που έχει διαβάσει "Ράμπα"?
- Συγχαρητήρια για αυτό το φορουμ, είναι πραγματικά πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον.-
Συχνά συζητάμε με φίλους μας θέματα μεταφυσικής - από που ερχόμαστε -
που πηγαίνουμε, η ζωή μετά το θάνατο.....
Κάποιος μου έδωσε τα βιβλία του "Λομπσαγκ Ράμπα" - αν και διαβάζονται ευχάριστα, τουλάχιστον τα πρώτα 2 - έχω ψάξει λιγάκι και φαίνεται ότι ο δήθεν
Θιβετιανός μοναχός δεν έχει παει ποτέ του στο Θιβέτ...
Είναι εντυπωσιακή η λεπτομέρεια παντως με την οποία περιγράφει τη "ζωή του" στο Θιβέτ, την εκπαίδευσή του, κλπ.
Το πρώτο βιβλίο, το "τρίτο μάτι" έχει γραφτεί πιστέυω το 1948.
Ξέρει κανείς από που προέρχονται όλες αυτές η θεωρίες του Ράμπα - υπήρχε κάποιος αυθεντικός στον οποίο στηρίχτηκε; Αν είναι όλα αυτά καθαρή φαντασία,
τότε του βγάζω το καπέλο...
Αν όχι, θα ήθελα να διαβάσω όλα αυτά από κάποιον που ξέρει για τι μιλάει...Έχει ψάξει κανείς σας σ'αυτό το θέμα;
Υπάρχει κανείς εδώ που έχει διαβάσει "Ράμπα"?
- Συγχαρητήρια για αυτό το φορουμ, είναι πραγματικά πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον.-