ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ιταλικη ''Πυλη''

Ιταλικη ''Πυλη''

Belthazor11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Γνωρίζω το θέμα αρκετό καιρό αλλά δεν είχα δώσει σημασία, έτσι είπα τώρα να το βάλω και στο forum, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Λοιπόν στην Ιταλία, στη Piazza del Toro, υπάρχει μια ''πόρτα'', μονό που δεν οδηγεί πουθενά, η μάλλον έτσι νομίζουμε. Τι μπορεί να είναι, μια Αστρική Πύλη, να ήταν αληθινά μια πόρτα και να την έκλεισαν, η μήπως κάτι που έκαναν οι Ιταλοί μιας και βαριοντουσαν και δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν?

Οτι και να ειναι αυτη η πορτα, οπου και να οδηγει σιγουρα δεν ειναι τυχαια εκει. Τα συμβολα γυρω της ειναι αστρολογικα και συμβολιζουν τους πλανητες του ηλιακου συστηματος οχι ομως με τη σειρα.
Και εκτος απο αυτο..αν διακρινει καλα το ματι μου...βλεπω και το αστρο του Δαβιδ..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από schooligan
Και εκτος απο αυτο..αν διακρινει καλα το ματι μου...βλεπω και το αστρο του Δαβιδ..

Ειναι κατι σαν το Αστρο του Δαβιδ. Ειναι δυο τριγωνα ξεχωριστα τα οποια ειναι το ενα προς τα πανω (συμβολο φωτιας) και το αλλο ειναι προς τα κατω (συμβολο νερου). Το μυαλο μου εκει πηγε πρωτα. Αλλα απο πανω τους εχουν εναν κυκλο με εναν σταυρο στο επανω μερος. Μεσα στον κυκλο εχει μια βουλα. Πιθανα ο κυκλος να ειναι το συμβολο του Ηλιου.
Απλες σκεψεις ειναι
Εκτος απο αυτο Κυριακο, μια απο τις πρωτες σκεψεις μου ειναι αφου υπαρχουν αρκετα συμβολα που δηλωνουν το αρσενικο και το θυλικο και ισως αφου υπαρχουν και πλανητες να σχετιζεται με την λατρεια του πλανητη αφροδιτη...δεν ξερω..απλες σκεψεις..
Σε λιγο ανεβαζω μεγενθυνσεις απο την πυλη.
Ανεβαζω τις φωτος σε μεγενθυνση....

Μπραβο! Καλα εκανες Στεφανε! Παντως γενικος στην μαγεια, τα αστρα και τα δυο φυλα ( αρσενικο - θηλυκο ) ειναι συνδεδεμενα! Ισως τελικα να ειναι κατι σαν μια πυλη..

Παρακαλω παντως, οπως εχει γνωσεις σε προγραμματα που μπορει να κανουν τις εικονες πιο ευδιακριτες και ισως να βγαλει ακρη και τι λενε τα γραμματα..τον παρακαλω να επικοινωνισει πριβε ωστε να του δωσω φωτος
Τα αγάλματα εκατέρωθεν της "πύλης" μου φαίνονται κάπως δυσοίωνα...
Το σύμβολο πάνω πάνω δεν είναι το άστρο του δαβίδ, αλλα τρία σύμβολα. Τα δυο τρίγωνα, νερό, φωτιά η καλο κακό, και ο κύκλος με το σταυρο προς τα πάνω είναι η Γη η η κατοικία (ευρύτερη έννοια - home) μέσα στον κύκλο της Γης είναι η μεγάλη βούλα η σελήνη.. Έχουμε μετά τα σύμβολα αρσενικού και θηλυκού στις δυο πλευρές η πλανήτες Αφροδίτη και Αρης, και τα λοιπά αστρολογικά σύμβολα.
Τα αγάλματα τώρα δεν έχω ιδέα τι είναι αλλα όντως δημιουργούν την εντύπωση ότι ο,τι και να είναι δεν είναι κάτι αγαθό.. και από την άλλη αν κρίνω και από το έδαφος στο οποιο ήταν θαμμένο, τότε μαλών κάποιος η κάποιοι το θάψανε / χτίσανε εσκεμμένα για να το αποφύγουν. Θα μου πείτε τώρα γιατί να μη το γκρεμίσουν.. σίγουρα στην περίοδο του μεσαίωνα υπήρχαν μάγοι, καταραμένοι αστρολόγοι κτλ. Η κατάρα ήταν ο τρόμος τις εποχής, όπως και η μη πιστη.

Δεν νομίζω να είναι παλαιότερο ένα τέτοιο κτίσμα με τα συγκεκριμένα σχέδια.. οποτε μαλών προς τα εκεί συγκλίνω.. ότι δηλαδή το μέρος ήταν ύποπτο, και ο κόσμος όταν έριξε στην πήρα τους "μάγους" προτίμησε να θάψει τα κτίσματα τους παρα να τα καταστρέψει για να μη πέσει πάνω τους η κατάρα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από henriksmir
Τα αγάλματα εκατέρωθεν της "πύλης" μου φαίνονται κάπως δυσοίωνα...

Αμα μπορουσες να μας πεις γιατι αυτα τα συναισθηματα θα ηταν υπεροχο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos
Το σύμβολο πάνω πάνω δεν είναι το άστρο του δαβίδ, αλλα τρία σύμβολα. (...............).. ότι δηλαδή το μέρος ήταν ύποπτο, και ο κόσμος όταν έριξε στην πήρα τους "μάγους" προτίμησε να θάψει τα κτίσματα τους παρα να τα καταστρέψει για να μη πέσει πάνω τους η κατάρα.

Δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο, και εγω αυτο πιστευω για τα συμβολα, αλλα δεν μπορεις να πεις, μοιαζει τρομερα με το αστρο του Δαβιδ..