ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ο απολογισμός των συναντήσεων της κοινότητας του μεταφυσικού

Ο απολογισμός των συναντήσεων της κοινότητας του μεταφυσικού

beetlejuice1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
10 μερες εχουν περασει απο την εναρξη της περιπλανησης μου στην ελληνικη επικρατεια με σκοπο να συμμετεχω στις εργασιες της κοινοτητας του μεταφυσικου. Απολυτα ευχαριστημενος και ικανοποιημενος ,με πολλες εμπειριες και εικονες να στριφογυριζουν στο μυαλο μου,απολαμβανω ενα παγωμενο αναψυκτικο σε ενα νετ-καφε της πρωτευουσας λιγες ωρες πριν παρω το δρομο του γυρισμου για τη Σαμο (τον τοπο των σπουδων μου) .

Ομορφες συζητησεις με μελη της κοινοτητας μας ,τοσο σε Αθηνα όσο και στη Θεσσαλονικη ,μαγευτικες εικονες απο την περιπλανηση μας στον Ολυμπο ,στο καταφυγιο μας και τη σκληρη προσπαθεια που κατεβαλα με τον Σολων να πατησουμε την κορυφη ,τον Μυτικα (κατι που καταφεραμε τελικα!-και που 8α δειτε συντομα τοσο σε αρθρο επικαιροτητας οσο και σε αποστολη της Πυθεας)...
Το σημαντικοτερο ομως γεγονος (οπως και σε καθε "μεταφυσικο σαφαρι") ειναι το μιτινγκ της ομαδας Gateway. Ισως το σημαντικοτερο ως τωρα να ηταν αυτο που πραγματοποιηθηκε λιγα 24ωρα πριν στην πολη της Θεσσαλονικης. Αποφασεις και σχεδια τα οποια ξεφευγουν απο καθετι που ειχαμε στο μυαλο μας οταν χτιζαμε αυτην την κοινοτητα πριν 3,5 χρονια. Οι εξελιξεις τους επομενους μηνες αναμενονται καταιγιστικες και ηδη αναρωτιεμαι τι ακριβως θα περιλαμβανει η ανασκοπηση της χρονιας 2005 που θα κανω τις πρωτες ημερες του επομενου χρονου...
Η κοινοτητα μας μεγαλωνει ,ωριμαζει ,αναλαμβανει πρωτοβουλιες και αποκτα ολοενα και ισχυροτερη φωνη. Οι αναζητητες του αυριο ειναι εδω και οπως εχω πει και αλλες φορες το μελλον τους ανηκει και πρεπει να τους ανηκει. Οι αποδειξεις προσεχως...