ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/παραξενη φωτο

παραξενη φωτο

Δημητρης. onisis1@hotmail10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
μηπωσ καποιο μελος εχει για μια φωτο με ενα κοριτσακι που δεν μπορεισ να το δεις πανω απο μερικα δευτερολεπτα?
εαν λέμε για την ίδια φωτο ειναι ενας αστικος μυθος,κατ εμε.

αντεχεις να τη δεις μέχρι να βαρεθεις.καπου έλεγε οτι τρελενεσαι και αλλα παρομοια.
ειναι με ενα κοριτσακι που αν δεν κανω λαθος ειναι σε ενα σχολειο. πωσ μπορω να βρω τι φωτο που λες?
δυστυχως τη πετυχα στο γοογλη πριν καμμια βδομαδα,με λεξεις apocryfa,occult

κατι τετοιο είχα βαλει.είχε και επεξήγηση και τετοια.αλλα οπως σου ειπα κατ εμε δεν ειναι τιποτα.δεν ξέρω αν καποιος την εχει σωσει ή δει τη φωτο για την οποια λεμε.εγω δε τη κρατησα.
Ευχαριστω πολυ!
...Γεια αυτή τη φωτό λέτε;

http://www.unexplained-mysteries.co...opn&cat=0&pos=3

Φάρσα...
Μπραβο ρε Oddb@llSoul,νεπ αυτη,οχι ακριβως φαρσα,η φωτο ειναι απλως κατι που εφτιαξε καποιος και μετα καποιοι κοτσαραν ενα μυθο,ενα στορυ αν θες.

για μενα μακραν η πιο τρομακτικη φωτο ηταν και θα ειναι το αυτο του κινγκ,αυτος ο κλοουν,ακομα και τωρα τη βρισκω αποκρουστικη το λιγοτερο.

Επισης τρομακτικοι ειναι οι δαιμονες οπως τους απεικονιζουν οι ιαπωνες.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SAM_502
Επισης τρομακτικοι ειναι οι δαιμονες οπως τους απεικονιζουν οι ιαπωνες.

Ουδεν σχόλιο....Όταν είχα δεί "Το Μάτι" τα χρειάστηκα...

Πάντως η φωτό αυτή είναι όλα τα λευτά...Φαντάσου να είσαι στην μία άκρη του διαδρόμου και να σου έρχεται έτσι αιωρούμενη....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΣΚΟΥΜΠΙ-ΝΤΟΥ!!! ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΣΑΙ;!!!!!
Ευχαριστω oddb@soul. Αυτη ειναι φωτο λογικα γιατι μου ειχαν πει για ενα διαδρομο οντως τη βλεπεις μεχρι να βαρεθεις οπως ειχε πει κ ο SAM 502.
Παράθεση:
Πάντως η φωτό αυτή είναι όλα τα λευτά...Φαντάσου να είσαι στην μία άκρη του διαδρόμου και να σου έρχεται έτσι αιωρούμενη....

εκείνη την στιγμή πρέπει να την δεις.... κάτι σαν το MATRIX ιιιιιιιιιι.....ααααααααα....