ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Poltergeist στο σπίτι

Poltergeist στο σπίτι

Instict1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-08-27
Melian σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Να σου πω την αλήθεια μου δεν γνωρίζω ακριβώσ για τα poltergeist,είχα απλά την εντύπωση ότι μπορεί να είναι αυτέσ οι φωτεινέσ μπάλεσ που εμφανίζονται περίεργα και κατά καιρούσ σε φωτογραφίεσ!Δεν έχουμε μετακομίσει ακόμα από το σπίτι!Υπολογίζουμε το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω κάποιων υποχρεώσεων!Σ'αυτό το σπίτι μένουμε15 χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια άρχισαν αυτά τα περίεργα!Μετά από αυτό που περιέγραψα πιο πριν συνέβησαν και άλλα, όπωσ να κάθομαι αργά το βράδυ στο σαλόνι σε έναν από τουσ 2 καναπέδεσ βλέποντασ τηλεόραση και ξαφνικά να ακούω θόρυβο ότι κάποιοσ κάθησε στον άλλο καναπέ!Να κοιτάζω και να μην βλέπω κανέναν παρά μόνο ένα βαθούλωμα στο μαξιλάρι του ότι κάποιοσ κάθεται και να έχω παγώσει ολόκληρη από τον φόβο μου!Ξέρω ακούγεται τρελό αλλά δεν το έχω πάθει μόνο εγώ στο σπίτι!Είναι βραδιέσ που κάθομαι μέχρι αργά βλέποντασ τηλεόραση, έχω χαλαρώσει τελείωσ ξαπλωμένη με λυγισμένα τα πόδια μου και έχω μισόκλειστα τα μάτια μου αλλά δεν κοιμάμαι,και ξαφνικά κάποιοσ με σκουντά στο γόνατο και πετάγομαι ολόκληρη!Τονίζω όμωσ οτί αυτό που ένιωθα δεν ήταν σύσπαση κάποιου μυ σε φάση χαλάρωσησ!Ήταν κανονικό άγγιγμα!!γιάυτο και φρικάρω!Πόσα βράδια έχω ξυπνήσει είτε για να πάω τουαλέτα είτε για νερό και έχω δει περίεργεσ μορφέσ στην πόρτα μου να με κοιτούν και για να φύγουν λέω κάποια προσευχή!!Μου έχουν συμβεί τόσα πολλά που δεν έχω τολμήσει να τα πω κάπου αλλού εκτόσ απο την οικογένειά μου διότι φοβάμαι μη με πουν θεοπάλαβη!!