ανάμνηση από προηγούμενη ζωή???
γεια σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
σήμερα καθώς διάβαζα ένα βιβλίο με αναδρομές στην προηγούμενη ζωή μου ήρθαν έντονα κάποια όνειρα τα οποία βλέπω συνέχεια και έναν φόβο που μου έχει δημιουργηθεί από μικρή για την θάλασσα..βλέπω ότι είμαι εγώ σαν κάποια άλλη και κολυμπάω ήρεμα ξαφνικά το νερό παίρνει σκούρο χρώμα και έτσι αντιλαμβάνομαι ότι είμαι στα βαθειά και αρχίζω να νιώθω ένα κενό κάτω απ τ πόδια μου και μπαίνει νερό μέσα στο στόμα με βλέπω να παλεύω να σηκωθώ να μην πνιγώ, αλλά μου είναι αδύνατο πια δεν νιώθω να αναπνέω και αυτό το όνειρο το βλέπω από την εφηβεία μου.και φοβάμαι όταν είμαι στην παραλία να πλησιάσω στα βαθειά και κάθομαι πάντα στα ρηχά ενώ όλοι πηγαίνουν βαθειά, κολύμπι ξέρω αλλά μόλις διαπιστώνω ότι πλησιάζω στα βαθειά και ότι δεν πατώνω,πανικοβάλλομαι. λέτε να είναι κάποια ανάμνηση από το παρελθόν ή κάποιος απλός φόβος??? που θα μπορούσα να βρω κάποιον που να κάνει αναδρομές????
ευχαριστώ πολύ
σήμερα καθώς διάβαζα ένα βιβλίο με αναδρομές στην προηγούμενη ζωή μου ήρθαν έντονα κάποια όνειρα τα οποία βλέπω συνέχεια και έναν φόβο που μου έχει δημιουργηθεί από μικρή για την θάλασσα..βλέπω ότι είμαι εγώ σαν κάποια άλλη και κολυμπάω ήρεμα ξαφνικά το νερό παίρνει σκούρο χρώμα και έτσι αντιλαμβάνομαι ότι είμαι στα βαθειά και αρχίζω να νιώθω ένα κενό κάτω απ τ πόδια μου και μπαίνει νερό μέσα στο στόμα με βλέπω να παλεύω να σηκωθώ να μην πνιγώ, αλλά μου είναι αδύνατο πια δεν νιώθω να αναπνέω και αυτό το όνειρο το βλέπω από την εφηβεία μου.και φοβάμαι όταν είμαι στην παραλία να πλησιάσω στα βαθειά και κάθομαι πάντα στα ρηχά ενώ όλοι πηγαίνουν βαθειά, κολύμπι ξέρω αλλά μόλις διαπιστώνω ότι πλησιάζω στα βαθειά και ότι δεν πατώνω,πανικοβάλλομαι. λέτε να είναι κάποια ανάμνηση από το παρελθόν ή κάποιος απλός φόβος??? που θα μπορούσα να βρω κάποιον που να κάνει αναδρομές????
ευχαριστώ πολύ
Φίλοι μου καλησπέρα σας..
Φίλη lana διάβασα αυτά που έγραψες και μου έκανε εντύπωση κάτι....
Από που συμπέρανες πως αυτά που βλέπεις στο όνειρο είναι απο προηγούμενη
ζωή ????
Το ποιό πιθανόν ίσως και σίγουρο είναι ότι είναι ένα απλό όνειρο ή κάποιοι
ενδόμυχοι φόβοι που εκφράζονται μέσα από τα όνειρα....
Νομίζω πως μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα και δημιουργούμε ανύπαρκτες
καταστάσεις...
Ευχαριστώ.
Φίλη lana διάβασα αυτά που έγραψες και μου έκανε εντύπωση κάτι....
Από που συμπέρανες πως αυτά που βλέπεις στο όνειρο είναι απο προηγούμενη
ζωή ????
Το ποιό πιθανόν ίσως και σίγουρο είναι ότι είναι ένα απλό όνειρο ή κάποιοι
ενδόμυχοι φόβοι που εκφράζονται μέσα από τα όνειρα....
Νομίζω πως μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα και δημιουργούμε ανύπαρκτες
καταστάσεις...
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
| που θα μπορούσα να βρω κάποιον που να κάνει αναδρομές |
Για να καταλάβω κι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, είσαι διατεθειμένη να δώσεις από 20Ε έως και 50Ε σε κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι "κάνει αναδρομές", μόνο και μόνο επειδή βλέπεις κάποια όνειρα που έχουν να κάνουν με τους φόβους σου στο νερό;
Το να βλέπεις όνειρα - εφιάλτες μπορώ να το καταλάβω, άλλωστε ο καθείς έχει τέτοια "προβλήματα", ακόμη (ω, ναι!) κι εγώ! Το να έχεις κάποιες ενδόμυχες φοβίες για το νερό, όπως αναφέρει ο AVATARGR, μπορώ εξίσου να το κατανοήσω, άλλωστε όλοι έχουν τις δικές τους φοβίες, όπως κι εγώ (ω, ναι!).
Αλλά το να φτάσεις σε σημείο να πιστεύεις ότι όλο αυτό έχει να κάνει με "προηγούμενη ζωή" και να ψάχνεις μέσα απ' αυτό εδώ το forum κάποιον άνθρωπο που να "κάνει αναδρομές" έναντι αμοιβής (γιατί δίχως αμοιβή δεν υπάρχει κανείς), είναι πολύ ανόητο.
Σου συνιστώ να επιστρέψεις στην Πολυσυγγραφία και στο θεάρεστο έργο που επιτελείς...
ίσως να χεις δίκιο και να είναι μια ανοησία απλώς θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί βλέπω αυτό το όνειρο συχνά και μου κάνει εντύπωση ποτέ κανένας δικός μου δεν είχε πάθει κάτι παρόμοιο πνιγμό ή να φοβάται το νερό, όλοι είναι πολύ καλοί κολυμβητές από οικογένεια μέχρι φίλους ζηλεύω πολλές φορές με την καλή έννοια που απολαμβάνουν το νερό κάθε καλοκαίρι ενώ εγώ θα πρέπει να τους παρατηρώ από μια ξαπλώστρα...αλλά έχεις δίκιο δεν μπορεί να ασχολούμαι με ανοησίες τέτοιου είδους ενώ μπορεί να υπάρχουν φυσικά αίτια... ευχαριστώ και τους δύο σας.