ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/θα ηθελα την γνωμη σας

θα ηθελα την γνωμη σας

markela10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-06-24 12:41
Γεια σας.
Το τελευταιο διαστημα συγκατοικουσα με εναν αντρα 43 χρονων ,28 εγω.
Ειχε σε ολη τη διαρκεια της σχεσης περιεγο χαρακτηρα και αποψεις,επισης ποτε δεν χαμογελουσε,η ματια του παντα ηταν αγρια..
Πριν τα μαζεψω και φυγω απο το σπιτι(χωρισαμε σε μια βραδια),ειχα αρχισει να βρισκω στο σπιτι που νοικιαζαμε ,ξενες περιεργες εφημεριδες,πολλα περιεργα βιβλια ψυχολογιας,οπως και σεξουαλικα,ενα μικρο βιβλιαρακι που εγραφε κατι για τραγο και σατανα,ενα αλλο που ελεγε κατι για παραδοξες προσοπικοτητες οπου ειχε νεκροφιλικα θεματα απο οτι θυμαμαι και ενα οπου περιεγραφε ολα τα εγληματα που εχουν γινει σε στυλ προφητειας.Ειχε μεσα σοκαριστικες εικονες με ανθρωπους που αγκαλιαζανε σκελετους.Τον ρωτησα τι ειναι αλλα ποτε δεν μ εξηγησε,Φοβηθηκα τοσο πολυ και χωρισα .παντα κρατουσε πραγματα για τον εαυτο του κρυφα.Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ολα αυτα?

Υσ-δεν ηταν αυτος ο λογος που χωρισαμε ,αλλα ολα αυτα που ειδα με επηρεασανε πολυ αρνητικα συν τη περιεργη συμπεριφορα τους κατα καιρους και τν ψυχολογικη βια που μου ασκουσε
2011-06-24 13:56
Μπορει να ηταν μπλεγμενος με τον σατανισμο η πολυ απλα μπορει να του αρεζαν αυτα και να τα διαβαζε.Οπως και να χει φροντισε στο μελλον να προσεχεις πολυ περισσοτερο με ποιον συγκατοικεις!
2011-06-26 09:29
Η συμπεριφορά του ήταν ταυτισμένη με τα θέματα που τον απασχολούσαν, πρέπει να αισθάνεσαι βασικά ικανοποίηση που τον αποχωρίστηκες και δέν πρέπει στο μέλλον με κανέναν τρόπο να επιδιώξεις ξανά συνάντηση μαζί του.
2011-06-26 18:08
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ηταν μπλεγμενος με τον σατανισμο?αυτος μου ελεγε οτι ειναι αθεος ,πολλες φορες κοροιδευε με αισχρο τροπο βεβαια οτι εχει να κανει με το χριστιανισμο.Παντα μου ελεγε επισης οτι ειναι παρα πολυ οργισμενος που τον βαφτησανε οι δικοι του μωρο χριστιανο ορθοδοξο.
2011-06-27 02:25
Καλησπέρα Μαρκέλα.Μήπως ήταν ενεργειακό βαμπίρ;
δες εδώ:
http://astroconfess.wordpress.com/20...1%CE%AF%CF%83/

η απλά γκουγλαρέ το.
2011-06-27 08:55
Το διαβασα το αρθρο και ομολογω οτι ειδα πολλες συμτωσεις με τη δικη μου περιπτωση.Τον γνωρισα σε μια περιοδο της ζωης μου που υπεφερα απο αγχος ,φοβους ,ανασφαλειες και κρισεις πανικου.Μου παρουσιαστηκε σαν <<σωτηρας>>, οτι πηγαινοντας να μεινω μαζι του θα μου ελυνε τα προβληματα μου.Απο την αρχη κατι δεν μου πηγαινε καλα ,δεν ηθελα να μεινω μαζι του,αισθανομουν μια αρνητικη ενεργεια αλλα με τραβουσε τοσο πολυ ,ηξερε τι να μου λεει και ποια ειναι τα αδυναμα μου σημεια.Απο ενα σημειο και μετα τον ακολουθουσα με τυφλα τα ματια και ενιωθα μερα με τη μερα πιο ασχημα.Αυτο που τον ευχαριστουσε ειναι να ασχολειται με τα ψυχολογικα μου και τους φοβους μου ,ποτε δεν ακουγε οταν του ελεγα φτανει ,και να κανουμε μια αλλη συζητηση πιο αισιοδοξη.Του αρεσε η ψυχολογια ,ηταν υπερμαχος της αντιψυχιατρικης. Mου μιλουσε σαν ειναι ειδικος ενω δεν ειχε σπουδασει κατι παρομοιο και εγω τον ακουγα.Μου εδινε συμβουλες και οδηγιες για το πως θα γινω καλα και εγω ημουν υποχρεωμενη να τις ακουσω.Ξερω οτι θα επρεπε να φυγω πιο νωρις απο τη σχεση αλλα δεν μπορουσα..Ενιωθα αδυναμη να τον αφησω και τα ψυχολογικα μου αυξανονταν.Στους 8 μηνες που μειναμε μαζι δεν θυμαμαι ποτε να χαμογελαει και να κανουμε μια ομορφη ,αισιοδοξη συζητηση περΑ απο την ψυχολογια και τις αναλυσεις.Τις στιγμες που με εβλεπε να εχω τα πανω μου και να χαμογελαω και ειμαι θετικη παντα ειχε τον τροπο να με ριξει και να εχω πανικους.Οταν ειχα πανικους με κοιτουσε ειρωνικα..Καμια βοηθεια εκτος απο το να με οδηγει καθε μερα στον πατο ,αλλα δεν τον ενοιαζε.Δεν ξερω τι ανθρωπος ειναι..ξερω ομως οτι εχει κατι το περιεργο ,το αποκοσμο...,το αγριο..

Υσ-ολες οι σχεσεις του ειχαν ψυχολογικα προβληματα ,οι περισσοτερες καταθλιψη και περνανε χαπια.Μου ελεγε οτι τis βοηθησε να σταθουν στα ποδια τους και να κοψουν τα χαπια ,και στο τελος τον αφησανε.Τωρα πια πιστευω πως δεν τις βοηθησε.Ειλικρινα δεν ξερω τι σκοπους ειχε ,αυτος μου ελεγε οτι δεν φοβαται τιποτα και κανεναν στη ζωη του,και οτι εχει την ικανοτητα να μπαινει στο μυαλο των γυναικων και να ξερει τι θελουν καθε στιγμη η τι του κρυβουν καθε στιγμη.
2011-06-27 10:14
Καταλαβαινω πολυ καλα τι νιωθεις και ειχες την ατυχια να βρεθεις διπλα σε τετοιον ανθρωπο σεμια δυσκολη σου στιγμη....εγω ομως αυτο που δεν καταλαβαινω οσον αφορα τα "ψυχικα βαμπιρ" ειναι για πιο λογο το κανουν, πως το κανουν και αν ειναι συνηθισμενοι καθημερινοι ανθρωποι που απλως ανακαλυπτουν οτι εχουν αυτη την ικανοτητα......
2011-06-27 11:37
Νομίζω πως το κάνουν για να εκπληρώσουν κάποιο βαθμό ενέργειας που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν κάποια ένωση με το αστρικό τους σώμα ή κάτι τέτοιο...
Οι πιο πολλοί ψάχνουν άτομα ευάλωτα και ανασφαλή και τα "στραγγίζουν".
Έχω δε την εντύπωση πως τα βαμπίρ που πίνουν αίμα στα έργα κτλπ είναι απλά μια μεταφορά των ενεργειακών βαμπίρ που ρουφάνε ενέργεια.
Ο καλύτερος τρόπος προστασίας είναι απλά η μη συναναστροφή με τέτοια άτομα και αν αυτό δε γίνεται καλύτερα απλά να τα αγνοούμε.
2011-06-27 12:07
ρε παιδια, πιστευω σε πολλα περιεργα και μεταφυσικα φαινομενα κλπ κλπ.....αλλα μερικες φορες απορω εαν οντως υπαρχουν ολα αυτα ή βλεπουμε πολυ supernatural??? μεταξυ σοβαρου και αστειου το λεω μην με φατε.....
2011-06-30 09:09
θα ηθελα να μαθω λιγα περισσοτερα για τους σκοτεινους τυπους,ευχαριστω