ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ελληνική Περιοδική Έκδοση Για το ανεξήγητο

Ελληνική Περιοδική Έκδοση Για το ανεξήγητο

strangef6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-04-19 18:49
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβα αλλά πιστεύω ότι στην ελλάδα η περιοδική έκδοση για το ανεξήγητο επαναλαμβάνει την θεματολογία επι του θέματος κάνοντας το βαρετό....δεν ξέρω αλλά αυτή είναι η αποψή μου.....Δέχομαι τις γνώμες σας....
2011-04-20 12:45
Το Τρίτο Μάτι ακολουθεί την επικαιρότητα. Το Nexus παρουσιάζει νέες εκπληκτικές έρευνες, συνεντεύξεις και μελέτες για θεωρίες συνωμοσίας και κινήματα αυτοοργάνωσης μέσα στα πλαίσια της κρίσης. Το Mystery εμβαθύνει συνεχώς πάνω σε ζητήματα μαγείας και αποκρυφισμού. Για τα Φαινόμενα δεν θα μιλήσω πολύ (για ευνόητους λόγους), ας συνυπολογιστεί μόνο ότι πρόκειται για ένα περισσότερο mainstream έντυπο που συνοδεύει εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας. Την "καραμέλα" της ανακύκλωσης την συναντώ εδώ και χρόνια. Δίχως να δηλώνω 100% ικανοποιημένος από οποιονδήποτε, διαφωνώ με αυτή τη λογική.
2011-04-20 14:38
Ναι αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία δεν έχουν αναλυθεί, και θα έπρεπε....το ότι αναλύουν θέματα οκ δεν διαφωνώ αλλάα λίγο ως πολύ υπάρχει ανακύκλωση..
2011-04-20 14:43
Ασπούμε πχ στην σελίδα σου

http://meta-journalist.blogspot.com/...blog-post.html

αυτό το άρθο μιλά για μια φυλή....και λές ότι δημοσιευθηκε στο φαινόμενα ναι αλλά πριν από 2 μήνες είχε δημοσιυθεί και στο mystery και μάλιστα στο επόμενο τευχος διεψευσαν αυτήν ντην είδηση....

Υ.Γ. προς θεού δεν κάνω επίθεση στα περιοδικά της εναλακτικής αναζήτησης αλλά προσπαθώ να βοηθήσω για μια καλήτερη ενημέρωση...

Φιλικά Σωτήρης
2011-04-20 15:38
Το συγκεκριμένο κείμενο είναι παρμένο από τη στήλη μου που σχετίζεται με την επικαιρότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να έχει δημοσιευτεί στο mystery 2 μήνες πριν. Προφανώς θα πρόκειται για κάποια άλλη φυλή.
Θα μπορούσες να αναφέρεις "θέματα τα οποία δεν έχουν αναλυθεί ενώ θα έπρεπε"; Να συντάξουμε μια λίστα να τη στείλουμε στους αρμόδιους!
2011-04-20 18:24
Επαναλαμβάνω δεν επιτύθεμε σε εσένα ή στο Mystery αν έτσι φαίνετε....