ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Προφητικά όνειρα για τη επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή/αλλαγή;

Προφητικά όνειρα για τη επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή/αλλαγή;

gayteacher9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-04-15 12:09
Έχει δει κανείς προφητικά όνειρα για την παγκόσμια καταστροφή-χάος-αλλαγή που θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια;
2011-04-17 02:10
Νομιζω οτι κατι ειχε αναφερθει απο το μελος ERMHS πριν καποιο καιρο. Αν το κοιταξεις λιγο, θα το βρεις.
2011-04-17 09:41
Παιδιά τίποτα δεν θα συμβεί σε 2 χρονια...ολα καλά και οραία θα είναι.....θα συμβούν μεν καποιες αλαγές αλλά δεν θα γινει τίποτα.....
2011-04-17 10:44
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από strangef
Παιδιά τίποτα δεν θα συμβεί σε 2 χρονια...ολα καλά και οραία θα είναι.....θα συμβούν μεν καποιες αλαγές αλλά δεν θα γινει τίποτα.....
Χωρίς πραγματικά στοιχεία δέν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα για το τί θα γίνει σε πλανητικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια βασισμένοι μόνο σε φήμες. Το μοναδικό πραγματικό στοιχείο που βλέπουμε αυτή την στιγμή είναι μιά μετάθεση εποχών προς τα πίσω ο χειμώνας μπήκε δηλαδή στην θέση της άνοιξης, το φθινόπωρο στην θέση του χειμώνα κοκ. Απο αυτό δέν προδικάζεται καμιά άμεση παγκόσμια καταστροφή είναι μιά κλιματική αλλαγή που μπορεί να διατηρηθεί πολλές δεκαετίες.
2011-04-17 11:19
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου???? όντος έτσι είναι διότι επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι κατάλαβαν ότι τελειώνοντας το ημερολόγιο των Μαγια στο 2012 πάει να πει ότι έρχετε και η καταστροφή του κόσμου δεν πάει να πεί ότι έτσι θα γίνει...και ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι η καταστροφή έρχετε γύρο στο 2300 αν θυμάμε καλά τι πάει να πεί αυτό ότι τότε θα γίνει;;;;;
2011-04-17 11:27
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από strangef
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου????
Δέν βλέπω να διαφώνησα πουθενά, με την δική σου γνώμη συμφωνεί και ο κόσμος στην συντριπτική του πλειοψηφία ελάχιστοι έχουν έννοια για τις φημολογίες περί 2012.
Προ εικοσαετίας άλλοι έλεγαν για τις 31/12/1999 τα ίδια, η μόνη διαφορά είναι οτι τώρα παρατηρούμε τα τελευταία 3 χρόνια την συγκεκριμένη κλιματική αλλαγή.
2011-04-17 12:03
οκ..ναι όντως ακριβώς αυτό....
2011-04-17 13:41
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από strangef Εμφάνιση μηνυμάτων
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου???? όντος έτσι είναι διότι επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι κατάλαβαν ότι τελειώνοντας το ημερολόγιο των Μαγια στο 2012 πάει να πει ότι έρχετε και η καταστροφή του κόσμου δεν πάει να πεί ότι έτσι θα γίνει...και ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι η καταστροφή έρχετε γύρο στο 2300 αν θυμάμε καλά τι πάει να πεί αυτό ότι τότε θα γίνει;;;;;
Μην υποτιμάς αυτούς που μας κυβερνούν σε πλανητικό επίπεδο! Υπάρχει ένα σενάριο στο μυαλό μου που δεν το συζητάνε πολύ. Να έχουν διοχετεύσει αυτοί τις φήμες και τις καταστροφολογικές παραφιλολογίες, ώστε να προχωρήσουν σε τεχητή καταστροφή παγκοσμίου κλίμακας και που θα αποδοθεί έτσι αλλού στην μοίρα μας, στην φύση, στον κακό μας τον καιρό κτλ.
2011-04-17 15:13
Ναι και πάλι δεν μπορείς να το αποδείξεις διότι είναι αυτό που λές ότι είναι στο μυαλό σου....