Προφητικά όνειρα για τη επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή/αλλαγή;
Έχει δει κανείς προφητικά όνειρα για την παγκόσμια καταστροφή-χάος-αλλαγή που θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια;
Νομιζω οτι κατι ειχε αναφερθει απο το μελος ERMHS πριν καποιο καιρο. Αν το κοιταξεις λιγο, θα το βρεις.
Παιδιά τίποτα δεν θα συμβεί σε 2 χρονια...ολα καλά και οραία θα είναι.....θα συμβούν μεν καποιες αλαγές αλλά δεν θα γινει τίποτα.....
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από strangef
Παιδιά τίποτα δεν θα συμβεί σε 2 χρονια...ολα καλά και οραία θα είναι.....θα συμβούν μεν καποιες αλαγές αλλά δεν θα γινει τίποτα.....
|
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου???? όντος έτσι είναι διότι επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι κατάλαβαν ότι τελειώνοντας το ημερολόγιο των Μαγια στο 2012 πάει να πει ότι έρχετε και η καταστροφή του κόσμου δεν πάει να πεί ότι έτσι θα γίνει...και ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι η καταστροφή έρχετε γύρο στο 2300 αν θυμάμε καλά τι πάει να πεί αυτό ότι τότε θα γίνει;;;;;
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από strangef
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου????
|
Προ εικοσαετίας άλλοι έλεγαν για τις 31/12/1999 τα ίδια, η μόνη διαφορά είναι οτι τώρα παρατηρούμε τα τελευταία 3 χρόνια την συγκεκριμένη κλιματική αλλαγή.
οκ..ναι όντως ακριβώς αυτό....
Παράθεση:
|
Tsilier δεν κατάλαβα συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου???? όντος έτσι είναι διότι επειδή κάποιοι τσαρλατάνοι κατάλαβαν ότι τελειώνοντας το ημερολόγιο των Μαγια στο 2012 πάει να πει ότι έρχετε και η καταστροφή του κόσμου δεν πάει να πεί ότι έτσι θα γίνει...και ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι η καταστροφή έρχετε γύρο στο 2300 αν θυμάμε καλά τι πάει να πεί αυτό ότι τότε θα γίνει;;;;;
|
Ναι και πάλι δεν μπορείς να το αποδείξεις διότι είναι αυτό που λές ότι είναι στο μυαλό σου....