ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/βλεπω τα οστα μου

βλεπω τα οστα μου

aitherovamon6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-01-08 18:10
το ξαναπροσπαθησα ξαναεγινε για 10-20 δευτερολεπτα κ μετα το βλεπα κανονικα μετα προσπαθησα σε αντικημενα να δω αλλα δεν εγινε τιποτα ξεχασα να προσθεσω οτι σε καποια στιγμη οπως κοιταζα το χερι μου στην ακρη του ματιου μου ειδα μια μπλε λαμψη...τι μπορει να ειναι?
2011-01-08 19:36
Μια ερώτηση προς τον θεματοθέτη: Κάνεις χρήση ψυχότροπων ουσιών;

Φυσικά, αν θες δίνεις μια απάντηση, διαφορετικά προσπερνάς την ερώτηση.
2011-01-08 20:42
οχι δεν περνω ουτε ψυχοφαρμακα ουτε ουσιες
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Starstruck Εμφάνιση μηνυμάτων
διαβασα προσφατα για καποιους ανθρωπους που εχουν xray vision, τουτ'εστιν οτι μπορουν να βλεπουν μεσα απο αντικειμενα ή οργανισμους... μηπως ο φιλος μας ειναι μια τετοια περιπτωση??
Ενα τετοιο σκηνικο δεν ηταν και με ενα κοριτσακι στη Ρωσια, το οποιο ειχε ακτινες-Χ στα ματια και βοηθουσε την μανα της με τις εξετασεις? Ειναι παλια ειδηση αλλα το ειχε δειξει στις ειδησεις (οχι στο ΣΤΑΡ) και μαλιστα εκανε εντυπωση στη μανα της που ηταν γιατρος πως γνωριζε που ηταν η αιτια των ασθενειων στους αρρωστους. Μπορουσε λεει με τα ματια του το κοριτσακι να βρει τους ογκους σε καθε σημειο του σωματος του ασθενους. Λογικα πρεπει να υπαρχει βιντεο στο νετ.
σημερα ξανασυναιβει
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συναιβει
αλλα εχω πρεσεξει οτι εχω πολυ καλη οραση
μπορω να κοιταξω τον ηλιο για πολυ ωρα χωρια γυαλια ηλιου βλεπω πολυ καλα στο σκοταδι μπορω να βρω μια καρφιτσα πολυ ευκολα
μηπως να παω σε οφθαμολογο να παρω μια γνωμη?
Είναι φανερό οτι έχεις αποκτήσει κάποιες ειδικές ικανότητες στην όραση μπορείς να βλέπεις και σε συχνότητες πέραν των προδιαγραφών του ανθρώπινου οφθαλμού. Δέν είναι κακό αυτό το πρόβλημα είναι μόνο πόσο σε ενοχλεί ψυχολογικά το θέμα με τα οστά.
Ο οφθαλμίατρος έχει τώρα τον λόγο, ίσως σου προτείνει κάτι άλλο ο ίδιος ξέρει καλύτερα.