Αίσθημα παρακολούθησης
Πριν ξεκινήσω, πρέπει να πω ότι αυτό το φόρουμ το ανακάλυψα σήμερα και είναι πολύ καλό. Τώρα στο θέμα, μόλις ήμουν μικρός και περπατούσα μόνος στο δρόμο ένιωθα κάποιος να με παρακολουθεί φοβόμουν και έφτανα στο σημείο κάποιες φορές να τρέχω και να κοιτάζω συνέχεια πίσω μου. Αυτό το φαινόμενο με είχε ταλαιπωρήσει πολύ και ακόμα με ταλαιπωρεί μα σε μικρότερο βαθμό. Όταν είχα ρωτήσει συγγενείς και φίλους για το αν τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και μου απαντούσαν θετικά. Και στο Διαδίκτυο που έψαξα δε βρήκα κάτι. Αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας θα το εκτιμούσα πολυ.
Καλησπέρα! Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ που είχατε την καλοσύνη να απαντήσετε! Σας διαβάζω καθημερινά και δεν έχω απαντήσει από προχθές γιατί ήθελα να ηρεμήσω και να το αντιμετωπίσω. Είχα τρομάξει. Από προχθές όλα μια χαρά και τολμώ να πω ότι μου δώσατε δύναμη! Διαβάζοντας τις συμβουλές και τον τρόπο σκέψης σας, έκλαψα πολύ,προβληματίστηκα και αποφάσισα να το αντιμετωπίσω. Με τσαμπουκάαααα!!!
Να΄στε καλά παιδιά, θα τα ξαναπούμε...
Να΄στε καλά παιδιά, θα τα ξαναπούμε...
φιλη νικι! ολο αυτο που σου εχει συμβει εχει συμβει και σε εμενα κατα καποιο τροπο. περυσι που ηρθα στο ηρακλειο κρητης για σπουδες βρηκα σπιτι και ολα τα σχετικα ολα ηταν μια χαρα μετα απο 2 μηνες πηγαινα για υπνο και την ωρα που αποκοιμιζόμουν ενιωθα οτι καποιος ανοιγε την πορτα ανοιγα τα φωτα τιποτα μετα απο καιρο ξανα το ιδιο μετα απο μηνες εξελισοταν εβλεπα την σκια αυτη εμπαινε στο δωματιο ξαπλωνε διπλα μου προσπαθουσα να δω εβλεπα ενα θολο πραγμα ελεγα ποιος εισαι και ηταν σαν να χαμογελουσε ειχα τρομοκρατηθει παρα πολυ πηγα εψαχνα στο internet για απαντησεις κατι που να σχετιζεται με την μορα η τις σκιες αλλα δεν βοηθησαν και παρα πολυ μετα απο καιρο λοιπον ειχα αποφασίσει αν γινοταν ξανα να ειμαι ετοιμη να το αντιμετωπισω οταν συνεβει λοιπον σηκωθηκα αρχισα να ρωταω ειδα το προσωπο του ηταν ο αδερφος μου και μαλιστα μ ειπε οτι εγω η ιδια τον φωναζα να ερθει( ο αδερφος μου εχει πεθανει εδω και 3 χρονια) μετα αρχισα να καταλαβαινω πως ο μεγαλυτερος φοβος μου ηταν να πεθανει καποιος δικος μου. πιστευω πως ολα αυτα που αντιμετωπιζεις τα βράδια προερχονται απο εσενα φοβασαι κατι και σε εχει κυριευσει πρεπει να βρεις τι ειναι μονο ετσι θα ηρεμησεις οι ψυχολογοι και ολα τα σχετικα δεν βοηθανε μονη σου πρεπει να βρεις την λυση.