'Ενας αγνωστος?!
Γειά σας παιδιά ..εγώ μενω σε ένα χωριό των Σερρων το Νεοχώρι Σιντικης (αλλιος Φιλήρα) Αν εχετε δει το θεμα :Μαυρη οντότητα στο δυτικότερο σημειο της Γαλλιαςκατι τετοιο θελω να περιγραψω και εγώ με εμπιρεια του πατέρα μου .Το 2001 περίπου στις 5:00 τα ξημερόματα ο πατερας μου πηγε στο χωράφι μαζι με την εργάτρια και την μητερα μου .Η μητερα μου δεν προλαβε να το δει αυτό αλλά το είδε ο πατέρας μου και η εργάτρια.Μόλις έφτασε στο χωραφι και γυρισε με το τρακτερ είδε κατι "σαν άνθρωπο" στα περίπου 150 μέτρα .Φορούσε κάτι μαύρο σαν ράσα και μια μαύρη κουκούλα πανύψηλος με μακριά χέρια αλλα νόμιζε πως ήταν η φαντασία του αλλά το πρωί του είπε η εργάτρια πως το είδε και εκείνη ψηλοτρομαγμένη .αλλά τώρα μετάνιωσε που δεν πήγε να δει(ποιος ήταν?,τί ήταν) .Τότε ήταν και καλοκαίρι και δεν υπάρχει κάποια περίπτοση να ηταν ανθρωπος (τόσο ψηλό και με ράσα καλοκαιριάτικα)! αλλα τώρα θέλω κάτι να βρώ για να μου φύγει και η απορία ..
Αν μπορείτε και έχετε ζήσει κάτι τέτοιο πείτε μου.Πείτε μου τι πιστεύετε , η τι νομίζετε
Αν μπορείτε και έχετε ζήσει κάτι τέτοιο πείτε μου.Πείτε μου τι πιστεύετε , η τι νομίζετε
φιλε μου κυριακο ειναι απιθανο να ηταν περαστικος παπας? οσο για το υψος τι θες να πεις τοσο ψηλος? (τα 150 μ. αναφερονται στην αποσταση που τον ειδαν, σωστα??) οπως καταλαβαινεισ πρεπει πρωτα να αποκλεισουμε καθε φυσιολογικη πιθανοτητα εξηγησης...
Εκεί που ήταν ΕΞΩ απο το χωριο τετοια ωρα δεν νομιζω να ηταν καποιος παπας πολύ τραβιγμένο .οσο για το ψηλος ενοω οτι ηταν πολύ ψηλός αν φανταστης οτι ο πατερας μου εχει περιπου 1,77 υψος αυτος ηταν πολυ ψηλότερος και φάνηκε αυτο σε 150 μετρα .αν τον εβλεπε απο κοντα και εκαναν "σύγκριση" ύψους θαηταν τουλαχιστον 2,50..βασικα αν και το ειδαν δυο ατομα αυτο ειμαι λιγο επιφιλακτικος για αυτα που λεω (για το ύψος το λεω)
για ποση ωρα τον παρατηρησε ?
και γιατι δεν πηγε πιο κοντα να δει τι συμβαινει?
ολοι ετσι κανουν συνηθως...
μολις δουν κατι περιεργο αμεσως το βαζουν στα ποδια
(δεν ενοοω οτι ο πατερας σου την εκανε αλλα απορω γιατι δεν του κινησε περισοτερο την περιεργεια να δει τι παιζει
και γιατι δεν πηγε πιο κοντα να δει τι συμβαινει?
ολοι ετσι κανουν συνηθως...
μολις δουν κατι περιεργο αμεσως το βαζουν στα ποδια
(δεν ενοοω οτι ο πατερας σου την εκανε αλλα απορω γιατι δεν του κινησε περισοτερο την περιεργεια να δει τι παιζει
Γιατι νομιζε πως ηταν της φαντασιας του δεν εδοσε και πολυ σημασια αν και μου ειπε οτι ηταν και λιγο ανατριχιαστικο (creepy) περιπου ποση ωρα δεν θυμαται ακριβος αλλα περιπου για 50 δευτερολεπτα
Γεια σας κι απο μένα. Φίλε Κυριάκο πιθανότατα αυτή ή παρουσία να ήταν και κάποιος παπάς όπως αναφέρεται και παραπάνω. αλλά και εμένα με προβληματίζει το ύψος, βέβαια δεν αποκλείω και την περίπτωση του αερκού.
Τοτε ! 1) εκεινη την εποχη στο χωριο μας ειχαμε μονο εναν παπα και δεν ηταν τοσο ψηλος 2)δεν εβγενε και πολυ απο το σπιτι σχεδον καθολου !
α και τι ειναι ο αερκος?
α και τι ειναι ο αερκος?
Τα αερικά, όπως τα έλεγαν παλιά είναι κάποιες οντότητες όπως π.χ φαντάσματα, ξωτικά νεράιδες. Οπότε αφου υποστηρίζεις πως υπήρχε μόνο ένας παπάς στο χωριό, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ελιδε κάτι τέτοιο.
Τι εννοεις οτι μπορει να ηταν αυος ο παπας?
α λες να ειδε αυτον τον αερκο που ειπες ποιο πανω?