ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Yπάρχει περίπτωση να υπάρχει δαίμονας?????

Yπάρχει περίπτωση να υπάρχει δαίμονας?????

justin1910 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2010-10-16 19:16
Γεια σας!Είμαι νέο μέλος.Είμαι φοιτητής σε επαρχιακή πόλη.Γενικά είμαι άτομο που βγαίνει συχνά.Αλλά τώρα έχει εγκατασταθεί η μάνα μου και δεν με αφήνει να βγω πουθενά.Προσπαθώ να την πείσω πως έχω ενηλικιωθεί και δεν με αφήνει!Γενικά παθαίνει περίεργα περιστατικά-κρίσεις..Συνέχεια βρίζει (αναφέρεται σε διάβολο και σατανά).Ρίχνει κατάρες σε συγγενείς και γνωστούς,ακόμα και σε εμένα.Με έχει απομονώσει εντελώς από τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου,που είναι στην Αθήνα.Όταν χτυπάει το τηλέφωνο το βγάζει.Ακόμα και ώρες-ώρες σβήνει το ρεύμα,γιατί δεν θέλει να είμαι στο internet.Με την παραμικρή βρωμιά που θα βρει στο σπίτι μου.Κάθε μέρα σφουγγαρίζει με ξίδι στο σπίτι,γιατί λέει ότι θέλει να ξορκίσει το κακό.Ακόμα,να αναφέρω πως και το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά και το προηγούμενο σταμάτησε να τρώει για 2-3 μέρες,δεν είχε καθόλου όρεξη,μόνο έπινε και κάπνιζε με αποτέλεσμα παραλίγο να πάει νοσοκομείο.Με τα παραπάνω θέλω να αναφέρω πως δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά,είναι στην κλιμακτήριο,αλλά και πάλι αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι φυσιολογικές.Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα,απλά με τον πατέρα μου δεν πάει και τόσο καλά τα τελευταία χρόνια.Τον τελευταίο μήνα,είμαι λίγο ξεκομένος από τον υπόλοιπο κόσμο,δεν ξέρω που να απευθυνθώ,σε κάποιον πνευματικό?
2010-10-16 19:48
Εσύ πως αντιδράς σε όλα αυτά ? Της λες τίποτα ?
2010-10-16 19:56
Θα σου γράψω σε 2 γραμμές δικια μου εμπειρία. Έχω χωρισμένους γονείς..

Έχω παρόμοια εμπειρία και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό κακίας, μίσους, τρέλας.. κτλ.. αλλά ήταν άλλη φάση.. ηταν μητρια

Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα.. Αλλά το μόνο ίσως που παρατηρώ όταν τύχει να επισκεφτώ το σπίτι του πατέρα μου (πολύ σπάνια) , είναι ότι το δωμάτιο που ζούσαμε τότε έχει υπερβολικό κρύο.. Σε τέτοιο βαθμό που η νέα γυναίκα του πατέρα μου το χρησιμοποιεί σαν ψυγείο.. Ακόμη και το καλοκαίρι!!! Τα τυριά, γλυκά, ελιές, φαγητό της ημέρας όταν περισσέψει πάει εκεί και όχι στο ψυγείο!
Πιστεύουν ότι οφείλετε στην τοποθεσία του σπιτιού.. αλλά είναι δυνατόν να είναι μόνο αυτό το δωμάτιο???
Αυτό δεν το έχω αναφέρει ποτέ.
2010-10-16 20:41
Νομίζω ότι το βασικότερο είναι πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε για δαίμονες να αναλογιστούμε μήπως η μητέρα σου πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ίσως κατάθλιψη ή κάτι άλλο (ίσως κάποιος που να ξέρει περισσότερο από ανθρώπινη ψυχολογία να μπορούσε να μας διαφωτίσει καλύτερα).. Όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις αυτό που μου έφεραν στο μυαλό και όχι την ύπαρξη δαίμονα. Ίσως να ήταν καλύτερα να την παροτρύνεις να δει κάποιον ειδικό ψυχίατρο σε τέτοια θέματα. Ίσως είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο και αισθάνομαι κάπως άβολα που το προτείνω αλλά πήρα το θάρρος διαβάζοντας το θέμα που άνοιξες.
2010-10-16 20:47
Αυτό πιστεύω και εγώ σε περίπτωση που δεν συνδυάζει μαύρες μαγείες, κτλ..! Κάτι προς «μανιοκαταθλιπτική». Μια ερώτηση να σου κάνω, σου έχει δείξει ποτέ ότι σε ζηλεύει? Δεν θέλει να επιτύχεις κάτι, σε μειώνει σαν άτομο, κτλ? Υπάρχει τέτοιος τύπος μητέρας, αλλά συνήθως είναι του ίδιου φίλου.. δηλαδή μάνα προς κόρη η πατέρας προς γιο..

Μήπως κρεμάστηκε απο πάνω σου? Δηλαδή σαν υποκατάστατο του άντρα της. Τότε θα έπρεπε να μιλήσεις με τον μπαμπά σου, όχι να κλήση την γυναίκα κάπου διότι δεν έχει τίποτα , αλλά να βάλει κάτω τα πράγματα και να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του σας βλάπτει όλους. Πιστεύω ότι αν σας αγαπά, θα το προσπαθήσουν μαζί.. Ίσως της λείπει η στοργή..

Εύχομαι να μην θιχτείς με αυτά..
2010-10-16 21:58
Οι κρίσεις της την πιάνουν σε συγκεκριμένες ώρες από όσο έχω παρατηρήσει,κυρίως το μεσημέρι όταν βλέπει το πάτωμα,και γενικά όταν ξυπνάει από τον ύπνο,είτε είναι μεσημέρι,είτε βράδυ είτε νύχτα.Δηλαδή κοιμάται μια χαρά,και όταν ξυπνάει είναι εξαγριωμένη,χωρίς λόγο.Μάλιστα 2-3 νύχτες έχει μπει και στο δωμάτιό μου γιατί νομίζει ότι ακούει φωνές.Τα περιστατικά αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο σπίτι μου,αλλά και στο πατρικό,και στο εξοχικό.Και βέβαια έχουμε πάει μαζί σε ψυχολόγο αρκετές φορές και της έχει εξηγήσει ότι έχω ενηλικιωθεί και ότι πρέπει να με αφήσει αλλά αυτή συνεχίζει τα ίδια.Μάλιστα,δεν με αφήνει ούτε να πηγαίνω για ψώνια,ακόμα και στη σχολή μου δεν μ'αφήνει να πάω μερικές φορές.Με τα μαθήματα εντάξει,ελάχιστα χρωστάω.Επίσης φωνάζει και βρίζει τα παιδιά της γειτονιάς που έρχονται να παίξουν κάτω από το διαμέρισμά μου.Και ναι,έχει δείξει ότι με ζηλεύει,πολλές φορές,κυρίως όταν έβγαινα παλιότερα (επειδή η ίδια δεν βγαίνει),αλλά και πρόσφατα που ξεκίνησα proficiency δεν με άφηνε με τίποτα να ξεκινήσω,μου είπε ότι δεν είμαι ικανός για αυτά.Τα περιστατικά έχουν γίνει εντονότερα τον τελευταίο καιρό,πίνει πάρα πολύ.Και να πω πως αρκετές φορές με έχει εκθέσει σε κόσμο (χωρίς βέβαια να είμαι μπροστά,αλλά τα έχω μάθει).Με έχει πει αντικοινωνικό,περίεργο αλλά έχει αναφέρει και πράγματα σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις,που κατά βάση δεν ισχύουν.
Στον πατέρα μου και στα αδέρφια μου δεν μπορώ να πω τίποτα,μας έχει αποξενώσει η μάνα μου.Είναι τόσο ακραία και δεν τα αποδίδω 100% σε φυσικά αίτια.
2010-10-17 11:39
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από justin19 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι κρίσεις της την πιάνουν σε συγκεκριμένες ώρες από όσο έχω παρατηρήσει,κυρίως το μεσημέρι όταν βλέπει το πάτωμα,και γενικά όταν ξυπνάει από τον ύπνο,είτε είναι μεσημέρι,είτε βράδυ είτε νύχτα.Δηλαδή κοιμάται μια χαρά,και όταν ξυπνάει είναι εξαγριωμένη,χωρίς λόγο.Μάλιστα 2-3 νύχτες έχει μπει και στο δωμάτιό μου γιατί νομίζει ότι ακούει φωνές...
Η Βίβλος, και ιδιαίτερα η Καινή Διαθήκη, κάνει εκτενή αναφορά στα δαιμόνια. Μετά από μακροχρόνια μελέτη των Γραφών κατέληξα στην κατηγοριοποίησή τους ως προς την προέλευση και τον τρόπο που εκτρέφονται σε οντότητες (πάθη) από τον ίδιο τον άνθρωπο.
Αν θέλετε, ρίξτε μια ματιά εδώ.
2010-10-25 18:56
Φιλε μου..sorry που θα στο πω αλλα πρεπει επιγωντως να επιστεφθει εναν ψυχιατρο..εμενα αυτα τα πραγματα η μανα μου δεν μου τα ειχε κανει ποτε..οταν ημουν και εγω τα ιδια ειχα..ως που της ανεβασα τον τονο της φωνης μου και με αφησε..15 χρωνων πρωτοβγηκα...σου σηνηστω για δικο σου καλο να κανεις και εσυ το ιδιο..εννοω να της υψωσεις την φωνη και εσυ..αν δεν θες να σου τα κανει αυτα και σε απηλει,κανει,διχνει...εμ θα πρεπει να την πας στην ασφαλεια και να διαμαρτηριθεις για αυτα που σου κανει..μπορει ομως να ειναι και οντως αυτο που λες να μπηκε καποιος δαιμονας μεσα της και να σου κανει την μητερα σου...δεν ειναι λιγες η μανες που κανουν τετοια πραγματα στα ιδια τους τα παιδια...
2010-10-25 23:30
Συμφωνώ με πολλές απόψεις εδώ σχετικά με τη βοήθεια σε γυναικολόγο, ψυχολόγο, ψυχίατρο αλλά και με την Ειρήνη που πρότεινε ένα μπλογκ που μας ενημερώνει σε θέματα σχετικά με δαίμονες. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί είναι καλό να ακούγονται πολλές απόψεις και της θρησκείας και της επιστήμης και ο φοιτητής θα φροντίσει να ενημερωθεί και να βρει τους κατάλληλους τρόπους για να βοηθήσει τη μητέρα του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει γιατί ψάχνει και όποιος ψάχνει βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά του.
2010-12-20 22:19
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από justin19 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας!Είμαι νέο μέλος.Είμαι φοιτητής σε επαρχιακή πόλη.Γενικά είμαι άτομο που βγαίνει συχνά.Αλλά τώρα έχει εγκατασταθεί η μάνα μου και δεν με αφήνει να βγω πουθενά.Προσπαθώ να την πείσω πως έχω ενηλικιωθεί και δεν με αφήνει!Γενικά παθαίνει περίεργα περιστατικά-κρίσεις..Συνέχεια βρίζει (αναφέρεται σε διάβολο και σατανά).Ρίχνει κατάρες σε συγγενείς και γνωστούς,ακόμα και σε εμένα.Με έχει απομονώσει εντελώς από τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου,που είναι στην Αθήνα.Όταν χτυπάει το τηλέφωνο το βγάζει.Ακόμα και ώρες-ώρες σβήνει το ρεύμα,γιατί δεν θέλει να είμαι στο internet.Με την παραμικρή βρωμιά που θα βρει στο σπίτι μου.Κάθε μέρα σφουγγαρίζει με ξίδι στο σπίτι,γιατί λέει ότι θέλει να ξορκίσει το κακό.Ακόμα,να αναφέρω πως και το καλοκαίρι που μας πέρασε,αλλά και το προηγούμενο σταμάτησε να τρώει για 2-3 μέρες,δεν είχε καθόλου όρεξη,μόνο έπινε και κάπνιζε με αποτέλεσμα παραλίγο να πάει νοσοκομείο.Με τα παραπάνω θέλω να αναφέρω πως δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά,είναι στην κλιμακτήριο,αλλά και πάλι αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι φυσιολογικές.Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα,απλά με τον πατέρα μου δεν πάει και τόσο καλά τα τελευταία χρόνια.Τον τελευταίο μήνα,είμαι λίγο ξεκομένος από τον υπόλοιπο κόσμο,δεν ξέρω που να απευθυνθώ,σε κάποιον πνευματικό?
Κάποιος δαίμονας δύσκολο να είναι... Ίσως είδε κάτι που να την τρόμαξε και για αυτό να αντιδράει έτσι... Κάτσε πρώτα μίλα της για την όλη συμπεριφορά της ρώτα την μήπως είδε κάτι και την έκανε έτσι μήπως κάτι στον ξύπνιο η κάτι στον ύπνο της, που την οδήγησε να αλλάξει συμπεριφορά κάτι που σίγουρα θα την τρόμαξε. Άμα δεις ότι δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα τότε να την πας σε έναν ψυχολόγο η σε νευρολόγο που να ενδιαφερθεί σοβαρά για το πρόβλημα της μητέρας σου και απο κει και πέρα αν χρειαστεί θα την καθοδηγήσουν αυτοί και αυτοί θα δουν άμα χρειάζετε ψυχίατρο και ίσως μάθεις και τι της συμβαίνει άμα σε ενημερώνει ο γιατρός της... αυτά από μένα... πάντως ψάξε μήπως είδε κάτι η στον ύπνο της η στον ξύπνιο της και την τρόμαξε τόσο πολύ ώστε να την επηρεάσει και τόσο πολύ... αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα