ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/ΟΥΦΟ η αντανακλάσεις? Αποτυπώματα στο φεγγάρι κ.α

ΟΥΦΟ η αντανακλάσεις? Αποτυπώματα στο φεγγάρι κ.α

Ermhs1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2010-07-11 04:12
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, σήμερα σέρφαρα στο google moon φωτογραφίες από αστροναύτες (και καλά).. Δεν μου καθόταν καμία σαν νορμαλ φωτογραφία. Ο λόγος ότι κάνει μπαμ ότι έχουν διαγράψει και κλωνοποίηση περιοχές, θέλοντας να σβήσουν λεπτομέρειες..

Ένα παράδειγμα παρακάτω. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι φωτογραφίες από ψηλά και ραμμένες έτσι ώστε να δημιουργούν ψαυτώ πανόραμα.. αλλά κανονικές φωτογραφίες από προσεδάφιση.

Θα αναλύσω με απλά λόγια αυτή εδώ την φωτογραφία.

Βλέπετε καθαρά πατημασιές από τους αστροναύτες να έχουν αφήσει ανάγλυφο το παπούτσι κάτω αριστερά, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη από το όχημα!!

Πάνω από το όχημα ο ουρανός είναι έτσι..

Το βουνό φαίνετε σαν να έγραψε σαν είδωλο στα δεξιά.. όμως αυτό είναι καθαρά photoshop… κάτι ήθελαν να μπερδέψουν.. και δημιούργησαν το ίδιο βουναλάκι με είδωλο.. όλη η εικόνα ήταν νορμαλ στο άλλο.

Ο καθένας με μια γρήγορη ματιά θα έλεγε ότι είναι φλαιρ.. Άλλοι θα έλεγαν ότι έχει σχήμα ούφο. Εγώ λέω ότι δεν είναι φλαιρ διότι αν παρατηρήσετε αυτά τα φώτα αφήνουν είδωλα πίσω τους.. Άρα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.. εκτός αν είναι φλαιρ που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. (το φλαιρ είναι σταθερό και προβλέψιμο στο να αποφύγουμε.. δεν βλέπω όμως κάποια φωτεινή πηγή κόντρα στο φακό για να δημιουργεί αυτό το φαινόμενο..

Ελπίζω αν ήμουν ο πρώτος που βγάζει αυτό το θέμα , να εξελιχτεί με πολλές φωτογραφίες από περίεργα φαινόμενα η μαγειρεμένες από την ΝΑΣΑ.

Περιττό να αναφέρω ότι φαίνετε άλλο 1 ούφο στο γυαλί του αστροναύτη.. αλλά ας μην το φουσκώνουμε το θέμα.