ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/WoP: Διεθνής Συνεργασία για την ΕΚΜ

WoP: Διεθνής Συνεργασία για την ΕΚΜ

Solon Aimonas Eautou1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2010-06-26 17:55
Να σας ενημερώσω για την εξέλιξη ενός μεγάλου project (για εμένα) και αρκετά σημαντικού νομίζω για την κοινότητα. Η σελίδα World of Parapsychology έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μπορεί κάποιος να την δει εδώ για την ώρα: http://www.wop.metafysiko.org/.

Αποτελεί την πρώτη συντονισμένη προσπάθεια παρουσίασης όλων των ακαδημαϊκών ερευνητικών κέντρων παγκοσμίως πάνω στην παραψυχολογία. Βασίστηκε στη "Λευκή Βίβλο της Παραψυχολογίας" του International Institute of Metapsychique (εταιρία ψυχικών ερευνών της Γαλλίας) και με συνεργασία εμού και του Renaud Evrard (συνομίληκος μου μέλος της εταιρίας και αυτός που ευθύνεται για τη Λευκή Βίβλο της Παραψυχολογίας).
Πρόκειται δηλαδή -σε δεύτερο πλάνο- για συνεργασία του International Institute of Metapsychique και της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού (το hosting για την ώρα γίνεται στους servers μας) και ως τέτοιο θα παρουσιαστεί στο επόμενο συνέδριο παραψυχολογίας που γίνεται τέλη Ιουλίου στο Παρίσι (θα συμμετέχω μάλλον με βιντεοπαρουσίαση, μιας και δεν είναι καιρός για ταξίδια στο εξωτερικό ).

Με λίγα λόγια, μιλάμε για προβολή της ΕΚΜ στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα της παραψυχολογίας, σε καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητικά κέντρα χρηματοδοτούμενα από κράτη κ.λπ.
Αυτά για την ώρα. Αν έχετε τον χρόνο κάντε μία περιήγηση στο site και ενημερώστε με αν βρείτε κάποιο bug. Ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί...

Φιλικά,
Νίκος.