ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Διοννυσιακά

Διοννυσιακά

Σειριος-Διονυσος6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
το 2007 αγόρασα τους 3οις πρωτους τόμους των Διοννυσιακων και αφού στρωθηκα να διαβασω διαπυστωσα οτι καποιες σκεψεις αποτυπωνοταν επειτα στο χαρτι αλλαζοντας τα αρχικα γραφόμενα!!
2010-06-17 21:18
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Σειριος-Διονυσος Εμφάνιση μηνυμάτων
το 2007 αγόρασα τους 3οις πρωτους τόμους των Διοννυσιακων και αφού στρωθηκα να διαβασω διαπυστωσα οτι καποιες σκεψεις αποτυπωνοταν επειτα στο χαρτι αλλαζοντας τα αρχικα γραφόμενα!!
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι "καποιες σκεψεις αποτυπωνοταν επειτα στο χαρτι αλλαζοντας τα αρχικα γραφόμενα". Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς αλλά κάπου το χάνω... Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να αναπτυχθεί ενδεχομένως και διάλογος πάνω στο θέμα;
Γεια σου melian ,μου ειναι δυσκολο να το εξηγησω κι εγω για αυτο που συνεβαινε και συμβαίνει ακομα .................ειναι ακριβως οπως το ειπα!
αυτοματα καποιες φορες μεσα στο μυαλο μου γεννοντουσαν καποια ονοματα ειτε πριν ειτε κατα την διάρκεια της αναγνωσης !
Στην συνεχεια ηταν γραμμενα μεσα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο καθε φορά που ανοιγα το βιβλίο ειχε διαφερετικα πραγματα -ονοματα και γεγονότα μεσα

Σαν ενας διαλογος με αορατες δυναμεις !!

θα δημοσιευσω και ορισμενα κομματια των βιβλίων και ισως να φανουν χρησιμα σε πολλους !
μειλαν ,Θέλω να σου πω οτι δημιούργησα ενα Blog στο οποιο μπορουμε αν θες να συζητησουμε και εκει! Το Blog ειναι dionnisiaka.blogspot.com
2010-06-20 16:04
ΣΕΙΡΙΕ-ΔΙΟΝΥΣΕ...να καταλάβω...Εσύ είσαι ο συγγραφέας/ μεταφραστης του εν λόγω πονήματος;;;
mallen μου προσπαθώ να πω οτι δεν ειναι δικό μου το βιβλίο αλλα απο αλλου...........!!