ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Ανεξήγητο σχήμα

Ανεξήγητο σχήμα

23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Πέμ 13/03/2008 11:48
Στα 14 χρόνια μου εβγαλα ή βγήκε δεν ξέρω,ενα σημάδι στο αριστερό χέρι.
Ηταν ενας τέλειος κύκλος στο εσωτερικό του υπήρχαν κουκίδες πιο μέσα ενας μικρότερος κύκλος μετα πάλι κουκκίδες και στο κέντρο μια μεγαλύτεη κουκίδα .Αυτο το σχήμα εμφανίστηκε πάνω στο δέρμα.
Παρ 28/03/2008 15:0
Kαλησπερα Πετρο! Πριν δυο χρονια ανακαλυψα στο δεξι μου χερι, στην μεσα πλευρα του καρπου οτι ειχε σχηματιστει ο αριθμος 8. Μερικες φορες ειναι ευδιακριτος και αλλες δεν φαινεται καθολου!!!! Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα μας δωθουν απαντησεις!!!!
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!
Παρ 28/03/2008 16:0
Χαιρετε Αλεξάνδρα μου!!Μου επιτρέπεις την οικειότητα εε;;;
Μερικά πράγματα πρεπει να απομυθοποιούνται απο τα μυαλά μας οσο αφορά προσωπικα δεδομένα.
Το χαρακτηριστικο με μένα είναι οτι μιλάω πολύ και δεν το σκέφτομαι να ανοιχτώ πολύ!Δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτουνε οι ανθρωποι εκείνη την στιγμη !!Μην νομίζεις οτι είμαι κανενας νεοταξίτης με κάμερα που μπαινει στα σπιτια.............. :D
Το σχήμα που αναφερα ειναι γεγονος
Τωρα αν δεν είναι τυχαίο σχήμα δεν ξέρω τι να υποθέσω!Μπαίνουμε σε αλλα μονοπάτια ..........Το 8 που σχηματίστηκε φαινότανε να ήταν γεωμετρικό!!Σχεδίασέ το αν θες!!!!

Την καλησπέρα μου!!!
Μηδεν αγαν
Μην οδηγησε απο τον μηδενισμό!
Τρί 01/04/2008 13:0
Καλησπερα Πετρο!!!! Η οικειοτητα δεν με ενοχλει καθολου!!! Ουτε εμενα με ενοχλει τι λεει ο κοσμος!!! Εξαλου υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που αφυπνιζονται και βλεπουν η' νοιωθουν πραγματα!!! Το σχημα ειναι ακριβως "8", σε μεγεθος περιπου 1 ποντου η' και ελαχιστα μεγαλυτερο!!! Την καλησπερα μου!!!!
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!
Τετ 02/04/2008 02:36
...Μήπως δαγκωθήκατε το βράδυ στον ύπνο σας ; ; ;
Τετ 02/04/2008 03:04
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:D :D :D :D :D :D :D
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."

Ε-ΤΟΠΙΑ
Πέμ 03/04/2008 15:0
Καλησπερα Βασιλειε!!! Μακαρι να ειχαμε δαγκωθει στον υπνο μας!!!! Ομως δεν συναιβει κατι τετοιο!!! Ενα σημαδι 2 χρονων κατι θα σημαινει!!!! Δυστυχως η' ευτυχως αυτα συμβαινουν και θα συνεχισουν να συμβαινουν!!! Αυτο το λεω γιατι εχω συζητησει και με αλλα ατομα τα οποια εχουν παρομοιες εμπειριες!!! Αλλα φοβουνται να μιλησουν!!! :D
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!
Πέμ 03/04/2008 19:59
Συγγνώμη για την πιθανή "γείωση" του θέματος, αλλά μήπως πρόκειται για κάποιο έκζεμα; Εμφανίζονται συχνά κάποια τέτοια και συχνά μόνιμα. Απευθυνθήκατε σε κάποιον δερματολόγο για παράδειγμα; Ίσως κάποιος με ιατρικές γνώσεις να μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση μέσα στην Δημοθοινία.

Με φιλότητα,

Αλέξανδρος
Πέμ 03/04/2008 22:0
Kι εγώ είχα ένα σημάδι στο δεξί χέρι μικρός σε σχήμα άστρου και ο πατήρ στην εκκλησία που πήγαινα να εξομολογηθώ (επειδή του έλεγα διάφορα "περίεργα") μου είπε ότι είχα το χάραγμα του Αντιχρίστου.Τελικά το σπυράκι έφυγε και κατάλαβα ότι επανήλθα στο δρόμο του Χριστού.
Η εξήγηση που έδωσε ο δερματολόγος ήταν ότι με τσίμπησε κουνούπι και έτσι δημιουργήθηκε αυτό το σημάδι.
Προσωπικά προτίμησα την άποψη του γιατρού παρά του ιερέα.
:D :dance:
Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;
Παρ 04/04/2008 11:0
Καλησπερα σε ολους σας!!! Ισως να εχετε δικηο!!! Ενα ειναι σιγουρο!!! Οτι θα ζησω!!!! :dance: :) :D Με η' χωρις σημαδια η ζωη ειναι ομορφη!!!!
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!
Παρ 04/04/2008 19:20
Παιδιά γιαυτο εγραψα για αυτό το θέμα γιατι ίσως να υπάρχει κάποιος που να γνωριζει!!!
Είδατε οτι δεν είμαι ο μόνος!!!
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω την γνώμη ενος δερματολόγου;
Διόνυσος
Παρ 04/04/2008 21:05
Μάριε είσαι Αντίχριστος.......
:tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge:
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."

Ε-ΤΟΠΙΑ
Παρ 04/04/2008 21:25
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ἔγραψε:Μάριε είσαι Αντίχριστος.......
:tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge: :tounge:

Ήμουν.Τώρα που έφυγε το σημάδι έγινα Χριστός.
:dance:
Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;
Παρ 04/04/2008 21:49
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Ε-ΤΟΠΙΑ
Παρ 13/06/2008 13:49
Aγαπητέ Πέτρο,
ψάξε μήπως είναι αυτό που λέγεται "νομισματοειδές έκζεμα". Αυτού του είδους τα εκζέματα μπορεί να έχουν και διάφορους χρωματισμούς.
Θα σε συμβούλευα όπως και ο Αλέξανδρος να επισκεφθείς δερματολόγο, καθώς κάποια από αυτά μπορεί να αφήσουν σημάδι.
Αγαπητή Αλεξάνδρα,
έχεις υπόψιν σου τι σημαίνει το 8;
Ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτά που βγαλατε και οι δύο στο σώμα σας, χωρίς να θέλω να σας προσβάλω σε καμία περίπτωση, μερικές φορές η αυθυποβολή μπορεί να προκαλέσει διάφορα σημάδια στο σώμα. Μην εκλάβετε το σχόλιό μου ως ειρωνία παρακαλώ.
"ΑΥΤΑΡ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΙΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΝ ΑΠΟΘΡΩΣΚΟΝΤΑ
ΝΟΗΣΑΙ ΗΣ ΓΑΙΗΣ ΘΑΝΕΕΙΝ ΙΜΕΙΡΕΤΑΙ" (α 56-59)
Σάβ 21/06/2008 13:26
Kαλη σου μερα Σωσσανα!
Οι οποιες αμφιβολιες ειναι ευλογες, οποτε δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης!
Το δικο μου "σχημα" εχει παντοτε το χρωμα του δερματος. Δεν νοιωθω κνησμο. Απλα καποιες φορες ειναι πιο εμφανες αλλα παντοτε στο ιδιο χρωμα.
Οταν το πρωτοειδα ηταν λογικο να μου κινησει το ενδιαφερον. Περασαν δυο χρονια, ισως και παραπανω, απο τοτε που το ανακαλυψα. Βρισκεται ακομα στην θεση του, δεν εχει φυγει και προσωπικα για μενα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Πορευομαι και με αυτο!
Αν στην πορεια θελει να μου "δειξει" κατι, καλως να ορισει!!!

Φιλικα
Δευ 23/06/2008 11:41
Aυτό ακριβώς εννοούσα αγαπητέ Παναγιώτη,
Αλεξάνδρα, ο αριθμός 8 έχει κάποιο ενδιαφέρον, κάτι σημαίνει, και δεν είναι τυχαίο που συμβολίζει και το άπειρο. Αν προσπαθήσεις να γράψεις το 8 με ευθείες γραμμες κάτι θα βγεί...
Για να το καταλάβεις, γράψε δύο Ζ και προσπάθησε να τα γράψεις έτσι ώστε να φτιάξουν το αριθμό 8.
Και όταν λέω Ζ δεν εννοώ το ζ, αλλά το δίγγαμμα.
Δευ 23/06/2008 15:14
Σὰν δίγαμμα καταλαβαίνω τὸ «F», ἀλλὰ γιατί τότε ἀνέφερες τὸ «Ζ»;
Τρί 24/06/2008 11:13
Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Σε παραπέμπω στο "ΜΕΙΞΙΣ-ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ" (σελ:323) του Αγαπητού μας Δασκάλου.
Και έσένα αγαπητή Αλεξάνδρα θα σε βοηθούσε...
Πέμ 26/06/2008 10:33
Τὸ συγκεκριμένο βιβλίο δὲν τὸ ἔχω μαζί μου. Ὅταν γυρίσω στὴν Ἀθήνα θὰ τὸ κοιτάξω...
1 / 2ΕΠΟΜ. ▸