ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Β. Ο ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΘΟΝΙΩΝ ΕΨΙΛΟΝ.

Β. Ο ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΘΟΝΙΩΝ ΕΨΙΛΟΝ.

11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Παρ 21/11/2008 00:23
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.

Μία ἄλλη 'Απεικόνησις [Φωτογραφία] τοῦ ἐπί τῆς Χθόνος καὶ δὴ ἐπὶ τῆς Ἕλα
αὐτῆς ἐρχομένου ΟΥΡΑΝΙΟΥ Μύστου,Ἱερομνήμονος καὶ Ἱεροπομποῦ τῶν Ἐπιχθονίων ΕΨΙΛΟΝ
Καὶ τούτη ἡ ἀπεικόνησις [Φωτογραφία] εὑρίσκεται, ἐπίσης, εἰς ἐκ τοῦ πέρα τοῦ Γαλαξία μας ἐλθόντος Λίθου.
ὁ Λίθος τοῦτος ἔχει:
Βάρος: 0,9 γραμμάρια.
Μῆκος: 1,5 χιλιοστά.
Πᾶχος: 0,7 χιλιοστα.

Καὶ αὐτὸς, ὅπως καὶ ὁ προηγούμενος θὰ ἐπιδειχθῆ εἰς τὴν αὐτὴν Δημόσια , εἰς τὴν Θεσσαλονίκη. Ἐκδήλωσιν.

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
Αὐτονόητου εἶναι, ἤ πρέπει νὰ εἶναι, πώς ἡ ἀνάρτησις αὑτῶν τῶν δύο μόνο ἐπί λίθων ἀπεικόνήσεων [φωτογραφίων] ἔγινε ὡ μία κάποια ἀκόμα προειδοποίησις εἱς
ΟΛΟΥΣ
τοὺς ἐφανησθέντας καὶ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ὡς ΕΨΙΛΟΝ, ἤ ἐπκροσώπους τῶν ΕΨΙΛΟΝ Σικάριους καὶ ἐνσυνείδητους ὑπονομευτές καὶ διαβρωτές , ὄχι μόνο τῶν ΟΡΑΜΑΤΩΝ, τῆς Δράσεως καὶ τῶν εἰς τὸν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ καὶ τὴν ΕΛΛΑΔΑ προσφορῶν τῶν ΕΨΙΛΟΝ ἀλλά, κυρίως τοῦ Πρώτου, τῶν Δευτέρων καὶ τῆς Τρίτης.
Παρ 21/11/2008 02:36
Αγαπητέ κύριε Ιωάννη.
Παρακαλώ θερμά να με συγχωρείται γιά το πιθανό λάθος μου (είναι κάπως μπερδεμένο το όλο ζήτημα) αλλά αυτό έχει να κάνει με την Λάκαινα Λίθο;
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Παρ 21/11/2008 03:06
ΦΙΛΟΤΑΤΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΕ.

Δὲν γνωρίζω ἐπακριβῶς."Αὐθαίρετα ὑπολόγίζω πώς ΝΑΙ!
Τοὺς συγκεκριμένους Λίθους τοὺς Εἶδα εἰς Γεωφυσικό Ἐργαστήριο ἀλλά τώρα τοὺς κατέχει, τοὺς φυλάτει, ΠΡΟΣΩΠΟ τὸ ὁποῖο, τὴν παροῦσα περίοδο, εὑρίσκεται εἰς τὸν Καύκασσο. Ἀπ' ὅτι ἔχω πληροφορηθεῖ τὸ ΠΡΟΣΩΠΟ αὐτό εἶναι ἕν ἐκ τῶν τριῶν Ἀνωτάτων Ἡγετῶν τῶν Ἐπιχθονίων ΕΨΙΛΟΝ καὶ θὰ ἔλθη εἰς τὴν Ἑλλάδα τὸν ἐπόμενο χρόνο ὅπου καὶ θὰ κάνη σχετικὲς Ἀνακοινώσεις καὶ διακυρήξει, κατὰ τὶς ὁποῖος , μὲ τὴν παρουσία Γεωφυσικῶν καὶ ἄλλων Ἑλλήνων καὶ Ξένων Ἑπιστημόνων θὰ ἐπιδείξη καὶ τούς Λίθους τούτους
Τότε, ἐνδεχομένως, νὰ μᾶς πεῖς ἐάν αὑτοὶ ἔχουν, καὶ ποία, σχέσιν μὲ τὴν ΛΑΚΑΙΝΑ ΛΙΘΟ καὶ ἴσως, καὶ πὼς ἤλθαν καὶ διατὶ εἰς τὴν κατοχή του.
Παρ 21/11/2008 17:29
Σχόλιο επί των λίθων

Εάν αυτοί οι λίθοι είναι πραγματικοί και όχι ψευδείς, κάτι το οποίο αφ’ ενός μεν δεν έχω τις γνώσεις για να το κρίνω, αφ΄ ετέρου δε, θέλω να είμαι και είμαι καλοπροαίρετος, τότε είναι κα-τα-πλη-κτι-κοί ! Είτε πρόκειται για εξαιρετικό φαινόμενο simulacra [simulacra είναι το φαινόμενο εκείνο κατά το οποίο φυσικοί σχηματισμοί π.χ δέντρα, βράχοι έχουν ανθρωπόμορφα σχήματα] ή εάν αληθεύουν τα περί εξωχθόνιας προελεύσεώς τους πρέπει να πρόκειται για ψυχές εξωχθόνιων(;) ανθρώπων οι οποίες αντί να ενσαρκωθούν σε ανθρώπινα σώματα δεσμεύθηκαν κρυσταλλικώς σε γήινους(;) λίθους, με μία λέξη ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ !!!
Μουσάων, αἵ τ’ ἄνδρα πολυφραδέοντα τιθείσι θέσπιον αὐδηέντα.
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
Tue 30/12/2008 7:0
Χαιρετε και πάλι σε όλλους σας και ενα μεγαλο ευχαριστώ για την επάνοδο μου στο φορουμ σας ειναι ενα μεγάλο δειγμα απο μερους σας Φιλοξενίας !!
Δεν γινεται απο οσο γνωρίζω αυτο σε αλλα φορουμς.!!

Τι λίθος ειναι αυτος βρε παιδιά και τι σχέση εχει με την φωτογραφία;Υποψιάζομαι οτι οι Εψιλον ειναι ετσι οπωε στην φωτογραφία !Τους εχω αντιληφθει μεσω του υπνου ,αντελήφθηκα να με πλησιάζουν 2 ανθρωποι με γαλάζιο περιγραμμα .
Η φωτογραφία μαλλον ειναι προιόν εξελιγμένης τεχνολογίας !
Αγγέλου Πέτρος
Sat 03/01/2009 10:0
Κάποιες αλλες πληροφορίες υπάρχουν;;Ειναι δηλαδη υπαρκτο πρόσωπο που κινειτε και ζει αναμεσά μας;
Αγγέλου Πέτρος
Παρ 27/03/2009 01:25
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ.
Παρ 27/03/2009 01:37
ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ εἰς τμῆμα μικροσκιπικοῦ λίθου, εὐρισκομένου εἰς τὴν κατοχή τοῦ γράφοντος
Exp5.jpg

Exp5a.jpg
Exp5a.jpg (65.57 KiB) Viewed 708 times
Παρ 27/03/2009 16:58
Κύριε Γιάννη,

Έχω ξανακάνει στο παρελθόν σχόλιο για τους λίθους και με αφορμή τις νέες δημοσιεύσεις θα ήθελα να καταθέσω κάποιους προβληματισμούς.

1) Βασικά είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για εξαιρετικό φαινόμενο simulacra ;

2) Η μορφή του Χριστού κατά καιρούς έχει παρατηρηθεί σε πολλά αντικείμενα, π.χ σύννεφα, πέτρες, φυτά …

3) Η τελευταία εικόνα που είναι δημοσιευμένη και σε μεγέθυνση, να με συγχωρέσετε πολύ, δεν μοιάζει ανθρώπου αλλά δρακονιανού ! Το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν έχει τρίχες, δεν έχει φρύδια, οι οστέινες κοιλότητες των οφθαλμών αφ’ενός μεν είναι αφύσικα μεγάλες αφ’ ετέρου δε απέχουν πολύ μεταξύ των. Απουσιάζουν ωπές των αυτιών, η απόσταση άνω χείλους από την ρινική απόληξη είναι μεγάλη, το κρανίο τριγωνικό και το μέτωπο έχει οστέινα εξογκώματα!

Με φιλότητα
Μουσάων, αἵ τ’ ἄνδρα πολυφραδέοντα τιθείσι θέσπιον αὐδηέντα.
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
Δευ 30/03/2009 7:0
Συμφωνω με τον κ.Καλαβάνο ως προς την τρίτη παρατήρησή του ,για τον δρακονιανο!!!
Μηδεν αγαν
Μην οδηγησε απο τον μηδενισμό!