Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΕΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΤΑ 2 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΥΧΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ,
ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ, ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ.
11 Δεκεμβρίου 2001, 2:12, στο θέμα «ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ», στην ενότητα «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ»
«Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ. ΠΕΘΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΟΠΟΥΣ Ή ΧΡΟΝΟΥΣ»
ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑ 2 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΥΧΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ,
ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ, ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ.
11 Δεκεμβρίου 2001, 2:12, στο θέμα «ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ», στην ενότητα «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ»
«Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ. ΠΕΘΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΟΠΟΥΣ Ή ΧΡΟΝΟΥΣ»
ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία»
"Φτωχή και γυμνή περπατεί η φιλοσοφία" πλέον!
Τόσες στιγμές γεμάτες διδαχές, παροτρύνσεις και αγάπη γεμάτη με φως! Αυτά είναι που έχω στη μνήμη μου για τον Κύριο Γιάννη!
Μου έμαθε, τόσα πολλά στην Ελληνική Φιλοσοφιά, μα πάνω από όλα μου έμαθε, όπως και σε τόσους ακόμα, να είμαστε Άνθρωποι Ελεύθεροι με Θάρρος και Αγάπη!
Πιστός στην Πλατωνική Διδαχή, ότι όσοι ασχολούνται ορθά με την έννοιας της φιλοσοφίας δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να πεθάνουν και να παραμείνουν νεκροί, έφυγε και εκείνος για τον Μέγα Σοφιστή, τον Άιδη.
Δάσκαλος; Ναι!
Φίλος; Σίγουρα!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Και όπως έλεγε και Εκείνος,
Με την των Ελλήνων Φιλότητα,
Γουλέτας Παναγιώτης και Πετρίδου Έλενα.
Τόσες στιγμές γεμάτες διδαχές, παροτρύνσεις και αγάπη γεμάτη με φως! Αυτά είναι που έχω στη μνήμη μου για τον Κύριο Γιάννη!
Μου έμαθε, τόσα πολλά στην Ελληνική Φιλοσοφιά, μα πάνω από όλα μου έμαθε, όπως και σε τόσους ακόμα, να είμαστε Άνθρωποι Ελεύθεροι με Θάρρος και Αγάπη!
Πιστός στην Πλατωνική Διδαχή, ότι όσοι ασχολούνται ορθά με την έννοιας της φιλοσοφίας δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να πεθάνουν και να παραμείνουν νεκροί, έφυγε και εκείνος για τον Μέγα Σοφιστή, τον Άιδη.
Δάσκαλος; Ναι!
Φίλος; Σίγουρα!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Και όπως έλεγε και Εκείνος,
Με την των Ελλήνων Φιλότητα,
Γουλέτας Παναγιώτης και Πετρίδου Έλενα.
"Στην καρέκλα την παλιά με κατάσπρα τα μαλλιά
Ο γερο -παππούς κοιμάται μη μιλάτε– μη μιλάτε.
Μουρμουρίζει σιγανά μες στον ύπνο και γελά
Μη μιλάται και ξυπνήσει γιατί τ’ όνειρο θα σβήσει.
Κι είναι τ’ όνειρο γλυκό κι είναι τόσο μαγικό
Ο παππούς βλέπει λιγάκι πως ξανάγινε παιδάκι.
Τη χαρά του που και που βλέπει ακόμα ένάν παππού
Που τον εκρατά στα στήθια και του λέει παραμύθια.
Στην καρέκλα την παλιά με κατάσπρα τα μαλλιά
Ο γερο –παππούς κοιμάται μη μιλάτε– μη μιλάτε. "
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..........
Ο γερο -παππούς κοιμάται μη μιλάτε– μη μιλάτε.
Μουρμουρίζει σιγανά μες στον ύπνο και γελά
Μη μιλάται και ξυπνήσει γιατί τ’ όνειρο θα σβήσει.
Κι είναι τ’ όνειρο γλυκό κι είναι τόσο μαγικό
Ο παππούς βλέπει λιγάκι πως ξανάγινε παιδάκι.
Τη χαρά του που και που βλέπει ακόμα ένάν παππού
Που τον εκρατά στα στήθια και του λέει παραμύθια.
Στην καρέκλα την παλιά με κατάσπρα τα μαλλιά
Ο γερο –παππούς κοιμάται μη μιλάτε– μη μιλάτε. "
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..........
"δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα"
http://www.youtube.com/watch?v=1KPT7q0s6Vw
http://www.youtube.com/watch?v=1KPT7q0s6Vw
Καλό Ταξίδι κ. Γιάννη, θα παραμείνεις στις καρδιές μας σαν ένας σύγχρονος Δον-Κιχώτης. Σ αγαπάμε.
Τα θερμά μας συλληπηρήρια στην οικογένεια Φουράκη. Πλέον ο ελληνισμός είναι πιο φτωχός χωρίς εσένα.
Γιαννακόπουλος Μάριος, Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, Αργυρόπουλος Ηλίας.
http://www.youtube.com/watch?v=t9_PHUoq1dk
Τα θερμά μας συλληπηρήρια στην οικογένεια Φουράκη. Πλέον ο ελληνισμός είναι πιο φτωχός χωρίς εσένα.
Γιαννακόπουλος Μάριος, Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, Αργυρόπουλος Ηλίας.
http://www.youtube.com/watch?v=t9_PHUoq1dk
Καλό ταξίδι δάσκαλε.. Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου & σε συγγενείς , φίλους & συνεργάτες σου..
Το έργο σου θα μείνει αθάνατο και θα αντιλαλεί για πάντα. O σπόρος που έσπειρες θα έρθει η ώρα να βλαστήσει...
Το έργο σου θα μείνει αθάνατο και θα αντιλαλεί για πάντα. O σπόρος που έσπειρες θα έρθει η ώρα να βλαστήσει...
Όστις δε ανάγκην συγκεχώρηκεν καλώς σοφός παρ΄ημίν καί τά θεία επίσταται...
Αντίο Κυρ Γιάννη
Όποτε εισέρχομαι στον Κύκλο Ελλήνων Αυτογνωσίας θα σε σκέφτομαι να είσαι εκεί όρθιος και δυνατός,
να μου σφίγγεις το χέρι και να μου λέγεις:''Σταύρε χαίρομαι που είσαι μαζί μας''.
Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια Φουράκη.
Όποτε εισέρχομαι στον Κύκλο Ελλήνων Αυτογνωσίας θα σε σκέφτομαι να είσαι εκεί όρθιος και δυνατός,
να μου σφίγγεις το χέρι και να μου λέγεις:''Σταύρε χαίρομαι που είσαι μαζί μας''.
Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια Φουράκη.
Υπομονή Ήλιος θα φανεί με χρυσά φτερά για να μας πει, μες στην ντροπή, πολεμίστε και γκρεμίστε τη Δρακογενιά
Νίκος Γκάτσος - Ο Δράκος
Νίκος Γκάτσος - Ο Δράκος
Μόλις τὸ ἔμαθα. Δὲν ἔτυχε νὰ τὸν γνωρίσω προσωπικῶς, ἀλλὰ ὅλοι νιώθαμε πόσο ξεχωριστὸς ἄνθρωπος ἦταν. Πετᾷ ἐλεύθερος λοιπὸν πιὰ ὁ κυρ Γιάννης στοὺς εὐαγεῖς αἰθέρες, ταξιδεύει στὰ ἄστρα τὰ ὁποῖα ὁ νοῦς καὶ ἡ καρδιά του ἐπισκέπτονταν ἤδη κατὰ τὴν ἐπίγεια ζωὴ του. Καλὸ ταξίδι δάσκαλε, καλὰ Ἠλύσια Πεδία! Ὑπῆρξες ποιητής, ὀνειρευτής, αἰθεροβάμων, Ἕλλην.
«αὖτις δὲ τὸ Ἑλληνικόν, ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον, καὶ θεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα, τῶν προδότας γενέσθαι Ἀθηναίους οὐκ ἂν εὖ ἔχοι.» (Ἡρόδοτος, «Ἱστορίαι», βιβλ. 8, 144, 14-17)
Σελίδες Πατριδογνωσίας - Κρατύλος - Πολυτονικό
Σελίδες Πατριδογνωσίας - Κρατύλος - Πολυτονικό
Η ΝΕΚΡΟΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ 3/12/'10 ΣΤΙΣ 15:30, ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία»
Καλό ταξίδι Δάσκαλε
Θα λείψεις σε όλους μας και σαν φίλος και σαν δάσκαλος και σαν στήριγμα στις ιδέες και στα οράματά μας. Όμως να είσε σίγουρος ότι αυτό που έπρεπε να κάνεις το κατάφερες. Αντέδρασες σε όλα τα κοινωνικά καλούπια που πανε να μας εντάξουν, αφύπνισες τον ελληνισμό, και το κυριότερο άναψες μέσα μας τη φλόγα.
Εις το επανιδειν. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Θα λείψεις σε όλους μας και σαν φίλος και σαν δάσκαλος και σαν στήριγμα στις ιδέες και στα οράματά μας. Όμως να είσε σίγουρος ότι αυτό που έπρεπε να κάνεις το κατάφερες. Αντέδρασες σε όλα τα κοινωνικά καλούπια που πανε να μας εντάξουν, αφύπνισες τον ελληνισμό, και το κυριότερο άναψες μέσα μας τη φλόγα.
Εις το επανιδειν. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
"Ο πολυαγαπημένος μας και Σεβαστός δάσκαλος, Ιωάννης Φουράκης, ανεχώρησε, σήμερα 1η Δεκεμβρίου, για το μεγάλο ταξίδι προς το άστρο από το οποίο ήλθε. Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά, γνωρίσαμε στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο αγνό και αληθινό σε ολόκληρο το βίο του, πρότυπο αμέμπτου ηθικής. Το σημαντικό του έργο θα είναι πάντα πολύτιμο εργαλείο για οποιονδήποτε μελετητή - ερευνητή, αλλά και απτή απόδειξη για το ήθος και την καθαρότητα της ψυχής ενός ανθρώπου απόλυτα αφοσιωμένου στα υψηλά ιδανικά που υπηρετούσε."
κ Γιάννη, εκ καρδίας σας ευχόμαστε καλό ταξίδι.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:30 στο ναό της Αγίας Παρασκευής (πλ. Αγ. Παρασκευής), την Παρασκευή 3/12/2010.
Ο κ Γιάννης είχε εκφράσει στα μέλη του ΚΕΑ πολλούς μήνες νωρίτερα την επιθυμία του να φέρουν, όσοι τον αγαπούν, λευκό ένδυμα στο τελευταίο αντίο. Όσοι από τα μέλη του κύκλου και της Δημοθοινίας επιθυμούν, μπορούν να φορούν λευκό πουκάμισο.
κ Γιάννη, εκ καρδίας σας ευχόμαστε καλό ταξίδι.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:30 στο ναό της Αγίας Παρασκευής (πλ. Αγ. Παρασκευής), την Παρασκευή 3/12/2010.
Ο κ Γιάννης είχε εκφράσει στα μέλη του ΚΕΑ πολλούς μήνες νωρίτερα την επιθυμία του να φέρουν, όσοι τον αγαπούν, λευκό ένδυμα στο τελευταίο αντίο. Όσοι από τα μέλη του κύκλου και της Δημοθοινίας επιθυμούν, μπορούν να φορούν λευκό πουκάμισο.
Ένα πρώην μέλος της Δημοθοίνιας, παρακάλεσε να δημοσιευτεί το ακόλουθο μήνυμά του:
Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός φτώχυναν σήμερα. Μαζί φτωχύναμε και όλοι εμείς.
Ένας Μεγάλος Άνθρωπος, ένας Μεγάλος Έλληνας έφυγε και επέστρεψε στην πραγματική του Πατρίδα, για να ξανάρθει όμως σύντομα κοντά μας, όχι ως απλή ανθρώπινη οντότητα, αλλά ως Ανώτερη.
Είναι πλέον μαζί με τη Θεά Αθηνά, η οποία και τον υποδέχτηκε προκειμένου να τον τιμήσει όπως του αξίζει, και ήδη συζητούν τους προβληματισμούς του.
Ο Αγνός και Έντιμος αυτός Άνθρωπος, Έλληνας, Φίλος, Φιλόσοφος, Δάσκαλος, Ταγός και Μύστης, είναι πλέον εκεί που πάντα ονειρευότανε. Και ναι! Είναι ευτυχισμένος!
Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Όσο και να ξέρεις ότι ο άνθρωπός σου είναι καλά εκεί που είναι, εσένα σου λείπει και αυτό είναι φυσιολογικό. Σε όλους μας θα λείψει. Δεν θέλει όμως να θρηνούμε.
Αντίο κύριε Γιάννη, πολυαγαπημένε φίλε, Δάσκαλε, συμπολεμιστή. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...
Πάνος Ρούτης – Ραπτόπουλος
καλο ταξιδι σεβαστε δασκαλε, θα συνσντησεις τη συντροφο μου εκει..... καλη ανταμωση και στους δυο.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια Φουράκη.
Και όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει:
"Όταν φύγω, κανείς να μην κλάψει.. αλλά να γλεντήσετε και να χορέψετε, να πιείτε και μια τσικουδιά για μένα"
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΦΡΑΔΕΛΛΟΥ (ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Και όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει:
"Όταν φύγω, κανείς να μην κλάψει.. αλλά να γλεντήσετε και να χορέψετε, να πιείτε και μια τσικουδιά για μένα"
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΦΡΑΔΕΛΛΟΥ (ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Ψαλμός
Γαλάνη Δήμητρα
Μουσική/Στίχοι: Κηλαηδόνης Λουκιανός/Γκάτσος Νίκος
Στάλα, στάλα, στάλα, στάλα,
πάνω στου ουρανού τη σκάλα
κοίτα κάποιος ανεβαίνει
πού πηγαίνει, πού πηγαίνει
ούτε εκείνος δεν το ξέρει
μόνο της αυγής τ’ αστέρι
θα’ ναι τώρα σύντροφός του
με τ’ αγγελικό το φως του
Στάλα, στάλα, στάλα, στάλα
απ’ τα μάτια τα μεγάλα
στης καρδιάς μου τον καθρέφτη
το ζεστό το δάκρυ πέφτει
γίνεται βροχή και χιόνι
μα η ελπίδα δεν τελειώνει
κι ό, τι εκείνος έχει αφήσει
κάποιος άλλος θα τ’αρχίσεει
Παναγιά μου παρακάλα
κοίτα κάτω και λυπήσου
να σωθουν οι άνθρωποί σου
κι όποιου η γης μας δεν του φτάνει
φόρα του χλωρό στεφάνι
μείνε πλάι του ωσότου
να’ βρει τον παράδεισό του
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ . ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ . ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ .
ΡΙΧΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ . ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ .
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΤΑΚΗΣ
Γαλάνη Δήμητρα
Μουσική/Στίχοι: Κηλαηδόνης Λουκιανός/Γκάτσος Νίκος
Στάλα, στάλα, στάλα, στάλα,
πάνω στου ουρανού τη σκάλα
κοίτα κάποιος ανεβαίνει
πού πηγαίνει, πού πηγαίνει
ούτε εκείνος δεν το ξέρει
μόνο της αυγής τ’ αστέρι
θα’ ναι τώρα σύντροφός του
με τ’ αγγελικό το φως του
απ’ τα μάτια τα μεγάλα
στης καρδιάς μου τον καθρέφτη
το ζεστό το δάκρυ πέφτει
γίνεται βροχή και χιόνι
μα η ελπίδα δεν τελειώνει
κι ό, τι εκείνος έχει αφήσει
κάποιος άλλος θα τ’αρχίσεει
Παναγιά μου παρακάλα
κοίτα κάτω και λυπήσου
να σωθουν οι άνθρωποί σου
κι όποιου η γης μας δεν του φτάνει
φόρα του χλωρό στεφάνι
μείνε πλάι του ωσότου
να’ βρει τον παράδεισό του
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ . ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ . ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ .
ΡΙΧΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ . ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ .
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΤΑΚΗΣ
Το έλεγες ότι θα φύγεις
σαν να το ήξερες από παλιά
που το λεγες
και όμως κανείς δεν το πίστευε
και τώρα μεγάλη η θλίψη
Γαλήνιο ταξίδι και γαλήνη στην ψυχή σου κυρ Γιάννη
Συνοπορευτή
Φίλε
Ανθρωπε
και ας μαλώσαμε
και ας χωρίσαμε
Πάντα σε αγαπούσα και το ξερες
Καλό Ταξίδι δάσκαλε
Αραμις-Καρμάνωρ-Μιμάκος
σαν να το ήξερες από παλιά
που το λεγες
και όμως κανείς δεν το πίστευε
και τώρα μεγάλη η θλίψη
Γαλήνιο ταξίδι και γαλήνη στην ψυχή σου κυρ Γιάννη
Συνοπορευτή
Φίλε
Ανθρωπε
και ας μαλώσαμε
και ας χωρίσαμε
Πάντα σε αγαπούσα και το ξερες
Καλό Ταξίδι δάσκαλε
Αραμις-Καρμάνωρ-Μιμάκος
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ!..
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ...
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ...