ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!!!

6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Κυρ 25/05/2008 00:07
Το παρακάτω video είναι από το διαστημόπλοιο SOHO το οποίο στάλθηκε για να μελετήσει τον Ηλιο.

Δίπλα στον Ηλιο εμφανίζονται αντικείμενα τεραστίων διαστάσεων τα οποία η NASA τα αποκαλεί κομήτες και άλλοι τα θεωρούν ως πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

Όμως υπάρχει δυσκολία στο να το δεχτεί κάποιος αυτό αν προσέξει το video.

Όταν το δείτε θα διαπιστώσετε ότι οι πορείες των αντικειμένων δεν συμβαδίζουν με τις πορείες των πλανητών (σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα – το αντιλαμβάνεστε από το χρονόμετρο που υπάρχει από κάτω.)

Ρώτησα ερασιτέχνες αστρονόμους και μου απάντησαν ότι πρέπει να είναι κομήτες. Όμως οι κομήτες (όπως για παράδειγμα οι Hale bob, Haley ) έχουν τελείως διαφορετική κίνηση δηλ. έχουν την κεφαλή και μετά η ουρά η οποία αποτελείται συνήθως από πάγο ο οποίος εξατμίζεται .

Τα αντικείμενα αυτά ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ.

Ανοιγοκλείνουν δύο είδη ακτίνων μία πιο φωτεινή και μία λιγότερο φωτεινή με ρυθμικό τρόπο και αντίστροφα μεταξύ τους!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΡΥΘΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!! επαναλαμβανόμενες!

ΠΡΟΣΟΧΗ . Δεν δημιουργώ θεωρίες και φαντασιοπληξίες αλλά με βάση την ανθρώπινη λογική ΠΟΣΕΣ είναι οι πιθανότητες τόσο ρυθμικές κινήσεις να είναι αποτέλεσμα τυχαίων περιστατικών και συμπτώσεων?

Ο κος Καλογεράκης στο Βιβλίο του «Πόλεμος στον Ηλιο» έχει φωτογραφίες από τα αντικείμενα αυτά και αναφέρει ότι έχουν 3,5 φορές το μέγεθος της Γης! Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνονται και ο σκελετός ενός «αντικειμένου» που δείχνει ότι πρόκειται για κατασκευή.

Μπορείτε να το δείτε εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=3lE9UcPtlIQ

Θα ήθελα να τα σχόλια σας.
Κυρ 25/05/2008 13:39
Αν το ανωτέρω βίντεο είναι αυθεντικό, είναι προφανές ότι, δεν πρόκειται για κομήτες ή άλλα φυσικά σώματα, εκ της ακανονίστου και επιταχυνομένης τροχιάς τους.Και εκ του τεραστίου μεγέθους τους προκύπτει είτε ότι, είναι τεράστια κοσμοσκάφη (δορυφόροι μάχης), είτε ότι, είναι σμήνη διαστημοπλοίων σε πυκνό σχηματισμό, τα οποία λόγω της αποστάσεως φαίνονται ως ενιαίο σώμα, για τούτο και το ακανόνιστο σχήμα τους λόγω των κινήσεων προσεγγίσεως ή απομακρύνσεως των σκαφών.Προσωπική άποψή μου είναι ότι, αποτελούν σμήνος μάχης της Απολλωνίας Φρουράς του Ελληνικού Γαλαξιακού Αυτοκρατορικού Ναυτικού
Αν θέλει πάντως κάποιος να έχει σαφή εικόνα του πως ένα σμήνος διαστημοπλοίων φαίνεται ως κομήτης, ας δει την διαστημική ταινία "ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΡΙΝΤΙΚ, 2004", όπυ στην αρχή της, ένα σμήνος διαστημοπλοίων σε πυκνή διάταξη, που από μακριά φαίνεται ως κομήτης, επιτίθεται σε έναν πλανήτη και συντρίβει ολοσχερώς τις δυνάμεις τους.Ίσως κάπως έτσι θα συντριβούν ολοσχερώς οι σκοτεινές δυνάμεις υποδουλώσεως του πλανήτου μας, κατά την συντόμως πλέον επερχομένη επανέλευση του "Ξανθού Γένους¨"
ΕΣΤΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Δευ 26/05/2008 21:59
ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ἔγραψε:Απολλωνίας Φρουράς του Ελληνικού Γαλαξιακού Αυτοκρατορικού Ναυτικού

;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή;
Τρί 27/05/2008 11:05
ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΗΤΗΣ.
Παρ 30/05/2008 21:13
Απλώς μου ήρθε αυθορμήτως και βεβαίως ουδέν γνωρίζω!
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΦΡΟΥΡΑ:: Επειδή τα ανωτέρω αντικείμενα εθεάθησαν πλησίον του Ηλίου, ήτοι του κατοπτρικού και υποδεεστέρου του αληθούς Ηλίου ΥΠΕΡΙΩΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ και επειδή ο ΦΟΙΒΟΣ ΙΗΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ επιστρέφει δια την εκκαθάριση του τόπικού ηλιακού συστήματος και επειδή είναι λογικό ο Απόλλων να έχει ένα επίλεκτο στρατιωτικό σώμα αφιερωμένο εις αυτόν.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ: Διότι το Θείο Είδος των Ελλήνων κυριαρχεί και επί του τοπικού γαλάξία, όπως και επί όλου του Σύπαντος
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ: Διότι το Θείο Είδος των Ελλήνων έχει αυτοκρατορική εξουσία επί του Σύμπαντος (όπως και οι επιχθόνιες Ελληνικές αυτοκρατορίες του Αλεξάνδρου, Διονύσου κ.λ.π.)
ΝΑΥΤΙΚΟ: Διότι τα Ελληνικά διαστημόπλοια κυριαρχούν εις τον Κοσμικό Ωκεανό, ήτοι τον μεσογαλαξιακό και μεσοαστρικό χώρο.
Σάβ 15/11/2008 09:00
Εδώ ειναι η συλλογή μου απο ήχους του διαστήματος που εχω βρει στο ιντερνετ και σε μερικά τορρεντ.Θεωρώ ειναι μια καλή πρόσθεση για αυτο το βίντεο

http://rapidshare.com/files/163916286/S ... s.rar.html