ΣΥΓΝΩΜΗΝ, Κε ΓΙΑΝΝΗ!!!
Κε Γιάννη, σας ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ για το γεγονός που στο θέμα "ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΟΥΛΕΤΑΣ-ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ", δεν επανέφερα εις την τάξιν τον Μάριο για την αναίτια "επίθεση" προς το πρόσωπο σας, ΑΛΛΑ τονίζω ότι η συγνώμην μου είναι προς το πρόσωπο σας.
ΣΥΓΝΩΜΗΝ, Κε ΓΙΑΝΝΗ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗΝ, Κε ΓΙΑΝΝΗ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!
ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ἔγραψε:Κε Γιάννη, σας ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ για το γεγονός που στο θέμα "ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΟΥΛΕΤΣ-ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ", δεν επανέφερα εις την τάξιν τον Μάριο για την αναίτια "επίθεση" προς το πρόσωπο σας, ΑΛΛΑ τονίζω ότι η συγνώμην μου είναι προς το πρόσωπο σας.
ΣΥΓΝΩΜΗΝ, Κε ΓΙΑΝΝΗ!!!
Εὐάγγελε! "Συγγνώμη" δέν ἔχω οὔτε μάθει, οὔτε ἔχω ἀνάγκη νὰ ἀποδέχομαι. Μόνο ζητῶ καὶ ὅταν τὴ ζητῶ τὴν ἔχω πρῶτα ἐνσυνειδητοποιήσει καὶ ἀπολύτως ἐννοήσει.
Εἰς τὴν "Συγνώμη" δὲν ὑπάρχει χῶρος εἰσχωρήσεως ἐρωτηματικῶν καὶ δὴ ὑποκρισιῶν.
Ἡ "Συγνώμη" δὲν δύναται νὰ προσφέρεται εἰς πρόσωπο. Ποτέ δὲν ἀφορᾶ, δὲν μπορεῖ νὰ ἀφορᾶ πρόσωπο. Αὐτή προσφέρεται μόνο εἰς Πρόσωπα. Αὐτά μόνο θίγουν καὶ προσβάλουν πράξεις, ἀνάρμοστες ἐκφράσεις καὶ κακόβουλες ἐνέργειες, ἀλλά καὶ ἐνδόμυχες ["πονηρές"] σκέψεις πονηρῶν ἀτόμων [ὄχι, φυσικά, ἄδολων Προσώπων].
Καὶ διὰ τοὺς ἐν πολύν σύνοψιν ἀνωτέρῳ λόγους, ἀλλά, Κ Υ Ρ Ι Ω Σ, δίοτι: Ξέρω καὶ νοιώθω πώς καὶ τοῦ Μάριου, ἀλλά βασικά ἡ ἰδική Σου συμπεριφορά, εἶναι μία "ἀφθόρμητη" ἐκδηλώσις ὄχι μόνο ἐπισημάνσεως, ἀλλά σαφεστάτης ἀποδοκιμασίας καὶ δημόσιας καταδίκης τῆς ἀναμφιβόλης ἀποτυχίας μου νὰ Σᾶς διδάξω καὶ ἐμφυσήσω τὶς ἔστω καὶ βασικές μόνο ἀρχὲς καὶ ἀξίες τοῦ τῶν Ἑλλήνων ΗΘΟΥΣ , ἑπομένως: Εἶναι αὐτονόητο πώς δὲν μοῦ ἐπιτρέπεται, δὲν δύναμαι νὰ ἀποδεχθῶ τὴν .... "συγνώμη "Σου. Δὲν μοῦ ἐπιτρέπεται διότι εἶμαι ἀναμφιβόλως ἀνίκανος ὄχι μόνο νὰ τὴν δεχθῶ, ἀφοῦ δὲν μοῦ ἀνήκει, ἀλλά καὶ νὰ τὴν ἐννοήσω.
Οἱ ἀποτυχεμένοι, ὅπως Ἐγώ, δὲν ἀξίζουν καὶ δὲν δύνανται νὰ λάβουν κάμμιας προελεύσεως "συγνώμη" , ἀλλά μόνο λοιδωρίες, φτύσιμο καὶ σφαλιᾶρες.
Ἐγώ εἶμαι ἐκεῖνος, ὅπου τὸ τῶν Ἑλλήνων ΗΘΟΣ ἐπιβάλλει νὰ ζητήσω συγνώμη.