- 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπον Χριστινακι,για να σου πω την αληθεια.
Εντυπωσιαστηκα απο τα λεγομενα σου.Ειδικα στον τομεα των προβλεψεων και εμπνευσεων σου.Οσο για την συμπτωση με τα αυγα,την λυση θα την βρεις μεσα στο βιντεο κλιπ "Headhunter"των "Front 242 ".
Αδικεις ομως τον εαυτο σου λεγοντας "Το ξέρω οτι ακούγεται γελοίο αλλα ναι..."και"Δε θα τα αναφέρω όλα για να μην γίνει κουραστικό και γελοίο το όλο θέμα..."ΟΧΙΙΙΙΙ μην λες τετοια ...συνεχισε!
Μπραβο και για το αγορι σου τον Σατυρο που σου δινει σωστες συμβουλες και σωστος!!ξεκαθαρισε κατ ευθειαν οτι δεν εισαι εσυ!!! ...μπραβο!!...Δεν ανεχομαι ομως να σε αποκαλει αυγο...γιατι?
Οσο για το ποτο*ηταν καθαρα αστειο.Αλλωστε υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που βλεπουν,αντιλαμβανονται και την ακουν χωρις ποτο*.και πιθανοτατα ανηκεις σε αυτην την κατηγορια.
Ουτε και εγω εχω σχεση με τον βριλ...αλλα τον ευχαριστω για τα κοπλιμεντα....
...και παντα φιλικα
Συμβουλεύω και τους υπόλοιπους του τόπικ να κάνουν αυτό το κόλπο με όποιον τους ενοχλεί συστηματικά.Πάντα πιάνει!!
Φιλικά...
"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)
quote:
Αντιδρώ όταν βλέπω χοντρό δούλεμα, ή κάποιους που πάνε να εκμεταλλευτούν ελευθερίες λόγου και τύπου, για να μετατρέπουν τα φόρουμ σε όργανα διασποράς παραμυθιών και μπουρδολογιών.Προσοχή, γιατί υπάρχουν όρια και σαφή σύνορα. Και στα σύνορα υπάρχει κάποιος που λέει, "άλτ, γιατί θα πυροβολήσω !"
Ε' άμα είναι να με πυροβολήσεις, να ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ. Πώς κάνεις έτσι βρε αδελφέ, δε σε είπαμε και καμπούρη.
Να σου θέσω το θέμα αλλιώς τότε. Οταν τα όσα γράφονται, εκλαμβάνονται από σένα ως "παραμύθια και μπουρδολογίες" γίνεσαι καυστικότατος. Παρόλα αυτά σε διαβάζω πάντα........όταν παίρνεις φόρα και γράφεις είσαι απίθανος.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν σε προσέβαλα και σταματάω την συζήτηση εδώ....----
quote:
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν σε προσέβαλα και σταματάω την συζήτηση εδώ....----
Εντάξει, αλλά εγώ δεν είπα με τι θα σε πυροβολήσω: Μπορεί να εννοούσα και με ... ροδοπέταλα !
Φίλε μου, επειδή προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου στέλνοντας σου e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που φαίνεται στο προφίλ σου και μου ήρθε πίσω, θεωρώ πως θα μπορούσες να μου στείλεις εσύ ένα e-mail στην δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση (φαίνεται στο προφίλ μου) ώστε να συζητήσουμε σχετικά με το username σου.

In anticipation of my resurrection...

In anticipation of my resurrection...
Χριστινακι...τ'οπες και τ'εκανες...
Με εκανες αορατο τελικα.
ΠΡΟΣΕΧΕ!!! με αυτο το "τσιγκιντιγκλονγκ".Ειδες τον συναδελφο σου τον Ναρκισο,στο Χαρρυ Ποττερ?Ποσα λαθη κανει?
Αλλα τι στα λεω ολα αυτα...αφου δεν με βλεπεις...
ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΕΝ...
ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΔΕ.
Φιλικά...
"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)
Φιλικά...