ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΑΟΡΑΤΟΣ11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
22/05/2006, 22:11:16
Εφοσον θεωρεις το χιουμορ μου προσβλητικο,το αφαιρω...

Λοιπον Χριστινακι,για να σου πω την αληθεια.
Εντυπωσιαστηκα απο τα λεγομενα σου.Ειδικα στον τομεα των προβλεψεων και εμπνευσεων σου.Οσο για την συμπτωση με τα αυγα,την λυση θα την βρεις μεσα στο βιντεο κλιπ "Headhunter"των "Front 242 ".
Αδικεις ομως τον εαυτο σου λεγοντας "Το ξέρω οτι ακούγεται γελοίο αλλα ναι..."και"Δε θα τα αναφέρω όλα για να μην γίνει κουραστικό και γελοίο το όλο θέμα..."ΟΧΙΙΙΙΙ μην λες τετοια ...συνεχισε!

Μπραβο και για το αγορι σου τον Σατυρο που σου δινει σωστες συμβουλες και σωστος!!ξεκαθαρισε κατ ευθειαν οτι δεν εισαι εσυ!!! ...μπραβο!!...Δεν ανεχομαι ομως να σε αποκαλει αυγο...γιατι?

Οσο για το ποτο*ηταν καθαρα αστειο.Αλλωστε υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που βλεπουν,αντιλαμβανονται και την ακουν χωρις ποτο*.και πιθανοτατα ανηκεις σε αυτην την κατηγορια.

Ουτε και εγω εχω σχεση με τον βριλ...αλλα τον ευχαριστω για τα κοπλιμεντα....

...και παντα φιλικα

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
23/05/2006, 02:03:41
SKATOPAIDO δεν ξέρω ποιο ακριώς είναι το πρόβλημα σου...Αν έχεις ψυχολογικά χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο βρε αδερφέ, μην ξεσπάς σε όποιο φόρουμ βρεις μπροστά σου!Γιατί δίνεις την εντύπωση ότι εδώ μέσα μπαίνεις για αυτό το λόγο και όχι για να πεις κάτι ουσιώδες επί του θέματος.Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!! Πάντως ειλικρινά λυπάμαι που αναγκάζομαι να παρεκλίνω από το θέμα της συζήτησης για να ασχοληθώ με το παιχνίδι προσβολών που εσύ άρχισες και το οποίο απ ότι βλέπω συνεχίζεται με επιθέσεις και σε άλλα ανυποψίαστα θύματα(satyros).Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους αναγνώστες και συμμετέχοντες αυτής της συζήτησης και δεσμεύομαι ότι δε θα ξανασυμβεί.Άρα λοιπόν SKATOPAIDO...τσιγκιντιγκλονγκ!!!!Ξαφνικά έγινες αόρατος για μένα!

Συμβουλεύω και τους υπόλοιπους του τόπικ να κάνουν αυτό το κόλπο με όποιον τους ενοχλεί συστηματικά.Πάντα πιάνει!!

Φιλικά...

"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)

MageneΝέο Μέλος
23/05/2006, 13:44:18
quote:

Αντιδρώ όταν βλέπω χοντρό δούλεμα, ή κάποιους που πάνε να εκμεταλλευτούν ελευθερίες λόγου και τύπου, για να μετατρέπουν τα φόρουμ σε όργανα διασποράς παραμυθιών και μπουρδολογιών.

Προσοχή, γιατί υπάρχουν όρια και σαφή σύνορα. Και στα σύνορα υπάρχει κάποιος που λέει, "άλτ, γιατί θα πυροβολήσω !"

Ε' άμα είναι να με πυροβολήσεις, να ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ. Πώς κάνεις έτσι βρε αδελφέ, δε σε είπαμε και καμπούρη.
Να σου θέσω το θέμα αλλιώς τότε. Οταν τα όσα γράφονται, εκλαμβάνονται από σένα ως "παραμύθια και μπουρδολογίες" γίνεσαι καυστικότατος. Παρόλα αυτά σε διαβάζω πάντα........όταν παίρνεις φόρα και γράφεις είσαι απίθανος.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν σε προσέβαλα και σταματάω την συζήτηση εδώ....----

ΒρίλΜέλος
23/05/2006, 14:30:48
quote:

Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν σε προσέβαλα και σταματάω την συζήτηση εδώ....----

Εντάξει, αλλά εγώ δεν είπα με τι θα σε πυροβολήσω: Μπορεί να εννοούσα και με ... ροδοπέταλα !

24/05/2006, 17:19:52
Ο λογαριασμός SKATOPAIDO τίθεται προσωρινά σε εκκρεμότητα μέχρι την διευθέτηση του ζητήματος του username του.

---------------------------------------------------------------------------

Φίλε μου, επειδή προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου στέλνοντας σου e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που φαίνεται στο προφίλ σου και μου ήρθε πίσω, θεωρώ πως θα μπορούσες να μου στείλεις εσύ ένα e-mail στην δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση (φαίνεται στο προφίλ μου) ώστε να συζητήσουμε σχετικά με το username σου.

In anticipation of my resurrection...

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
24/05/2006, 17:26:40
ΓΙΑΤΙ?
25/05/2006, 08:03:58
Το username του λογαριασμού σε εκκρεμότητα SKATOPAIDO μετατράπηκε σε ΑΟΡΑΤΟΣ.

In anticipation of my resurrection...

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
25/05/2006, 15:34:34

Χριστινακι...τ'οπες και τ'εκανες...

Με εκανες αορατο τελικα.

ΠΡΟΣΕΧΕ!!! με αυτο το "τσιγκιντιγκλονγκ".Ειδες τον συναδελφο σου τον Ναρκισο,στο Χαρρυ Ποττερ?Ποσα λαθη κανει?

Αλλα τι στα λεω ολα αυτα...αφου δεν με βλεπεις...

ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΕΝ...

ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΔΕ.

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
25/05/2006, 20:22:31
Τελικά αυτό το μαγικό ραβδάκι λειτούργησε βλέπω με το SKATOPAIDO!χαλάλι τα λεφτά του!Κατάφερε όμως να μας βγάλει και εντελώς εκτόσ θέματος...

Φιλικά...

"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
27/05/2006, 00:15:03
Για να επανέλθουμε στο θέμα της μερικής απώλειας μνήμης (αν όντως αυτό συνέβη το εν λόγω βράδυ) υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες θεωρίες που σχετίζονται με το φαινόμενο.Μία από αυτές ισχυρίζεται πως μερική απώλεια μνήμης οφείλεται σε ψεκασμό ουσιών από τα αεροπλάνα (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο τόπικ "χημικές ουρές). Το σύστημα HAARP φαίνεται επίσης να εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία.Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για πειράματα που διεξάγονται σε μεγαλουπόλεις κυρίως και τα οποία έχουν σκοπό τη μελέτη ή και τον έλεγχο της ανθρώπινης συνείδησης και της συμπεριφοράς των μαζών.Είναι λογικό μάλιστα τέτοιου είδους διαδικασίες να γίνονται σε ώρες που θα περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητες (νυχτερινές ώρες) από την πλειοψηφία των πολιτών.Δεν γνωρίζω ακόμη πολλα επί του θέματος.Υπόσχομαι περισσότερες πληροφορίες και περιμένω ανάλογες και από εσας...

Φιλικά...

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
12/06/2006, 11:16:01
Απ ό,τι βλέπω έχουν ανοίξει δύο νέα τόπικ σχετικά με το χρόνο που κυλάει πιο γρήγορα.Μήπως τελικά όντως κάτι τρέχει και δεν είναι όλα θέμα συγκυριών;;