- ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Παιδιά … δεν ξέρω τι λέτε εσείς … αλλά έχω την εντύπωση ότι η Λ.Κ. έχει εκτροχιαστεί ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
Δεν της έφταναν οι Σιωνιστές, Εβραίοι, εμείς οι σκεπτόμενοι άνθρωποι … τώρα έπιασε τους Μογγόλους … και σε λίγο προβλέπω να κατακεραυνώσει τους έγχρωμους.
ΕΛΕΟΣ !!!!
Διαμαρτύρομαι εντόνως ενάντια αυτής της ΑΙΣΧΡΗΣ ρατσιστικής προπαγάνδας με τον μανδύα της εσωτερικής γνώσης!!! ![]()
Λένε πως τα μάτια είναι οι καθρέπτες της ψυχής … ο λόγος όμως είναι η ρίζα της.
Μια και όπως φαίνεται το παραλήρημα συνεχίζεται, αυτό που έχω να πω (χωρίς καμία δόση ειρωνείας), είναι πως συνιστώ ΑΜΕΣΗ χρήση ψυχοφαρμάκων, πριν ακούσουμε και τίποτα πιό περίεργο.
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
"εξω μογγολοι...σαταναδες!"
πωπω δεν ντρεπομαστε λεω εγω...
Λ.Κ. προσεξε γιατι η θεια δικη ειναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ...και μπορει στην επομενη σου ζωη να γεννηθεις Μογγολακι!
Οφείλω εδώ να σημειώσω και να τονίσω τα εξής:
Εχθές ο Παναθηναϊκός(η ομάδα μου)κατάφερε να ενεργοποιήσει την δυναμική του και να φέρει(επιτέλους)ένα καλό αποτέλεσμα στο γαιωδιτικό κέντρο της Νικαίας,έστω ύστερα από την αρνητική αστρική προβολή του διαιτητή Πάτρα ο οποίος ως θηρίο κατέφερε ένα πλήγμα στην εξωκοσμική απόκεντρη φωτοανακλούμενη σειριακή ψυχή των Νικαιωτών σφυρίζοντας πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ!!!
Ευτυχώς για εμάς κρίμα για εκείνους!!
Υπόσχομαι να επανέλθω πάραυτα(κοινώς I'll be back)...
Αν και δήλωσε ότι σταματάει να γράφει στο Forum δεν την πιστεύω. Κι άλλες φορές μας το υποσχέθηκε αλλά "ξέχασε" την υπόσχεσή της.
Η υπομονή έχει και όρια.

Αφού φίλε Υάκινθε ο ΠΑΟ κατάφερε να ενεργοποιήσει την δυναμική του και να κερδίσει με ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Επειδή το topic μετετράπηκε σε...γήπεδο
Και τωρα στα σοβαρά:
Το ξέρω ότι σε άλλο topic είχα πει να μην απαντήσω στη ΛΚ ξανά αν ξεφύγει από το θέμα,όμως ο ρατσισμός ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τη νοημοσύνη μου (έστω κι αν αυτή είναι λίγη,σύμφωνα με τη ΛΚ,άσχετα αν ευαγγελίζεται το αντίθετο) και πιστεύω το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ σα ΣΥΝΟΛΟ.Αλλοίμονο αν
ξαναγυρίσουμε σε εποχές καννιβαλισμού και εμφυλίων.
Και σα να μην έφτανε αυτό,κατηγοριοποιεί και συμπαθέστατα τετράποδα της οικογένειας των κυνιδών μετατρέποντάς τα σε... -->
Αν ΑΥΤΗ είναι η ορθόδοξη τριαδική αγάπη,με συγχωρείτε αλλά...
Αυτά είχα να πω,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ μεχρι να ασχοληθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΛΚ με τον τίτλο κάθε θέματος ή να "φάει" κόκκινη κάρτα...
Συγνώμη ΛΚ αλλά και οι άγγελοι οργίζονται καμιά φορά...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει ένα άλλο θέμα.