ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

mimosa30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mimosaΜέλος
17/11/2009, 18:37:38
ΝΑ σου πω, τρέχα, η διαγαλαξιακή συνομοσπονδία των Ε συναγωνίζεται επάξια τον μικρό Χριστούλη.. χιχιχι
ar_iaΜέλος
17/11/2009, 18:58:56
quote:
trexa
Πες μου εσύ τι πιστεύεις φίλη ar_ia, να δούμε τι κοκκινοσκουφίτσες θα πιάσουμε....Γιατί, είναι περίεργο να μην παραδέχεσαι ότι
πιστευεις σε παραμύθια...Δεν ξέρω αν είναι ...διαγαλαξιακά, ή πόσο τα πιστεύεις,αλλα τα παραμύθια, είναι αυτά που δεν δέχεται η κοινή γνώμη...
Απο αυτά που πιστεύεις, σίγουρα, πολλά δεν δέχεται η κοινή γνώμη....Αυτά, λέμε παραμύθια....Μην εξιδανικεύεις τα δικά σου...

Φέρε πρώτα την εφημερίδα και και μην αλλάζεις θέμα.....
Αλλιώς πάψτε να δημιουργείτε μύθους με ανοησίες!

quote:
trexa
Το ...κολαούζο, εσύ το έβαλες;

Μπαρντόν?

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

17/11/2009, 19:37:35
quote:

Πες μου εσύ τι πιστεύεις φίλη ar_ia, να δούμε τι κοκκινοσκουφίτσες θα πιάσουμε....Γιατί, είναι περίεργο να μην παραδέχεσαι ότι
πιστευεις σε παραμύθια...Δεν ξέρω αν είναι ...διαγαλαξιακά, ή πόσο τα πιστεύεις,αλλα τα παραμύθια, είναι αυτά που δεν δέχεται η κοινή γνώμη...
Απο αυτά που πιστεύεις, σίγουρα, πολλά δεν δέχεται η κοινή γνώμη....Αυτά, λέμε παραμύθια....Μην εξιδανικεύεις τα δικά σου...

Μα καλά , δεν βάζεις ποτέ φρένο??

Είναι αυτή τοποθέτηση , ενήλικου ανθρώπου?

Αλήθεια ποιός υιοθέτησε πλούτο γνώσεων στο δόγμα του...η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία , υιοθέτησε χριστιανικές γνώσεις ή ο χριστιανισμός , την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία στο δόγμα του??

Χωρίς βρισιές , φωνές και ειρωνίες ..τοποθετήσου ως άνθρωπος και άσε την κοινή γνώμη να εκφρασθεί η ίδια...εκτός και αν εσύ είσαι ο θεσμοθετημένος εκφραστής της και δεν το ήξερα..οπότε να ζητήσω συγγνώμη..!

Μίλησες κάπου αλλού για την χριστιανική πίστη και σε ρώτησα για ποιά π'όλες μιλάς και δεν πήρα απάντηση..

Για την ορθόδοξη?
Για την Καθολική?
Για την Παλαιο-ημερολογίτικη??

Για ποιά?

soul

17/11/2009, 19:44:16
Αγαπητή μου mimosa, πέρασε προ πολλού η ηλικία που πίστευα
παραμυθάκια και ειδικά για μικρούς Ελ.....Πίστευα οτι τους είχαν ξεπεράσει κι άλλοι..Όπως τον ..Όμπραξ.....
Φίλη ar_ia, αναμετάδωσα είδηση του διαδικτύου, που είχε πολυαναφερθεί.Αν ήταν ψεύτικη θα είχε επίσης γραφεί....Αλλά, πιστοποιητικό του γιατρού που να λέει οτι ο άνθρωο ξαναράφτηκε, όχι
δεν έχω...
Δηλαδή, κάθε θέμα που συζητάμε, το θέτουμε για συζήτηση, η δική σας τακτική,απόρριψης όλων των θέσεων μας,δείχνει μόνο ότι δεν αντέχετε τον διάλογο, ότι άλλο,είναι δική σας άποψη, όχι αλήθεια...
Αερινό κολαούζο εννοώ....
17/11/2009, 19:49:48
quote:

Αγαπητή μου mimosa, πέρασε προ πολλού η ηλικία που πίστευα
παραμυθάκια και ειδικά για μικρούς Ελ.....Πίστευα οτι τους είχαν ξεπεράσει κι άλλοι..Όπως τον ..Όμπραξ.....
Φίλη ar_ia, αναμετάδωσα είδηση του διαδικτύου, που είχε πολυαναφερθεί.Αν ήταν ψεύτικη θα είχε επίσης γραφεί....Αλλά, πιστοποιητικό του γιατρού που να λέει οτι ο άνθρωο ξαναράφτηκε, όχι
δεν έχω...
Δηλαδή, κάθε θέμα που συζητάμε, το θέτουμε για συζήτηση, η δική σας τακτική,απόρριψης όλων των θέσεων μας,δείχνει μόνο ότι δεν αντέχετε τον διάλογο, ότι άλλο,είναι δική σας άποψη, όχι αλήθεια...
Αερινό κολαούζο εννοώ....

Ντρέπεσαι να πείς , ποιάς πλευράς του χριστιανισμού είσαι ένθερμος οπαδός..αλήθεια ντρέπεσαι??

Δεν θά'πρεπε...δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο , απο την πίστη ...

Αντί για απάντηση..συνεχίζεις αυτό που κάνεις πάντα..βρισιές και ειρωνίες..συνέχισε!

soul

17/11/2009, 19:52:26
...Αυτό εννοώ αγαπητή μου ar_ia περι κολαούζου...Κανείς να το ....ψεκάσει ακόμη;....
17/11/2009, 19:57:52
quote:

quote:
trexa

Φέρε πρώτα την εφημερίδα και και μην αλλάζεις θέμα.....
Αλλιώς πάψτε να δημιουργείτε μύθους με ανοησίες!

quote:
trexa

Μπαρντόν?

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

Ar-ia , είναι ευγενικός , σε αποκαλεί αγαπητή του..σ'αγαπάει!

Και σου φαίρεται πανέμορφα..καλός άνθρωπος!

Αλήθεια οι παλαιο-ημερολογίτες , αποτελούν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα..αγαπητή-φίλη-αξιολάτρευτη-κουκλάρα-γλυκειά Ar-ia???

soul

17/11/2009, 20:08:41
quote:

Συμφωνούμε απόλυτα, αγαπητή μου ar_ia κι ακριβώς επειδή δεν
πιστεύω σε κοκκινοσκουφίτσες, γι αυτό και πιστεύω ότι διευκρίνισα
τις ιστορικά, με όποιον τρόπο,αποδεκτές θέσεις των θρησκειών και του χριστιανισμού και συζήτηση επ αυτών....
Εντελώς "συμπτωματικά", δε, αυτές οι θέσεις που εσύ λές για δική μας "κοκκινοσκουφίτσα", είναι οι βασικές θέσεις που έφεραν τον χριστιανισμό στο να έχει δις οπαδούς σε όλο τον κόσμο και τα κύρια πιστεύω μας.Κοινως, μας βγαζεις ηλίθιους και αγαθιάρηδες.......
Όλες οι δυτικές θρησκείες, πια, βασίζονται στον χριστιανισμό...Δεν σου λέει κάτι αυτό;
Τους βγάζεις όλους ηλίθιους, για να πιστέψουμε την δική σου...κοκκινοσκουφίτσα;Λίγο εγωιστικό, δεν είναι;
Γιατί, για μενα και πολλούς άλλους, αυτά που λές εσύ, ειναι παραμυθάκια...Και σεβόμενοι τον διάλογο,συζητάμε επ αυτών....
Εσείς, μπορείτε;

Μα καλά ρε σύ ar-ia...ούτε και σύ μπορείς να συζητήσεις μαζί του???

Μίλα όμορφα σε παρακαλώ...αφού σου λέει:

Γι'αυτόν και πολλούς άλλους , αυτά που λές είναι παραμυθάκια!

Το επιχείρημα , είναι πολύ δυνατό...δεν το καταλαβαίνει κανείς σας?

soul

17/11/2009, 20:34:55
Eαρινός

quote:
Και οι περισσότεροι Έλληνες χριστιανοί-ορθόδοξοι- θεωρούν τους παλαιο-ημερολογίτες ...τρελλούς και γραφικούς..όπως και επικίνδυνους

Εμ... εσύ τυχαία λες να βρέθηκε ο τρεχαγύρευε στην ομάδα αυτή; Έπρεπε να πληρεί τα παραπάνω κριτήρια...

trexagireve

quote:
Φίλη ar_ia, αναμετάδωσα είδηση του διαδικτύου, που είχε πολυαναφερθεί.

Δεν αναμετάδωσες καμία είδηση κανενός διαδικτύου. Αναμετάδωσες την ιστοσελίδα κάποιων καλόγερων και θρησκευτικών οργανώσεων που βλακωδώς υποστηρίζουν το θαύμα.

Ούτε θαύμα έγινε, ούτε κανένας ραδιοσταθμός το αναμετάδωσε, ούτε σε καμία εφημερίδα γράφτηκε ούτε σε κανένα ειδησεογραφικό ιστοχώρο καταχωρήθηκε, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ούτε το όνομα του "θύματος" έγινε γνωστό. Κάποιος, κάπου, κάποτε, κάπως αλλά δεν ξέρουμε περισσότερα.

Από το πατριαρχείο Ιεροσολύμων που επικοινώνησα γραπτώς, ζητώντας πληροφορίες, επίσης δεν απάντησαν.

Μόνον οι επαγγελματίες ψεύτες των χριστιανών κυκλοφορούν αυτές τις βλακώδεις εξιστορήσεις. Οι επαγγελματίες ψεύτες και οι αφελείς. Δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία ανήκεις εσύ, διάλεξε και πάρε.

macedon

17/11/2009, 20:46:54
Το ξέρω ότι έχεις πρόβλημα στα ελληνικά σου Μακεδών και δεν σε παρεξηγω..Δηλαδή, δεν είναι η ιστοσελίδα, όχι μόνο καλογέρων, του διαδικτύου; Εντάσσεται σε άλλο....δίκτυο; Ειδηση, είναι ότι πρωτοδημοσιεύεται και δεν διαψεύδεται...Ξέρω ότι διαφωνείς, αλλά,προφανώς δεν σε έλαβαν υπόψην τους, όταν έγραφαν την ελληνική....
Το τι είναι ψευδής ειδηση, επίσης είναι γνωστό: Όταν κάποιος
φέρει στοιχεία για μια είδηση, που αποδεικνύουν ότι είναι ψευδής,
τότε χαρακτηρίζεται ψευδής...Αν έχεις καμιά νεότερη απόδοση, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις...
Δεν έχουν ανάγκη οι χριστιανοί να δημιουργούν θαύματα, γινονται
συνεχώς και δεν είναι παράξενο....Το τι πιστεύεις εσύ ή άλλοι, το σέβομαι,αλλά, για αλλαγή, πρέπει να αρχίσεις να το κάνεις κι εσύ
κάποια στιγμή...
Όσο για τους παλιοημερολογίτες, ειμαστε οι πιο ορίτζιναλ και αυτό ενοχλεί....Πρέπει να χαθούν, στην πυρά, στη πυρά....
17/11/2009, 21:10:35
trexagireve

quote:
Το ξέρω ότι έχεις πρόβλημα στα ελληνικά σου Μακεδών και δεν σε παρεξηγω

Στη θέση σου το θέμα της γλώσσας δεν θα το έθιγα καθόλου

quote:
Δηλαδή, δεν είναι η ιστοσελίδα, όχι μόνο καλογέρων, του διαδικτύου; Εντάσσεται σε άλλο....δίκτυο;

Δεν είναιείδηση.

quote:
Το τι είναι ψευδής ειδηση, επίσης είναι γνωστό

Βεβαίως. Όταν κάποιος λέει ψέματα για πράγματα που δεν συνέβηκαν ποτέ.

quote:
Όταν κάποιος φέρει στοιχεία για μια είδηση, που αποδεικνύουν ότι είναι ψευδής, τότε χαρακτηρίζεται ψευδής

Κατ'αρχήν δεν είναι είδηση. Ανάρτηση σε ιστοσελίδα της συμφοράς είναι. Κι επειδή δεν τη γνωρίζει κανείς την "είδηση" δεν υπάρχει και η διάψευση.

Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι στην αυλή σου δεν έχουν προσγειωθεί πράσινα ανθρωπάκια με ροζ κεραίες πριν μια βδομάδα;

quote:
Δεν έχουν ανάγκη οι χριστιανοί να δημιουργούν θαύματα, γινονται
συνεχώς και δεν είναι παράξενο

Θαύματα γίνονται μόνον στον εγκέφαλό σου που έχει γίνει σαν τυρί έμενταλ.

quote:
Όσο για τους παλιοημερολογίτες, ειμαστε οι πιο ορίτζιναλ και αυτό ενοχλεί

Ενοχλεί; Ποιόν; Τους μόνους που μπορεί να ενοχλεί είναι αυτούς που έχουν αδύναμη καρδιά και δεν μπορούν να γελάσουν πολύ βλέποντάς σας και ακούγοντάς σας.

quote:
Πρέπει να χαθούν, στην πυρά, στη πυρά

Το αντίθετο! Θα πρέπει να έχουν συχνότερη παρουσία. Ξέρεις πόσο σπάνιο θα ήταν το γέλιο και η διασκέδαση στο παρόν φόρουμ αν απουσίαζες;

macedon

ar_iaΜέλος
17/11/2009, 21:25:00
quote:
trexa
Φίλη ar_ia, αναμετάδωσα είδηση του διαδικτύου,

Όχι δεν έγινε έτσι, εκτός του ότι είχες δώσει μια σελίδα όπως σωστά είπε ο macedon, επέμενες και πως είχε γίνει και σάλος από τα αραβικά μμε και όταν σε πίεσε ο macedon να δώσεις ονόματα εφημερίδων το γύρισες στο καλαματιανό λέγοντας πως εσύ δεν τις χρειάζεσαι τις αποδείξεις και όποιος θέλει να πάει μόνος του να τις βρει. Ε μην μας τρελάνεις κιόλας, δεν έχουμε πάθει αμνησία.
Αν θυμάται κάποιος σε ποιό θέμα έγινε η σχετική συζήτηση ας το ποστάρει εδώ γιατί θα μας βγάλει όλους τρελούς στο τέλος....

Τώρα αυτό που λες πως το διάβασες στο διαδίκτυο θα σου πρότινα την επόμενη φορά πριν μας αραδιάσεις ότι βλακεία λέει ο κάθε βαρεμένος να φροντίζεις πριν, να διασταυρώνεις την εγκυρότητα τους, δημοσιογράφος είσαι θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα νομίζω.

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

Edited by - ar_ia on 17/11/2009 21:41:23

ar_iaΜέλος
17/11/2009, 21:38:09
quote:
Εαρινός

Ar-ia , είναι ευγενικός , σε αποκαλεί αγαπητή του..σ'αγαπάει!

Εγώ δεν τον αγαπάω, δεν είμαι χριστιανή, δεν μπορώ καν να αγγίξω το μέγεθος αυτής της αγάπης

quote:
Εαρινός
Αλήθεια οι παλαιο-ημερολογίτες , αποτελούν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα..αγαπητή-φίλη-αξιολάτρευτη-κουκλάρα-γλυκειά Ar-ia???

Αν η κοινή γνώμη είναι οι δυο-τρεις (τόσοι δεν είναι οι παλαιοημερολογήτες?) τότε πάω πάσο....

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

17/11/2009, 21:50:11
Έλα καλή μου ar_ia,ακόμη κι ο ..Λαζόπουλος ο συντοπίτης μου,
σε άκουσε...Κι αυτός για κοκκινοσκουφίτσες μίλησε.....Δεν ξέρω αν τον
βλέπεις, τώρα...Γράφει ιστορία κι αυτός....Ενώ εσύ, με το τι ...ιστορίες που λές, μάλλον δεν έχεις σκεφτει ότι κι οι άλλοι,
έχουν δικαίμα άποψης και πίστης...Ακόμη, βέβαια!!!!Δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο..Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές δημοκρατιας και παράκρουσης......
Όσον αφορά το πόσοι είναι οι παλιοημερολογίτες, είναι περιπου μισό εκατομμύριο, στην Ελλάδα και ...500 εκατομμύρια σε όλες τις ανατολικές χώρες της Ευρώπης, που επισης είναι με το παλιό...
Ξέρω, ξέρω, δεν σας ρώτησαν.....
Μακεδών, ξέρω ότι έχεις δικό σου λεξικό ερμηνειών λέξεων,αλλά προτιμώ τα κλασικά..Ξέρεις, παραμύθι παραμύθι, αλήθεια αλήθεια....Δεν τα έχω μάθε καλά αυτά τα παραμύθι είναι αλήθεια κι η αλήθεια είναι παραμύθι...
Όσο για την είδηση, σίγουρα θα αστειεύεσαι....Να το ψάξεις το θέμα...
Το τι αμφισβητείς εσύ, είναι θέμα αντιδρασης σου και τίποτε άλλο....Άλλες φορές, την κανεις με ελαφρά πηδηματάκια...
Ειναι θέμα αν ξέρεις τι να απαντήσεις ή πως θα αντιδράσεις..
Δεν έχει να κάνει με διάλογο, αλλά με...κλεφτοπόλεμο...
17/11/2009, 22:12:39
trexagireve

quote:

Τι να ψάξω βρε τραχανά; Ούτε το όνομα δεν μας είπες. Πώς να ψάξουμε για κάποιον που δεν ξέρουμε πώς το λένε για να βρούμε κάτι που δεν έγινε ποτέ;

Φέρε μας τις αποδείξεις βρε αρχιαπατεώνα κι άσε τις κολοτούμπες.

macedon

17/11/2009, 22:37:40
Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι, θα ψάχνανε να βρουνε στοιχεία
για να τεκμηριώσουν οτι λένε,Μακεδών, εσύ, πίνεις ...φραπέ και πιστεύεις ότι οι άλλοι θα σου τα φέρουν στο πιάτο...
Εσύ αμφισβητείς συνέχεια κι αν δεν έχεις στοιχεία,να στηρίξεις ότι αποκαλείς ψέμα,είσαι κοινός συκοφάντης....Αυτή είναι η αλήθεια...
Κι όσο για τους χαρακτηρισμους σου, μόνο αυτούς εχεις, καιρο τώρα, απο επιχειρήματα, μηδέν....
Κανάς καλός;
17/11/2009, 22:46:25
Ρε σύ Κώστα , αλήθεια οι παλιο-ημερολογίτες αποτελούν το 90% του Ελληνικού πληθυσμού και αποτελούν και κοινή γνώμη???

Δεν το ήξερα αυτό???

Σημαντικές εξελίξεις έχουν κάνει αυτοί οι αιρετικοί, αιρετικοί κατα την Ορθόδοξη εκκλησία εννοώ...απο το 0,0001% έγιναν 98% , μπράβο τους!

Οπότε οι ορθόδοξοι πλέον , αρκούνται στο στο 1% να πώ???

Οπότε , σωστά το λέει...αποτελούν το 98% και είναι αυτοδικαίως και κοινή γνώμη!!!

Δεν τα ήξερα αυτά...τώρα όλα εξηγούνται...όλα!!!

soul

17/11/2009, 23:11:29
quote:

trexagireve

quote:

Τι να ψάξω βρε τραχανά; Ούτε το όνομα δεν μας είπες. Πώς να ψάξουμε για κάποιον που δεν ξέρουμε πώς το λένε για να βρούμε κάτι που δεν έγινε ποτέ;

macedon

Κωνσταντίνε σε παρακαλώ , μην μιλάς έτσι στον ορίτζιναλ-χριστιανό Τρεχαγύρευε..σου καταθέτει ολόκληρο αποδεικτικό υλικό και δεν το πιστεύεις...ντροπή σου!

Πεντακόσιες χιλιάδες είναι οι ορίτζιναλ ...όλοι οι άλλοι είναι μαιμούδες στα πανηγύρια , κοινή γνώμη είναι οι άνθρωποι..98% και ίσως και παραπάνω πλέον!

Καλά ρε σύ Κωνσταντίνε ..Ελληνικά και διάλογο , ξέρεις να κάνεις???

Θα εισηγηθώ να σε συμμαζέψουν..!!!

soul

17/11/2009, 23:14:32
Ακούς εκεί να περιμένει να του τα φέρουν στο πιάτο..ντροπή του!

Να ψάξει μόνος του να τα βρεί!

Πάρε την ταχεία Κωνσταντίνε γιατί το ξύλινο καροτσάκι ..αυτό ντε , το χωρίς φρένα ...το έχει το 98%..η κοινή γνώμη!!

soul

17/11/2009, 23:25:18
quote:

trexagireve

quote:

macedon

ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ???

Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ???

ΤΟ 98%..???

Κοίτα είσαι στο 0,1% ...θα κάνεις διάλογο ή θα μιλάμε για την κοκκινοσκουφίτσα??

Απαπαπαπαπαπ....αμαρτία..έλεος ...ήμαρτον!!!

soul