ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
OannesΜέλος
27/09/2003, 17:59:46

St. John the Evangelist
by EL GRECO
Museo del Prado, Madrid

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

28/09/2003, 18:04:43
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ...
Ο ΔΡΑΚΟΣ;
ΜΕΣΑ ΣΤΟ HOLLY GRAAL;
..........................

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

OannesΜέλος
28/09/2003, 19:15:36
Έλα ντε... Ας προσπαθήσουμε να πούμε κάποιες (όχι απαραιτήτως 1000) λέξεις σχετικά με αυτόν τον πίνακα

28/09/2003, 20:02:02
ANTE ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Α)ΔΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΚΟΜΑΙ=ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΛΑΜΠΩ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ...)
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΤΟΝ ΠΙΘΩΝΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.Ο ΠΙΘΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ(ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ)ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
Η ΓΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΛΟΝ,ΕΙΝΑΙ Η "ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ".
(ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΑΤΙΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ)

Β) ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΩΣΗΦ ΤΗΣ ΑΡΙΜΑΘΕΙΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΒΙΓΕΙΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ...(ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ).

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΆΥΤΗ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ"ΜΗΠΩΣ" ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ,"ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ";ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ;
(ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ Ή ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ;)
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ...
ΟΥΦ,ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ;

OannesΜέλος
28/09/2003, 20:28:53
Τώρα εγώ τί να πω; Τα είπες όλα.......

28/09/2003, 20:50:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kapodistria ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

29/09/2003, 02:18:40

Ο Ιωάννης ο Μαθητής είναι αυτός που έγραψε την Αποκάλυψη στη νήσο Πάτμο ( όπου και όπως ξέρεις ήμουν το καλοκαίρι ) .

Αυτός ο Ιωάννης λοιπόν είναι ο γιος του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης αδελφής του Ιωσήφ «πατέρα» του Ιησού .
Αδελφός του Ιωάννη είναι ο Ιάκωβος και παραγιοί του Ζεβεδαίου ο Ανδρέας και ο Σίμων ( Πέτρος ) .

Ο Ζεβεδαίος είχε στείλει τον Ιωάννη στα Ιεροσόλυμα διότι είδε την ιδιαίτερη ευσέβεια του για την πατρογονική θρησκεία και την αγάπη του για τα Ιερά γράμματα . Εκεί λοιπόν στη Σχολή του Ναού του Σολομώντα κοντά στον Αρχιερέα Άννα και στο γαμπρό του Καϊάφα σπούδασε την Τορά και τους Προφήτες .

Μετέπειτα και ενώ είχε μιλήσει ήδη με τον Ιησού στο χώρο που δίδασκε και εβάπτιζε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής παρουσία του Ανδρέα , την ημέρα που βαπτίσθηκε ο Ιησούς , εντάχθηκε στους μαθητές μαζί με τον Ανδρέα τον Ιάκωβο και τον Σίμωνα ( Πέτρο ) .

Μετά το θάνατο του Ιησού , διδάσκει και γίνετε γνωστός ως ο Αρχιερεύς των Χριστιανών , βρίσκετε στην Έφεσο όταν ο Αυτοκράτορας Δομετιανός τον εξορίζει στην Πάτμο .

Εκεί συγκρούετε με τον Γένουπα ή Κύνωπα ο οποίος είχε μάθει από ιερείς του Απόλλωνα και της Αρτέμιδας ότι ο Ιωάννης κατάφερε να φέρει στο δρόμο της νέας θρησκείας πολλούς , από την διαμάχη βγαίνει νικητής ο Ιωάννης .

Εκεί λοιπόν μαζί με τον μαθητή και ακόλουθο του Πρόχορο έγραψε την Αποκάλυψη .

Ο κακός λύκος

29/09/2003, 09:12:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΑΚΟΜΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ. (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΤ. ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ (ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ
ΑΥΤΟ. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΩΝ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ) ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

29/09/2003, 10:17:16
Ωρέ τόσο πολύ μπερδεμένος είμαι ;;;

Χμμμ αδελφικέ μου φίλε θα το ψάξω περισσότερο ίσως να έχεις δίκιο .

Την καλημέρα μου .

Ο κακός λύκος

29/09/2003, 11:19:07
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑ,ΟΤΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕΤΤΑΛΗΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

golden_ ariadneΜέλος
19/09/2004, 21:28:18
Jimmerlus:
quote:
Και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω... Cybermaster είσαι και πολύ ηλίθιος ώρες ώρες.

Ε ,μα πια!! Κάποιος έπρεπε να το πει.......

ngwΜέλος
19/09/2004, 21:29:02
Οταν ''τρεχαν'' ορισμενα ''μελη''φανερα και ''μη''-δεν εννοω εσας που γραφετε εδω,ασχετοι-να επεναφερουν στην ζωη ενα ''κοριτσακι''.Που μπορει να ηταν ενηλικο,αν και ειχε περασει μολις τις πρωτες μερες ενηλικιωσης του.Που ειχε παρει μερος σε ''κατι''''καπου''.Απο ολους εσας.Την ''βιτρινα'' που το σπρωξατε ''καπου''.Και τους αλλους που ειναι τα αφεντικα σας.--------------------------------Παλι λεω ψεματα----αμαλια παλι λεω ψεματα-----Και δεν ειναι μονο αυτο εδω.-----Να γραψω κανενα βιβλιο;

zezmpergΜέλος
19/09/2004, 21:39:57
Σας χαιρετώ.
Αλλά φίλη Αμαλία δεν μπορώ, να μου έρχεται...
μου έρχεται...
quote:

Jimmerlus έχεις σαφώς το δικαίωμα να επενδύεις την σκέψη σου σε όποια εκδοχή της αλήθειας επιλέξεις.

Ωστόσο, δεν έχεις δικαίωμα στον χώρο αυτόν, να προσβάλλεις ένα άλλο μέλος. Πράγμα που κάνει κατά συρροήν βέβαια ο φίλος ngw - αλλά αυτός αποτελεί ένα μέλος, που ο σκοπός της συμμετοχής του στις συζητήσεις μας είναι ευδιάκριτος στο θέμα αυτό που άνοιξε και η απενεργοποίησή του είναι μία πραγματικότητα που θα γίνει γεγονός, μόλις ολοκληρώσει το "επιστημονικής φαντασίας" σενάριο διαγαλαξιακής επίθεσης υπεροντοτήτων, που παρακολουθούμε όλοι στο τόπικ αυτό.

Για σένα όμως, ισχύει η πάρουσα και μόνο προειδοποίηση.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Άντε καλή μου Αμαλία να ρωτήσω...
Να καρδιά μου, ξέρεις ζηλεύω και λιγάκι...είναι και εκείνο το θεματοφύλακες... Τι το ήθελες, τι το ήθελες;
Θα σκάσω Φίλη... Θα σκάσω!!!

Για το θέμα δεν μπορώ να έχω άποψη είπαμε...Αχ λόγε!

Σας χαιρετώ.

ngwΜέλος
19/09/2004, 21:54:48
Τα μπιχλιμπιδατα αυτοκινητα που αγορασαν μερικοι μεσω του εσοτερικα;ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.---------Ξερω αμαλια μπορει να τους τα εκανες εστ δωρο που εχεις λεφτα.-------Αρε μητροπανο στα λαδαδικα στην αγαπημενη σαλονικη-αν και ειμαι απο αθηνα- θα συμβαιναει παντα το ιδιο.-------Αγορακια και κοριτσακια.------Και οι χημικες ουσιες;-----Παλι εσεις;------Τελικα το εσοτερικα ειναι.------Μυριζε και μυριζει.Αυτο το ειχαν πει πολλοι ειδικοι του χωρου.-----αμαλια μηπως λεω ψεματα παλι;

ngwΜέλος
19/09/2004, 22:01:26
χοντροαμαλια φροντισε να σβησεις τιποτα και εσενα θα καρφωσω πρωτη.----Δεν ειμαι καρφι αλλα μετα απο αυτα που ''κανατε''καποιος πρεπει να σας σταματησει.------Αν μπορεις να διαβασεις μετα την ντοπα που σιγουρα θαχεις παρει.--------Θα τα πουμε......

20/09/2004, 12:25:16
Μιράκολο, μιράκολο! Το esoterica ειναι εδώ....! Ή μήπως βρίσκομαι στο twillight zone? Μα που γράφω τέλος πάντων? Δεν έπρεπε να είναι κλειστό το φόρουμ τώρα και όλοι οι συγγενείς και φίλοι φυλακή?

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

20/09/2004, 15:32:19
ngw βιάζεσαι πολύ καθώς φαίνεται και δεν κάνει καλό η πολύ βιασύνη.
Τα περισσότερα από τα μηνύματά σου έχουν υποστεί επεμβάσεις στα σημεία που γράφεις με ανάρμοστες εκφράσεις και προσβάλλεις μέλη τα οποία φιλοξενούμε στον διαδικτυακό αυτό τόπο. Να είσαι σίγουρος, πως αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, κι ας κουβαλήσεις εδώ όλους τους χρωματιστούς υποχθόνιους "κάποιους" σου.

Οσον αφορά τις "ομορφιές" που γράφεις για μένα, έχουν ήδη ξεπεράσει το όριο της απλής και ανόητης λασπολογίας - με την οποία δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ - και κινούνται επικίνδυνα στο πεδίο του ποινικού αδικήματος. Οπότε στην περίπτωση αυτή φίλε μου, γράψε κι άλλα! Αν νομίζεις πως το να απευθύνεις δημόσια τόσο σοβαρές κατηγορίες για μια φυσική οντότητα δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

JimmerlusΜέλος
20/09/2004, 16:03:03
Amalia συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά μου προς το μέλος Cybermaster αλλά έχω αγανακτήσει με αυτά που γράφει!!! Είναι ανάγκη να προκαλεί τον NGW; Αφού λέει, ότι πρόκειται να πεί θα το πει, αλλά το πότε είναι άλλο θέμα!!!

quote:
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω πραγματικά γιατί συνεχίζει να υπάρχει αυτό το topic. Είναι για να αποδείξει στους έξυπνους ανθρώπους την αποθέωση της ακαταμάχητης ανθρώπινης ανοησίας.

Thoth ωραίος!!! Έγραψες!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ngwΜέλος
20/09/2004, 18:50:13
Ειμαι ο ngw.Φαινεται πως το game χαθηκε για μια ακομη φορα.-------Ειμαι υποχρεωμενος να ζητησω δημοσια συγνωμη απο την Αμαλια,τον Αντμιν καιτους δημιουργους του εσοτερικα.---- Ελαβα ορισμενα μειλς αποκαλυπτικα και τα δημοσιευσα.Ενταξει εκανα λαθος.-----------Ολα τελειωνουν εδω.....Ζητω απο τους δημιουργους του εσοτερικα να σβησουν ολα τα θεματα που εχω γραψει.

20/09/2004, 19:09:30
quote:

Ειμαι ο ngw.Φαινεται πως το game χαθηκε για μια ακομη φορα.-------Ειμαι υποχρεωμενος να ζητησω δημοσια συγνωμη απο την Αμαλια,τον Αντμιν καιτους δημιουργους του εσοτερικα

Και έτσι περνάμε στην επόμενη θεματική ενότητα, με θέμα

" Η επόμενη μέρα έεεεφτασεεεεεε ...."

Και τώρα, τι ;

Αποκαλύψεις ή συγνώμες ?

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *