- Sai Baba... Θαυματουργός ή Απατεώνας; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ψοφάς για κράξιμο μου φαίνεται.
Σχετικά με τον dottore φρόντισε να διασυρθεί απο μόνος του.
Είπαμε έκανα λάθος γιατι τα σκατά μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσεις.
Το κόλημα σου με τον Χριστό δεν καταλαβαίνω. Με φοβερίζεις ρε μπαγασάκο ? Εχεις τα κονέ εκεί ψηλά και σου τα λένε ?
Οσο για αυτά που λές για την Ατμα απλά θα περιμένω απο την ίδια να ξεκαθαρίσει το θέμα και δυστυχώς για εσένα την έχεις πατήσει. (η λογική σου μάλλον είναι χρήσιμη σε θέματα "τι θα φορεσω σήμερα").
Εξέτασε και λίγο την πιθανότητα να έχεις ψιλομανία καταδίωξης...
Πάντως φίλε πρέπει να την έχεις καραψωνίσει με την πάρτη σου.
Στα γενέθλια σου φαντάζομαι πως δίνεις συγχαρητήρια στους γονείς σου που σε έκαναν !!!!
Ο Δοττορε δεν σου ζήτησε να τον διαβάλεις! Ο ίδιος φέρθηκε ευγενέστατα απέναντι σου… και απέναντι σε όλους! Οι μαρτυρίες υπάρχουν!… Τα σκατά είναι ΜΕΣΑ ΑΙΟΝ…..εκεί που πριν λίγο με αποκαλεσες αδερφουλα…. και αλλα κοσμητικά. ….
Αν ήσουν καθαρός….δεν θα συνέβαινε τίποτα, γιατί θα πέφταν στο κενό….όπως οι κατηγορίες σου σε μένα…Η δεν τα έγραψες? Κοίταξε τα μάτια του scylly….δεν είδε τον άγιο ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ…..
Τα έχω τόσο καλά με το Χριστό…που εσύ καν δεν φαντάζεσαι! Όταν μίλαγε για γραμματείς και Φαρισαίους….δεν εννοούσε μόνο εκείνους….ΟΚ?
ΑΤΜΑ..? Την έχω πατήσει? Εδώ είμαστε…. να το δούμε ΑΙΟΝ…![]()
quote:
Πάντως φίλε πρέπει να την έχεις καραψωνίσει με την πάρτη σου.
Στα γενέθλια σου φαντάζομαι πως δίνεις συγχαρητήρια στους γονείς σου που σε έκαναν !!!!
Ναι δεν το ξεχνώ ποτέ μου!
Περαστικα... και να προσεχεις πριν ανοιξεις το στομα σου!
όπως βλέπεις δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε βρίζω...
Οι μαζοχιστικές σου τάσεις όμως με αφήνουν αδιάφορο. Τα έγραψα, περίμενα να τα δείς και τα έσβησα γιατι οι άλλοι δεν χρωστάνε και τίποτα να μπαίνουν να διαβάσουν ένα θέμα και να βλέπουν το κυνηγιτό μου με μια ψωνισμένη αδερφή του ελέους.
Μου κοπανάς συνέχεια για τον Χριστό και οτι δεν είμαι χριστιανός ενώ εσύ ο όμορφος,έξυπνος,καβλιάρης,περισπούδαστος,κοσμογυρισμένος είσαι κολητάρι με τον Χριστό.
Who gives a ****. Ξέρεις τι φαγούρα έχω αν δεν είμαι Χριστιανός ?
Και στο λέω εγώ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...(τι κερδίζω?)
είμαι οτι θες εσύ να είμαι...αφού δεν γίνεται αλλιώς...
Είμαι ο Σατανάς, ο έξι-έξι-έξι και όποιος αντέξει (τι κερδίζω?)
Και ποιος δίνει δεκάρα για αυτούς που με διαβάζουν ? Εγώ καμία...εσύ που κάνεις γνωριμίες όμως δίνεις πολλές δεκάρες γιατι η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ έχει στραπατσαριστεί ανεπανόρθωτα και το χρυσό κουφέτο δεν θα το τρώει καμιά!!!!
και καταλαβαίνω την αγωνία σου να την επιδιορθώσεις!!!
σε νιώθω...φιλοσοφίσκε πως τρέμεις όταν βλέπεις το όνομα μου σε κάποιο θέμα... πως τρέμεις το κράξιμο!!!
Εγώ απο την άλλη μπορεί να λέω ότι θέλω, σήμερα να λέω για το Χριστό, αύριο για τη γιόγκα, μεθαύριο για την αναρχία , παραμεθαύριο για τον κομμουνισμό.. να υπερασπίζομαι τον Σαι-μπάμπα, να τα χώνω στους χλαμυδολάγνους,στους ψευτοφιλοσοφίσκους,στους μασώνους και μετά να μιλώ για αγάπη!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΡΦΟΝΙΕ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ!!!! Ούτε γνωριμίες θέλω να κάνω εδω μέσα, ούτε γκόμενα να βγάλω, ούτε το ποιήμα μου να πώ !!!!
Συνεπώς ότι και να κάνεις, όσο και να χτυπιέσαι...εσύ είσαι ο χαμένος... γιατι μιλάς με τον ΑΕΡΑ!
Στο κλουβί σου τώρα...
Πλησιαζουν τα Χριστουγεννα,και η δονηση του Χριστουλη
με τα κοκκινα ματακια που σε δαιμονισε και απολαμβανουμε
τις αγαπουλες σου,
δυναμωσε?
Και σουφταιγα εγω στην αρχη,αντε ημουν ο serpentpan.
Βεβαια ,μετα εγινα η Εκατη,και η ιουδαιοχριστιανικη αηδια και βλακεια,
με εκανε dottore,
και τελος εγινα και Scwabe,ετσι αγαποχτυπημενε?
Ρε,εισαι καλα?Εχεις επαφη με τον εγκεφαλο σου
η αποσυνδεθηκε πληρως το συστημα?
Και ο Πλατωνας τωρα τι σου φταιει?
Τα απωθημενα και τα κομπλεξ σου ιουδαιοπροσκυνημενο νιατο,
τα βγαζεις εδω?
Μετα εγω εφταιγα,που ηθελα να σας επισημανω,σε εσας τα ιουδαιοχριστιανοπουλα,
οτι ειναι πολυ κακη πρακτικη,η μεταμορφωση της libido,
λογω αδυναμιας φυσιολογικης της διοχετευσης,
η μεταμορφωση της σε ιουδαιοχριστιανικες "αποκαλυψεις",
η διαμαχες εντος του χωρου.
Παλι δεν σουκατσε η λεγαμενη?
Παρακαλώ να μην σβηστεί απολύτως τίποτε…...Κοιταξε ΑΙΟΝ πως την κανεις οταν την ΠΑΤΑΣ...
Τραγουδας..... τις πεταλουδιτσες!!!
Ω Γλυκό μας ΕΑΡ…
ΑΙΟΝ!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1473
Αιονακο....Θελεις σοκολατιτσα...![]()
Αν δεν ξεχαρμανιασες αρκετα ΒΡΗΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΕΞΩ...ΑΝΤΕΧΩ!!!![]()
Α...μετα απο μια ευδομαδα, γυρνα και διαβασε τι εγραψες!!!![]()
Πλησιαζουν τα Χριστουγεννα,και η δονηση του Χριστουλη
με τα κοκκινα ματακια που σε δαιμονισε και απολαμβανουμε
τις αγαπουλες σου,
δυναμωσε?
Και σουφταιγα εγω στην αρχη,αντε ημουν ο serpentpan.
Βεβαια ,μετα εγινα η Εκατη,και η ιουδαιοχριστιανικη αηδια και βλακεια,
με εκανε dottore,
και τελος εγινα και Scwabe,ετσι αγαποχτυπημενε?
Ρε,εισαι καλα?Εχεις επαφη με τον εγκεφαλο σου
η αποσυνδεθηκε πληρως το συστημα?
Και ο Πλατωνας τωρα τι σου φταιει?
Τα απωθημενα και τα κομπλεξ σου ιουδαιοπροσκυνημενο νιατο,
τα βγαζεις εδω?
Μετα εγω εφταιγα,που ηθελα να σας επισημανω,σε εσας τα ιουδαιοχριστιανοπουλα,
οτι ειναι πολυ κακη πρακτικη,η μεταμορφωση της libido,
λογω αδυναμιας φυσιολογικης της διοχετευσης,
η μεταμορφωση της σε ιουδαιοχριστιανικες "αποκαλυψεις",
η διαμαχες εντος του χωρου.
Παλι δεν σουκατσε η λεγαμενη?
H ATMA τωρα,τι σχεση εχει με τον ΕΟΝΑΚΟ,
εκτος απο την ιδεολογικη -ψυχικη ταυτιση?
Edited by - Helios on 10/12/2003 14:50:24
Δικιά σου είναι Μπάρκουλη ?
....
![]()
Τι εγινε εδω βρε παιδια;;;;
(κι ομως ειμαι ακομη εδω....μια στιγμη σαν αιωνιοτητα ειναι μακρυα σας...ολο λεω να φυγω κι ολο ειμαι εδω....στην εικονικη πραγματικοτητα του φαντασμενου μου μυαλου..τουλαχιστον "οσα ειμαι" "εγω" τα δηλωνω/ οσα λετε ομως 'η υπονοειτε για το ατομο μου ....θα πρεπει οπωσδηποτε να τα δεχτω;;;;
χμ!δεν νομιζω!.-)
ουτε ν'αποχωρησει κανεις δεν του επιτρεπεται πια!!
καλα βρε!θα μεινω/χωρις εμενα μαλλον ....θα βαρεθειτε....
χωρις τον αιον- ειμαι σιγουρη-
χωρις τον helio
χωρις τον πλατωνα
-...σιγουρα
-
(αχ, βρε
"μουτρα"
"πρωταγων-ιστες"
"ηλιοι"
...μου....
(χαιρομαι που πολλοι ακομη -ηλιοι μου-ΝΑΙ!ΒΡΕ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ/μα..δεν αποκαλυπτονται /σαν την αληθεια ενακατι.../+για καλη τους τυχη δηλαδη!-/ειδαλλως τωρα θα ηταν εδω στο τοπικ για τον ΣΑΤΥΑ ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ να δεχονται ..."αδεσποτες σφαιρες" -"ετσι στο ασχετο!")
![]()
-Ποιος ειπε οτι ειμαι χριστιανοεβραια ,φιλε Ηλιε,με γνωριζεις;
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι υποστηριζω μονο τον Αιον και δεν το κανω και για σενα;
-Φιλε πλατωνα σου ξαναειπα και παλιοτερα -μα συνεχιζεις και λυπαμαι...-"τα εν οικω μη εν δημω".-
![]()
ξαναλεω:
ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ + ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΔΩ;;;;
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ .-
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!
ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΤΑ.-
+ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ-γραφικη θα με καταντησετε τελικα!-
ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ + ΤΟ ΞΕΡΩ
ΑΛΛΑ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ.
(ουτε ασχημη μπορω να γινω...λυπαμαι :)
-ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...(Ο ΦΩΣ-ΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΕ...)-
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ
(ΩΣΤΕ ΝΑ "ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ")
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
( ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΥΠΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ"ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΙΘΑΣΟ -ΟΛΟΕΝΑΚΑΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΜΟΥΑΡΕΣΕΙΣ-ΑΙΟΝ...)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΝ :
ΔΟΞΑ ΣΥ Ο ΘΕΟΣ/ΕΝΑΣ ΕΥΘΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ "ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΙΛ/
ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ;;
(ΜΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ
(συγνωμη δηλαδη που δεν κραταω αρχεια ωστε να αποδειξω τις "συνομωσιολογιες"..τι κριμα ατμουλα εχασες!)
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ;;;
ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ;;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ (ΚΑΘΟΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΞΥΘΥΜΟΣ)
ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ + ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ; ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ + ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ /ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΙΟΝ/Η Η ΑΤΜΑ ;;;;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
"Ο ΑΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ... ".-
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "EΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ" ΚΡΑΤΑΤΕ "ΠΙΣΙΝΗ" ΤΑ ΛΟΓΙΑ -ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ/ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.
ΟΣΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ "ΤΙ" ΛΕΩ ΜΑ "ΤΙ" ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΩ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ...
ΑΥΤΟ- Σ'ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ- ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ/
ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟ "ΠΩΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ "ΕΣΥ" ΤΑ ΛΟΓΙΑ...
ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΣΟ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ*(ΜΕΤΑ) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...'Η ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ.-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ.
...ενα ειναι το σιγουρο/το προτιμω απο τις "πουστιτσες"
+τις "ψευτοευγενειες"...
ειναι πιο υγιες να τα λες τη στιγμη που πρεπει και οχι να τα λες σε αλλους για παραδειγμα(εχω τετοια....μα δεν μιλουν εδω μεσα μιλουν μονο σε πηγαδακια...!
Απο "τετοια" εμαθα εδω μεσα .-
ευχαριστω!
θα προσεχω πολυ απο δω και περα +στη ζωη μου!αναγκαστικα θα πρεπει να προσγειωθω οπως μου ειπαν!...
αναρρωτιεμαι τι θα καμω ομως ,χωρις τα "λαθη" μου ,
καθοτι δεν ειμαι αλανθαστη-
αυτο δηλωνω καθε φορα που εκτιθεμαι.-
σε σας το λεω σιωπηλοι "εσωτεριστες" με τα προσωπεια της ευγενειας!
....κατα τ'αλλα ειμαστε
"συνομωσιολογοι"
"φαντασμενοι"
"χριστιανοεβραιοι"...
και οτι αλλο κατεβασει ο νους
της λογικης της κριτικης τασης
+του "υγιους...εσωτερισμου"....
..δεν "ονειρευεστε" λιγο και σεις ...
λεω "η ψυχη ανενταχτη"μηπως ξεκολησετε απο την καταξερη+"ανεραστη"(αυτο το εννοω μεταφυσικα αλλα και οπως "το παιρνετε" εσεις ...παντα/ΩΜΑ δηλαδη) πραγματικοτητα σας.....
(μηπως τελικα αυτο ειναι το προβλημα βρε παιδια;;;;;ε! τι να κανουμε δεν ανηκω/ουτε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ειμαι/ουτε ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ/ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΙΕΧΩΒΟΥ/ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ.-
μια ταση προς παγανισμο ΜΕ ΔΙΕΠΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ...ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΛΙΕΣ" ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΟΜΑΙ...ΟΛΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ../ολα οι δρομοι που περπατησα αυτο ειπαν/και να! ειμαι εδω στο πουθενα σας ανενταχτη να πω οτι ολα ειναι ενα...
μα εσεις;;;;;
τι κανετε;;;;
....θελετε +ταυτοτητα;;;;;
να δηλωσω στους χριστοδουλους του φορουμ οτι δεν υπεγραψα
"ν'αναγραφεται το θρησκευμα";;;;
οχι δεν υπεγραψα.-αρα μη ζητατε τα "ρεστα".- )
Ζω μοναχα για να μεταλαμπαδεψω το φως για την εποχη που ερχεται/
εσεις ισως μετα απο διακοσια-τριακοσια χρονια κατι να καταλαβετε.../οσοι τωρα κοροιδευετε/
η ψυχη μου ειναι στο φινις.δεν θα μου πουν οι ασχετοι ποια ειμαι κα τι κανω εδω.ο καθενας ας κοιταξει τα δικα του+
τα λογια σας περιττα...αν δεν με πιστευετε!
(ασχετα ναι! σαν ολα αυτα που γραφω αναγκαστικα παλι εδω τωρα!...)
"αντε" μην αρχισω να μιλω σας εσας (ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ δηλαδη... )
+δεν ξεπλενεστε μετα ουτε στον
απατο ..."ΩΚΕΑΝΟ ...μου"*...![]()
*ΑΠΟ ΝΕΚΤΑΡ ..ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ +ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...αφου ασχετο ειναι και το τοπικ που φιλοξενει αλλη μια φορα "προσωπικες επιθεσεις"...
οπως σε καθε πολυ σημαντικο θεμα εδω μεσα....
(ε! κι αν εχω + κανενα ορθογραφικο....ειπαμε δεν ειμαι αλανθαστη..σε "αλλα" ΔΕΝ μοιαζουμε /
σε αυτο...ειμαστε ολοι ιδιοι!...)
"ΑΤΜΟΥΛA"
![]()
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ-ΣΤΡΙΠ-ΣΟΟΥ ΤΕΛΟΣ.-(
)
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΘΑΥΜΑΤΑ...
κι υστερα σου λενε... "διδυμοι πυργοι...." ![]()
η επιδιορθωση εφερε+ εμοτικονς ...για οσους δεν καταλαβαινουν με λογια...
Edited by - ΑΤΜΑ on 10/12/2003 20:17:01
Έσφαλα….ΣΕ ΟΛΑ!!!
Ας ευχηθώ από τώρα….καλά Χριστούγεννα…σε όλο το εσωτερικά, και φυσικά στον ΘΕΟΔΩΡΟ…
Να περνάτε όλοι καλά…
Τέλος από ΠΛΑΤΩΝΑ...

![]()
![]()
![]()
Τι μπορεί κανείς να πει;; Μία συζήτηση για ένα Θέμα που πιθανώς ενδιαφέρει κάποιους ανθρώπους, που θα ήθελαν να έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν κάποια ψήγματα αλήθειας, να πουν την άποψή τους, να αντιπαραθέσουν τα επιχειρήματά τους με άλλους για να βγει κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε όλους, κατέληξε πάλι σε "κλωτσοπατινάδα" του χείριστου τύπου.
Σχεδόν πάλι οι ίδιοι εμπλεκόμενοι, πάλι τα ίδια χιλιοπαιγμένα κρεσέντα μισαλλοδοξίας. Καμία διάθεση αυθεντικού και γόνιμου Διαλόγου, καμία φιλοδοξία να κατανοηθεί η θέση και η οπτική του άλλου, καμία επιθυμία να δούμε κατάματα τον εαυτό μας και να αναρωτηθούμε αν κάτι από τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα είναι λάθος, εάν η συμπεριφορά μας οδηγεί κάπου εντελώς διαφορετικά από το προσδοκόμενο, την ανάδειξη της αλήθειας!
Αλλά ξέχασα... για κάποιους ανθρώπους η Αλήθεια είναι μόνον η δική τους, προσωπική, αλήθεια, εκεί στο βάθος του ψυχισμού τους (μερικές φορές όχι τόσο πολύ βαθιά), και η κάθε άλλη αλήθεια είναι εντελώς ψεύδος!
Αν είναι έτσι τότε, δεν χρειάζονται κανέναν άλλον να συζητήσουν μαζί του! Γιατί δεν ζουν μόνοι τους με την αλήθεια τους;; Που δεν πρόκειται και να τους "αντιμιλήσει" αφού είναι... δική τους!
My Precious, ah my Precious!! Εκεί στο βάθος πάντα η ίδια φωνή. Και ενώ ξυπνά για λίγο ο καλός εαυτός, αυτός που μπορεί να δει τον Κόσμο με κατανόηση, όπως πραγματικά είναι, ως ένα Μεγάλο Ον που Οδεύει προς την Αλήθεια, αλλά που γι'αυτήν την Πορεία έχει ανάγκη την δική μας παραδοχή ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτήν, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να τον κινούμε(τον Κόσμο), πάλι βγαίνει στο προσκήνιο εκείνη η βραχνή φωνή που κραυγάζει:
"Η δική μου, η πολύτιμή μου μικρή αλήθεια! Κανείς δεν μπορεί να την πάρει μακρυά μου... θα τον σκότωνα, θα τον πρόδιδα, θα έλεγα όλα τα ψέματα του κόσμου για να μπορούσα να την έχω ξανά κοντά μου! Την δική μου, τη μικρή μου, την πολύτιμή μου αλήθεια"
Τέλος πάντων, έχουν απόλυτο δίκιο όλοι οι φίλοι και φίλες που παραπονιούνται για το ότι το θέμα αυτό δεν οδηγεί πουθενά με την τροπή που έχει πάρει!
Το απενεργοποιούμε...
Δεν διαγράφω και δεν τροποποιώ τίποτα - για την ώρα - από τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά πιστεύω ότι ίσως αποτελούν ένα ακόμη "αυθεντικό μνημείο" καλής διάθεσης, εγκράτειας στο λόγο και στα πάθη, έλειψης φανατισμού κ.ό.κ.
Πάνω απ'όλα, ένα "Μνημείο της Μικρής μας, της Πολύτιμης μας αλήθειας"
Μάλλον θα επανεξετάσω βέβαια στο μέλλον περί τροποποιήσεων αφού είναι και το θέμα της Αισθητικής... που είναι άλλη μία Αλήθεια...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------