ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O Εγκέφαλος του Αϊνστάιν - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- O Εγκέφαλος του Αϊνστάιν - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

osal31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
osalΜέλος
02/02/2005, 06:25:25

Περίεργες συμπτώσεις συνηγορούν στην υποψία, όπως για παράδειγμα ότι ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που χαρακτηρίστηκαν διάνοιες έπασχαν από κάποια μορφή αυτισμού και δη τη δυσλεξία. Κάτι που ίσχυε για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι, τον Τόμας Εντισον, τον Πικάσο, αλλά και για τον Αϊνστάιν. H εξήγηση που δίνουν τελευταία οι επιστήμονες είναι ότι ο δυσλεκτικός εγκέφαλος «σκέπτεται» αποτελεσματικότερα με εικόνες και όχι με λέξεις, και για τον λόγο αυτόν λειτουργεί συντριπτικά ταχύτερα από τον κοινό εγκέφαλο.

Ο ίδιος ο Αϊνστάιν είχε δηλώσει ότι κατά τη σύλληψη των ιδεών του «οι λέξεις δεν έπαιζαν κανέναν ρόλο. Ηταν κυρίως ξεκάθαρες εικόνες αυτές που μου έρχονταν».

όταν απεβίωσε ο μεγάλος άνδρας, ο εγκέφαλός του ήταν - από ιατρικής απόψεως - σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο ο εγκέφαλος που συντάραξε την επιστήμη ζύγιζε μόνο 1.230 γραμμάρια, ενώ ο μέσος εγκέφαλος ενηλίκων ατόμων ζυγίζει περίπου 1.400 γραμμάρια. Επίσης, ο εγκεφαλικός φλοιός ήταν λεπτότερος, αλλά είχε μεγαλύτερη πυκνότητα νευρώνων. Ο αριστερός άνω κροταφικός λοβός - λίγο πάνω από το αφτί - ήταν κατά 15% πλατύτερος του συνηθισμένου. Κάτι αντίστοιχο είχε παρατηρηθεί παλαιότερα στον εγκέφαλο των φυσικών Gauss και Siljestrom. Αντιθέτως, του έλειπε σχεδόν εξ ολοκλήρου το μεσολόβιο, η δεσμίδα νεύρων δηλαδή που ενώνει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Κανονικά ο πλευρικός φλοιός του εγκεφάλου διαιρείται από μια βαθιά αυλάκωση. Στον εγκέφαλο όμως του Αϊνστάιν αυτό το τμήμα ήταν ενωμένο, παρέχοντας περισσότερες συνδέσεις. H σύγκριση υποδεικνύει επίσης ότι ο ιππόκαμπος του Αϊνστάιν επικοινωνούσε με ισχυρότερες συνδέσεις με το αριστερό ημισφαίριο απ' ό,τι με το δεξί. Οι συνδέσεις ήταν ισχυρότερες με τον αριστερό νεοφλοιό, την περιοχή όπου επιτελείται η λειτουργία της λεπτομερούς, λογικής, αναλυτικής και καινοτόμου σκέψης. Το συμπέρασμα αυτό βασίστηκε στην παρατήρηση ότι οι νευρώνες στο αριστερό τμήμα του ιππόκαμπου ήταν μεγαλύτεροι απ' ό,τι στο δεξί, διαφορά που δεν παρατηρήθηκε στα άτομα μέσης νοημοσύνης. Ωστόσο, σε πέντε περιοχές του αριστερού τμήματος του ιππόκαμπου οι νευρώνες ήταν μικρότεροι απ' ό,τι στις αντίστοιχες περιοχές στο δεξί τμήμα.

http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14378&m=H01&aa=1&cookie=
ΤΟ ΒΗΜΑ , 30-01-2005
Κωδικός άρθρου: B14378H011

Φιλικά, osalonikios...

Ydroxoos25Μέλος
04/02/2005, 05:13:58
Πάνω στο θέμα του Αϊνστάιν και της θεωρίας που ανέπτυξε εγώ πιστεύω τα εξής:

Όπως γνωρίζουμε ο Αϊνστάιν δεν φημιζόταν για τις πολλές γνώσεις του, για τους βαθμούς που έπαιρνε στο σχολείο, για τις εργασίες του, για την κοινωνικότητά του κλπ. Ήταν ένας μέτριος μαθητής και φοιτητής χωρίς τίποτα να δείχνει ότι θα μπορούσε κάποτε να γίνει σύμβολο της φυσικής επιστήμης.

Σίγουρα υπήρχαν στην εποχή του επιστήμονες με πολύ περισσότερες γνώσεις, σίγουρα υπήρχαν και τότε παιδιά θαύματα. Όλοι αυτοί όμως οι αξιοσέβαστοι διδάσκαλοι, αυτοί που έχουμε στο μυαλό μας ως αυθεντίες, λειτουργούν κατά βάση με τα "υπάρχοντα" και με την ανθρώπινη λογική, βασισμένη σε μια κοινή και "λογικά" αποδεκτή επιστημονική πρακτική που έχει αναπτυχθεί εμπειρικά μερικούς αιώνες πριν.

Κάποιοι από αυτούς είναι τόσο ικανοί που μπορούν να κάνουν απίστευτους υπολογισμούς ακριβείας με το μυαλό τους σε χρόνο ρεκόρ, μπορούν να λύνουν τεράστιες εξισώσεις ή δύο μαθηματικές ασκήσεις ταυτόχρονα. Μπορούν να "πηδούν" τις τάξεις στο σχολείο και να πηγαίνουν κατευθείαν στο πανεπιστήμιο.

Όλοι αυτοί δεν ήταν ικανοί όμως να αντιληφθούν ένα πολύ απλό δεδομένο, που είναι πιστεύω αυταπόδεικτο. Το ότι η πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με την ανθρώπινη λογική, την αποκτηθείσα από την μέχρι τώρα ανθρώπινη εμπειρία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι και άλλοι επιστήμονες θα έφτασαν πολύ κοντά στη θεωρία του Αϊνστάιν αλλά... εκεί ακριβώς το υποσυνείδητό τους, ίσως και ο εγωισμός τους δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν. Θα είπαν από μέσα τους: "Αυτά τα πράγματα δε γίνονται", "Δεν είναι δυνατόν.. τι κάθομαι και σκέφτομαι τώρα..", "Ποτέ η πραγματικότητα δε μας έχει δείξει τέτοια τρελά σημάδια, όλα δουλεύουν ρολόι", "Θα γίνω ρεζίλι αν πω τέτοιο πράγμα, ας ασχοληθώ με κάτι χειροπιαστό".

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι ευθύνεται ο εγκέφαλος του Αϊνστάιν αυτός καθ' αυτός, αλλά η κατάσταση που επικρατούσε σε εκείνο τον εγκέφαλο τότε. Η δομή των δεδομένων του, που μέσα θα περιελάμβανε και το σκεπτικό: "Δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα από την πραγματικότητα, επομένως μπορεί να είναι όπως αυτή θέλει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συμβαίνει"

Βέβαια στην πορεία ο Αϊνστάιν άλλαξε. Το απλό σκεπτικό του, αυτό που προανέφερα, προφανώς εκμηδενίστηκε από τον εγωισμό που του δημιουργήθηκε, μετά την μεγάλη του επιτυχία. Θεώρησε πως έγινε και ο ίδιος αυθεντία. Έτσι λοιπόν αμφισβήτησε έντονα την κβαντική θεωρία, που είναι ίσως πιο τρελή από τη δική του. Προσπάθησε να την εντάξει στο δικό του θεώρημα, να την ομαλοποιήσει λογικά. Με ποιά λογική όμως; Με τη λογική της προηγούμενης επιστημονικής του πορείας. Έχασε λοιπόν αυτό που τον έκανε σύμβολο της επιστήμης, το διέγραψε από τον εγκέφαλό του.

Τελικά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι έκανε λάθος και η κβαντική φυσική είναι μια νέα επανάσταση στην ανθρώπινη κυρίως σκέψη, και μετά επιστήμη.

Ο Αϊνστάιν έμοιαζε με τους περισσότερους από εμάς που ασχολούμαστε με το ανεξήγητο. Γνωρίζουμε ότι ξέρουμε πολύ λίγα, ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν γνωρίζουμε. Η πορεία μας και η μέχρι τώρα γνώση μας μας λένε "έτσι είναι η ζωή, τίποτα ανεξήγητο δεν υπάρχει αφού ποτέ δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο". Όμως ζούμε και γνωρίζουμε ένα ελάχιστο σημείο από ένα κομμάτι ενός παζλ, και αυτό το κομμάτι μπορεί να είναι πολύ πολύ απλό (φανταστείτε ένα παζλ με μια πόλη κάτω και τον ουρανό πάνω). Όσο και να ψάξουμε στο κομματάκι μας δε θα βρούμε ούτε σπίτια, ούτε δρόμους, ούτε αυτοκίνητα. Ίσως να δούμε μόνο ένα γαλάζιο χρώμα με μερικές "λογικές" αυξομειώσεις, άντε και κανένα συννεφάκι. Φυσικά θα θεωρήσουμε ότι το παζλ είναι έτσι, ένα απλό γαλάζιο χρώμα και που και που λίγο άσπρο. Όμως θα έπαιρνε πολύ δρόμο για να διανύσουμε τεράστιο μέρος του παζλ, ώστε να έχουμε μια αντικειμενική εικόνα.

Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και τη φαντασία μας ελεύθερη, αν θέλουμε να κάνουμε μεγάλα βήματα. Αλλιώς θα παραβλέπουμε επιμελώς κουκίδες άλλων χρωμάτων που τυχαίνει να πέφτουμε πάνω τους, προσπαθώντας να τις εξηγήσουμε με θεωρίες περί "αλλαγής του γαλάζιου χρώματος σε ορισμένες ανεξακρίβωτες συνθήκες, ή από αδυναμία παρατήρησης, ή γαλάζια μπαλόνια και αερόστατα..."

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

osalΜέλος
04/02/2005, 08:42:57
Για να γίνει μια μεγάλη ανακάλυψη απαιτείται συνδυασμός πολλών παραγόντων.
Οι σημαντικότεροι κατά την γνώμη μου είναι η επιστημονική γνώση της εποχής,
η ατέλειωτη και επιμονη δουλειά, η τύχη και η ικανότητα.
Αν θέλεις να το δεις ως παζλ, σκέψου αυτό.
Τα κομμάτια αντιστοιχούν στην επιστημονική γνώση, κάποια από αυτά είναι ήδη τοποθετημένα στο παζλ από τους προηγούμενους, κάποια υπάρχουν (σαν γνώση) αλλα δεν έχει βρεθεί η σωστή θέση τους και τέλος πιθανώς κάποια κομμάτια να λείπουν και να χρειάζεται να "φτιαχτούν" για να καλύψουν τα κενά.
Εξαρτάται από την επιμονή, ικανότητα και την τύχη του καθενός αν θα βρει την λύση.
Η δομή του εγκεφάλου οδηγεί στην ικανότητα σωστης σύνδεσης των επιμέρους στοιχείων
και "οραματισμού" της τελικής εικόνας.
Γνωρίζουμε πολύ λίγα ακόμα για τον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου εγκέφαλου,
αλλά αρκετά για να αντιληφθούμε πως διαφορές στην δομή του εξηγούν κάποια χαρακτηριστικά όπως ικανότητα αντίληψης σχηματων-μορφών-δομών-αφηρημένων εννοιών...
Η γνώση δεν προχωρά από τον "μέσο" επιστήμονα, αλλά από τις εξαιρέσεις (τρελοεπιστήμονες )
Παμπολλες οι περιπτώσεις κορυφαίων μυαλών που είχαν προβλήματα δυσλεξίας, αυτισμού, προβληματικής κοινωνικής συμπεριφορας, σχιζοφρένειας , τάσεων αυτοκτονίας...

Οσο αφορά την γενικότερη τοποθέτησή σου Ydroxoos25, δεν διαφωνώ πως η αμφισβήτιση και η έρευνα είναι απαραίτητα στοιχεία κάθε κορυφαίου επιστήμονα.
Γι'αυτό ίσως οι περισσότερες ανακαλύψεις γίνονται σε μικρή ηλικία,
οπου αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο έντονα.

05/02/2005, 22:22:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.....

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....

ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.... (ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

CYBERMASTERΜέλος
24/02/2005, 16:26:09
quote:
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....

ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.... (ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ)

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ AVATAR ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ????
ΜΟΝΟ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ....
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ.......
ΤΕΣΠΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 55 ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΑΤΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

24/02/2005, 18:20:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ....

ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι. ΔΑΚΟΓΛΟΥ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

CYBERMASTERΜέλος
24/02/2005, 23:25:41
quote:
Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ...

ΑΝ ΔΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ HAARP) ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΙCOLA TESLA.......

quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ....

ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι. ΔΑΚΟΓΛΟΥ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..

H ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ......

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ????
ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ)
ΟΜΩΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΝΑ "Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ" ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΜΦΙΤΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ???????????????????????????
ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΔΛΔ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΡΑΔΙΟΚΥΜΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....
ΣΩΣΤΑ????
ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ε????
ΤΕΣΠΑ.....

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

pixxieΝέο Μέλος
25/02/2005, 02:59:10
Μια μικρή διόρθωση στον δημοσιογράφο του Βήματος:
Η "δυσλεξία" δεν θεωρείται "αυτισμός" από καμιά επιστήμη!

Είναι μια μικρή δυσλειτουργία του εγκεφάλου στο να μπορεί να αποκωδικοποιεί τη γλώσσα με γραπτά λεκτικά σύμβολα.

Το γεγονός ότι μεγάλοι επιστήμονες, πολιτικοί, κ.ά. ήταν δυσλεκτικοί αποδεικνύει του λόγου το αληθές, πως θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι μαθητές στην τάξη αν τα μαθήματα ήταν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ!

Όσον αφορά τους Καραθεοδωρή-Σαντορίνη, υπάρχει μια τεράστια παραφιλολογία σχετικά με τη σχέση τους με τον Αλβέρτο, το φτύσιμο που εισέπραξαν από την Ελλάδα και κάποιες τεράστιας σημασίας ανακαλύψεις των που τις απέσυραν μια και έθεταν μοναδικό όρο να χρησιμοποιηθούν για τα ελληνικά συμφέροντα, πράγμα που δεν έγινε. (μέσα σε μια ώρα Έλληνας αξιωματικός του Πενταγώνου τις είχε στείλει με φαξ στις Η.Π.Α.!!)

25/02/2005, 12:21:04
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ,
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ Ι. ΔΑΚΟΓΛΟΥ...

ΔΙΑΒΑΣΕΤΑ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ pixxie ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗ ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....

ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ....
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ/ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

CYBERMASTERΜέλος
25/02/2005, 17:52:10
ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ.......

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

27/02/2005, 13:28:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER ΜΕ ΤΟ "ΠΑΣΣΟ" ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΗ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

09/03/2005, 00:37:05
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
09/03/2005, 00:50:31
ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΟ IMPERIAL COLLEGE,JAMES IMPECILE ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΟΤΑΝ,ΒΡΗΚΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΠΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΛΕΓΑΝ Ε=ΜC^2.ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΕΤΙΚΟ.
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ,ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΠ ΑΙΝΣΤΑΙΝ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ(ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ,ΣΤΑ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΛΠ).ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
beyondΜέλος
09/03/2005, 09:36:56
ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ...ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ..ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

09/03/2005, 23:30:16
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...
ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(...)ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ;
beyondΜέλος
10/03/2005, 14:25:57
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ
ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...),
π.χ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

AZΩΕΛΜέλος
10/03/2005, 20:21:30
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΜΟΙΑΖΩ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ, Η' ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
Α! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΕΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ... ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΑΔΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΙΔΙΩΤΕΣ... ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΩΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ... Ο Υ Κ ΚΑΤΕΙΧΕ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ, ΚΑΙ ΜΕ, ΚΑΙ ΜΕ... ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΟΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ...

ΞΕΡΩ... ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΠΩΣ!
ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΚΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

11/03/2005, 22:56:17
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

-ΕΤΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ;ΕΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;

15/03/2005, 17:49:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ????

ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ....

ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Β Η Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 60 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ 5-10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

bilgreek1Νέο Μέλος
15/03/2005, 19:45:38
Δεν ξέρρω παιδιά τι λέτε για τον Αινστάϊν, πάντως εγώ ξέρω απο πηγή(πολή καλή πηγή) πως ήταν ένας ηλίθιος, που ό,τι είχε κάνει και πεί, τα είχε κλέψει απο τον δασκαλό του τον Καραθεοδωρή.

Διαβάστε παρακάτω και θα κατυαλάβετε(ένα απο τα πολλά):

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΠΡ0Σ Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

"Αγαπητέ κ. συνάδερφε,
Βρίσκω θαυμάσιο τον υπολογισμό που κάνατε. Κάποιο μικρό λάθος γραφής στη δεύτερη σελίδα με δυσκόλεψε λίγο. Τώρα όμως καταλαβαίνω τα πάντα.
Πρέπει νομίζω να δημοσιεύσετε τη θεωρία που της δώσατε "Στα χρονικά της Φυσικής", διότι οι φυσικοί, όπως εγώ, δεν γνωρίζουν τίποτε από αυτό το αντικείμενο. Με την επιστολή μου αυτή θα πρέπει να σας θυμίσω τον Βερολινέζο, που μόλις ανακάλυψε το Γκρούνβαλτ, (προάστιο του Βερολίνου με πολυτελείς βίλες) και διερωτάται αν ζούσαν άνθρωποι εκεί.
Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχιματισμούς, θα έχετε βρεί έναν ευγνώμονα και ευσεινείδητο ακροατή.
Αν όμως λύσετε και το πρόβλημα των κλειστών γραμμών του χρόνου, Θα γονατίσω μπροστά σας με σταυρωμένα τα χέρια. Πίσω από αυτό υπάρχει κρυμμένο κάτι, που είναι αντάξιο του ιδρώτα των καλυτέρων.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς.
Δικός σας Αινστάϊν"

Αναρατιέμε για ποιές γραμμές του χρόνου μιλάει...Χε,χε..
Τα συμεράσματα δικά σας...

Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.