ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Lupus Animus71 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
09/11/2004, 23:29:38
Φίλοι μου ανοίγω αυτό το θέμα για να σας διηγηθώ ένα παράξενο περιστατικό που μου συνέβη τον Αύγουστο και που μου έχει αφήσει ερωτηματικά .
Ήταν στις 20 Αυγούστου το πρωΐ και έκανα την καθημερινή μου πεζοπορία παραλία , παραλία από το σπίτι μου στην αγορά του χωριού που μένω τα τελευταία χρόνια μόνιμα .
Ανοίγω μία παρένθεση για να σας πω ότι εκείνες τις ημέρες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Αθήνα πληροφορήθηκα ότι ο άντρας της αδελφής μου με τον οποίο γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια , μπήκε αιφνιδίως στο νοσοκομείο γιατί παρουσίασε κάποιες επιπλοκές σε ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας που είχε .
Περνώντας έξω από ένα ταβερνάκι , στο οποίο συνήθιζε να κάθεται τα καλοκαίρια και να πίνη το ούζο του ρεμβάζοντας την θάλασσα , ένοιωσα την επιθυμία να καθίσω για ένα ούζο , όπως και έγινε .
Κάθισα σ’ένα τραπεζάκι κοντα στην θάλασσα και αρχισα να απολαμβάνω το ούζο μου τσιμπολογόντας ταυτόχρονα και τους μεζέδες . Έφαγα μια ελιά και έβαλα το κουκούτσι μέσα στο πιατάκι , όταν όμως ύστερα από λίγο πήγα να πάρω άλλο μεζέ , είδα έκπληκτος ότι το κουκούτσι ήταν έξω από το πιατάκι πάνω στο τραπέζι . Θεώρησα ότι αυτό έγινε από απροσεξία μου και το ξαναέβαλα μέσα στο πιατάκι και μάλιστα σχεδόν στην μέση . Σε λίγο και προς μεγάλη μου έκπληξη το κουκούτσι της ελιάς ήταν και πάλι επάνω στο τραπέζι .
Για να μην τα πολυλογώ γύρισα στο σπίτι γεμάτος απορίες και ερωτηματικά , μήπως μου συνέβαινε κάτι και είχα τίποτα προβλήματα μνήμης και εκει πληροφορήθηκα ότι μόλις μας είχαν τηλεφωνήσει για να μας ανακοινώσουν τον θάνατο του γαμπρού μου .
Από ότι υπολογίζω ήταν την ώρα που μου συνέβαινε εμένα αυτό το παράξενο περιστατικό και το ερώτημά μου είναι τι συνέβη τελικά μήπως ήταν καμία προσπάθεια του νεκρού να μου στείλη μήνυμα από το υπερπέραν ; Είχε τέτοια δυνατότητα ; Υπάρχουν ανάλογα περιστατικά ; Οι γνώσεις μου πάνω σ’αυτά τα θέματα είναι πολύ φτωχές και προέρχονται κυρίως από δικές σας απαντήσεις σε παρόμοια θέματα .
Περιμένω και τις δικές σας ερμηνείες , κυρίως από φίλους που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα .

artaxerxesΜέλος
11/11/2004, 09:35:32
Να σου πω κι εγω μια ιστορια παρομοια μηπως και βγαλουμε καποιο συμπερασμα.Το καλοκαιρι του 97 ημουν στην επαρχια, τελευταια μερα των διακοπων στη θαλασσα,3 και 10 απογευμα.Ξαφνικα καποιο αορατο χερι με σπρωχνει να γυρισω πισω,και κατι με κανει να κυταξω προς το μερος του χωριου μου.Εκει βλεπω μια στηλη απο συνεφο οπως η βροχη, κι αναρωτιεμαι βρεχει μονο στο χωριο μου?Τελος παντων φευγω σφαιρα και
φτανοντας σταματαω εξω απο το σπιτι της γιαγιας γιατι ειδα κοσμο και μου ειπανε οτι την ιδια ωρα 3και10 ειχε φυγει...κατι αναλογο,τι λετε?

wwww

11/11/2004, 23:49:35
Τι να σου πω φίλε artaxerxes και έγώ είμαι μπερδεμένος , γι'αυτό άλλωστε έβαλα και αυτό που μου συνέβη ως θέμα , μήπως πάρω κάποια απάντηση από φίλους που γνωρίζουν περισσότερα πάνω σ'αυτά τα θέματα , μήπως πάρω κάποια απάντηση στο ερώτημά μου .

AmazonaΜέλος
17/11/2004, 19:10:04

Πολύ περίεργο περιστατικό φίλε μου!
Δεν έχω ιδ'εα τι μπορεί να είναι αυτό.Μπορεί να ήταν η ιδέα σου ή καταλάθος να αναποδογύριζες χωρίς να το καταλάβεις το πιατάκι και να έπεφτε η ελιά πάνω στο τραπέζι.Μπορεί πάλι να ήταν απλά ένα περιστατικό που συνδεόταν με το θάνατο τπυ φίλου σου!Τέσπα
Μόνο εικασίες κάνω

"Εν οίδα ου δεν οίδα"

JAsaRΝέο Μέλος
17/11/2004, 21:53:12
Φίλε Sesostris,
Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση τα λεγόμενά σου. Θα σου διηγηθώ κι εγώ μια ανάλογη ιστοριούλα:
Ήμουν στο σπίτι μου και επειδή διψούσα είπα να πάω στην κουζίνα να πιω ένα ποτήρι νερό. Παίρνω ένα ποτήρι, το ξεπλένω και το ακουμπάω στο τραπέζι. Δίπλα στο τραπέζι ήταν το ψυγείο. Γυρνάω την πλάτη μου για να ανοίξω το ψυγείο, παίρνω την κανάτα με το νερό και γυρνάω να βάλω νερό στο ποτήρι... και διαπιστώνω ότι το ποτήρι είχε μετακινηθεί κατα μισό μέτρο, και είχε πάει στην άκρη του τραπεζιού. Στην αρχή, μου φάνηκε περίεργο, αλλά καθησύχασα τον εαυτό μου λέγοντας ότι δεν θυμώμουνα καλά, αλλά το πιο συνταρακτικό ήταν ότι εκεί που θυμώμουν ότι είχα τοποθετήσει το ποτήρι είχε μείνει ένα στρογγυλό "σημάδι" από νερό (επείδη είχα ξεπλύνει το ποτήρι και απο την εξωτερική του πλευρά)... αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση!

JAsaR is here, people do not fear!

17/11/2004, 23:37:28
Αγαπητή φίλη Amazona , θα ήταν πολύ πιθανό αν συνέβαινε αυτό μόνο μία φορά , αν και λίγο δύσκολο γιατί θα έφευγαν και τα υπόλοιπα από το πιατάκι , όμως η μετακίνηση επαναλήφθηκε και την δεύτερη φορά και γί'αυτό ζήτησα την γνώμη των φίλων που έχουν ασχοληθει και έχουν γνώσεις πάνω σε τέτοια φαινόμενα .
Καί κάτι ακόμα , προχθές πληροφορήθηκα ότι την ίδια ημέρα είχε ανάλογο φαινόμενο μετακινήσεως αντικειμένου και η κόρη του που μένει στο Seatle στην Αμερική .

PSYCICMAMAΝέο Μέλος
18/11/2004, 12:53:11
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ,ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΝΜΑΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ.ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ,Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ.ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!!!!

Θ.ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ

18/11/2004, 23:13:34
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ.
Καλή μου φίλη PSYCICMAMA την πρώτη φορά θά μπορούσε να είναι και όπως το λες , την δεύτερη φορά όμως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συνέβη κάτι τέτοιο .
quote:
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Κι'εγώ έχω ακούσει κάτι τέτοιο αυτό όμως που δεν γνωρίζω , είναι αν έχουν την δυνατότητα να μετακινούν αντικείμενα μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε δημόσιο χώρο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους προσπαθώντας να περάσουν κάποιο μήνυμα .

pegiannisΜέλος
20/11/2004, 11:43:01
Φίλοι μου καλη σας μέρα.

Θανατος είναι η απελευθέρωσή μας απ τους περιορισμούς του υλικού σώματος και τίποτα παραπάνω.

Για το λόγο αυτό,πολύ χοντρικά, τίποτα δεν είναι παράξενο και εκτός δυνατοτήτων για μια απελευθερωμένη οντότητα.

Οι μετά θάνατον,πιστεύω οτι απλά υπακούοντας σε κάποιους συμπαντικούς νόμους δεν έρχονται σε επαφή με τα όντα τα οποία είναι ενσαρκωμένα ή σε συμπυκνωση αν θέλετε,παρόλο που δεν υπάρχει κανένα "πρακτικό" πρόβλημα επικοινωνίας γι αυτούς.

Προφανώς και για να προφυλαχθεί η ψυχική μας ισορροπία, μέσα στην πλήρη άγνοια που έχουμε για κάθε τι εκτός των τριών διαστάσεων που ζούμε...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

24/11/2004, 23:03:45
Φίλοι μου καλησπέρα , κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη γιά την ολιγοήμερη απουσία μου , έλειπα βλέπετε εκτός έδρας .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που έκαναν τον κόπο να συμμετάσχουν και να απαντήσουν στόν προβληματισμό μου , αν και εδώ που τα λέμε περίμενα περισσότερο την συμμετοχή των φίλων που είναι βαθείς γνώστες αυτών των θεμάτων , οι οποίοι θα μου έδιναν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερέστερες απαντήσεις στον προβληματισμό μου .

giwrgos_1Νέο Μέλος
24/11/2004, 23:51:18
POLY KALO TO TOPIK ALLA PERIMENA PERISOTERES GNOMES GIA NA POYME
KAI ALLES EMPEIRIES.

G.D