- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

Σχετικά με τη νόσο που αναφέρεις την ακούω για πρώτη φορά και στο internet δε βρήκα τίποτα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Δυτυχώς ούτε και εγώ γνωρίζω τίποτα, για αυτή την ασθένεια... ![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω, αν εκείνος ο Άρης, θα εμφανισθεί... ![]()
![]()
![]()
Έχει περίπου ένα μήνα, που δεν έχει δόσει σημείον ζωής... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε...???? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή!

Και μια μερα ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι τιποτα απο αυτα δε συνεβη ΠΟΤΕ...
that really minds me some kind of schizofrenia
Edited by - Zander on 04/09/2005 02:40:56
Edited by - Zander on 04/09/2005 02:43:07

![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

Αλλο να ασχολησαι με το θεμα και αλλο να νομιζεις οτι εισαι ενα βαμπιρ.Υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Και οσο για την σχιζοφρενεια δεν ηθελα να προσβαλλω ή να θιξω κανεναν μιας και γενικα μιλησα.

quote:
Κοιταξα αρκετα(για να μην πω σχεδον ολα) posts απο αυτο το thread και εχω να πω οτι..ειναι ωραιο να νιωθεις βρυκολακας.Οπως πολυ ωραιο ειναι να νιωθεις οτι εισαι μαγος,τηλεκινητικος και γενικα ΚΑΠΟΙΟς ή ΚΑΤΙ με μεγαλες δυναμεις.Δινεται στον εαυτο σου η δυνατοτητα της υπερτατης αυτοεκτιμησης.Ολο το συμπαν γυρναει γυρω σου.Βγαινεις στον δρομο και βλεπεις κοινους θνητους να συνεχιζουν την κοινη και φυσιολογικη ζωη τους,ενω εσυ(γενικα μιλαω) νιωθεις οτι εισαι ενα ανωτερο ον.Ομως κατι δεν παει καλα εδω.Οι υπολοιποι θνητοι κατι εχουν ψιλο-καταλαβει και ειτε σε αποφευγουν ειτε σε εχουν σαν 'σημαδεμενο'.Αλλα εσυ δε φοβασαι,γιατι με ενα 'φου' τους υπερνικας.
Και μια μερα ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι τιποτα απο αυτα δε συνεβη ΠΟΤΕ...that really minds me some kind of schizofrenia
Edited by - Zander on 04/09/2005 02:40:56
Edited by - Zander on 04/09/2005 02:43:07
Να εισαι καλα!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aa
quote:
με ειχε μαλωσει ασχημα για κατι που δεν ειχα κανει και απο την οργη μου εσπασαν τα παραθυρα του δωματιου μου,
quote:
θα ξεκινησω λεγοντας οτι σαν παιδι ειχα πολλες και παραξενες εμπειριες σε καθημερινη βαση, εγω σαν 6χρονο μικρο νομιζα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι μονος στο σπιτι σου και να ανοιγουν τα κλειδωμενα παραθυρα , να αναβουν τα κερια μονα τους και να σε ξυπνουν φωναζοντας το ονομα σου
quote:
καθως περνουσε ο καιρος αισθανομουν πιο δυνατος, γεματος ενεργεια,
ταυτοχρονα ομως ενοιωθα πως θα γινει κατι . κατι σημαντικο.περασαν 2 χρονια.
ειναι 2002 εγω γεματος ενεργεια, ΔΥΝΑΤΟΣ .ομως τρομερα οξυθυμος και εκδικητικος. δεν εχω καμια σχεση με κανεναν και για κανενα λογο, οποιος με ενοχλουσε παθαινε κακο,( αρρωστεια η καλυτερη περιπτωση)
το προκαλουσα εγω και δεν ειχα τυψεις.
Ναι ok,λαθος δικος μου.Δεν νομιζει οτι ειναι βαμπιρ αλλα ενα ον απο το υπερπεραν.
Αλλα δεν πειραζει.Και εγω καποτε σαν παιδι που ημουν πιστευα οτι εφερνα κακοτυχια στους αλλους...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ...
ΔΕΝ ΛΕΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΑΡΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙ...