ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

elfeye30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
elfeyeΜέλος
28/08/2005, 16:23:55
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΜΟΡΜΙΟΥΣ

ErzsebetΝέο Μέλος
28/08/2005, 17:34:07
ευχαριστω για το καλοσωρισμα Isidora....Τι ειναι αυτη η νοσος?
elfeyeΜέλος
28/08/2005, 18:01:27
ΑΝ ΗΞΕΡΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

astral-projectΜέλος
28/08/2005, 18:34:32
εγω παντως, συνεχιζω να εχω καλες προθεσεις και κερναω δρακουλινια κατω απο την ακροπολη....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

elfeyeΜέλος
28/08/2005, 20:56:25
ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ASTRAL-PROJECT,ΑΜΑ ΚΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΕΡΧΩΜΟΥΝ

28/08/2005, 22:49:35
elfeye, εγώ γνωρίζω μόνο για την Πορφυρία, ή οποία είναι μία ασθένεια που έχει τα συμπτώματα του "βαμπιρισμού".
Σχετικά με τη νόσο που αναφέρεις την ακούω για πρώτη φορά και στο internet δε βρήκα τίποτα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
28/08/2005, 22:55:44
ΟΧΙ,ΟΧΙ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΙΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ,ΤΕΛΙΚΑ,ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟ...

IsidoraΜέλος
03/09/2005, 21:15:42
Kαλησπέρα σε όλους...

Δυτυχώς ούτε και εγώ γνωρίζω τίποτα, για αυτή την ασθένεια...

Δεν μπορώ να καταλάβω, αν εκείνος ο Άρης, θα εμφανισθεί...

Έχει περίπου ένα μήνα, που δεν έχει δόσει σημείον ζωής...

Τι έγινε...????

.

"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora

03/09/2005, 23:34:40
Υπομονή, βρε Ισιδώρα...
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή!

mariha2912Μέλος
03/09/2005, 23:55:29
ΒΑΣΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ -ΚΑΙ ΕΑΝ-, ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΑΡΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!
ZanderΜέλος
04/09/2005, 02:39:29
Κοιταξα αρκετα(για να μην πω σχεδον ολα) posts απο αυτο το thread και εχω να πω οτι..ειναι ωραιο να νιωθεις βρυκολακας.Οπως πολυ ωραιο ειναι να νιωθεις οτι εισαι μαγος,τηλεκινητικος και γενικα ΚΑΠΟΙΟς ή ΚΑΤΙ με μεγαλες δυναμεις.Δινεται στον εαυτο σου η δυνατοτητα της υπερτατης αυτοεκτιμησης.Ολο το συμπαν γυρναει γυρω σου.Βγαινεις στον δρομο και βλεπεις κοινους θνητους να συνεχιζουν την κοινη και φυσιολογικη ζωη τους,ενω εσυ(γενικα μιλαω) νιωθεις οτι εισαι ενα ανωτερο ον.Ομως κατι δεν παει καλα εδω.Οι υπολοιποι θνητοι κατι εχουν ψιλο-καταλαβει και ειτε σε αποφευγουν ειτε σε εχουν σαν 'σημαδεμενο'.Αλλα εσυ δε φοβασαι,γιατι με ενα 'φου' τους υπερνικας.
Και μια μερα ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι τιποτα απο αυτα δε συνεβη ΠΟΤΕ...

that really minds me some kind of schizofrenia

Edited by - Zander on 04/09/2005 02:40:56

Edited by - Zander on 04/09/2005 02:43:07

elfeyeΜέλος
04/09/2005, 03:24:33
MARIHA2912,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

astral-projectΜέλος
04/09/2005, 09:31:08
μελετη στην σχιζοφρενεια ειναι....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

04/09/2005, 12:49:06
astral-project, τότε είμαστε κι όλοι εμείς σχιζοφρενείς που ασχολούμαστε με το παρόν θέμα...

ZanderΜέλος
04/09/2005, 15:15:36
Παρεξηγηση.
Αλλο να ασχολησαι με το θεμα και αλλο να νομιζεις οτι εισαι ενα βαμπιρ.Υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Και οσο για την σχιζοφρενεια δεν ηθελα να προσβαλλω ή να θιξω κανεναν μιας και γενικα μιλησα.
04/09/2005, 16:21:49
Μα, απ' όσο έχω διαβάσει ούτε ο Άρης δήλωσε οτι είναι βρυκόλακας ή βαμπίρ.

elfeyeΜέλος
04/09/2005, 16:42:33
ΝΑΙ,ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΗΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

angiΜέλος
04/09/2005, 17:27:17
quote:

Κοιταξα αρκετα(για να μην πω σχεδον ολα) posts απο αυτο το thread και εχω να πω οτι..ειναι ωραιο να νιωθεις βρυκολακας.Οπως πολυ ωραιο ειναι να νιωθεις οτι εισαι μαγος,τηλεκινητικος και γενικα ΚΑΠΟΙΟς ή ΚΑΤΙ με μεγαλες δυναμεις.Δινεται στον εαυτο σου η δυνατοτητα της υπερτατης αυτοεκτιμησης.Ολο το συμπαν γυρναει γυρω σου.Βγαινεις στον δρομο και βλεπεις κοινους θνητους να συνεχιζουν την κοινη και φυσιολογικη ζωη τους,ενω εσυ(γενικα μιλαω) νιωθεις οτι εισαι ενα ανωτερο ον.Ομως κατι δεν παει καλα εδω.Οι υπολοιποι θνητοι κατι εχουν ψιλο-καταλαβει και ειτε σε αποφευγουν ειτε σε εχουν σαν 'σημαδεμενο'.Αλλα εσυ δε φοβασαι,γιατι με ενα 'φου' τους υπερνικας.
Και μια μερα ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι τιποτα απο αυτα δε συνεβη ΠΟΤΕ...

that really minds me some kind of schizofrenia

Edited by - Zander on 04/09/2005 02:40:56

Edited by - Zander on 04/09/2005 02:43:07

Να εισαι καλα!!!!!!!

aa

ZanderΜέλος
04/09/2005, 19:44:12
quote:
με ειχε μαλωσει ασχημα για κατι που δεν ειχα κανει και απο την οργη μου εσπασαν τα παραθυρα του δωματιου μου,

quote:
θα ξεκινησω λεγοντας οτι σαν παιδι ειχα πολλες και παραξενες εμπειριες σε καθημερινη βαση, εγω σαν 6χρονο μικρο νομιζα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι μονος στο σπιτι σου και να ανοιγουν τα κλειδωμενα παραθυρα , να αναβουν τα κερια μονα τους και να σε ξυπνουν φωναζοντας το ονομα σου

quote:
καθως περνουσε ο καιρος αισθανομουν πιο δυνατος, γεματος ενεργεια,
ταυτοχρονα ομως ενοιωθα πως θα γινει κατι . κατι σημαντικο.

περασαν 2 χρονια.
ειναι 2002 εγω γεματος ενεργεια, ΔΥΝΑΤΟΣ .ομως τρομερα οξυθυμος και εκδικητικος. δεν εχω καμια σχεση με κανεναν και για κανενα λογο, οποιος με ενοχλουσε παθαινε κακο,( αρρωστεια η καλυτερη περιπτωση)
το προκαλουσα εγω και δεν ειχα τυψεις.

Ναι ok,λαθος δικος μου.Δεν νομιζει οτι ειναι βαμπιρ αλλα ενα ον απο το υπερπεραν.
Αλλα δεν πειραζει.Και εγω καποτε σαν παιδι που ημουν πιστευα οτι εφερνα κακοτυχια στους αλλους...

elfeyeΜέλος
04/09/2005, 20:42:18
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΩΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ...
ΔΕΝ ΛΕΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΑΡΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙ...