- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Dr Jekyll Mr Hyde,στα περισσότερα συμφωνούμε, η διαφωνία μας είναι μια παρεξήγηση.
Για την παρεξηγηση φταίω εγώ,γιατί δεν μπορώ να σου μεταδώσω ακριβώς αυτά που ξέρω,εδώ που τα λέμε είναι αδύνατον.
Anyway,πάνω απο όλα είναι η καλοσύνη του ανθρώπου και τα ανώτερα συναισθήματα και πράξεις γενικά.Γιατί όντας σε μια τέτοια κατασταση,έλκεις ανώτερες δονήσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανέλιξη της ψυχής.
Όταν μιλάς για μπλοκαρίσματα, εννοείς για παράδειγμα αυτά τα οποία θεραπεύουνε οι βελονιστές; ή ενδεχομένως αυτά για τα οποία μιλάνε οι οργονίτες;
Πώς δηλαδή γίνεται η ανακύκλωση/ροή ενέργειας που αναφέρεις;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 14:17:14
quote:
Όταν μιλάς για μπλοκαρίσματα, εννοείς για παράδειγμα αυτά τα οποία θεαραπεύουνε οι βελονιστές ή ενδεχομένως αυτά για τα οποία μιλάνε οι οργονίτες;
Τα μπλοκαρίσματα που ανοίγουν οι βελονιστές βρίσκονται στο αιθερικό σώμα,ξέρεις όμως οτι δεν έχουμε μόνο αιθερικό σώμα.Τί γίνεται με αυτά του αστρικού ή νοητικού σώματος?
quote:
Πώς δηλαδή γίνεται η ανακύκλωση/ροή ενέργειας που αναφέρεις;
Παράδειγμα τα τσάκρας, που είναι διπολικά,το πίσω μέρος τους αποροφά ενέργεια απο το περιβάλον και το μπροστά την σκορπά προς τα έξω.Αν δεν υπάρχει ισσορροποία στα δύο μέρη τους, τότε δημιουργείται το μπλοκάρισμα.Αν για παράδειγμα το 4ο τσάκρα δεχεται ενεργεια αλλα δεν την βγάζει προς τα έξω,τότε το ατομο αυτό δεν μπορεί να συμπαθήσει τους αλλους,πόσο μάλλον να αγαπήσει,είναι αυτό που λέμε οτι πρέπει να αγαπήσεις εσύ πρώτα για να σε αγαπήσουν
,να δώσεις δηλαδή.Οσο ποιό πολύ δίνεις τόσο περισσότερο παίρνεις,γιατί ανοίγει το τσάκρα και αυξάνεται η ροή.
Φαντάσου την ενέργεια να μπαίνει και να βγαίνει σε αρμονία, να κυκλοφορεί συνεχώς και να μην μένει στάσιμη.
Η γνωστή εξίσωση που είμαι σίγουρος οτι την ξέρεις,κίνηση=ζωή<->ακινησία=θάνατος.Η ακινησία προκύπτει όταν δεν δίνουμε,δεν βγάζουμε έξω αυτό που πήραμε.
Αν κάποιος θέλει να έχει περισσότερη ροη ενέργειας για την κατανόηση των εσωτεριστικών θεμάτων,μπορεί να διαλογιστεί σωστά στο 6ο τσάκρα και να το ξεμπλοκάρει.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός,να σαι καλά doctor
.
Δηλαδή, άτομα με πολύ αυξημένη ροή ενέργειας από το 4ο τσάκρα, συμπεριφέρονται με τόση πολλή αγάπη στους γύρω τους, που δεν μπρούν να αντεπεξέλθουν στη σύγχρονη (σκληρή, θα έλεγα) πραγματικότητα.
Δηλαδή, μπορεί να μετατρέπονται σε υποχείρια από άλλους-οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα έντονα όμορφα αισθήματα που τους διακατέχουν-ή είναι υπερβολικά ευαίσθητοι.
quote:
Απ ό,τι ξέρω, αυτό πχ που ανέφερες με το 4ο τσάκρα, μπορεί να συμβεί και προς την αντίθετη κατεύθυνση, σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, βέβαια.Δηλαδή, άτομα με πολύ αυξημένη ροή ενέργειας από το 4ο τσάκρα, συμπεριφέρονται με τόση πολλή αγάπη στους γύρω τους, που δεν μπρούν να αντεπεξέλθουν στη σύγχρονη (σκληρή, θα έλεγα) πραγματικότητα.
Δηλαδή, μπορεί να μετατρέπονται σε υποχείρια από άλλους-οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα έντονα όμορφα αισθήματα που τους διακατέχουν-ή είναι υπερβολικά ευαίσθητοι.
Σίγουρα συμβαίνει και αυτό,υπάρχει πάντα η άλλη όψη.
Βλέπω πως μιλάτε για αγνότητα και πολλά αλλα ενδιαφέροντα πράγματα.
Θα ήθελα να πω σε σχέση με αυτά που λέτε ότι το ποιο αγνό ¨συστατικό της ύπαρξη μας¨ είναι αυτό που πραγματικά είμαστε πέρα από αυτά που νομίζουμε ότι είμαστε. Κάποιοι μπορούν να το ονομάσου πνεύμα, άλλοι Ουσία, άλλοι ψυχή, άλλοι συνείδηση και άλλοι κάτι άλλο.
Όλα αυτά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μια αγνή παρουσία η οποία είμαστε. Μετά από αυτό έχουμε αυτό που δεν είμαστε, το οποίο είναι η ψευδής προσωπικότητα και τα διάφορα εγώ.
Όλα αυτά είναι ο ψευδής εαυτός και είμαστε ¨φυλακισμένοι¨ σε αυτόν λόγο ταύτισης και μη συνειδητοποιήσεις της αγνότητας μας.
Για να μπορούμε να δρούμε με αγνότητα πρέπει να είμαστε αγνοί δηλ να είμαστε συνειδητά οντα με πλήρη επίγνωση την παρουσίας μας. Δηλ να έχουμε αυτοσυνείδηση.
Τότε υπάρχει ορθή δράση η οποία ανταποκρίνεται σε αυτό που συμβαίνει χωρίς κάποια επιλογή από κάποιο εγώ. Αν αυτή η αγνότητα είναι ευδαιμονία-αγαπη τότε αυτή κατευθύνεται χωρίς διάκριση προς όλες τις δυνατές κατεύθυνσης αβίαστα.
Αυτή η παρουσία βρίσκετε σε κατάσταση μη συνειδητοποίηση αυτου που Είναι και είναι δυνατόν να αρχίσει να δραστηριοποιείται ως προς τον εαυτό της δηλ να αποκτά συνείδηση.
Τότε μπορούμε να πούμε πως δρούμε με ένα ποσοστό επίγνωσης αλλα και με ένα αναλογικό ποσοστό από τα εγώ. Όσο μπορούμε να εμμένουμε με επίγνωση, τοτε αυξάνουμε αυτήν την δόνηση μέχρι την αυτοσυνείδηση.
Αν λοιπων δεν έχουμε επίγνωση της παρουσίας μας τότε είμαστε 100% μηχανικά οντα που νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι και ότι κάνουμε κάτι από ελεύθερη βούληση.
Λέμε να δίνουμε αγάπη για να περνούμε αγάπη και ότι δίνεις παίρνεις.
Έτσι δεν μπορεί κάποιος να δίνει αγνή αγάπη όταν δεν έχει επίγνωση της παρουσίας του! Και τότε τι είναι αυτό που δίνουμε και λέμε αγάπη;
Αυτό που δίνουμε και λέμε αγάπη προέρχεται από κάποιο εγώ που θέλει να πάρει. Από ένα εγώ που ζητά αποδοχή, αναγνωρίσει, σπουδαιότητα, ικανοποίηση, ασφάλεια, περηφάνια, ακόμα και για να κερδίσει σεξουαλική ικανοποίηση! Δίνει για να πάρει!!
Βλέπω συνεχώς ανθρώπους που δίνουν αγάπη, κάνουν το καλό νοιάζονται για το συνάνθρωπο τους… αλλα τι τρέφουν μεσα τους; Είμαστε ικανοί να δούμε τι τρέφουμε όταν δίνουμε αγάπη σε κάποιον; Τι ιδέα χτίζουμε για τον εαυτό μας;
Θα μου πείτε «μα εγώ δίνω αγνή αγάπη δεν έχω κάποια πρόθεση να πάρω κάτι, νοιάζομαι για τον άλλο» ..ναι αλλα κοιτάξαμε πότε να δούμε αν δεν περνούμε κάτι από τα παραπάνω όπως ικανοποίηση ή κάτι άλλο.
Επίσης όταν δίνουμε αγάπη είμαστε συνειδητοί; δηλ έχουμε επίγνωση της παρουσίας μας;
Αν όχι ,τότε σίγουρα αυτό που δίνει είναι ένα εγώ και σίγουρα θέλει να πάρει κάτι..είτε φυσικό είτε¨ μεταφυσικό¨.
Για έμενα δεν μπορεί να γίνει κάποιος αγνός αν δεν είναι συνειδητός και όταν μιλώ για συνείδηση μιλώ για επίγνωση της ιδίας της επίγνωσης μας.
Έτσι κάποιος μπορεί να φαίνεται αγνός και να δίνει αγάπη αλλα συνειδησιακά κοιμάται και δρα 100% μηχανικά μεσα από κάποιο εγώ που επιθυμεί να πάρει κάτι.
Αυτά για τώρα. Θα ήθελα να συνεχίσω επάνω στα κέντρα και στα τσάκρας σε σχέση με αυτά που είπα ποιο επάνω αλλα αυτό την επόμενη φορά. Να είστε καλά.
Ειρήνη απεριόριστη.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Λέμε να δίνουμε αγάπη για να περνούμε αγάπη και ότι δίνεις παίρνεις.
Έτσι δεν μπορεί κάποιος να δίνει αγνή αγάπη όταν δεν έχει επίγνωση της παρουσίας του! Και τότε τι είναι αυτό που δίνουμε και λέμε αγάπη;Αυτό που δίνουμε και λέμε αγάπη προέρχεται από κάποιο εγώ που θέλει να πάρει. Από ένα εγώ που ζητά αποδοχή, αναγνωρίσει, σπουδαιότητα, ικανοποίηση, ασφάλεια, περηφάνια, ακόμα και για να κερδίσει σεξουαλική ικανοποίηση! Δίνει για να πάρει!!
Σωστή διευκρίνηση. Αυτό πρέπει να γίνεται αυθόρμητα,με φυσικότητα,όχι για κρυφούς εγωιστικούς λόγους.Με λίγα λόγια πρέπει να υπάρχει πραγματκή ανιδιοτέλια.
Η επίγνωση του εαυτού μας κάθε στιγμή,είναι πραγματικά πολύ σπουδαία,απο όποια μεριά και να το αναλύσεις το θέμα,πάντα υπάρχει κέρδος.
Ενα θέμα είναι αυτό: κάθε στιγμή ο νους μας δημιουργεί σκέψεις,οι σκεψεις με την σειρά τους δημιουργούν την πραγματικότητα.Αν δεν είμαστε συνειδητοί κάθε στιγμή,τότε ο νους δρα μόνος του(μηχανικότητα) και παράγει ό,τι θέλει(συνήθως είναι λάθος πράγματα),αυτό εκτός απο το να μας κάνει κοιμισμένους (ζομπι),μας δημιουργεί και μια πραγματικότητα που αυτός έχει επιλέξει(δηλαδή έχουν επιλέξει άλλοι,γιατί ξέρετε πώς είναι τα πράγματα με τον προγραμματισμό απο την τηλεόραση και τα κοινωνικά πρέπει)μας φυλακίζει.
Ενώ αν είμαστε συνειδητοί κάθε στιγμή,ελέγχουμε τον νού μας και δεν επιτρέπουμε να δημιουργεί λάθος πράγματα,αλλά αυτά που είναι σωστά, γιατί όντας συνειδητός,δεν γίνεται να θέλεις λάθος πράγματα.
Αυτό είναι ένα απο τα καλά,υπάρχουν και άλλα οφέλη,αλλα το σημαντικότερο είναι οτι έτσι ζείς την στιγμή, ζείς στο τώρα.Στο τώρα είναι η ευτυχία,δεν είναι ούτε στο παρελθόν ούτε στο μέλλον.Εξάλου παρελθόν παρόν και μέλλον συμβαίνουν ταυτόχρονα,είναι μια ψευδαίσθηση οι αίσθηση του παρελθόντος ή του μέλλοντος,καλό είναι να μην ζούμε μέσα στις ψευδαισθήσεις.
Edited by - strangerz2 on 28/11/2010 10:56:47
Φίλε υπηρέτη, είμαι ακόμα στη σελίδα 11 αυτού του τοπικ, έιχα χρόνια να γράψω και να μπω στο εσωτερικά.
Απο πάντα είχα σταθερά σημεία που αναφέρεις, ΕΣΥ η άλλος φίλος, και σχεδόν απο τα 23, άρχισα να προσέχω τα πάντα, τις σκέψεις, τις αντιδράσεις, το σώμα, απλά παρατυρουσα, και μαθαινα. Δεν είχα διαβάσει πολλούς, εκτός απο τους έλληνες, κυριολεκτικά ηρακλειτο, περνάτε μια μέρα μνα θεωρώ ένα απουθεγμα του, και αρκετα κρισναμουρτι. Γυρω στα 28, χωρίς να το θέλω, έγινε κάτι σαν έκρηξη μέσα στο μυαλο. Έχασα τις αισθήσεις, και όταν συνηλθα, αυτόνομη γράφεις, αλλου,
……το λουλούδι έχει ανθήσει . Τώρα το άρωμα του διαχύετε ολόγυρα, δίχως καμιά κατεύθυνση, δίχως καμιά προσδοκία.
Είναι άνοιξη και η χαρά αναβλύζει αβίαστα. Παρόλο που στην περιφέρεια υπάρχει κίνηση, στο κέντρο υπάρχει ησυχία.
Τι ευλογημένη στιγμή… μα ο χειμώνας πάλι θα έρθει… το ταξίδι προς την αιώνια άνοιξη συνεχίζει...
.................................
Οι άνθρωποι που έχουν ανάλογη εμπειρία μπορούν να καταλάβουν το πέρα από την διατύπωση των λέξεων.
......................
Είναι σταθερό.
Στα γράφω όχι για προβολή κάποιου εγω, μα γιατί έτσι είναι, και ας μην έχω διαβάσει, ούτε σελίδα απο το δάσκαλο βεορ
Την καλημερα, και καλή συνέχεια.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/11/2010 17:24:07
παιδια καλα?????
Μορφεα...!!!
Αν το ατομο < που οι περισσοτεροι ετσι ειναι > δεν σκεπτεται καλο για σενα η απο ζηλεια η οτιδηποτε αλλο < εκτος του οτι σε αγαπαει > τοτε τα οντα < τα διβολακια >...που πετριγυριζουν τα ατομα αυτα ...με τις σκεψεις που κανουν ειναι σαν να τους δινει το ατομο αυτο την διαταγη να πανε να ενοχλησουν αυτον που σκεπτεται....!!!!
Και πραγματικα....αν μπορουσατε να δειτε..πως και ποσα ερχονται να σε πειραξουν....και δεν ειναι μονο αυτα...αλλα τα αλλα που ειναι on line απο εκει γυρω....ερχοντα να βοηθησουν και αυτα...
Το τι πετυχαινουν..???? σχεδον τα παντα...αμα δεν τα καταβεις εγκαιρως τοτε πεφτεις στη παγιδα τους...
Το πιο συνηθισμενο ειναι να σε κανουν να τσακωθεις ...με οποιον ειναι πιο ευκολο...
Τι κερδιζουν...την ενεργεια που χανεις εσυ την παιρνουν αυτα....
Αν τωρα εισαι ατομο που εχεις ενεργεια για καποιο λογο !!!! τοτε πανε οπως τα εντομα στην λαμπα...
Αυτα ηθελα μονο να γραψω....και αν θελετε < αν σας ενδιαφερει...> πανω σε τετοια θεματα...μπορω να σας πω παρα πολλα
Καλλιοπη ...πως εισαι ???? απο αυριο ...βασικα σημερα το πρωι < θελω να μου πεις > θα εισαι καλυτερα...!!!!
Σας χαιρετω ..ολους
Sunrise zero
quote:
Ποιόν βαθμό έχεις στο Ρέικι; Αν έχεις τον δεύτερο, δεν βάζεις τα σύμβολα;Τέλος τι συμπτώματα έχεις; Ζαλάδες πονοκεφάλους και τάσεις για εμετό; Αν όχι,κάτι άλλο;
μου συμβαίνει πάντα όταν είμαι ενεργειακά χαμηλά, δηλαδή κουρασμένος και πάω να δώσω ρεικι. Μπορώ να το περιγράψω σαν να αδειάζω από ενέργεια. Είμαι τρίτου βαθμού, αν και με θεωρώ αρχάριο. Μπορεί να με έχει κλείσει κάποιοα ''παραποιημένη'' μύηση? γιατί παλιότερα είχα δεχθεί μαύρη επίθεση αντί για μύηση εξ αποστάσεως από κάποιους ρώσους ''masters''.
ευχαριστώ
Yiannakas νομίζω ότι για να κάνεις θεραπεία πρέπει να είσαι σε καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, αλλιώς είναι εις βάρος του θεραπευόμενου.
Καταλήγεις νομίζω να παίρνεις την ενέργεια του ασθενή.
Εγώ βέβαια δεν ξέρω όσα ο Μορφέας, αλλά πιστεύω εάν παίρνεις από την δική σου ενέργεια σίγουρα θα στερέψεις, γιατί δεν συνδέεσαι με εξωτερική πηγή?
Τι εννοείς όταν λές μαύρη επίθεση, θυμάμαι που είχες αναφέρει ότι είχες δει ή αισθανθεί κάτι μαύρο και δεν συνέχισες τελικά στην μύηση. Αυτό δεν νομίζω ότι είναι επίθεση, εκτός εάν υπήρξαν και άλλα γεγονότα.
Ασημένιο Βέλος
quote:
Mορφέα, από τι υλικό μπορεί να είναι ένα εκρεμές? Από κρύσταλλο? Μια σκεπτομορφή κάνει μόνο ένα πράγμα ή μπορούμε με την δώσουμε κι άλλα στοιχεία (πχ θα είναι μόνο για προστασία ή μπορούμε να την κάνουμε εκτός από αυτό να δίνει θετικά συναισθήματα, χαρά, αγάπη και οτιδήποτε άλλο?
Το εκρεμές γενικά μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά ένα εκρεμές που να αντιδρά καλά και να είναι ευαίσθητο σε όλες τις ενέργειες, καλό είναι να αποτελείται είτε από χαλαζία, (οποιουδήπτε χρώματος) είτε από αμέθυστο. Φυσικά κι άλλοι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι ευεργετικοί αλλά αυτοί οι δύο για μένα είναι οι καλύτεροι για την περίπτωση.
Όσον αφορά τις σκεπτομορφές Ασημένιο Βέλος, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για οποιονδήποτε σκοπό. Και για προστασία, αλλά και μπορείς να τους δώσεις όποια χαρακτηριστικά θέλεις για οποιαδήποτε αποστολή θέλεις (έχοντας πάντα προσοχή στο τι ιδιότητες τις δίνουμε).
Αριες
quote:
Αν το ατομο < που οι περισσοτεροι ετσι ειναι > δεν σκεπτεται καλο για σενα η απο ζηλεια η οτιδηποτε αλλο < εκτος του οτι σε αγαπαει > τοτε τα οντα < τα διβολακια >...που πετριγυριζουν τα ατομα αυτα ...με τις σκεψεις που κανουν ειναι σαν να τους δινει το ατομο αυτο την διαταγη να πανε να ενοχλησουν αυτον που σκεπτεται....!!!!
Πράγματι, αυτό βέβαια αφορά και την θετική πλευρά των σκέψεων με ανάλογα όντα (ή αγγελάκια)
Και φυσικά όλα εξαρτούνται από την δύναμη του συναισθήματος του πομπού. Για αυτόν τον λόγο και όταν πολλοί άνθρωποι προσεύχονται για κάποιον, τότε αυτός μπορεί να γίνει καλά, και φυσικά και το αντίστροφο. Κάποτε ένας δάσκαλος είπε: Εάν θέλεις να δεις πόσο πνευματικός άνθρωπος είσαι και πόσο μπορείς να εξελιχθείς, τότε αναρωτήσου πόσοι άνθρωποι ευγνωμονούν τον Θεό που εσύ είσαι ζωντανός.
Υιάνακα
quote:
μου συμβαίνει πάντα όταν είμαι ενεργειακά χαμηλά, δηλαδή κουρασμένος και πάω να δώσω ρεικι. Μπορώ να το περιγράψω σαν να αδειάζω από ενέργεια. Είμαι τρίτου βαθμού, αν και με θεωρώ αρχάριο. Μπορεί να με έχει κλείσει κάποιοα ''παραποιημένη'' μύηση? γιατί παλιότερα είχα δεχθεί μαύρη επίθεση αντί για μύηση εξ αποστάσεως από κάποιους ρώσους ''masters''.
Χμμμ, κοίταξε, εμπιστεύεσαι τον δάσκαλο που σου έκανε την μύηση; Αν όχι τότε είναι πρόβλημα γιατί πραγματικά η μύηση του Ρέικι εάν γίνει με έναν λάθος τρόπο καταλάθος ή και επιτιδευμένα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον άνθρωπο. Μην ξεχνάς οτι τα σύμβολα του Ρέικι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χαμηλών κραδασμών ενέργειες, λόγω του ότι είναι καθαρά πολλαπλασιαστικά.
Όταν είχες δεχθεί εκείνη την επίθεση τι σου είχε συμβεί; Γιατί πιστεύεις οτι το έκαναν;
Τέλος, όταν είσαι καλά, και δεν είσαι κουρασμένος και δίνεις Ρέικι, αισθάνεσαι καλά;
Και πάνω σε κάτι που είπε η Πυραμιντ, όταν κάνεις εσύ και αισθάνεσαι άδειος, ο δέκτης πως αισθάνεται;
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

pyramid ...η ενεργεια < παντα για μενα λεω...> μπορεις να φορτιζεσαι οποτε θελεις και οσο θελεις....!!!!!
Υπαρχουν καποιοι τροποι σε αυτο... και θα τα πουμε ελπιζω και τηκλεφωνηκα....
Μπορει ομως να σου πει ο Μορφεας πανω σε αυτο...
θα τα πουμε τωρα ειμαι εδω...< Αθηνα > ...
Sunrise zero
Τι μου κάνετε;
Εγώ έτσι κι έτσι, τι γίνεται ρε παιδιά αυτές τις μέρες, ακούω συνεχώς για θανάτους νέων. Τι να πω...
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μορφεά τι εγινε παιδί μου,χαίρομαι που σε βλεπω..........
Γιάννη όσον αφορα την ενεργεια συμφωνω μαζι σου (τα χουμε πι κιολας) πως μπορει κανεις να μαθει να φορτίζεται όποτε το εχει αναγκη.Χθες γαι πρώτη φορά δοκίμασα να στειλω ενέργεια και στο παιδί μου στη Θεσσαλονίκη.Δεν ξερω ακόμη το αποτέλεσμα γιατι προσπαθω να καταλαβω χωρις να τον υποψιάσω για κατι προς το παρόν.Εσυ τι λες γιαυτο το εχεις κανει,ποια ειναι η άποψη σου?
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Γιάννη σε σχεση μετα παραπάνω ειναι το σημειο που ανεφερα στο θεμα με τα διαβολάκια...........κάθε φορά ιδιάτερα πρωί που θα βγω στην βεράντα μου λες και με κατακύζουν σκεψεις μέιζερες αρνητικές....που δεν ειναι δικες μου,δεν ανταποκρίνονται στην δικη μου ψυχη κι ομως....λες και βομβαρδίζομαι λες και κυριεύομαι.Σημερα μόνο μετα απο καιρό συνειδητοποίσηα ότι κάτι άλλαξε....δεν ενοχλήθηκα απο τίποτα.Ξερω πια απο που προέρχονται και είμαι σίγουρη ότικαταλαβαν ότι δεν με "πιανουν".
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Λοιπόν έχω συγκλονιστεί αυτές τις μέρες, έχω πάει μέσα σε μια εβδομάδα σε 6 κηδείες. Άσε...
Πάντα λοιπόν όταν βρίσκομαι εκεί προσπαθώ να στείλω φως στην ψυχή που μόλις έφυγε η οποία πάντα το έχει πολύ ανάγκη αλλά και στου ς συγγενείς τους ίδιους που είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Τελικά όμως σε αυτήν την προσπάθεια του να στείλεις φως σε μια τόσο χαμηλών κραδασμών κατάσταση σου ρουφάει τα πάντα.
Αξίζει πάντως να μοιραστώ και μια εμπειρία μου που είχα σε μια περίπτωση. Ήμουν σε μια κηδεία ενός 40χρονου που έφυγε με εγκεφαλικό. Καθώς ήμουν λοιπόν πάνω από τον τάφο του προσπαθούσα να τον βοηθήσω να καταλάβει τι έχει συμβεί, γιατί είναι γεγονός οτι στους ξαφνικούς θανάτους ο άνθρωπος δυσκολεύεται να κατανοήσει τι έχει συμβεί και να αποδεχτεί την νέα κατάσταση. Είχα λοιπόν την εντύπωση οτι πραγματικά με άκουγε αυτή η ψυχή, και μετά από την προσπάθειά μου αυτή ένιωσα μια πολύ μεγάλη γαλήνη.
Για να μην τα πολυλογώ, την επόμενη μέρα η αδερφή του ανθρώπου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε " Είδα στο Όνειρό μου τον αδερφό μου, και ήταν πολύ καλά, μου είπε να μην ανησυχώ, να στείλω χαιρετίσματα σοτυς γονείς και να τους φροντίζω, και στο τέλος μου είπε, πες και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον (εμένα)".
Πραγματικά χάρηκα πολ΄΄υ γιατί με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η πίστη μου οτι με αυτόν τον τρόπο μια ψυχή βοηθιέται. Το αξιοπερίεργο ήταν μάλιστα οτι εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον είχα δει μόνο μια φορά στην ζωή μου.
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΣΕ ολους...τους εδω φιλους..για να μην σας αναφερω εναν εναν..
Μορφεα...διαβασα για τους " θανατους " ..αλλα δεν μπορουμε να τους αποφυγουμε...ειναι φυσικο φαινομενο...απλα εκεινοι που μενουν προχωρανε...
Κατι αλλο που θελω να πω...που βοηθαει τον νεκρο.. ειναι στα τεσσερα σημεια...ειδικα στην εκκλησια αναβουμε κερια..να καινε συνεχεια...
Τωρα τελευταια και ειναι λαθος βαζουν λαμπακια..
Ο νεκρος βοηθιεται παρα πολυ με αυτο... βεβαια οπως εκανε ο Μορφεας ολοκληρωνεται η κατασταση...
Ακομη κατι πιστευω να το ξερετε...προσπαθουμε να αποφυγουμε το κλαμα..." τραβαει " τον νεκρο πισω...στο σωμα του...τον παιδευουμε ετσι...
Μεσα στις 40 ημερες μπορουμε < εγω το κανω μεσα απο υπνωση > να επισκευτουμε τομ νεκρο πριν φυγει...να μιλησουμε μαζι του...να μας πει ισως καποια πραμματα για την οικογενεια του η οτιδηποτε αλλο που δεν μπορεσε....δεν προλαβε....
Καλλιοπη εισαι καλα ???? ο μικρος ???? δεν ξερω στο θεμα με τα διαβολακια ....να δεις τι διαβολακια εχουν μπει...το ειδες καθολου..????
Ρουλα Pyramid..που χαθηκες????
Ελενη nst και εσυ ????
Σας χαιρετω..
Sunrise zero