ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αναζητηση - ΕΙΚΟΝΕΣ

- αναζητηση - ΕΙΚΟΝΕΣ

ranis24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ranisΝέο Μέλος
27/11/2010, 19:35:33
γεια σας!!!μηπως ξερει κάποιος , δεκαετία '80- 90δεν θυμαμαι , καλά , υπήρχε μια σειρα στην ερτ , που μιλούσε για μια κοπέλα που σπουδαζε σε ένα κολλέγιο κ ότι υπήρχε ένας μεγαλύτερος αδελφός που του έγγραφε συχνα , μηπως ξέρει κανεις τον τιτλό???γιαπωνεζικο , ήταν κατα πάσα πιθανότητα!!!!

28/11/2010, 12:32:58
Γεια σου ranis

Μπορείς να θέσεις την ερώτησή σου στο θέμα:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ!

Διάβασέ το κιόλας, μπορεί στις 43 σελίδες του να βρίσκεται η απάντηση σ' αυτό που ψάχνεις.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

misterxΝέο Μέλος
26/03/2004, 20:10:52
U.F.O. Videos for Download

http://www.angellight.gr/antenergeia/downloads/video/

American_UFOΝέο Μέλος
29/03/2004, 13:41:28
Φίλε prometheas να υποθέσω πως η ώρα της αλήθειας θα είναι όταν το πετρέλαιο τελειώσει?

prometheasΜέλος
31/03/2004, 13:23:48
quote:

Φίλε prometheas να υποθέσω πως η ώρα της αλήθειας θα είναι όταν το πετρέλαιο τελειώσει?

Λιγο πρίν

American_UFOΝέο Μέλος
13/04/2004, 02:51:28
quote:

1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες

Φίλε prometheas ακόμα περιμένω την απάντηση σου στο 2ο μέρος.

prometheasΜέλος
13/04/2004, 08:53:31
quote:

quote:

1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες

Φίλε prometheas ακόμα περιμένω την απάντηση σου στο 2ο μέρος.

Εν καιρώ θα γίνουν ολα. Προς το παρον, Χρονια Πολλά σε ολους

American_UFOΝέο Μέλος
17/04/2004, 02:47:15
Τα ΑΤΙΑ αποτελούν τεχνολογία που την κατέχει ο άνθρωπος ή είναι αεροσκάφη-προΐόντα συναλαγής με Alliens? Ποιά η γνώμη σας?

American_UFOΝέο Μέλος
17/04/2004, 02:48:51
Αφορμή για το θέμα πήρα απο το παρακάτω: http://www.geocities.com/ancienthellas/index.html

astral-projectΜέλος
17/04/2004, 11:41:40
στην περιοχη της ναυπακτου, εχουν γινει αρκετες εμφανισεις αγνωστων αντικειμενων και μαλιστα σε καποιες ηταν γειτονες μου οι ευτυχεις θνητοι...

το εξοχικο μου ειναι εκει, διπλα στην θαλασσα και εχω ακουσει ιστοριες εντρομων κατοικων (σοβαρων ανθρωπων) για αναδυσεις απο την θαλασσα φωτεινων αντικειμενων.

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

American_UFOΝέο Μέλος
21/04/2004, 03:43:07
Έχω ακούσει πως παλιότερα που τα ΑΤΙΑ σχετίζονταν άμεσα με εξωγήινους πλησίαζαν πολύ συχνά επιβλητικά κτήσματα κτλ.. Συγκεκριμένα στην περιοχή της Ναυπάκτου υπάρχει η γέφυρα Ριου-Αντιρίου. Πιστεύεται πως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια συσχέτιση?

prometheasΜέλος
21/04/2004, 09:48:56
quote:

Τα ΑΤΙΑ αποτελούν τεχνολογία που την κατέχει ο άνθρωπος ή είναι αεροσκάφη-προΐόντα συναλαγής με Alliens? Ποιά η γνώμη σας?

Αν και σου έχω πει τη γνώμη μου, σου δινω ενα link για να καταλαβεις περίπου τι συμβαίνει. Το συγκεκριμενο βιβλίο (παρότι περιέχει μερικές ανακρίβειες) απαντάει στην ερώτησή σου

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/067101756X/qid=1082529921/sr=1-1/ref=sr_1_11_1/026-7370271-7155626

Το εν λόγω βιβλιο έχει κατακριθεί αρκετά, είμαι ομως σε θέση να γνωρίζω οτι περιέχει ενα σημαντικό ποσοστό γεγονότων που οντως συνέβησαν

astral-projectΜέλος
21/04/2004, 19:31:30
το περιστατικο συνεβει στην ναυπακτο, οταν η γεφυρα ηταν ακομη στα χαρτια...

------------------------

21/04/2004, 20:31:52
American UFO αφού έχεις τόσες απορίες γύρω απο το θέμα ,θα σου πρότεινα ένα πολύ καλό βιβλίο, του οποίου ο συγγραφέας έχει κάνει εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω απο το θέμα.Τιτλοφορείται ως "Εξωγηίνοι", απο τις εκδόσεις Αρχέτυπο.Θα το ψάξω κάποια στιγμή στη βιβλιοθήκη μου να σου παραθέσω και το όνομα του συγγραφέα αν και πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος δεν έχει εκδόσει άλλο βιβλίο με αυτόν τον τίτλο.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

astral-projectΜέλος
21/04/2004, 20:41:59
αγαπητε/η κουφια γη

τα βιβλια του ειδους, ποσο αναφερονται πιστευεις σε πραγματικα γεγονοτα?

οι συγγραφεις τους, προκειμενου να πουλησουν, σκαρφιζονται οτι μπορεις να φανταστεις...

------------------------

22/04/2004, 15:56:51
Το πιστεύω αυτό γιατί έχω διαβάσει πολλά του είδους και δεν με έπεισαν.Το συγκεκριμένο πραγματεύεται το θέμα με αντικειμενικότητα και αποδείξεις.Δωσε του μια ευκαιρία. ΥΓ. Είναι τόσο μεστό, που το τελευταίο κεφάλαιο του με οδήγησε στην μελέτη της κβαντικής φυσικής για να κατανοήσω μια αλληλουχία καταστάσεων.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

American_UFOΝέο Μέλος
22/04/2004, 16:49:26
Thanx για τις προτάσεις βιβλίων. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρώ τον χρόνο να διαβάσω κάποια απο αυτά. Αν και είμαι πολυ επιφυλακτικός όσον αφορά τα βιβλία τα οποία είναι μέρος της βιομηχανίας των UFOs, εξωγήινων κτλ. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να βρώ πληροφόρίες στο ιντερνετ το οποίο θεωρούσα καπως πιο αθώο αλλά τελικά έπεσα εξω!

ΨΥΧΗΜέλος
21/05/2004, 11:11:45
http://www.etcontact.net/
ΦΩΤΟ ΑΠΟ U.F.O.

beyondΜέλος
21/05/2004, 15:27:41
το "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟ..

Just how limited are rockets for interstellar travel? Although rockets are reasonable for journeys into orbit or to the moon, they become unreasonable for interstellar travel. If you want to deliver a modest size payload, say a full Shuttle cargo (20,000 kg), and you are patient enough to wait 900 years for it to just fly by the nearest star, here's how much propellant you'll need: If you use a rocket like on the Shuttle (Isp~ 500s), there isn't enough mass in the universe to get you there. If you use a nuclear fission rocket (Isp~ 5,000s) you need about a billion super-tankers of propellant. If you use a nuclear fusion rocket (Isp~ 10,000s) you only need about a thousand super-tankers. And if you assume that you'll have a super-duper Ion or Antimatter rocket (Isp~ 50,000s), well now you only need about ten railway tankers. It gets even worse if you want to get there sooner. (Based on mass fractions from ref 1, p. 52)

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

aktinoΝέο Μέλος
21/05/2004, 23:24:22
αγαπητε zzz360

σου έστειλα ένα e-mail με ένα video που βρήκα στο διαδύκτιο. Μοιάζει καθόλου με αυτό που είδες;