- αναζητηση - ΕΙΚΟΝΕΣ
Μπορείς να θέσεις την ερώτησή σου στο θέμα:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ!
Διάβασέ το κιόλας, μπορεί στις 43 σελίδες του να βρίσκεται η απάντηση σ' αυτό που ψάχνεις. ![]()
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

quote:
Φίλε prometheas να υποθέσω πως η ώρα της αλήθειας θα είναι όταν το πετρέλαιο τελειώσει?
Λιγο πρίν ![]()
![]()
quote:
1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες
Φίλε prometheas ακόμα περιμένω την απάντηση σου στο 2ο μέρος.
quote:quote:
1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες
Φίλε prometheas ακόμα περιμένω την απάντηση σου στο 2ο μέρος.
Εν καιρώ θα γίνουν ολα. Προς το παρον, Χρονια Πολλά σε ολους ![]()
το εξοχικο μου ειναι εκει, διπλα στην θαλασσα και εχω ακουσει ιστοριες εντρομων κατοικων (σοβαρων ανθρωπων) για αναδυσεις απο την θαλασσα φωτεινων αντικειμενων.
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
quote:
Τα ΑΤΙΑ αποτελούν τεχνολογία που την κατέχει ο άνθρωπος ή είναι αεροσκάφη-προΐόντα συναλαγής με Alliens? Ποιά η γνώμη σας?
Αν και σου έχω πει τη γνώμη μου, σου δινω ενα link για να καταλαβεις περίπου τι συμβαίνει. Το συγκεκριμενο βιβλίο (παρότι περιέχει μερικές ανακρίβειες) απαντάει στην ερώτησή σου
Το εν λόγω βιβλιο έχει κατακριθεί αρκετά, είμαι ομως σε θέση να γνωρίζω οτι περιέχει ενα σημαντικό ποσοστό γεγονότων που οντως συνέβησαν ![]()
![]()
------------------------
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
τα βιβλια του ειδους, ποσο αναφερονται πιστευεις σε πραγματικα γεγονοτα?
οι συγγραφεις τους, προκειμενου να πουλησουν, σκαρφιζονται οτι μπορεις να φανταστεις...
------------------------
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
ΦΩΤΟ ΑΠΟ U.F.O.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟ..
Just how limited are rockets for interstellar travel? Although rockets are reasonable for journeys into orbit or to the moon, they become unreasonable for interstellar travel. If you want to deliver a modest size payload, say a full Shuttle cargo (20,000 kg), and you are patient enough to wait 900 years for it to just fly by the nearest star, here's how much propellant you'll need: If you use a rocket like on the Shuttle (Isp~ 500s), there isn't enough mass in the universe to get you there. If you use a nuclear fission rocket (Isp~ 5,000s) you need about a billion super-tankers of propellant. If you use a nuclear fusion rocket (Isp~ 10,000s) you only need about a thousand super-tankers. And if you assume that you'll have a super-duper Ion or Antimatter rocket (Isp~ 50,000s), well now you only need about ten railway tankers. It gets even worse if you want to get there sooner. (Based on mass fractions from ref 1, p. 52)
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
σου έστειλα ένα e-mail με ένα video που βρήκα στο διαδύκτιο. Μοιάζει καθόλου με αυτό που είδες;