- Ελληνο-φρένεια... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Mιλαμε για μεγαλο φασιστοαριστεριστακη.....
Ό,τι πείς παππούλι.
Χωρίς πλάκα,δέν ξέρω κάν τί σημαίνει αυτη η φράση:"φασιστοαριστεριστακη",είμαι άσχετος απο πολιτική.
Εσύ παππούλι,το μόνο που ξέρεις για μένα,είναι οτι δέν είμαι πατριώτης.
quote:
κάθε μέρα προσπαθείς να γίνεις ποιο τέλειος από εχτές
Οκ,δεκτό.Έχω πάρα πολλές ερωτήσεις να σου κάνω,όπως π.χ. το πώς ή το πώς εσύ ορίζεις την τελειότητα,αλλά δέν θα σου τις κάνω,αφενός γιατί δέν βρισκόμαστε κάν σε τέτοιο τόπικ και αφετέρου για να μήν σε φέρω σε δύσκολη θέση.
quote:
Εννοώ οτι τα βλέπουμε απο το δικό μας νοητικό πρίσμα,φιλτράρουμε απο εκεί.Για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε,θα πρέπει ο άλλος να μας έχει πεί τα πάντα για τον ίδιο, και την ίδια στιγμή να μήν βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα απο αυτ΄σ που γράφει,γιατί μπορεί να μήν είναι έτσι.
από που θα φιλτράρεις από κάποιου άλλου το νοητικό πρίσμα;
σε κάθε θέμα κρίνουμε τις απόψεις που κατατίθονται και όχι το άτομο που τις εκφράζει
έτσι αν εγώ πω ότι η γη είναι επίπεδη δεν χρειάζεται να καταθέσω ούτε τα διδακτορικά μου ούτε το τι έχω κάνει στην ζωή μου αυτόματα θα με κράξουν για την κοτσάνα που είπα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
από που θα φιλτράρεις από κάποιου άλλου το νοητικό πρίσμα;
Το νοητικό πρίσμα δέν βλέπει τα πράγματα έτσι όπως είναι,αλλά έτσι όπως πιστεύει οτι είναι,έχει μεγάλη διαφορά.
quote:quote:
Mιλαμε για μεγαλο φασιστοαριστεριστακη.....Ό,τι πείς παππούλι.
Χωρίς πλάκα,δέν ξέρω κάν τί σημαίνει αυτη η φράση:"φασιστοαριστεριστακη",είμαι άσχετος απο πολιτική.
Εσύ παππούλι,το μόνο που ξέρεις για μένα,είναι οτι δέν είμαι πατριώτης.
Το μονο που ξερω για σενα,ειναι οτι εισαι τοσο βλαχοσκοταδιστης,που δεν σου κοβει να κρατας ουτε τα προσχηματα...Ο μονος λογος που δεν εισαι ακομα με το συναφι σου τους αναρχικους,ειναι οτι για να πουλησεις αυτη τη τζαμπα μαγκια αυτων,χρειαζεται και ελαχιστα κοτσια,που απλα δεν τα διαθετεις.....Αυτο το κρατος μας πλεον,ουτε σοβαρους αναρχικους δεν μπορει να παραγει....
quote:
Το μονο που ξερω για σενα,ειναι οτι εισαι τοσο βλαχοσκοταδιστης,που δεν σου κοβει να κρατας ουτε τα προσχηματα...Ο μονος λογος που δεν εισαι ακομα με το συναφι σου τους αναρχικους,ειναι οτι για να πουλησεις αυτη τη τζαμπα μαγκια αυτων,χρειαζεται και ελαχιστα κοτσια,που απλα δεν τα διαθετεις.....Αυτο το κρατος μας πλεον,ουτε σοβαρους αναρχικους δεν μπορει να παραγει....
Αυτό είναι ένα νοητικό πρίσμα.
quote:quote:
από που θα φιλτράρεις από κάποιου άλλου το νοητικό πρίσμα;Το νοητικό πρίσμα δέν βλέπει τα πράγματα έτσι όπως είναι,αλλά έτσι όπως πιστεύει οτι είναι,έχει μεγάλη διαφορά.
αφού όλοι έχουμε ένα πρίσμα όλοι βλέπουμε τα πράγματα στο περίπου
τώρα πόσο διαφορά έχει από την πραγματικότητα θα πρέπει να μπορεί κάποιος να συγκρίνει παρόμοια περιστατικά παρελθοντικά που γνωρίζει το αποτέλεσμα και από εκεί θα πλησιάσει στην αλήθεια
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Κάθε φορά που ερχόμαστε σε αντιπαράθεση,πατάμε το on σε έν τέτοιο πρόγραμμα και όχι τίποτα άλλο,αλλά δέν τελειώνει.Χτυπάς,χτυπιέσαι και πάει λέγοντας.Κάτι τέτοιο δέν παράγει τίποτα.Εγώ πλώς είπα την άποψή μου,απλά η αύρα σας είναι πολύ εχθρική σε αυτούς που δέν είναι πατριώτες και απο αυτό παρασύρθηκα.Ξέρεις οτι είναι δύσκολο να μήν απαντήσεις σε κάποιον που έχει εσφαλμένη γνώση για σένα,αλλά πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Με νευριάζει,το παραδέχομαι, που με μπερδεύτε με άλλους,αλλά στην τελική εγώ ευθήνομαι.
Μια συμβουλή,κρατήστε το μίσος για τους άλλους εδώ στο φόρουμ μακριά απο την αύρα σας (skartade) .Αν δέ το κάνετε,μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις,είτε στην δουλειά σας είτε στο σπίτι σας.Όταν μισείς κάποιον,το σύμπαν σου το επιστρέφει αυτό,και δέν είναι και ότι ποιό ευχάριστο.Θα με θυμηθείτε,όταν θα βρίσκεστε εκεί.
quote:
Εαρινέ,πίστευε ό,τι θές. Πρέπει να τερματίσω το πρόγραμμα victim-victimizer.Παράγει παράσιτα που δέν κάνουν καλό στην υγεία μας.Κάθε φορά που ερχόμαστε σε αντιπαράθεση,πατάμε το on σε έν τέτοιο πρόγραμμα και όχι τίποτα άλλο,αλλά δέν τελειώνει.Χτυπάς,χτυπιέσαι και πάει λέγοντας.Κάτι τέτοιο δέν παράγει τίποτα.Εγώ πλώς είπα την άποψή μου,απλά η αύρα σας είναι πολύ εχθρική σε αυτούς που δέν είναι πατριώτες και απο αυτό παρασύρθηκα.Ξέρεις οτι είναι δύσκολο να μήν απαντήσεις σε κάποιον που έχει εσφαλμένη γνώση για σένα,αλλά πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Με νευριάζει,το παραδέχομαι, που με μπερδεύτε με άλλους,αλλά στην τελική εγώ ευθήνομαι.
Μια συμβουλή,κρατήστε το μίσος για τους άλλους εδώ στο φόρουμ μακριά απο την αύρα σας (skartade) .Αν δέ το κάνετε,μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις,είτε στην δουλειά σας είτε στο σπίτι σας.Όταν μισείς κάποιον,το σύμπαν σου το επιστρέφει αυτό,και δέν είναι και ότι ποιό ευχάριστο.Θα με θυμηθείτε,όταν θα βρίσκεστε εκεί.
που το είδες το μίσος; τελικά έχεις το σύνδρομο του μάρτυρα
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
που το είδες το μίσος;
Εν πάσει περιπτώση,όλα τα αρνητικά συναισθήματα.
Απο την βίλα μου στην Εκάλη λοιπόν, γυρνώντας μόλις απο την επιχείρησή μου, και αφού πήρα και την γραμμή απο τα αφεντικά μου, θα επιστρέψω στην κουβέντα μου με τον Εαρινό.
Οι παρακάτω θέσεις είναι προσωπικές εννοείται..
Λαός: Το σύνολο των πολιτών που κατοικεί μια γεωγραφική περιοχή. Ανεξαρτήτως καταγωγής και εθνικότητας. Π.χ οι Πομάκοι είναι τμήμα του ελληνικού λαού και οι Έλληνες ομογενείς τμήμα του λαού των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Αυστραλίας κτλ...
Πατρίδα: Η ιδιαίτερη πατρίδα κάποιου. Δηλαδή η περιοχή γέννησης ή (κυρίως) η περιοχή όπου μεγάλωσε ή έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του κάποιος.
Έθνος: Σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κάποια κοινά γνωρίσματα όπως η γλώσσα, η κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και (κυρίως) η εθνική ψυχοσύνθεση. Η τελευταία απεικονίζεται τέλεια σε περιπτώσεις αλλοεθνών στην πατρίδα μας οι οποίοι έχουν υιοθετήσει όλα (ή σχεδόν όλα) εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σήμερα σαν "νεοέλληνες". Η λαμογιά, ο ξηπνητζιδισμός, η καγκουριά και ..η ασταμάτητη φραπεδοποσία.
Τα δήθεν κοινά φυλετικά, θρησκευτικά, ψευδοιστορικά και πολιτισμικά γνωρίσματα αποτελούν την καθ'όλα πλαστή για μένα έννοια της εθνικής συνείδησης. Έννοια που έρχεται να οχυρωθεί πίσω απο το επίσης επίπλαστο οικοδόμημα του Κράτους, ακόμα και του δήθεν πολυπολιτισμικού.
Μέσα απο αυτήν τη θεώρηση προσωπικά καταλήγω στον διεθνισμό και όχι στον εθνισμό ή τον εθνικισμό.
Σύνορα έχουν μόνο τα κράτη, όχι το κεφάλαιο και οι λαοί-έθνοι.
Οικονομική και διεθνιστική Παγκοσμιοποίηση λοιπόν. Ορκισμένος και φανατικός πολέμιος της πρώτης, σταθερός και ρασιοναλιστικός υπέρμαχος της δεύτερης..
quote:
Εαρινέ,πίστευε ό,τι θές. Πρέπει να τερματίσω το πρόγραμμα victim-victimizer.Παράγει παράσιτα που δέν κάνουν καλό στην υγεία μας.Κάθε φορά που ερχόμαστε σε αντιπαράθεση,πατάμε το on σε έν τέτοιο πρόγραμμα και όχι τίποτα άλλο,αλλά δέν τελειώνει.Χτυπάς,χτυπιέσαι και πάει λέγοντας.Κάτι τέτοιο δέν παράγει τίποτα.Εγώ πλώς είπα την άποψή μου,απλά η αύρα σας είναι πολύ εχθρική σε αυτούς που δέν είναι πατριώτες και απο αυτό παρασύρθηκα.Ξέρεις οτι είναι δύσκολο να μήν απαντήσεις σε κάποιον που έχει εσφαλμένη γνώση για σένα,αλλά πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Με νευριάζει,το παραδέχομαι, που με μπερδεύτε με άλλους,αλλά στην τελική εγώ ευθήνομαι.
Εκείνο που πραγματικά με στενοχωρεί , είναι η πεποίθησή σου ... ότι υπάρχει μίσος ή έστω αρνητικά συναισθήματα απ-έναντί σου....
Σε διαβεβαιώ , ότι έχω διαβάσει όλες τις καταθέσεις των φίλων συνδικτύων -με τους οποίους και γώ κάποιες στιγμές είχα διαφωνίες σε κάποια επιμέρους πράματα....απόλυτα λογικό είναι αυτό...- και το μόνο που δεν διέκρινα , ήταν μίσος ή αρνητικά συναισθήματα..."ένταση" μπορεί να υπήρξε...ίσως και εκ-νευρισμός...μα οχι μίσος φίλε μου ... αλλοίμονο!
Και γώ , δε στο κρύβω , έχω διαφορετικές απόψεις απο τι δικές σου σε αρκετά πράγματα...μα αυτό δεν σε καθιστά ούτε κάφρο..ούτε οτιδήποτε άλλο..και ούτε εγείρει συναισθήματα μίσους ή έστω κακίας απ-έναντί σου..ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!
Λές ότι προσπαθώ να είμαι συμπαθής , κακό είναι δηλαδή αυτό ακόμα και αν συνέβαινε??
Αν θές την άποψή μου , δεν συμβαινει αυτό που λές...απλά είμαι ως άνθρωπος συναινετικός...και αυτό είναι όλο και μη ξεχνάς ότι κάθε πουλάκι...με την λαλιά του χαίρεται..!
Δεν υπάρχει μίσος φίλε μου , καταλαβέ το και στο λέω με απόλυτη πεποίθηση...ανθρώπινες αντιδράσεις απλά και τίποτ'αλλο..!
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Οικονομική και διεθνιστική Παγκοσμιοποίηση λοιπόν. Ορκισμένος και φανατικός πολέμιος της πρώτης, σταθερός και ρασιοναλιστικός υπέρμαχος της δεύτερης..
και πως θα επιτευχθεί το δεύτερο χωρίς το πρώτο;
για να δεις πόσο βλάκας είσαι θες να υπάρχει η προ 30ετιας οικονομική κατάσταση,άλλα τα σύνορα των κρατών να καταργηθούν αυτό μας λες θες δηλαδή να παίρνει μεροκάματο ο γερμανός 80 ευρό και ο πακιστανός 1 ευρό άλλα να έχει το δικαίωμα ο γερμανός να πάει να εργαστεί στο πακιστάν(που δεν πρόκειται)και ο πακιστανός στην γερμανία
μόνο ένας που δεν έχει εργαστεί ούτε λεπτό μπορεί να έχει τόσο χαζές απόψεις
έχουμε φτάσει σε σημείο που θα πρέπει να καταργηθούν τα σύνορα πρώτα όμως θα πρέπει να συμψηφιστούν οι αμοιβές σε όλον τον πλανήτη
αναγκαστικά θα πρέπει να υπάρξει ένα κοινο χρηματικό μετρικό σύστημα
ένα κοινό νόμισμα και μια πληρωμή ικανή για να ζήσει άνετα ο εργαζόμενος και έτσι θα υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη ίσες ευκαιρίες για εργασία
έτσι ούτε οικονομικούς μετανάστες που φτάνουν σε όρια εξαθλίωσης θα έχουμε ούτε όλη την παρανομία που πηγάζει από την λαθρομετανάστευση θα έχουμε
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
και πως θα επιτευχθεί το δεύτερο χωρίς το πρώτο;για να δεις πόσο βλάκας είσαι θες να υπάρχει η προ 30ετιας οικονομική κατάσταση,άλλα τα σύνορα των κρατών να καταργηθούν αυτό μας λες θες δηλαδή να παίρνει μεροκάματο ο γερμανός 80 ευρό και ο πακιστανός 1 ευρό άλλα να έχει το δικαίωμα ο γερμανός να πάει να εργαστεί στο πακιστάν(που δεν πρόκειται)και ο πακιστανός στην γερμανία
μόνο ένας που δεν έχει εργαστεί ούτε λεπτό μπορεί να έχει τόσο χαζές απόψεις
Είσαι σπίρτο τελικά... Ναι ρε γατούλα αυτό ακριβώς εννοούσα...
Λοιπόν όταν μάθεις να κάνεις διάλογο, έλα να τα πούμε. Μέχρι τότε δεν ασχολείσαι μαζί μου. Να στο πω και έτσι να το καταλάβεις. Τα λέγαμε μεγάλε.
Περιμένω αντίλογο του Εαρινού (που μπορεί να συζητήσει ο άνθρωπος) στις σκέψεις μου.
quote:
Λίγες μέρες λείψαμε και χάσαμε πολλά επεισόδια.Κόλαση έγινε..Απο την βίλα μου στην Εκάλη λοιπόν, γυρνώντας μόλις απο την επιχείρησή μου, και αφού πήρα και την γραμμή απο τα αφεντικά μου, θα επιστρέψω στην κουβέντα μου με τον Εαρινό.
Οι παρακάτω θέσεις είναι προσωπικές εννοείται..
Λαός: Το σύνολο των πολιτών που κατοικεί μια γεωγραφική περιοχή. Ανεξαρτήτως καταγωγής και εθνικότητας. Π.χ οι Πομάκοι είναι τμήμα του ελληνικού λαού και οι Έλληνες ομογενείς τμήμα του λαού των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Αυστραλίας κτλ...
Πατρίδα: Η ιδιαίτερη πατρίδα κάποιου. Δηλαδή η περιοχή γέννησης ή (κυρίως) η περιοχή όπου μεγάλωσε ή έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του κάποιος.
Έθνος: Σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κάποια κοινά γνωρίσματα όπως η γλώσσα, η κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και (κυρίως) η εθνική ψυχοσύνθεση. Η τελευταία απεικονίζεται τέλεια σε περιπτώσεις αλλοεθνών στην πατρίδα μας οι οποίοι έχουν υιοθετήσει όλα (ή σχεδόν όλα) εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σήμερα σαν "νεοέλληνες". Η λαμογιά, ο ξηπνητζιδισμός, η καγκουριά και ..η ασταμάτητη φραπεδοποσία.
Τα δήθεν κοινά φυλετικά, θρησκευτικά, ψευδοιστορικά και πολιτισμικά γνωρίσματα αποτελούν την καθ'όλα πλαστή για μένα έννοια της εθνικής συνείδησης. Έννοια που έρχεται να οχυρωθεί πίσω απο το επίσης επίπλαστο οικοδόμημα του Κράτους, ακόμα και του δήθεν πολυπολιτισμικού.
Μέσα απο αυτήν τη θεώρηση προσωπικά καταλήγω στον διεθνισμό και όχι στον εθνισμό ή τον εθνικισμό.
Σύνορα έχουν μόνο τα κράτη, όχι το κεφάλαιο και οι λαοί-έθνοι.
Απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω φίλε μου!
Εθνισμός..Εθνικισμός..Πατριωτισμός..παγκοσμιοποίηση ... κλπ..κλπ..!
Όροι επί όρων..κοινωνικοί όροι..εφευρεθέντες απο τους ανθρώπους , προκειμένου να αποδώσουν κάποια/ες στάσεις-θέσεις ζωής των ανθρώπων..!
Πίσω απ'ολα , βρίσκεται ο άνθρωπος και οι σκέψεις του...και ένα ολόκληρο σύστημα αρχών και πεποιθήσεων ...μια παρακαταθήκη πληροφοριών και βιωμάτων..ένας φόβος που οργανώνει -δικαίως ή αδίκως-
κάθε σκέψη και συμπεριφορά του!
Αναφέρεσαι φίλε μου σ'ενα οικουμενικό αίτημα για γκρέμισμα των συνόρων , όπου οι άνθρωποι δεν θα έχουν σύνορα..ταξικές διαφορές..και οτιδήποτε άλλο που θα χωρίζει και θα κατηγοριοποιεί..-αν κάνω λάθος , παρακαλώ διόρθωσέ με-...!
Προσωπικά , μπορώ να καταλάβω , τόσο την σκέψη αλλα και το συναίσθημά σου και μπορώ επίσης να αντιληφθώ το αίτημα το οποίο αναβλύζει απο το είναι σου και οργανώνει σκέψεις και διατυπώσεις σου και όπως δεν είναι αν-αίτιο κανενός ... κατ'αυτόν τον τρόπο δεν είναι αν-αίτιο και το δικό σου!
Όμως φίλε μου , καλώς ή κακώς ... η δική μου προσέγγιση στα πράματα ξεκινάει και τελειώνει με γνώμονα την καταστατικότητα του ανθρώπου και την δομή του και δεν μπορώ να "δώ" αυτό το οποίο ορίζεις ως ορθό...εφόσον πρωτίστως και θεμελιωδώς δεν υπάρξει το προ-απαιτούμενο...και ποιό είναι αυτό???
-Ασφαλώς δεν είναι άλλο απο το γκρέμισμα των τειχών που θέτει ο ίδιος ο εαυτός μας και αίρει την αρμονία εντός μας και στην συνέχεια με τους υπολοίπους συνανθρώπους μας σε καθημερινή βάση!
Οι κοινωνίες απαρτίζονται και δομούνται απο ανθρώπους και κάθε άνθρωπος απο έναν ολόκληρο άγνωστο και ανεξερεύνητο εαυτό...ως προϋπόθεση για την συγκρότηση "εμπνευσμένων" κοινωνιών εμφανίζεται η ύπαρξη "εμπνευσμένων" ανθρώπων...ανθρώπων που επιδρούν στον εαυτό τους και κρατούν οι ίδιοι το τιμόνι του εαυτού τους και όχι ο "άγνωστος εαυτός" επ'αυτών των ιδίων..!
Γνωρίζεις πολλούς τέτοιους ανθρώπους φίλε μου σήμερα???

quote:
Είσαι σπίρτο τελικά... Ναι ρε γατούλα αυτό ακριβώς εννοούσα...
όταν λέω ότι είσαι βλάκας παρεξήγησε
βρε μπαγλαμά το μοντέλο που προτείνεις έχει γίνει και ξέρουμε και το αποτέλεσμα
το 60-70 η γερμανία και η αμερική λόγο της ανάπτυξης τους είχαν ανοίξει τα σύνορα και πηγαίναν χιλιάδες για εργασία το 80 λόγο κορεσμού των θέσεων άρχισε να γίνετε δυσκολότερο το να πας για εργασία και από το 90 και μετά πήγαν τις επιχειρήσεις τους στις χώρες που θα έβρισκαν φτηνά εργατικά χέρια
αν είχαν από την αρχή (αναφέρομαι μετά την λήξη του 2 πολέμου)
θεσπιστεί ίδια δικαιώματα και ίδιοι μισθοί σε όλο τον πλανήτη θα είχαμε παντού την ίδια ανάπτυξη και το ίδιο βιωτικό επίπεδο
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Αυτά θα "υποδείξουμε" και δια μέσου αυτών θα αναδείξουμε την όποια ποιότητά μας ως άνθρωποι εχουμε...απορώ αν βρισκόμασταν τετ-α-τετ..θα μιλούσαμε ο ένας στον άλλο κατ'αυτόν τον τρόπο???
Σε καμμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είμαστε αυτοί που εμφανίζεται εδώ και δια μέσου των μηνυμάτων που ανταλλάσονται...
Τι είναι αυτά τα "γατούλα" και "μπαγλαμάς" και όλα τα συναφή...κάνουμε διαγωνισμό περί "ανταλλαγής φιλοφρονήσεων" και δεν το έχω καταλάβει???
Ειλικρινά απορώ...
![]()
![]()

quote:
Αυτά θα "υποδείξουμε" και δια μέσου αυτών θα αναδείξουμε την όποια ποιότητά μας ως άνθρωποι εχουμε...απορώ αν βρισκόμασταν τετ-α-τετ..θα μιλούσαμε ο ένας στον άλλο κατ'αυτόν τον τρόπο???
Bλέπεις φίλε Δήμο πόσο ελεύθερα μπορεί κάποιος να εκφράζεται ανώνυμα?
quote:
Τι είναι αυτά τα "γατούλα" και "μπαγλαμάς" και όλα τα συναφή...κάνουμε διαγωνισμό περί "ανταλλαγής φιλοφρονήσεων" και δεν το έχω καταλάβει???
Τέλεια.. τέλεια 
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 08/06/2010 22:35:58
δεν αξίζει..
Εαρινέ θα επανέλθω
Edited by - kardasian on 09/06/2010 00:51:56