- O σεισμός ανανεώνει τη Γη! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
PagwnaΜέλος
Κατάληξις Γιώργο μου: δεν χρειαζεται ο σοφός, ή έστω ο ΣΩΦΡΩΝ ν'ακούει κανέναν, καθώς μερικά πράγματα (όπως θα παρατήρησες απο το ανωτέρω μήνυμά μου) είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Αρα, Σαμαέλ ορ νο Σαμαέλ, μπορώ να δώ, όσο στραβή κι αν είμαι οτι η διδασκαλία του Κρόουλυ και κάθε Κρόουλυ, μόνο στην άβυσσο μπορεί να με πάει (ό,τι και αν σημαίνει άβυσσος για τον καθένα)...
Επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά τον/την solim για την πολύ όμορφη και παραστατική εξήγηση (και λιτή...μεγάλο προσόν αυτό, που δυστυχώς δεν το κατέχω!)
Επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά τον/την solim για την πολύ όμορφη και παραστατική εξήγηση (και λιτή...μεγάλο προσόν αυτό, που δυστυχώς δεν το κατέχω!)
Πήρε η Γνώση αγκαζέ την Θέληση, κι αυτή την Υπομονή, κι έφτιαξαν έναν Άγγελο...
SOLIMΝέο Μέλος
Σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά σύμβολα για να περιγράψουν τις ίδιες πραγματικότητες και τις ίδιες συνειδησιακές αντιλήψεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιώργο και μου άρεσε η προσέγκιση σου.
Pagwna όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτό το "προσόν" αλλά επιλέγουν να μην το χρησιμοποιούν. Συνήθως δε δημιουργούν ένα σλόγκαν του στιλ "εγώ είμαι έτσι..." και εκεί τελειώνουν όλα...δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα αλλαγής. Μήπως σαν χαρακτήρας αρέσκεσαι να βλέπεις τα ποτήρια μισοάδεια; Μήπως αυτό το χαρακτηριστικό εξυπηρετεί αιτίες αριστεριζουσών συμπεριφορών;
jonniebegood ειλικρινά μου αρέσει το στύλ που συζητάς. Δέιχνει ένα άνθρωπο με υψηλή συνειδησιακή ενέργεια που δεν τον ελέγχουν τα γεγονότα. Μπράβο σου... δεν σου κάνω πλάκα.....
Να σου πω ο Ιζνογκούντ τι σου είνα; ξάδελφος;
Pagwna όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτό το "προσόν" αλλά επιλέγουν να μην το χρησιμοποιούν. Συνήθως δε δημιουργούν ένα σλόγκαν του στιλ "εγώ είμαι έτσι..." και εκεί τελειώνουν όλα...δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα αλλαγής. Μήπως σαν χαρακτήρας αρέσκεσαι να βλέπεις τα ποτήρια μισοάδεια; Μήπως αυτό το χαρακτηριστικό εξυπηρετεί αιτίες αριστεριζουσών συμπεριφορών;
jonniebegood ειλικρινά μου αρέσει το στύλ που συζητάς. Δέιχνει ένα άνθρωπο με υψηλή συνειδησιακή ενέργεια που δεν τον ελέγχουν τα γεγονότα. Μπράβο σου... δεν σου κάνω πλάκα.....
Να σου πω ο Ιζνογκούντ τι σου είνα; ξάδελφος;
PagwnaΜέλος
Φίλε/η SOLIM, εάν είχα επιλέξει να πιστεύω οτι είμαι 'κάπως' και δεν μπορώ να είμαι αλλιώς δεν θα ήμουν στην Γνώση, που είναι η διδασκαλία της εσωτερικής αλλαγής 100%!!!
Κι ένας απο τους λόγους που παραμένω εκεί παρά τις αντιδράσεις των ελαττωμάτων μου είναι ακριβώς επειδή είμαι τουλάχιστον αισιόδοξη! Αλλιώς θα επέλεγα κι εγώ το... more fun!
Αλλωστε δεν πρόσεξες πώς ακριβώς το είπα: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ το προσόν, όχι δεν το έχω... έχει διαφορά!
Ομολογώ πάντως πως έχω επιλέξει να ασχολούμαι αυτή την περίοδο με άλλα ελαττώματά μου, κι όχι με το να ελέγχω την πολυλογία μου... Οταν έρθει η ώρα της, θα το καταλάβετε :)
Κι ένας απο τους λόγους που παραμένω εκεί παρά τις αντιδράσεις των ελαττωμάτων μου είναι ακριβώς επειδή είμαι τουλάχιστον αισιόδοξη! Αλλιώς θα επέλεγα κι εγώ το... more fun!
Αλλωστε δεν πρόσεξες πώς ακριβώς το είπα: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ το προσόν, όχι δεν το έχω... έχει διαφορά!
Ομολογώ πάντως πως έχω επιλέξει να ασχολούμαι αυτή την περίοδο με άλλα ελαττώματά μου, κι όχι με το να ελέγχω την πολυλογία μου... Οταν έρθει η ώρα της, θα το καταλάβετε :)
Καλέ μου Γιώργο, παρεμπιπτόντως, για μερικούς έχει σημασία το αν θα επιστρέψουν στην πηγή συνειδητοί ή όχι!
Πήρε η Γνώση αγκαζέ την Θέληση, κι αυτή την Υπομονή, κι έφτιαξαν έναν Άγγελο...