ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

loukritia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/06/2008, 20:09:53
quote:
Open Mind -Που θα πάει θα έρθει και η σειρά μας

PREDATOR -οταν θα ερθει η δικη μας σειρα, οι αλλοι θα ζηλευουν

Δηλαδή σε εμάς που δεν πρόκειται να έρθει η σειρά μας φέτος για διακοπές, τι θα κάνουμε….

Θα ζηλεύουμε χωρίς να έχουμε να περιμένουμε την σειρά μας ….

Τουλάχιστον βάλτε καμιά φωτογραφία όταν με το καλό γυρίσετε για να ξεχαστούμε…..

22/06/2008, 09:14:35
Καλημέρα υπναράδες .

Τι έγινε, ετοιμαζόμαστε για εξόρμηση σε καμία παράλια ή χουζουρεύουμε ακόμα…..

22/06/2008, 10:23:10
Καλημέρα σας!

Ωραία δροσούλα έχει σήμερα στην Αθήνα αλλά από Τετάρτη θα ανέβει πάλι η θερμοκρασία και θα λιώσουμε στην ζέστη πάλι.

Φίλοι PREDATOR & Open Mind, είστε πολύ τυχεροί που κατεβαίνετε στα Χανιά.
Να σημειώσω πως τα Χανιά είναι ο τόπος καταγωγής μου.
Σκέφτεστε να κάνετε τίποτα εκδρομές;
Αν ναι, μπορώ να σας προτείνω - είτε από δω είτε μέσω e-mail - κάποια μέρη που θα άξιζε να επισκεφθείτε.

Εγώ φέτος δεν το βλέπω να πηγαίνω διακοπές αλλά θα πηγαίνω τίποτα τριήμερα - τετραήμερα κάπου σχετικά κοντά στην Αθήνα αλλά με την θάλασσα δίπλα.

In anticipation of my resurrection...

22/06/2008, 16:51:17
Καλησπέρα στη παρέα

quote:
Τουλάχιστον βάλτε καμιά φωτογραφία όταν με το καλό γυρίσετε για να ξεχαστούμε…

Πολύ ευχαρίστως
Ηλιοβασίλεμα στο Λαγονήσι λίγο πριν αρχίσει το beach party.
Μαζευτήκαμε γύρω στα 15 άτομα μουσικούλα, ποτάκια, και βραδυνό μπανάκι, ευτυχώς όταν έκανα μία θεαματική τούμπα σκουντουφλώντας στη σιδερένια βάση μιας ομπρέλας που έλειπε η ομπρέλα, δεν πρόλαβε κανείς να με βγάλει φώτο ή βίντεο, και έτσι δεν έχουν πιστήρια της νυχτερινής μου στραβωμάρας(αστεία αστεία το τσάκισα το πόδι, πάλι καλά το φαρμακείο του αυτοκινήτου μου το έχω πλήρως εφοδιασμένο).

Wolf
22/06/2008, 19:17:22
Καλησπέρα φιλαράκια .

Ο καιρός σήμερα ήτανε ιδανικός περισσότερο για να πετάξεις , παρά για μπάνιο…

quote:
keraynos -όταν έκανα μία θεαματική τούμπα σκουντουφλώντας στη σιδερένια βάση μιας ομπρέλας που έλειπε η ομπρέλα, δεν πρόλαβε κανείς να με βγάλει φώτο ή βίντεο, και έτσι δεν έχουν πιστήρια της νυχτερινής μου στραβωμάρας

Ε όχι δεν το πιστεύω, τα καλύτερα δεν τραβήξανε ….

Ανεξάρτητα την πλάκα, πιστεύω να μην χτύπησες πολύ…

22/06/2008, 21:31:39
quote:
Ανεξάρτητα την πλάκα, πιστεύω να μην χτύπησες πολύ…

Mε πονάει αρκετά, αλλά αφού μπορώ και περπατάω δεν είναι κάτι το σοβαρό, θα περάσει, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που παθαίνω κάτι

Wolf
23/06/2008, 06:33:59
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .

Τι έγινε ρε παιδία, για πότε πέρασε το διήμερο…..

Ελπίζω τουλάχιστον να περάσατε όλοι καλά και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας μέχρι το επόμενο…

23/06/2008, 08:36:09
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Ωραίος καιρός σήμερα παρά το αεράκι που υπάρχει το οποίο αν και μας δροσίζει, είναι δυνατό.
Δυστυχώς όμως δεν βοηθάει στην κατάσβεση των όποιων πυρκαγιών ξεσπάνε - για άλλη μια φορά.
Όταν σκέφτομαι τους εμπρηστές που ξεπηδάνε σα μανιτάρια το καλοκαίρι κι ειδικά αυτούς που τους πληρώνουν για να κάνουν αυτό το αίσχος, λέω ότι κακώς καταργήθηκε ο τουφεκισμός στην Ελλάδα...

Υ.Γ. Καλή μου keraynos, περαστικά!
Κι εγώ τα χέρια και τα πόδια μου τα χτυπάω - ελαφριά ευτυχώς - σε απίθανα μέρη!

In anticipation of my resurrection...

loukritiaΜέλος
23/06/2008, 10:56:35
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Ποιο αεράκι μας δροσίζει; Πάλι ζέστη κάνει. Τουλάχιστον πήραμε δυνάμεις απ'το Σ/Κ

quote:
αμα δεν εχεις οικογενεια και ειναι να πας διακοπες με φιλους, πανω απο 8 μερες και βαρετο ειναι και πολυ πιο ακριβο θα κοστισει...
ΒΑΡΕΤΟ;;;???!!! Διακοπές και βαρετό δεν πάνε μαζί - εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις...

Αγαπητή Keraynos, σκουντούφλω κι εσύ, ε; Ελπίζω το πόδι να γιάνει γρήγορα, αν και πολύ θα 'θελα ένα ντοκουμέντο

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
loukritiaΜέλος
23/06/2008, 10:59:22
quote:
Τυχερή από τα χανια είσαι ε ?
Όχι, δεν είμαι τόσο τυχερή, από Ηράκλειο είμαι. Αλλά πίστεψέ με, πιο συχνά πάτε εσείς στην Κρήτη από μένα...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!