- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ποτε δεν θα μαθει ο ανθρωπος, να μην "σκαλιζει" κατι που δεν το ξερει! Η περιεργεια θα μας "φαει" ζωντανους

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν
Από την άλλη, υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στην ανθρώπινη περιέργεια και κάπου πρέπει να υπερισχύει ο αυτοέλεγχος του ανθρώπου.
Εάν εγώ πχ έχω την περιέργεια να σκοτώσω 10 άτομα για να δω πως θα νιώθω μετά, πρέπει να το κάνω ή όχι;

In anticipation of my resurrection...
Κοίτα,από την στιγμή που αυτό που κάνεις απειλεί την δικιά σου ζωή πιστεύω ότι είναι δική σου επιλογή ..δν νομίζω να θεωρείται αυτοκτονία η κάτι παρόμοιο..Το να σκοτώσεις όμως 10 άτομα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..Σε κάποια άλλη μορφή κοινωνίας ίσως να μην ήταν κάτι περίεργο ένας βασιλιάς να σκοτώσει 10 άτομα για να δεί πως αισθάνεται..στην σημερινή είναι κάπως..αλλά αφού απειλείτε μόνο η ζωή σου πιστεύω είναι επιλογή σου..
Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν
quote:
...αλλά αφού απειλείτε μόνο η ζωή σου πιστεύω είναι επιλογή σου..
Ακριβώς, γι' αυτό και μην περιμένεις από τους άλλους να σου δείξουν το δρόμο σε μια τέτοια επιλογή.
Σαφώς και κάποιες επιλογές μας έχουν να κάνουν με εμάς τους ίδιους και θα πρέπει να επωμιστούμε τις ευθύνες.
Από κει και πέρα, προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο για να θέλει να ασχοληθεί ένας άνθρωπος με αυτό το θέμα.
Για μένα μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου για κάποιον άλλον όχι. ![]()
quote:
Το να σκοτώσεις όμως 10 άτομα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο εξελιγμένοι ως ανθρωπότητα ώστε, μαγευόμενοι από τα αποτελέσματα μιας επίκλησης - αν υπάρχουν - να μην θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε κι εις βάρος άλλων ανθρώπων...

antzy
Το θέμα αυτό προσφέρεται όχι ως ένα θέμα όπου μπορούν να βρεθούν ή να ανταλλαχθούν πληροφορίες και μέθοδοι επίκλησης αλλά ως μια ευκαιρία για ένα βαθύτερο στοχασμό και μια περισσότερο φιλοσοφική διερεύνηση του φαινομένου των επικλήσεων.
Τι είναι πχ αυτό που το κάνει ελκυστικό σε μια μερίδα ανθρώπων, για ποιούς λόγους συμβαίνει αυτό κλπ.
Θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις σου! ![]()

???
Η επικοινωνία φυσικά δύο ανθρώπων οι οποίοι έχουν αναπτύξει ήδη έναν διάλογο μεταξύ τους κι επιθυμούν να επικοινωνήσουν και προσωπικά είναι δυνατή.
Για αυτό το λόγο στο προφίλ του κάθε μέλους υπάρχει η "Φόρμα συγγραφής" μέσω της οποίας μπορεί να αποσταλλεί ένα e-mail από το ένα μέλος στο άλλο.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραθέσεις την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, πόσο μάλλον όταν αυτό που σε ωθεί στο να το κάνεις είναι η επιθυμία σου να λάβεις πληροφορίες και μεθόδους για επίκληση πνευμάτων...