ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η τεχνολογία των αυτομάτων στα Ομηρικά Έπη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η τεχνολογία των αυτομάτων στα Ομηρικά Έπη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

hunter138 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 19:26:30
οποιος θριλεροβιος σεβεται τον εαυτο του λατρευει κ αυτη τη τελεια σειρα με 3 διαφορετικες ιστοριες.... και ανατριχιαζει στη αινιγματικη εισαγωγη με τη υποχθονια μυστηριακη μουσικη.

Timendi causa est nescire...

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 19:32:45
πολυ σκοτεινο υποχθονιο κ ακρως ανατριχιαστικο θριλερ. οχι γνωστο στο ευρυ κοινο... οπως ειπα κ αλλου... υπαρχουν θριλερ -διαμαντια... που περιμενουν σκονισμενα τον θριλεροβιο που θα τα παρει απο τη γωνια που ειναι αφημενα ... θα τα κεσκονισει μ ευλαβεια κ θα τα πολαυσει απαραιτητως στα σκοτεινα. κοσμει ασφαλως τη horror movie ταινιοθηκη μου.

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 19:42:54
κ δε θα μπορουσα να μην αναφερω τη υπεροχη σειρα που καθηλωσε πολυ κοσμο....

friday the 13th the series
οχι ο απολυτος τρομος... αλλα σε καθηλωνε κ σε ανατριχιαζε...

erzebet_bathoryΜέλος
06/02/2011, 11:15:01

06/02/2011, 13:34:16
αφου σου αρεσε το Silent Hill, εχεις παιξει το αντιστοιχο PC GAME?

Αν οχι, να το δοκιμασεις....

αλλα αν θες για κατι ακομα πιο τρομακτικο, να δοκιμασεις οπωσδηποτε τα:

F.E.A.R.

http://www.youtube.com/watch?v=ylyf9dfp2-c

F.E.A.R. 2 Project Origin

http://www.youtube.com/watch?v=5Exy7ofPMeE&feature=related

(ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΝΥΧΤΑ και σκοτεινο περιβαλλον....) τωρα βγηκε και το 3ο της σειρας...

http://www.youtube.com/watch?v=Vpr_6O5iyls&feature=related

Στο ιδιο μοτιβο και το Jericho
http://www.youtube.com/watch?v=sKKPEU5cX74&feature=related

Edited by - PREDATOR on 06/02/2011 13:35:16

08/02/2011, 02:13:28
Oh yes.. Silent Hill!!!

Δεν έχω παίξει το game αλλά η ταινία μου άρεσε πολύ!!!!

Κάτι ακούστηκε πως ετοιμάζεται και ταινία Νο2?
Ξέρει κανείς να επιβεβαιώσει??

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

erzebet_bathoryΜέλος
09/02/2011, 18:48:48
φυσιικα κ μου αρεσε η ταινια sileny hill..κυριως γιατι εχω τερματισει τα game 1-2-3-4,κ οπου να ναι θα παρω να παιξω το 5.ηταν μοναδικη εμπειρια να βλεπω τη ταινια... κ να βλεπω σκηνικα δρομους που τα ειχα παιξει.. μονο οποιος το χει παιξει κ μετα ειδε τη ταινια μπορει να καταλαβει αυτο το ομορφο συναισθημα.....παιχνιδαρρες το silent hill!!!!

erzebet_bathoryΜέλος
09/02/2011, 18:51:23
το fear δε το εχω παιξει αλλα ειναι πιο τομακτικο απο silent hill????ποσο τρομακτικο μπορει να ναι. μιας κ το silent το θεωρω το πιο τρομακτικο κ σκοτεινο που υπαρχει. τεσπα θα το τσεκαρω αφου πρωτα ομως παρω κ παιξω το silent hill 5.

09/02/2011, 18:54:39
Εγώ πάλι έχω δεί ΤΟΣΕΣ ταινίες τρόμου που δεν με αγγίζει πια τίποτα.

Ψάχνω καιρό να βρω κάτι που θα με "συγκινήσει", αλλά τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση.

Το Silent Hill είναι υπέροχο. Δεν θα το έλεγα τόσο ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ όσο συγκλονιστικό. Με το που ακούς τη σειρήνα σε πιάνει κάτι...!

09/02/2011, 18:55:50
Τα hostel τα έχετε δει?

Edited by - Narkissa555 on 09/02/2011 18:56:01

09/02/2011, 19:42:39
quote:
Τα hostel τα έχετε δει?

Έχω δει το πρώτο.. δεν έδωσα δεύτερη ευκαιρία.. υπάρχει και νούμερο 2 ??
δεν είναι άσχημο αλλά πολυφορεμένες τέτοιου είδους ταινίες..

Πάντως εντάξει είναι για dvd.. αλλά αν θέλεις ταινίες σπλάτερ όπως το hostel θα σου πρότεινα και το Wolf Creek το οποίο στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το hostel

Μία άλλη ταινία είναι το
The Texas Chainsaw Massacre του 1974΄

The Texas Chainsaw Massacre (1974) - Trailer

09/02/2011, 19:51:54
quote:
Το Silent Hill είναι υπέροχο. Δεν θα το έλεγα τόσο ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ όσο συγκλονιστικό. Με το που ακούς τη σειρήνα σε πιάνει κάτι...!

Ετοιμάζεται ταινία Νο2, ξέρει κανείς?

09/02/2011, 20:37:47
Κι εγώ έχω δει το πρώτο hostel το οποίο γενικά μου άρεσε αρκετά έως πολύ

Από τις ταινίες που αναφέρθηκαν στις τελευταίες δημοσιεύσεις εκφράζω επιγραμματικά τη γνώμη μου:

- Night of the living dead: Ταινία σταθμός στο χώρο του τρόμου, ουσιαστικά εγκαινίασε την εικόνα των ζόμπι ως μοχθηρών σαρκοβόρων πλασμάτων. Προηγουμένως απ'όσο ξέρω υπήρχαν περισσότερο ως κωμικοί ή τελετουργικοί χαρακτήρες. Όπως και να χει μετά από αυτό το ορόσημο στις ταινίες τρόμου ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιες -άλλες αξιόλογες κι άλλες απογοητευτικές- πατώντας στην ιδεά του Night of the living dead. Κοντολογίς αν δεν υπήρχε ο παπούς μας δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς. Αυτό το σχόλιο μαρτυρεί την αξία της συγκεκριμένης ταινίας.

- Constantine: Προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Το βρήκα βαρετό και παραφουσκωμένο σεναριακά. Δεν το θεωρώ καν ταινία τρόμου.

- Silent Hill: Καλούτσικο αλλά δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα εκτός από την σκοτεινή ομολογουμένως ατμόσφαιρα. Κάτι μεταξύ τρόμου και sci-fi θα το χαρακτήριζα.

- The Blob: Κλασικό και ιδιαίτερα ευχάριστο φιλμάκι τρόμου. Από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά στο είδος του χωρίς να καταντάει κωμικό σε αφελή standards.

- The Omen: Κλασικό κι αυτό, τι να λέμε τώρα. Πρωτότυπο, σκοτεινό, διαβολικό. Οπως πρέπει να είναι μια αυθεντική ταινία τρόμου.

- Wolf Creek: Συμπαθητικό θριλεράκι της slasher σκηνής αν και στο πρώτο μισό είναι κάπως βαρετό. Εχει όμως μερικές αρκετά σκληρές και απολαυστικές αιματοβαμμένες σκηνές που ικανοποιούν τους λάτρεις του είδους.

- The Texas Chainsaw Massacre: Αλλο ένα κλασικό φιλμ αν και δεν το θυμάμαι πολύ καλά διότι το είχα δει πιτσιρικάς και μετά δεν το ξαναβρήκα στα video clubs. Είναι μια σχολή από μόνο του.

Σχετικά με το Wrong Turn 2, δεν το έχω δει αλλά το πρώτο μέρος μου άρεσε αρκετά. Ήταν από τις καλές ταινίες slasher της δεκαετίας που μας πέρασε. Ας πει δυο λόγια όποιος έχει δει το δεύτερο μέρος για να πάρουμε μια ιδέα και όσοι δεν το έχουμε πράξει ακόμα.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

erzebet_bathoryΜέλος
09/02/2011, 21:46:46
agnostic βασικα το wrong turn ηθελα να βαλω κ εβαλα το 2.
το δευτερο δειχνει καποιους που λαμβανουν μερος σε ενα ριαλιτυ σε ενα απομακρυσμενο μερος.. κ εκει οι παραμορφωμενοι κανιβαλοι θα αναλαβουν δραση δειχνοντας στους παιχτες οτι δεν αγωνιζονται μονο για το επαθλο του παιχνιδιου αλλα για τη ιδια τη ζωη τους.
στο constantine οκ κ εμενα δε κατατασσεται στα αγαπημενα μου. απλα βλεπεται.

erzebet_bathoryΜέλος
09/02/2011, 21:48:04
για το αν θα βγει silent hill 2 δεν εχω ακουσει κατι.....

42NAΜέλος
09/02/2011, 22:30:22

10/02/2011, 10:03:15
Εγώ το hostel 2 το είδα πριν χρόνια και αν θυμάμαι καλά, μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο!! Άρρωστη ταινία...

Αλλά δεν θα πρότεινα στους άντρες να το δουν

Όσο για το Constantine, εννοείται πως δεν αποτελεί ταινία τρόμου...Και θα συμφωνήσω με τον Agnostic για το σενάριο...

Παρόλα αυτά όμως, εμένα μου άρεσε αρκετά.

Edited by - Narkissa555 on 10/02/2011 10:05:04

10/02/2011, 13:19:39
Τη ταινία του Lucio Fulci

"E tu vivrai nel terrore - L'aldilà"

aka "Seven Doors of Death" - USA (censored version)

aka "The Beyond" - International (English title)

aka "I 7i pyli tis Kolaseos" - Greece (transliterated ISO-LATIN-1 title)

aka "I evdomi pyli tis Kolaseos" - Greece (DVD title)

aka "The Beyond" - (English title)

την έχει δει κανείς???