ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άτομα να μοιάζουν τόσο πολύ!!!!!!Ή πρόκειται για το ίδιο άτομο! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Άτομα να μοιάζουν τόσο πολύ!!!!!!Ή πρόκειται για το ίδιο άτομο! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

retronio226 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
retronio22Νέο Μέλος
17/06/2010, 19:13:58
Το Σ/Κ ανέβηκα Αθήνα,και τη Δευτέρα πήγα στα βραβεία.Επειδή είχα αγοράσει 2 εισιτήρια,πήρα τηλ και μια φίλη να έρθει (στο σταθερό της),αλλά μου είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει γιατί διάβαζε λόγω εξεταστικής.Όλα καλά μέχρι εδώ,τελικά πήγα με ένα άλλο παιδί.Την ξαναπαίρνω τη φίλη μου στο σταθερό της,όταν είχα φτάσει στο χώρο που διοργανώνονταν,για να της πω ότι έχασε που δεν ήρθε.
Την άλλη μέρα παίρνω στο e-mail μου photo,τραβηγμένη με το print screen,από την αναμετάδοση που έκανε το mad μέσω internet.Στη photo ήταν η κοπέλα και μια φίλη της (που την ξέρω φατσικά).Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση!Η ίδια βέβαια το αρνείται,της φίλης της δεν ξέρω το κινητό.Επειδή δεν θέλω να την εκθέσω,θα ήθελα σε άτομο έμπιστο να στείλω τις photos να τις δει,να μου πει τι πιστεύει.Σε όποιον κι αν το έδειξα,του φάνηκαν τα ίδια πρόσωπα.

Χίλια συγνώμη για όλο το κατεβατό,αλλά κάτι δεν μου κολλάει εδώ!

17/06/2010, 20:27:00
είμαστε άξιοι της μοίρας μας

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

17/06/2010, 20:47:30
Πολύ ευχαρίστως….

Scotland-yard- Police Service - Online services

17/06/2010, 22:19:26
..Αν μου λεγες για άνδρες θα το θεωρούσα παράξενο.. για γυναίκες όμως.. διόλου παράξενο... τι λες και εσύ; Μόδα, εμφάνιση και παρόμοια χαρακτηριστικά κάνουν τη δουλειά.. στο λέω επειδή μου χει τύχει κάτι ανάλογο.
Αλήθεια γιατί ασχολήθηκε κάποιος με το να σου στείλει της φώτο που λες
retronio22Νέο Μέλος
17/06/2010, 22:26:35
Προφανώς από κακή πρόθεση το έκανε,προκειμένου να χαλάσω τη φιλία μου με την κοπέλα.Είμαστε μόνο φίλοι,τίποτα παραπάνω.Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί και κακοήθεις!Αν θες σου στέλνω κι εσένα τις photos των κοριτσιών,να μου πεις την άποψή σου.
17/06/2010, 22:56:46
Sure.. Αλλά θα πρέπει να μου στείλεις πρώτα ένα pm στο μέιλ και να σου απαντήσω μετά αλλιώς το το ιμέιλ δεν φαίνεται έτσι όπως δουλεύει το σύστημα εδώ.