- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όπως συχνά, πυκνά μπερδεύω άλλα φύλλα,με δυο λ αυτή τη φορά..
Άρα,και μετά την τελευταία απάντησή σου καταλήγουμε πως οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες στο να μας έρθει ένα πνευματάκι κακόβουλο...Κι εδώ είναι και η επικινδυνότητα...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Ηθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το ποτηράκι, παρόλο που εγώ ασχολήθηκα πριν από 15 χρόνια περίπου.
Είχα χάσει μάννα και αδερφή και πιστεύω ότι με καταλαβαίνετε...
Οταν το άκουσα δεν μπορούσα να ησυχάσω. Η σκέψη της επικοινωνίας μαζί τους με τρέλλαινε.
Ευτυχώς δεν μας συνέβηκε τίποτα άσχημο. Ισως έπαιξε ρόλο ο σταυρός που πάντα είχαμε στον κύκλο.
Μας είχε γίνει συνήθεια, το ξεκινήσαμε σε σπίτι, και μετά αρχίσαμε να το κάνουμε ακόμα και στο γραφείο όταν βρίσκαμε ευκαιρία. Δεν ξέρω όμως αν κατάφερα να μιλήσω με τα πνεύματα που ήθελα. Δεν ξέρω μήπως κάνανε ότι ήταν αυτά. Υποτίθεται ότι μίλησα.
Θυμάμαι ότι η μαμά μου κάποια στιγμή έγραψε ¨ΖΗΤΩ ΔΕΗΣΕΙΣ.
Η φίλη μου μου είπε ότι ήθελε να της κάνω τρισάγιο.
Απαντούσανε σωστά σε όλα τα περασμένα.
Κάποια στιγμή, αφού το κάναμε κάθε μέρα, εμφανίστηκε ένα πνευματάκι το οποίο μας είπε ότι ήταν παιδάκι, (10) από την Ικαρία, το οποίο δεν έφευγε με τίποτα. Εγώ τσαντιζόμουνα λες και είχα να κάνω με άνθρωπο κανονικό, μας έλεγε να το σταματήσουμε αυτό ή μας πείραζε.
Μια φορά, θα γελάσετε το ξέρω,και θα σας φανεί απίστευτο, κάτι του είπαμε και η απάντηση ήταν ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. Σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή, όλες δηλαδή, δεν φανταζόμουνα ότι ένα πνεύμα μπορούσε να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Αυτό συνεχίσθηκε σε σχεδόν καθημερινή βάση για τουλάχιστον δυο μήνες, είχαμε εθισθεί και κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι έπρεπε να σταματήσει αυτό. Από τότε δεν το ξαναδοκιμάσαμε και έχουμε πει ότι δεν θα τα ξανακάνουμε ποτέ. Είμασταν τυχερές δεν μας έτυχε τίποτα άσχημο και καλό είναι να μην πάει κανείς γυρεύοντας.
Και τα περιστατικά που μας διηγήθηκες!!
Ειδικά αυτό το:<σιγά τα ωά>
Μου έκανε τρομερή εντυπώση.
΄Παιχνιδιάρικο πνευματάκι ή ψυχοκινητικό φαινόμενο?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Εμεις μιλάγαμε με σεβασμό, προσέχαμε τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσαμε όταν καλούσαμε πνεύματα, το πνευματάκι είχε αδυναμία στη φίλη μου και η φίλη μου του μίλαγε πολύ γλυκά σε αντίθεση με μένα που δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις. Η φίλη μου από κάποιο σημείο και μετά ακουμπούσε απλώς το δάχτυλό της στο ποτήρι (πλαστικό στο γραφείο) και ο ΚΩΣΤΑΣ εμφανιζόταν αμέσως. Μάλλον δεν έφευγε ποτέ από δίπλα της υποψιάζομαι.
Πάντως τώρα θα φοβόμασταν να το ξανακάνουμε.
Θέλω να σημειώσω ότι ποτέ δεν καλέσαμε πνεύμα άγνωστο. Πάντα κάποιος καλούσε κάποιον που ήξερε προσωπικά στη ζωή. Το παιδάκι εμφανίστηκε από μόνο του.
Mou sinebi kati pou den boro na to exigisw.Afto mu sinebei prin peripou 10 meres.mia fora oso hmouna xipnios kai mia tin wra pou koimomouna.eida san eikona brosta mu oti kapios milaei me tin psixi mou meso kapoiou board(ouija,physic circle).afto den diarkese gia poly san "orama" apla gia merika defterolepta.alla gia peripou 20 lepta katalabena oti athela mu edina apantisis se themata pou me rwtouse.to syberasma afto to ebgala otan epiasa ton eafto mu na skeftete kathe toso kai diaforetiko thema kai na dinw apantisis.kati paromio eniwsa kai sto ypno mou alla einai kati pou den borw na to perigrapsw.apla thymame oti eniwsa kati paromio.
afto pou tha ithela na rwtisw einai ean mporei kapios na erthei se epafi (mesw tou Board ) me tin psyxh kapoiou zwntanou anthropou.kai ean nai pws mporeis na prostateftis.poso eukolo 'h diskolo mporei na einai to kalesma.
me ektimisi
LaStDrIvE
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΑ ΠΑΡΓΜΑ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΕΥΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ
ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΓΡΙΝΓΚΛΙΣ
ΟΥΠΣ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΣΠΑΣΙΚΛΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - Ε.μ.Α on 03/05/2004 18:27:43
Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις...
1)Το "παιχνίδι" αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο σου χωρίς την παρουσία
άλλων?
2)Μπορείς να καλέσεις το πνεύμα κάποιου φίλου σου την ώρα που κοιμάτε? Επειδή βρίσκεται στο αστρικό επίπεδο!
quote:
einai to kalesma.me ektimisi
LaStDrIvE
mon bebe, δεν ειμουν εγω που σε καλουσα ![]()
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Μου θύμισες την εμπειρία που είχα κάποτε και εγώ. Οχι τόσο αγρια βέβαια όπως η δικιά σου απλά και εμείς είχαμε σπασίματα στο σπίτι. Είμαι 35 χρονών και το έκανα στα 17. Το έκανα περισσότερο γιατί είχε πεθάνει ο αδελφός μου και το έβρισκα σαν λύση για να επικοινωνήσω μαζί του.. Μετά λοιπόν από τόσα χρόνια και μετά από πολλές συζητήσεις με άτομα που ήξεραν πέντε πράγματα παραπάνω από μένα κατέληξα στο εξής:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΓΛΥΚΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ (εγώ τουλάχιστον έτσι την πάτησα)ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΑΤΙ ΟΠΟΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
Γνώμη μου έτσι;
Ναταλι
ΦΙΛΙΑΚΑ Ε.μ.Α....
Βάζοντας σε ένα τραπέζι στρογγυλό τα γράμματα της αλφαβήτου γύρω - γύρω μόνο που εμείς δεν είχαμε αριθμούς (τουλάχιστον δεν θυμάμαι) και μετά το γράμμα Μ είχαμε φτιάξει ένα χαρτονάκι με τη λέξη ΝΑΙ και στο τέλος μετά το Ω τη λέξη ΟΧΙ έτσι ώστε να είναι απέναντι το ένα από το άλλο.
Ναταλι
ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ?
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ Η ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ...???
ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α....
Φιλικά
Ναταλι

ΦΙΛΙΚΑ Ε.Μ.Α...
ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ![]()
![]()
![]()
Ε.Μ..Α

ΒΡΕ Ε.Μ.Α. ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ .... ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!
georgette
Ouija board....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ;
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ;
quote:
Ρε παιδιά Ο YHVH!!! Πόσες φορές θα το πούμε???
quote:
ποτε μα ποτε δεν ερχεται καλο "πνευμα" αλλα παντα κακοΑνακρίβεια. Απλά οι πιθανότητες να έρθει καλό είναι 1 στο 1.000.000. Βέβαια αν είσαι ικανός μπορείς να καλέσεις επίτηδες καλό. Πολλές φορές πρόκειται για μείγμα, ως επί το πλείστον κακόβουλο, αλλά όχι ΚΑΚΟ.
Ο λόγος είναι ότι επικοινωνούμε με το χαμηλότερο αστρικό, όπου:
1) Είναι το "κατακάθι" του αστρικού, εκεί πηγαίνουν τα κακά πνεύματα. Τα καλά είναι απλά στο δρόμο για το ανώτερο αστρικό.
2) Αυτά τα πνεύματα δεν έχουν γνωρίσει την μακαριότητα των υψηλότερων πεδίων, και έτσι λησμονούν το φυσικό πεδίο ή παίρνουν "εκδίκηση", γι'αυτό έλκονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το ποτήριον.
Καλό απόγευμα!-ΥΗVH
Light in extensionSolve et Coagula
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ OUIJA BOARDS ΣΤΑ TOY STORES ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΟΦΥΓΗ