- UFO no2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επίσημη απάντηση υπήρξε ?.
quote:
Ostria δεν το είχα ξαναδεί αυτό το βιντεο απ την εκπομπή του κιγκ πολύ ενδιαφερον
Επίσημη απάντηση υπήρξε ?.
Μπα, σιγά μην παραδεχτούν ένα τέτοιο γεγονός! (ό,τι κι αν ήταν)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Μπα, σιγά μην παραδεχτούν ένα τέτοιο γεγονός! (ό,τι κι αν ήταν)
Έχεις δίκιο .
Το βλήμα ήταν ψεύτικο.
Η τεχνολογία του ΑΤΙΑ πολύ μπροστά... (8.000 μίλια την ώρα;)
Και αυτό που έριξε ήταν ένας κεραυνός; (γιατί λέιζερ αυτό δεν ήταν)
Επιπλέον το σκάφος ήταν πολύ μικρό...
Όχι, λυπάμαι αλλά δεν στέκει...
Τι θεωρείς ότι ήταν, είναι η επόμενη ερώτηση.
Δεν ξέρω - ξέρω όμως ότι δεν ήταν ΑΤΙΑ...
ΥΓ... Sagaviper!!!!
Κάτι χρωστάς!!!
Edited by - OANNHSEA on 10/09/2008 18:29:16
Πάντως αφού δεν ξέρεις τι ήταν...εεεε τότε ΗΤΑΝ ΑΤΙΑ!
Χωρίς πλάκα τώρα, αν δεν είναι φτιαχτό το βιντεάκι (τους έχει φοβηθεί το μάτι μου) τη συγκεκριμένη χρονολογία, είτε ήταν το 67, είτε το 64, δεν νομίζω να είχε από τότε κάποιο κράτος τέτοια τεχνολογία, εκτός και αν ήταν κάποιο φυσικό φαινόμενο!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Τέλος πάντων, βρήκα ένα άλλο βιντεάκι ελληνικό αυτό. Είναι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι της Κέρκυρας, μιας αναφοράς εμφάνισης ufo που συνέβει στην Κέρκυρα το Πάσχα του 1996. Αλλη μία ενδιαφέρουσα ιστορία (νομίζω ότι την θυμάμαι ή θυμάμαι κάτι παρόμοια)
Δείτε και δύο ακόμα αναφορές που βρήκα σχετικά με αυτή την περίπτωση.
http://www.youtube.com/watch?v=FAbHLCHOQzg
και
http://www.paranormap.net/index.php?module=vash&nomos=%CA%C5%D1%CA%D5%D1%C1%D3&xwrio=49311
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Το είχα εξετάσει πολλά χρόνια πριν...
Το όλο φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό του ιοντικού ανέμου.
Τώρα πως μπορεί να δημιουργηθεί ένας ιοντικός άνεμος;
Εάν έχουμε στο περίβλημα ενός σκάφους μεγάλη ιοντική τάση.
Σε τι όμως χρησιμεύει η ιοντική τάση στο περίβλημα ενός σκάφους;
Ας το δούμε αλλιώς:
Ένας ιονιστής αέρα δουλεύει με την εξής αρχή:
Μεγάλη τάση (40.000Volt) υπάρχει π.χ σε μία ακίδα. Το μόριο της σκόνης πέφτει πάνω στην ακίδα, φορτίζεται και φεύγει με τρελή ταχύτητα προς την αντίθετη κατεύθυνση για να κολλήσει κάπου...
Μία ιοντική τάση των 1.000.000V (δεν μιλάμε για τάση ρεύματος) με το κατάλληλο περίβλημα (τύπου σάντουιτς ή καλύτερα γιγαντιαίου πυκνωτή) θα ήταν ικανή να σηκώσει ένα μικρό σκάφος. Μεγαλύτερες τάσεις - μεγαλύτερο σκάφος.
Μειονέκτηματα:
Α) Όταν πλησιάζουν στην γη αυτά τα σκάφη δημιουργήται ιοντικός άνεμος, ο οποίος χτυπάει και παρασέρνει πρώτα τα μεταλλικά αντικείμενα και ύστερα όλα τα υπόλοιπα...
Β) Έντονος θόρυβος - καταιγίδα, ηλεκτρομαγνητικός...
Γ) Έντονα μαγνητικά φαινόμενα στο έδαφος - π.χ. σταμάτημα των μηχανικών ρολογιών...
Δ) Έντονη δυσφορία των ανθρώπων στο έδαφος...
Άρα πιστεύω ότι το σκάφος της Κέρκυρας ήταν ΓΗΙΝΟΥ τύπου...
Αυτό το ενισχύει και κάτι άλλο: πριν από κάποια ποστ, έβαλα μία ιδέα για τα "φώτα" των σκαφών αυτών. Δεν είναι φώτα - είναι συσκευές δημιουργίας πλάσματος, οι οποίες όχι μόνο υποβοηθούν την πτήση του σκάφους, αλλά και επαναδημιουργούν το στρώμα από ιόντα που χάνεται κατά την λειτουργία του σκάφους...
Λόγω του ότι είναι ιοντική η τάση, η ενέργεια που χρειάζεται δεν είναι μεγάλη - μπορεί να δημιουργηθεί από μία γεννήτρια (συνδυασμός τζετ κινητήρα και γεννήτριας), όπως επίσης και η χρήση του πυκνωτή που είναι ουσιαστικά όλο το σκάφος...
quote:
Για σου βρε ΟΑΝΝΗΣΕΑ αμετανόητε!
Πάντως αφού δεν ξέρεις τι ήταν...εεεε τότε ΗΤΑΝ ΑΤΙΑ!
(αν ειναι αυθεντικο) τοτε ειναι ΟΝΤΩΣ ΑΤΙΑ... μιας και η ετμολογια της λεξης ειναι "Αγνωστου Ταυτοτητας Ιπταμενο Αντικειμενο"...
αυτο που πρεπει να απο"δειχθει" ειναι αν ειναι "γηινης κατασκευης" ή "εξω-γηινης"...
Το θεμα ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος συγχεει τη "λεξη" Α.Τ.Ι.Α. με το οτι ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ εξωγηινο....

]
Ναι γίνεται αυτό αλλα οι πιο ψαγμένοι ξέρουν .