ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

DSM61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
08/08/2012, 23:31:00
Νικόμαχε

Σε παραλία και γενικώς διακοπές, έχω να βρεθώ τέσσερα χρόνια. Προφανώς όμως, απείχα μερικές μέρες. Δώσε μου κάποιο link σε παρακαλώ πάντως, για να καταλάβω τί παίχτηκε.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

NotirkΜέλος
08/08/2012, 23:44:29

{quote} Doctor
Για αυτό είνα σημαντικό και εμείς ως αναζητητές, να ξέρουμε τι θέλουμε απο την αναζήτησή μας, και αυτό σχετίζεται τελικά και με το τι θέλουμε απο την ίδια τη ζωή μας..

-----------------------------------------------------------

-Αν ξέρεις τι ζητάς, αυτό και θα βρεις.
-Αν ζητάς χωρίς να ξέρεις τι, τότε θα βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.
-Το ταξίδι…………

08/08/2012, 23:52:43
Απο το κομμάτι των Floyd κρατώ μια φράση,που θεωρώ σημαντική:

<< Δολοφόνησαν το παρελθόν...>>

Και πράγματι έτσι έκαναν.

Βρήκαμε ανα την υφήλιο,καταγραφές Γιγάντων.Μας είπαν ότι είναι υπερβολές και "αλληγορισμοί".
Βρήκαμε σκελετούς Γιγάντων.Τους εξαφάνισαν.Ας είναι καλά το επίσημο όργανό τους,το Ινστιντούτο Smisthonian.

Βρήκαμε στο Καρνάκ,πετρογλυφικά που αναπαριστούν σημερινά πτητικά μηχανήματα.Αεροπλάνα,ελικόπτερα,Ufo κ.λ.π.
Τα απέδωσαν στην φαντασία των καλλιτεχνών της εποχής.Και φυσικά δεν τα πρόβαλαν όπως τις συνηθισμένες "ακίνδυνες" αρχαιότητες.

Τα αγάλματα της Νήσου του Πάσχα,που κατα σύμπτωση είναι και το εξώφυλλο του ευρωπαϊκού άλμπουμ των Floyd,τα αποδίδουν σε 'λατρείες",προγονικών φυλών.Το ότι ανακαλύφθηκε πρόσφατα και το υπόλοιπο γιγαντιαίο σώμα τους θαμένο,πέρασε "απαρατήρητο".Εξακολουθούν να είναι εκφράσεις "λατρείας" κάποιοων ηλιθίων προγόνων μας,με "γιγαντιαία" φαντασία.

Το ότι η Κίνα έχει 10δες πυραμίδες εφάμιλλες των Αιγυπτιακών,Η Ελλάδα και η Βοσνία επίσης,περνάει,στα "ψιλά" και άνευ πολλών εξηγήσεων.
Ενω για την Πυραμίδα του "Χέοπα",[ σκατά του Χέοπα είναι ],έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.

Πανάρχαιες πόλεις,βυθισμένες σε διάφορα σημεία του πλανήτη,που θα μπορούσαν να ξαναγράψουν την ιστορία απο την αρχή,έχουν την ίδια τύχη.

Αντικείμενα,κατασκευές,χειρόγραφα,που δεν συνάδουν με την καθεστηκυϊα αρχαιολογική ιστορία,αποκρύπτονται συστηματικά.Ακόμη και με "ατυχήματα" των πρωταγωνιστών της εύρεσης.

Κατασκευές που περιφέρονται σε τροχιά γύρω απο την Γη,αλλά δεν έχουν κατασκευασθεί απο καμμία σημερινή χώρα,χαρακτηρίζονται με τον γενικό όρο,"διαστημικά σκουπίδια".

Τεράστια σπήλαια με ίχνη διαβίωσης και άγνωστους διαδρόμους,γεμάτους τεχνουργήματα,τα καλύπτουν με μπετόν ή απαγορεύουν την είσοδο,ενώ άλλα φυλάσονται απο τον στρατό.

Ολα αυτα και άλλα πολλά που δεν μας φθάνουν 100 σελίδες,κάνουν αυτο ακριβώς που λένε οι στίχοι των Floyd.Δολοφονούν το παρελθόν.

Τι κι άν υπάρχουν μορφωμένοι άνθρωποι όλων των επιστημών,που τα γνωρίζουν αυτά?Δεν μπορούν να μιλήσουν ευθέως γιατι θα αντιμετωπίσουν τον εξευτελισμό και την ακύρωση της όποιας καριέρας τους.

τι κι άν υπάρχουν μεμονωμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές,που κατα καιρούς τα βγάζουν στην "φόρα"?Το ηλίθιο πόπολο,άν δεν το δεί στα ΜΜΕ,δεν υπάρχει.

Υπάρχει όμως ένα μέρος,που όλα αυτα,αποθηκεύονται και κανένας επιτήδειος δεν μπορεί να τα αφαιρέσει.Το συλλογικό ασυνείδητο.
Και όταν αυτό "αποφασίσει" να φανερώσει,τότε όλοι θα "φωτιστούν"!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/08/2012, 23:54:12
DSM

πήγαινε να δείς τα "στολίδια" στην γενική σαλάτα μηνυμάτων.άν είναι ακόμη εκεί.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/08/2012, 23:56:26
Εχουν διαγραφεί,λόγω αισχρού περιεχομένου.

Εξυπνο πουλί είσαι,δεν κατάλαβες ακόμη περι τίνος πρόκειται?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/08/2012, 00:06:12
Νικόμαχε

Στα αλήθεια, δεν με αφορά. Με αφορά σαφώς οτι στο συγκεκριμένο topic, όταν έρχεται η ώρα της ξεκούρασης, λέμε καληνύχτα. Νομίζω, πως αυτό και μόνο, είναι μια καλή συνεισφορά στο forum. Ο τρόπος Νικόμαχε. Ο τρόπος έχει τεράστια σημασία. Δεν είμαι τυπολάτρης. Κάθε άλλο. Η σκέψη είναι δώρο νομίζω. Η μοιρασιά, επιλογή.

Και κάτι για τον dr και τον Οδυσσέα: ή ο τυφλός ανακάλυψε πρώτος την έννοια της συγχρονικότητας, ή το παληκάρι ήταν εντελώς άνθρωπος.

UnconventionalΝέο Μέλος
09/08/2012, 00:24:35
Παρένθεση: Σαν πολύ ησυχία δεν έχει στον Άρη?http://www.panoramas.dk/mars/greeley-haven.html

09/08/2012, 00:29:21
Dsm,

Οι διακοπές είναι αναγκαίες.Καλώς ξαναήρθες.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

09/08/2012, 00:34:32
Unconventional

Υπάρχει πράγματι, μια πολύ πράσινη ησυχία. Ο Άρης δεν είναι όμως το θέμα πραγματικά. Το θέμα είναι πως κι αυτή η αποστολή της περιέργειας, θα ψάξει για κάτι που δεν μπορεί να βρει.

09/08/2012, 00:36:55
Αμεινία

Διακοπές είναι αυτό που γίνεται εδώ, και μετά λόγου τιμής, μου είναι αρκετές.

20/09/2013, 13:37:07
Eγω να κανω μια ερωτηση.
Παει σημερα καποιος απο την Ελλαδα στη τουρκια επισκεψη σε εναν αρχαιολογικο χωρο,ας πουμε στην εφεσσο.Λεει σε εναν τουρκο εκει,οτι αυτα ειναι δικα μας.
Ο επισκεπτης καταγεται απο σλαβους, αλλα σημερα εχει ελληνικη συνειδηση,ο τουρκος καταγεται απο αυτους τους ελληνες που εφτιαξαν τα μνημεια,αλλα σημερα εχει τουρκικη συνειδηση.
Ποιος απο τους 2 δικαιουται να πει οτι τα μνημεια ειναι δικη μου κληρονομια;
20/09/2013, 13:44:32
skartados

Όποιος μπορεί να αντιληφθεί τι είναι αυτό που βλέπει μπροστά του, να το εκτιμήσει, και να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τη ζωή τη δική του και των γύρω του.

20/09/2013, 13:56:42
Κακως δεν διευκρινησα,οτι δεν ανοιξα το θεμα για απαντησεις του στυλ,ανηκει σε ολη την ανθρωποτητα,σε οποιον το εκτιμαει,η θαλασσα ανηκει στα ψαρια , κ.τ.λ.
Εγω θελω συγκεκριμενη απαντηση για το ποιος απο τους 2 δικαιουται να πει οτι τα μνημεια ειναι δικη του κληρονομια.
20/09/2013, 13:58:34
Κανείς απο τους δύο Εκατόνταρχε!

Τα μνημεία ανήκουν σε απ' ευθείας απογόνους των Ελλήνων, αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/09/2013, 14:00:44
quote:

Κανείς απο τους δύο Εκατόνταρχε!

Τα μνημεία ανήκουν σε απ' ευθείας απογόνους των Ελλήνων, αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μα ειπα οτι ο τουρκος ειναι απογονος των ελληνων που εφτιαξαν τα μνημεια,απλα σημερα εχει τουρκικη συνειδηση.
20/09/2013, 14:06:34
Οχι αγαπητέ μου.Οχι.

Ο Τούρκος πέραν απο το ότι είναι μογγολικής προέλευσης, δεν είναι ελληνογενής!

Εκτός αυτού, Ελλην είναι, όποιος έχει ελληνική συνείδηση.Συνείδηση που απορρέει εκ της καταγωγής, αναλοίωτη ώς σήμερα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/09/2013, 14:06:41
skartados

quote:
Κακως δεν διευκρινησα,οτι δεν ανοιξα το θεμα για απαντησεις του στυλ,ανηκει σε ολη την ανθρωποτητα,σε οποιον το εκτιμαει,η θαλασσα ανηκει στα ψαρια , κ.τ.λ.
Εγω θελω συγκεκριμενη απαντηση για το ποιος απο τους 2 δικαιουται να πει οτι τα μνημεια ειναι δικη του κληρονομια.

Η απάντησή μου, δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο "στυλ". Είναι ουσιαστική. Το οτι δεν σου κάνει, είναι δικό σου θέμα φυσικά. Ωστόσο, αν με την ερώτηση περί κληρονομιάς, εσύ εννοείς την νομή και προσοδοφορία, η απάντηση είναι προφανής:
Αυτός που έχει την ισχύ να κόβει τα εισιτήρια για πάρτη του.

20/09/2013, 14:07:48
Αρα, εκ συνειδήσεως και μόνον, τα μνημεία δεν ανήκουν σε κανέναν απο τους δύο, του παραδείγματος.

Γνώμη μου βέβαια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/09/2013, 14:10:17
quote:

Οχι αγαπητέ μου.Οχι.

Ο Τούρκος πέραν απο το ότι είναι μογγολικής προέλευσης, δεν είναι ελληνογενής!

Εκτός αυτού, Ελλην είναι, όποιος έχει ελληνική συνείδηση.Συνείδηση που απορρέει εκ της καταγωγής, αναλοίωτη ώς σήμερα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δηλαδη ολοι οι τουρκοι σημερα ειναι μογγολικης καταγωγης;Εισαι σοβαρος τωρα;

Τελος παντων περιμενω απαντησεις και απο αλλους,συγκεκριμενες παρακαλω.

20/09/2013, 14:21:18
skartados λάθος εκτίμησες οτι η απάντηση του DSM ήταν "κλισέ"
είναι η πραγματικότητα,
αν ψάχνεις κυριολεκτικά την διάδοχη "πατρότητα", τότε αναζήτησε απογόνους του αρχιτέκτονα.
Με το σκεπτικό που αναπτύσσεις, Έλληνες "δεν υπάρχουν", μα ούτε και Τούρκοι
(Αν και αντιλαμβάνομαι το διαχωρισμό μεταξύ καταγωγής και συνείδησης, που θέτεις)

not asked to learn how deep the secrets ... there are no