- ΓΑΜΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
Ladies & girls 3-4 years ακόμα and then I am husband materialΔηλαδή ... περιμένεις να ... ωριμάσεις... ή να .... σιτέψεις.
μπα.. απλά είμαι σε experimental Mode αυτό τον καιρό.. 
Γιώργος![]()
...![]()
quote:quote:
ΜΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Αυτή η απάντηση σε ποιόν απευθύνεται;
ΣΤΟ ΘΕΜΑ!![]()
![]()
![]()
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΔΕΣΑ ΤΟ "ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ ΜΟΥ",ΑΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 14/04/2004 18:41:59
Υπαρχουν σημαντικες μεταβολες στην συμπεριφορα των γυναικων που με κανει και φαινομαι υπερβολικος ,βηματα τα οποια εκαναν οι ανδρες σε 1000 χρονια τα εκαναν οι γυναικες σε 30 χρονια και δυστυχως διαλεξαν τα χειροτερα ,εχω χασει καθε ιδεα απο τις γυναικες που συμπεριφερονται χειροτερα και απο τον πιο νταη ανδρα ,το λεξιλογιο τους ειναι πολυ χειροτερο απο πολλων ανδρων (κανω τετοια δουλεια που ερχομαι σε επαφη με πολλες γυναικες και σας λεω οτι φριττω απο αυτα που ακουω.(****ing friends + boyfriends +συζυγοι κλπ)
Στην συζυγο παντα λεω ,να μην ξεχνα να μου λεει οτι με αγαπαει (εγω ης το λεω) η αρχη για να χαλασει μια σχεση ειναι να αρχισει το " δεν μπορω" "δεν ειμαι ευτυχισμενη " κουραζομαι" και για ολα να φταιει το ετερον ημισυ...
quote:
η αρχη για να χαλασει μια σχεση ειναι να αρχισει το " δεν μπορω" "δεν ειμαι ευτυχισμενη " κουραζομαι" και για ολα να φταιει το ετερον ημισυ...
Μάλλον αυτά δεν είναι η αρχή, αλλά το αποτέλεσμα...
Μήπως όταν "αρχίζουν" αυτά, είναι ένα πρώτο καμπανάκι για το έτερον ήμισυ ότι κάτι δεν πάει καλά;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα
πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα,
περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα,
στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5,0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το
Ρομαντικός Περίπατος ν.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως τα Champion League 5.0
και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6
προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 ... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα
-- -- Απάντηση -- --
Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα",
Έχε υπ'όψην πως το Αρραβωνιαστικός5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0
είναι λειτουργικό σύστημα. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή
C:/Nomiza pws me agapouses και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο
θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7,0.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση
των Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή
WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό") Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση
του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος
(δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος)
*Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη,
που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε
σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά,
Συστήνουμε το Ζεστό Φαί 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Τρομερή Κορμάρα 10.1
Πέρα από την πλάκα..........
Οταν βρεις καποιον που σ'αγαπάει και τον αγαπάς γιατί να μην παντρευτείς? Ναι το παιδί εχει ευθύνες, έχει άνχος. Όμως πάνω από όλα σου προσφέρει αγάπη,ηρεμία σε αλλάζει ψυχολογικά. Εκεί που είσαι ανχωμένος και στεναχωρημένος σε κάνει να νιώθεις άλλος άνθρωπος. Και για να σας προλάβω ναι έχω ένα παιδάκι. Και ευχαριστώ τον θεό γι'αυτό, γιατί αν δεν είχα το παιδάκι μου δεν θα είχα την δύναμη να περάσω κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Τώρα τα περί ελευθερίας, καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές αναπολείς το παρελθόν, όταν ήσουν ελευθερος και πήγαινες όπου ήθελες. Όμως όταν βλέπεις πόσο καλά είσαι με τον συντροφο σου και το παιδακι σου το ξεχνάς στο άψε-σβήσε. Ξέρεις πως νιώθεις όταν ερχεται το παιδάκι σου, κομμάτι απο τον ευατο σου και σου λεει την απλή λέξη "μαμά" η' μπαμπά? ή όταν λεέι τις πρώτες του προτασούλες? Ξέρετε τι ευτυχία νιώθετε οταν έρχετε το παιδάκι και σας αγκαλιάζει και σας λεει "μαμα σ'αγαπω τοοοοοοοοοσο"
νιώθεις ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος, όσοι δεν έχετε παιδιά δεν μπορείτε να το καταλάβετε, όπως δεν το καταλαβαινα εγώ πριν κάνω το παιδακι μου. Όταν όμως γέννησα το ένιωσα και ένιωσα πολλύ ευτιχισμένη,τόσο που δεν με ενοιαζαν που χάνω τα ταξίδια και τις περιπετειες. Θα τα κάνω μόλις μεγαλώσει το παιδι μου. Προς τισ γυναίκες του φορουμ: δεν υπάρχει πιο ευτιχισμένη στην ζωη μας από οταν θηλάζουμε. Πιστέψτε με! Αυτό δεν θα το άλλαζα ούτε με 1.000.000.000 ταξίδια και περιπέτειες.
Αυτά και πάντα φιλικά
Έλενα
Τα παιδάκια κάποτε θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ανδρες ή κορίτσια.
Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις οτι αυτό το μικρό παιδάκι... θα φύγει απο την αγκαλιά σου... και εσύ θα μείνεις μόνη σου....
Αυτό βλέπω σήμερα απο νέες γυναίκες οι οποίες πάσχουν απο το σύνδρομο της μαμάς... και ειδικά στην περίπτωση της elenas.
Περιοδικά ``ολα για το παιδί μου`` ``το παιδί μου`` και γενικά
για το παιδί μου.... και οι υπόλοιποι... ``σύζυγος`` ``φίλοι`` ``γονείς`` ``εργασία`` ``κοινωνικότητα`` αλλά προπαντός ΄``σύζυγος``
Δεν είπα να μην υπεραγαπάς το παιδί σου, αλλά και ο αλλος δεν είναι ο ``κατιμές`` (εκτός αν είναι Ολυμπιακός) της υπόθεσης ... ονομάζετε ``σύντροφος`` αν δεν κάνω λάθος και είναι αυτός που θα σε συντοφεύσει αγαπητή φίλη στις τελευταίες στιγμές της ζωή σου.... αυτός που θα σκύψει πάνω σου οταν πονέσεις.... ενω ο γιόκασου εκείνη την στιγμή θα τρώει σφαλιαρίτσες απο τη γυναικούλα του και να εχει τις δικές του σκοτούρες...με τα δικά του παιδιά.... ενώ θα βρίσκεται μίλλια μακρυά σου.
Μετά συγνώμη αλλά τα επιχειρήματα που μας εθεσες ... δεν πείθουν...
γιατί έτσι είναι πάντα... και θα έπρεπε να ξέρεις οτι μετά τον γάμο .. ολα αλλάζουν .. χάνετε πλέον η πολλή ρομαντικότητα...
Αυτά επρεπε να τα ξέρεις.... ![]()
![]()
Συγνώμη για τα σκληρά μου λόγια ... κάτι ξέρω απο αυτά.....
Edited by - allzzaro on 15/04/2004 21:16:32
quote:
μπα.. απλά είμαι σε experimental Mode αυτό τον καιρό..
Ωραίος ο George... αυτό σημαίνει οτι ετοιμάζεσε????
Να σου συστήσω κάτι... το experimental Mode να το χρησιμοποιήσεις στη μαγειρική... συνήθως οι γυναίκες μαθαίνουν να κουρεύουν στο κεφάλι του κασιδιάρη... ![]()
![]()
Ετσι λοιπόν στην αρχή θα τρώς ομελέτες, χωρίς αυγά....
μετά απο κάμποσα χρόνια αφού θα εχεις μπουχτήσει τα έτοιμα...
και θα κοντεύσεις να γίνεις παπούς .... εκεί θα έχει μάθει να μαγειρεύει.....και έτσι οπως σου αρέσουν και τα λουκάνικά....
θα σε φλομώσει στα λουκάνικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Γιώργος
quote:
μπα.. απλά είμαι σε experimental Mode αυτό τον καιρό..Ωραίος ο George... αυτό σημαίνει οτι ετοιμάζεσε????
Να σου συστήσω κάτι... το experimental Mode να το χρησιμοποιήσεις στη μαγειρική... συνήθως οι γυναίκες μαθαίνουν να κουρεύουν στο κεφάλι του κασιδιάρη...![]()
Ετσι λοιπόν στην αρχή θα τρώς ομελέτες, χωρίς αυγά....
μετά απο κάμποσα χρόνια αφού θα εχεις μπουχτήσει τα έτοιμα...
και θα κοντεύσεις να γίνεις παπούς .... εκεί θα έχει μάθει να μαγειρεύει.....και έτσι οπως σου αρέσουν και τα λουκάνικά....
θα σε φλομώσει στα λουκάνικα
Αγαπητέ μου είμαι way ahead στην Μαγειρική.. (μάστερ λέβελ)…![]()
δεν μπορείς να είσαι καλοφαγάς και μην ξέρεις να μαγειρεύεις…
Όσο για το experimental στην μαγειρική… την επόμενη φορά δοκίμασε στις γαρίδες σαγανάκι να βάλεις κινέζικη sweet & sour sauce…. Και θα με θυμηθείς….
Γιώργος.![]()
ξεδιάντροπα advertising himself…![]()
Edited by - Γιώργος on 15/04/2004 22:32:41
quote:΄
Αγαπητέ μου είμαι way ahead στην Μαγειρική.. (μάστερ λέβελ)…
δεν μπορείς να είσαι καλοφαγάς και μην ξέρεις να μαγειρεύεις…
Αυτό μην της το πείς... σε βλέπω ``στην κουζίνα ολοταχώς``...
Εγώ .. δυστυχώς δεν είμαι καλοφαγάς..![]()
quote:
στις γαρίδες σαγανάκι να βάλεις κινέζικη sweet & sour sauce….
ΟΧΙ ... λυπήσουμε ... δεν τρώγεται αυτό το πράγμα....![]()
![]()
![]()
![]()